Jump to content

13e European Venture Market

    

Agenda
genet

Event details

Deze conferentie is een uitstekende gelegenheid voor jonge ondernemers in ICT, cleantech en life science een reeks investeerders te leren kennen, die in Europese projecten geinteresseerd zijn.

 

De EVM is een internationaal netwerkevent, dat 150 startende ondernemers in de sectors ICT, life science en cleantech, investeerders en dienstverleners (juridisch en financieel advies) samenbrengt. Kapitaalzoekers en -verschaffers krijgen de kans elkaar persoonlijk te ontmoeten en dat is natuurlijk het begin van elke langdurige samenwerking. Tijdens de conferentie krijgen alle deelnemende start-ups de kans zich aan de hand van een korte pitch presentatie hun businessplan aan de aanwezige investoren voor te stellen. Keynote speakers, sectorspecifieke voordrachten en meerdere netwerkmomenten (zoals mogelijkheden tot one-to-one meetings, een diner, afsluitend feestje) vullen het programma aan. De dag ervoor, op 17 mei, nodigen we de deelnemers uit voor een coaching sessie, waar onze consultants hun pitch presentatie beoordelen en waar mogelijk verbeteren.

 

Voor deze editie van de EVM ligt de focus op technologie start-ups: wij werken o.a. intensief samen met BAND, Duits netwerk voor Business Angels, Seedmatch, een actief netwerk van beginnende ondernemers en microinvesteerders, het Exist-programma van het Duits Ministerie voor Economie, en de onderzoekscentra van de drie grote Berlijnse universiteiten.

 

Meer informatie op de website van de European Venture Market en de brochure.

Organisator

European Venture Market

Prijs

500

EVM_2010_Broschüre.pdf


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept