Jump to content

Themaborrel @ Igluu

Agenda
leonietieben

Event details

EEN ONDERNEMER? JIJ?! WAT MAAKT JOU EEN SUCCESVOLLE ONDERNEMER?

Kom erachter tijdens de themaborrel @ Igluu op donderdag 20 mei.

 

-----

Jij en ondernemen; een prima combinatie, vind jezelf. Maar, waarom ben jij nou eigenlijk zo'n fantastische ondernemer? Wat zorgt ervoor dat het ondernemerschap je goed af gaat? En wat zijn je valkuilen? Hoe en hoe vaak reflecteer je over je eigen handelen?

 

Dit zijn vragen waar jij antwoord op kan krijgen tijdens een nieuwe themaborrel in de Igluu. Naast netwerken en borrelen een zeer nuttig en bruikbaar onderwerp voor elke ondernemer (in spe)!

Wil jij inzicht in jouw kwaliteiten en succesvolle eigenschappen als ondernemer of wil je jezelf weleens een spiegel voorhouden om nóg beter te kunnen worden? Kom dan naar de themaborrel op donderdag 20 mei. Bovendien maak je kans op een persoonlijk coachingsgesprek van een uur ter waarde van 100 euro!

 

Kom jij ook? Stuur dan gauw een e-mail naar leonie@igluu.nl Doe dit snel, want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

-----

Details

Event: Themaborrel @ Igluu Utrecht.

Datum: donderdag 20 mei

Tijd: vanaf 18u ontvangst, (mini)buffet vanaf 18.30u, start workshop 19.15u, netwerkborrel vanaf 20.30u, ein dom 21.30 u

Locatie: Igluu, Jansdam 2a, Utrecht

Bijdrage: 20 euro contant, inclusief borrel en hapjes (min buffet)

-----

 

Over Martine

Martine van der Steeg is jarenlang organisatiepsycholoog en sinds een aantal jaren zelf ook ondernemer. Haar doel is om mensen te helpen bij hun zoektocht naar hun talenten en ze ondersteunen om hun talenten zo goed mogelijk in te zetten en tot uiting te laten komen. Ze is werkzaam als loopbaanbegeleider, coach, ontwikkelaar, trainer, docent, adviseur en schrijver .

 

Over Igluu

Igluu biedt zelfstandig ondernemers de mogelijkheid om te werken en elkaar te ontmoeten op een inspirerende locatie in de binnenstad. Bij Igluu is alles gericht op onderling contact en de mogelijkheid tot netwerken. Niet alleen door de opstelling van de werkplekken en de indeling van de ruimte, maar ook door het regelmatig organiseren van ontbijtsessies, workshops en themaborrels waarbij ook ondernemers van buiten welkom zijn. Igluu is gevestigd in het oude centrum van Utrecht én Den Haag. Beide vestigingen zijn voorzien van luxe werkplekken, vergader- en loungeruimten en dakterrassen met een prachtig uitzicht op de binnenstad. Meer info over Igluu op http://www.igluu.nl of bel ons op 085 773 7703. Door de centrale ligging, de flexibele en inspirerende ruimtes en de dynamiek die de ondernemers in het pand creëren, wordt Igluu met regelmaat door derden gebruikt voor coaching-sessies, vergaderingen, workshops, trainingen en (netwerk)bijeenkomsten.

Website

Naar website van evenement

Organisator

Igluu

Prijs

20


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept