Jump to content

IT-seminar: “Internationalisering en global sourcing”

Agenda
paul tjia

Event details

In de huidige economische situatie, met toenemende concurrentie en druk op de kosten, kan het voor IT-gerelateerde organisaties nuttig zijn om gebruik te maken van de kansen op het gebied van internationalisering. De middagbijeenkomst gaat over nieuwe afzetmarkten, innovatie en over goedkopere productielokaties. Voor producenten van pakketsoftware liggen er kansen in opkomende markten, zoals in Azië of het Midden-Oosten. De software moet meestal aangepast en gelokaliseerd worden, en hiervoor kunnen de goedkopere offshore lokaties gebruikt worden.

 

Tijdens het seminar zullen enkele gebruikers van offshore diensten (o.a. Peter Langhout Reizen en De Vries Retailmanagement, een producent van pakketsoftware) ingaan op hun offshore ervaringen. Met onder meer aandacht voor de risico’s, regie, innovatie en agile samenwerking. Hierbij wordt India besproken, maar ook Roemenië (de belangrijkste nearshore bestemming) en het opkomende China en andere landen.

 

Het seminar is bedoeld voor vertegenwoordigers van bedrijven die productsoftware maken, en voor managers die interesse hebben in offshore sourcing en die willen weten welke mogelijkheden tot innovatie en kostenbesparingen er mogelijk zijn. Ook voor organisaties die al IT-werk laten uitvoeren in het buitenland, maar die nog mogelijkheden tot verbetering zoeken, is de bijeenkomst interessant. Toegang is veelal gratis (zie website)

Website

Naar website van evenement

Organisator

GPI Consultancy

programma seminar 25 maart.pdf


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept