Jump to content

ZZP Preparation Day

Agenda
Annedien Hoen

Event details

ZZP Preparation Day

 

Oriëntatie op ondernemerschap

 

Maandag 28 juni 2010 van 15.30 – 19.00 uur

Seats2Meet Hoog Catharijne, Utrecht

GRATIS

 

 

Ben jij een zelfstandig professional (zp’er) in wording?

 

Per jaar starten zo’n 100.000 mensen enthousiast een onderneming. Vooral het aantal vrouwelijke starters groeit en is nu ongeveer 35%, zoals de Kamer van Koophandel onlangs bekendmaakte in het Startersprofiel 2009: . De gemiddelde leeftijd van de starter is 39. De meeste ondernemers beginnen met goede moed, veel motivatie en de juiste spirit. Desondanks blijken veel zzp’ers in de financiële problemen te zitten. Zo meldt Myler dat een derde van de zzp’ers niet rondkomt van hun activiteiten:

 

Het is dus niet iedereen gegeven om succesvol te worden als zzp’er. Behalve je eigen beroep, is “ondernemerschap”een vak dat je daarnaast gaat uitoefenen om je zaak te laten slagen.

 

Op de zzp Preparation Day kun je ontdekken of het ondernemerschap bij je past. Je maakt kennis met (startende) zelfstandige professionals en experts en weet na afloop wat er allemaal bij komt kijken bij ondernemerschap, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Ondernemen is een vak dat je kunt leren. En het zelfstandig ondernemerschap in deze tijd vraagt andere vaardigheden van je dan tien jaar geleden. Van social media inzetten en netwerken tot marketing, (personal) branding en je visie op je eigen toegevoegde waarde. Daarnaast heb je natuurlijk je eigen onzekerheden en saboterende overtuigingen ("spoken") die drempels opwerpen.

 

Hoe bereid je je voor op ondernemerschap? Heb je het in je om een succesvol zelfstandig professional te worden? Hoe beweeg je je binnen (online) netwerken? Professioneel ondernemerschap faciliteert je om je eigen vak goed uit te kunnen oefenen. Je hebt dus twee beroepen die je serieus moet nemen.

 

Wil je ook gratis deelnemen? Meld je aan door je naam en adresgegevens te mailen naar info@vanideetotzzp.nl. Het aantal plaatsen is beperkt.

 

Doe wie je bent!

Website

Naar website van evenement

Organisator

Suzanne Unck (www.suusenco.nl) en Annedien Hoen (www.annedienhoen.nl)

Prijs

Gratis


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept