Jump to content

PowerBreakfast @ Igluu Den Haag

Agenda
leonietieben

Event details

BEGIN JOUW DAG MET EXTRA POWERRRRR : ontbijten, netwerken en een heerlijke STOELMASSAGE.

Kom naar de gratis Powerbreakfast @ Igluu Den Haag op 28 Mei!

 

--------------------

 

Beter kan je de dag niet beginnen: eerst een lekker ontbijtje, aansluitend een rondje netwerken en tussendoor een heuze stoelmassage van Lloyd Robinson. Als je wilt kun je na afloop van de PowerBreakfast aan onze werkplekken blijven werken (laptop en mobiel meenemen dus). Zo wordt het wel een heel ontspannen en productief dagje!

 

Niet bekend met stoelmassage? Stoelmassage is speciaal ontwikkeled om in een korte tijd een zo volledig mogelijke behandeling te geven. Het is gericht op de rug, schouder en de nek. Dit zijn gebieden waar men de meeste klachten heeft, veroorzaakt door bijvoorbeeld stress of een verkeerde lichaamshouding.

 

Geef je zsm op door een mail te sturen naar leonie@igluu.nl. Wegens de beperkte tijd kan het zijn dat niet iedereen aan bod kan komen. Vermeld dus in je opgave of je gebruik wil maken van een gratis stoelmassage.

--------------------

Event : PowerBreakfast@Igluu

Datum : vrijdag 28 mei

Tijd : 8.30 - 11 uur (ontbijt geserveerd tussen 8.30 en 10 uur).

Locatie: Igluu Den Haag, Louis Couperusplein 2, Den Haag

--------------------

 

Over Lloyd

Lloyd Robinson is gediplomeerd stoelmasseur en holistisch massagetherapeut. Hij werkt al twaalf jaar als masseur en heeft een eigen praktijk. Tijdens zijn behandelingen past hij verschillende technieken toe. In zijn praktijk wordt de mens benaderd als een geheel, waarbij de fysieke klacht niet op zichzelf staat en een relatie wordt gelegd tussen de klacht en de manier waarop men in het leven staat. Kijk voor meer informatie op http://www.lloydrobinson.nl .

 

Over Igluu

Igluu biedt zelfstandig ondernemers de mogelijkheid om te werken en elkaar te ontmoeten op een inspirerende locatie in de binnenstad. Bij Igluu is alles gericht op onderling contact en de mogelijkheid tot netwerken. Niet alleen door de opstelling van de werkplekken en de indeling van de ruimte, maar ook door het regelmatig organiseren van ontbijtsessies, workshops en themaborrels waarbij ook ondernemers van buiten welkom zijn. Igluu is gevestigd in het oude centrum van Utrecht én Den Haag. Beide vestigingen zijn voorzien van luxe werkplekken, vergader- en loungeruimten en dakterrassen met een prachtig uitzicht op de binnenstad. Meer info over Igluu op http://www.igluu.nl of bel ons op 085 773 7703.

 

Door de centrale ligging, de flexibele en inspirerende ruimtes en de dynamiek die de ondernemers in het pand creëren, wordt Igluu met regelmaat door derden gebruikt voor coaching-sessies, vergaderingen, workshops, trainingen en (netwerk)bijeenkomsten.

Organisator

Igluu


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept