Beëindigen VOF

Pagina's: [1]
Auteur  Onderwerp: Beëindigen VOF (645 keer gelezen)
td22
Newbee

Karma: 0

Berichten: 1

Beëindigen VOF
« td22 Gepost op: 10 mei 2018, 14:18 »

Hallo allemaal,

Ik heb een vraag. Samen met een vriend zijn wij tijdens onze studententijd een Vof begonnen. Uiteindelijk is de studententijd al enkele jaren voorbij en hadden wij alleen nog wat webhosting/domeinnamen in abonnementsvorm en zijn we los van elkaar het werkzame leven ingegaan.

Dit voorjaar hebben we besloten om definitief te stoppen. We hebben het formulier van de KVK ingestuurd en een bevestiging ontvangen dat we per 16 april zijn uitgeschreven.

Mijn vraag:
Wat moeten we nog meer doen om de beëindiging in orde te maken? Wij hebben de volgende zaken gedaan:

  • uitgeschreven KVK
  • Administratie opgemaakt (ging al automatisch ivm ons administratiepakket)

Wij hebben geen goederen die naar privé gaan, geen personeel, maar alleen een paar 100 euro op de bankrekening die verdeeld moet worden. Ik heb de BTW aangifte over kwartaal 1 van dit jaar nog gewoon op de reguliere manier gedaan.

Alleen nu las ik over een slotaangifte omzetbelasting. Ik kan echter niet vinden wat en waar we iets moeten doen nog. Als ik inlog bij de belastingdienst is er ook geen mogelijkheid om op dit moment iets in te sturen.

Iemand advies wat wij nog moeten doen? Ik heb al heel wat gelezen op de sites van KVK, Ondernemersplein, Belastingdienst etc. maar kom er niet helemaal uit wat ik moet doen in ons specifieke geval.

Bij voorbaat heel erg bedankt voor alle hulp!
Branko Collin
Webdeveloper
Ambassadeur
Legend

Karma: 93

Berichten: 1506Re: Beëindigen VOF
« Branko Collin Antwoord #1 Gepost op: 10 mei 2018, 14:57 »

Blijf je de domeinnamen houden, verkoop je ze of laat je ze verlopen?

De belastingtelefoon kan wellicht het snelst antwoord geven op je vraag over de slotaangifte. De belastingdienst is helaas zelf al jaren niet meer actief op Higher Level.

Front-end web developer / prototyper / Drupal-developer.
Pagina's: [1]  


Partners

HL wordt gefinancierd door

Volg ons