Jump to content

Workshop: Geld verdienen met Facebook

Agenda
JouwSchrijfcoach

Event details

Toptrainer Wim Belt geeft op zaterdag 20 november een seminar over Facebook. Hij legt uit dat deze sociale mediasite niet alleen een leuk tijdverdrijf is, maar dat je er ook geld mee kunt verdienen.

Belt legt uit welke stappen je moet nemen om dat voor elkaar te krijgen. “Als je dat op de juiste wijze doet, kun je binnen een jaar zoveel geld verdiend hebben dat je niet meer hoeft te werken.” Belt geeft als trainer bij Cosmos Infinity, het bedrijf dat hij samen met Stavroula en Ourania Mougiakos runt, seminars en trainingen over het verwerven van financiële vrijheid, onder meer door cursisten alles te leren over beleggen, investeren en internetmarketing. Zelf is hij al enige tijd absoluut financieel vrij en kan dus doen en laten wat hij wil. “En ik leef vanuit mijn passie”, zegt Belt.

Dit seminar – dat maar een keer gegeven zal worden - is bedoeld voor iedereen die een passie, hobby of bedrijf heeft. Belt onthult welke technieken hij zelf gebruikte om meerdere internetsites die automatisch geld genereren op te zetten. Hij leerde het van de toppers in de internet- en beleggingswereld, mensen die er zelf miljoenen mee verdienen.

Het evenement vindt op zaterdag 20 november van 10.00 tot 13.00 uur plaats in hotel Holiday Inn, Haagse Schouwweg 10 in Leiden. De toegang kost eigenlijk 275 euro per persoon. Maar wie naar http://bit.ly/facebook-seminar gaat en de kortingscode JSC vermeldt, mag GRATIS naar binnen!

 

Organisator

Cosmos Infinity

Prijs

275


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept