Nieuwe editie Geldboek voor Ondernemers 2018

  Higherlevel.nl
  Vaste rubrieken
  Nieuws en artikelen
  Nieuwe editie Geldboek voor Ondernemers 2018
Pagina's: [1]
Auteur  Onderwerp: Nieuwe editie Geldboek voor Ondernemers 2018 (1236 keer gelezen)
Mikky Vrolijk (Kermie)
Moderator

Karma: 382

Berichten: 7798Nieuwe editie Geldboek voor Ondernemers 2018
« Mikky Vrolijk (Kermie) Gepost op: 10 april 2018, 13:27 »

Nieuwe editie Geldboek voor Ondernemers 2018

Korte samenvatting:
Korte samenvatting:
Het doel van het Geldboek is ervoor te zorgen dat ondernemers niet alleen naar bedrijfsmatige zaken kijken, zoals een ondernemingsplan of een liquiditeitsbegroting, maar ook rekening houden met hun persoonlijke financiële situatie. Gerjoke Wilmink (directeur Nibud): “Juist als zelfstandige, met wisselende inkomsten en beperkte aanspraak op sociale zekerheid, is het belangrijk grip op de financiën te hebben. Waar het vaak misgaat, is dat de privéfinanciën en zakelijke financiën niet goed gescheiden worden. Het Geldboek kan ondernemers daarmee op weg helpen.”

De nieuwe editie van het Geldboek voor Ondernemers is gratis te downloaden op de website van de Kamer van Koophandel.

Het Geldboek voor ondernemers was altijd een gezamenlijke uitgave van KVK, Nibud en Zuidweg&Partners. Vanaf deze editie zijn daar het Verbond van Verzekeraars, de Pensioenfederatie en het BKR bij aangesloten.
Deze zes organisaties hechten - ieder vanuit hun eigen maatschappelijke rol - veel waarde aan het verbeteren van financiële kennis en inzicht bij ondernemers. Zij brengen daarvoor hun expertise op het gebied van belastingen, administratie, oplossingen voor problemen met geld, inkomensondersteunende maatregelen, pensioenen en verzekeringen samen in deze uitgave. 

Waarom vind je dit interessant of wil je dit delen?:
Het Geldboek voor Ondernemers biedt hulp door specifieke informatie voor (startende) ondernemers te bundelen. Bijvoorbeeld over financieringsvormen, belastingen, financiële problemen, administratie en inkomensondersteunende maatregelen. Ook is er informatie opgenomen over inkomen bij arbeidsongeschiktheid en pensioen.

Netwerken: Het gaat er niet om wie je bent, maar wie je kent !
Pagina's: [1]  


Partners

HL wordt gefinancierd door

Volg ons