Van harte welkom op ons ondernemersforum

Vraag & antwoord, ervaringen & discussie, voor en door ondernemers.

koeriers die vervoeren met bidtrans?

Pagina's: [1]
Auteur  Onderwerp: koeriers die vervoeren met bidtrans? (1868 keer gelezen)
frank040
Newbee

Karma: 0

Berichten: 1

koeriers die vervoeren met bidtrans?
« frank040 Gepost op: 14 juli 2017, 15:22 »

Dag, ik ben Frank en en 3 maanden geleden gestart met een transportbedrijfje. Op zich gaat het redelijk maar ben nog wel op zoek naar wat extra verdiensten, zodoende ben ik dan ook op de site www.bidtrans.nl uitgekomen nadat ik van hun en mailtje heb ontvangen of ik als vervoerder voor hun aan de slag wil gaan. Nu is mijn vraag ook, omdat ik nog niet zolang in het vak zit: Is er iemand die ervaring heeft met deze portaal? werkt er iemand anders ook samen met dit bedrijf. Ik zag ook dat ze tussen de 5 en 10 % provisiekosten rekenen van de transportkosten. Is dit een redelijk bedrag?
als iemand verder nog tips heeft hoor ik het wel  , groetjes
F. Goedemans
ejvaneck
Newbee

Karma: 0

Berichten: 4Re: koeriers die vervoeren met bidtrans?
« ejvaneck Antwoord #1 Gepost op: 12 oktober 2017, 23:15 »

Dergelijke bedrijven beloven vaak een hoop. Los van deze commissie moet je vaak ook nog een lidmaatschap betalen. In de praktijk echter hebben ze vaak weinig aanbod waardoor je er per saldo dus op inlevert. Wijzelf hebben er nooit wat mee gedaan maar ik heb dergelijke verhalen verschillende malen gehoord van veelal zzp’ers die het hebben geprobeerd. In het grote transport bestaan dergelijke platforms ook maar dan met slechts een lidmaatschap en geen commissie. Je kan dan ook altijd een proefperiode aangaan zonder kosten zodat je het aanbod kan zien. Zijn die mogelijkheden hier niet, dan niet aan beginnen.
Mijn advies zou zijn; benader collega’s om daarvoor te kunnen rijden en zoek intussen naar mogelijke vaste klanten in de buurt.
Ik mag hier geen reclame maken maar stuur maar vast een mailtje naar mod edit: contactgegevens in profielinformatie.
« Laatste verandering: 13 oktober 2017, 10:08 door Highio »
MichelB83
Junior

Karma: 0

Berichten: 11

Re: koeriers die vervoeren met bidtrans?
« MichelB83 Antwoord #2 Gepost op: 16 oktober 2017, 23:16 »

Deze heer Goedemans (als dat z'n echte naam is) heeft onder verschillende namen berichten op internet staan over bidtrans.

Gewoon een manier om een soort van sluikreclame te maken. Maar ik wil best m'n ervaringen delen hoor.

De website is vooral een plaats waar illegale transporteurs  zonder vergunning, voor een appel en een ei ritten vandaan halen. Voor de professionele transporteur absoluut niet interessant vanwege de oneerlijke concurrentie.
Pagina's: [1]  


Partners

HL wordt gefinancierd door

Volg ons