Ga naar inhoud
 • 0

Beleving en optimalisatie van een website

Junior     11 0

Mijn partner en ik hebben pas het bedrijf Uniq Print opgericht wat handeld in innovatieve naambadges die wij importeren en al gebruikt wordt in buitenland door Holland-America line.

De website van Uniq Print is bijna uit de ontwikkelingsfase en wij hebben nu tot doel de website onder de aandacht te krijgen.

 

Nu vroeg ik mij af of iemand suggesties heeft om binnen deze branche bekender te worden.

Ook ben ik zeer benieuwd naar de meningen van jullie over onze website, komt het product over, wat voor gevoel geeft de website jullie, te zakelijk of juist goed?

 

 

MVG

 

Mike de Block

Uniq Print

Link naar reactie

Aanbevolen berichten

21 antwoorden op deze vraag

 • 0
Legend     22,5k 5 1383

Veel te braaf allemaal, naar mijn smaak.

 

Vraag eens een paar brutale ontwerpers om met je product te spelen. Ga buiten het kader, geef dat logo vleugels! Als dat kan uiteraard...

 

Zoek nieuwe toepassingen. Waarom geen (hoge)scholen en universiteiten benaderen met een aanbod van studentenbadges aan het begin van het schooljaar. Of verkoop communitybadges. Maak een HL-tag! Verkoop shotcode-badges...

 

Mbadgeuitleg.png.90703c78a6c6288aa519a772bbc15ca6.png


Hiep hiep hoera: honderd jaar A4  :partying-face:  (DIN = Duits Instituut voor Normalisatie)

Link naar reactie
 • 0
Legend     3,3k 192

Drie berichten met een omschrijving van je product met linkje naar je site. Ben je de handleiding spamming / link building voor dummies aan het lezen ofzo?

 

On-topic: je homepage heeft het over personeelrepresentatie. Je bakent je doelgroep daar wel erg mee af (gok ik). Twalevel schreef het al: geef veel meer mogelijkheden voor jouw product. Een klant van me organiseert een aantal beurzen en het is altijd gepiel met badges. Een goede oplossing is dus welkom. Maar ik weet niet eens wat personeelsrepresentatie is dus laat staan dat ik je product met beurzen associeer.

Link naar reactie
 • 0
Legend     22,5k 5 1383

Drie berichten met een omschrijving van je product met linkje naar je site. Ben je de handleiding spamming / link building voor dummies aan het lezen ofzo?

 

Was ook mijn eerste gedachte, maar Mike is waarschijnlijk een tikkeltje gedreven. De bezoekers van HL zijn niet de meest voordehand liggende doelgroep voor zo'n badge. Misschien dat Mike er verstandig aan doet zijn bedrijfsnaam niet te vaak te noemen en to-the-point te blijven in zijn vragen. Er zit op het forum voldoende creativiteit; activeer dat op een sympathieke manier....


Hiep hiep hoera: honderd jaar A4  :partying-face:  (DIN = Duits Instituut voor Normalisatie)

Link naar reactie
 • 0
Legend     3,3k 192

Misschien een nieuw puntje voor de FAQ: 'niet te enthousiast zijn' ;D

 

Mike, als ik me niet vergis heb je nu ook de link uit je signature gehaald. Dat is nou net weer niet de bedoeling. Die ruimte wordt je aangeboden om juist wat reclame neer te zetten. En kan nu je site niet meer vinden... Als ik me wel vergis: kijk even onder 'mijn account' (bovenaan in het menu) onder 'profiel'.

Link naar reactie
 • 0
Junior     22 0

Als het gaat over de visuele optimalisatie van de website, dan zeg ik: het ziet er strak uit, misschien iets te standaard maar ik vind het eigelijk prima.

 

Als het gaat over de techniek en zoekmachine optimalisatie dan keur ik het toch af, teveel flash, teveel beweging, het duurt voor sommige mensen te lang voor een pagina is geladen.

 

Daarnaast zou ik proberen meer tekst op de site te krijgen, en dat als gewone tekst, niet ingeweven in de flash..

 

Verder is de website visueel een genot, eerlijk is eerlijk, maar of je er mee gaat scoren, is vooral afhankelijk van de o.a. de zoekmachine, en die kan slecht met zulke sites overweg..

 

ik zou adviseren om onderaan een sitemap neer te laten zetten door degene die de site heeft gemaakt. Dit is bevordelijk voor de indexatie. Bovenaan is het allerbest, maar voor het oog is het beter om bij de andere links onderaan te staan.


Internetmarketing, en website optimalisatie IBE Solutions VOF - Website optimaliseren, Flevoland

Link naar reactie
 • 0
Senior     48 0

Ik vind het flashgebruik in je website nogal storend. Omdat je tussen elke pagina switcht tussen HTML, met een flash header, krijg je een ontzettend onrustig geheel. Bij mij moet de bovenkant telkens opnieuw geladen worden, en telkens speelt het zelfde verhaaltje zich weer af. Ik zit even door je site te bladeren en het begint me nogal te irriteren.

 

Ik denk daarnaast dat je inderdaad eens moet kijken welke vernieuwde toepassingen je kunt verzinnen voor je badges. Want ja, op deze manier zijn het voor mij nog steeds gewoon naambadges, zonder een duidelijk voordeel tegenover de andere mogelijkheden.

 

Tot zover.

Link naar reactie
 • 0
Junior     11 0

Precies dat is ook waar ik over na zit te denken hoe ik mijn naambadges er uit laten springen.

 

Ik moet bekennen ik ben helemaal niet van de technische kant en meer ben gericht op het ondernemen.

Maar ideeen over hoe de naambadge USP's beter te belichten(foto's etc.) op een manier waarbij geen flash komt kijken zijn meer dan welkom.

 

Daarnaast heb ik nog een vraag aan de mensen die het kopje producten lezen.

Worden jullie bewust van het feit dat er ook nog 2 links (insert sheets en software) aan de rechterkant worden aangegeven voor meer achtergrond informatie over de badge, of vallen jullie deze links niet op.

 

Ik kijk uit naar jullie reacties

 

 

 

Link naar reactie
 • 0
Legend     416 12

Ik denk dat je product ideaal is voor een één-pagina-website. De enige pagina met interessante informatie is de "Het product" pagina.

 

Maak één pagina waarop op een eigenzinnige duidelijke manier het product wordt gepresenteerd. Gebruik vooral afbeeldingen en foto's. Je product leent zich uitstekend voor een dergelijke presentatie.

 

Uniq Print is een jong dynamisch bedrijf gespecialiseert in producten op het gebied van personeelspresentatie.

:-X

 

Op dit moment komt je website over als wannabe corporate, dat soort sites skip ik persoonlijk heel snel.

 

Registeer mightybadge.nl heel snel!

 

De HTML code van je website lijkt van een student af te komen (tabellen met style attributes, font tags, etc...).

 

EDIT: Mijn reply komt misschien een beetje zeikerig over, maar harde kritiek is de beste kritiek.

Link naar reactie
 • 0
Senior     48 0

Jong en dynamisch, moet je eens kijken op google hoeveel hits je dat oplevert. Ik zou eens goed kijken hoe je met jouw product onderscheid kunt maken en op kunt vallen, jezelf kunt profileren als bedrijf met een uniek product, in plaats van de zoveelste met alleen maar naambadges.

 

Link naar reactie
 • 0
Legend     1k 215

Visueel ziet de website er verzorgt uit, maar zoals eerder al is genoemd. Hij heeft teveel last van een corporate uitstraling, terwijl hij eerder het product zou moeten promoten. Ik heb dan ook het vermoeden dat het ontwerp via een template afkomt? Weliswaar een sjieke, maar toch. Ik moet nu scrollen om het betreffende product te zien. Terwijl de mooie animatie ruimte biedt om het product te etaleren.

 

Even een technische tip. Ik zou de flash animatie via een script integreren. Dit haalt dat vervelende "IE" kader rondom weg. Teven biedt dit de mogelijkheid om daarachter een html navigatie te plakken wat weer goed is voor de indexering. Daarnaast zou ik alleen animeren op de eerste pagina als eye catcher, en het op de verdere pagina's stoppen.

 


www.studio-immo.nl: Identiteit, Marketing en Media Ontwerp

www.greenscreenspecialist.nl Greenscreen video en fotografie oplossingen voor op locatie of in onze eigen video studio

Volg Studio Immo persoonlijk via twitter: www.twitter.com/studioimmo of op facebook: www.facebook.com/studioimmoreclame

Link naar reactie
 • 0
Legend     488 44

Buitengewoon zinnige en intelligente reacties hier, ik durf er nauwelijks meer iets aan toe te voegen....maar het gaat wel snel over technische zaken. Daar heb ik gelukkig geen verstand van!

 

Dus, de stoute schoenen maar even aangetrokken: ik snap je product niet!

 

Die klik-klaar dingen zijn er toch al jaren? Ik zie het voordeel niet ten opzichte van bestaande oplossingen en uit de tekst wordt het me al helemaal niet duidelijk. Ligt dat nou aan je uitleg, aan het product of aan mij?

 

"Het unieke aan de mighty badge is dat het herbruikbaar en te ontwikkelen is via uw eigen PC en printer."

:-\

Een badge ontwikkelen? Ook als ik er 2000 nodig heb?

 

Of je nu wel of niet flashbits en bytes gebruikt met een designtemplate van futuristische origine, het unieke van de boodschap komt bij mij niet binnen.


www.businessbox.nl | www.zonneveldmarks.nl |

www.tekstschrijverdeventer.nl

Link naar reactie
 • 0
Junior     11 0

Allereerst bedankt voor jullie enthousiaste reacties

 

De website is opgebouwd via een al ontwikkelde template maar die keuze was ook bewust.

 

Ik zie ook dat veel mensen de USP nog niet begrijpen en naar mijn idee ligt het grootste probleem bij het het visualiseren van die voordelen ipv de tekst.

 

Meer reacties zijn altijd welkom

 

 

 

Link naar reactie
 • 0
Legend     22,5k 5 1383
Ik zie ook dat veel mensen de USP nog niet begrijpen en naar mijn idee ligt het grootste probleem bij het het visualiseren van die voordelen ipv de tekst.

 

Wat is die USP? Een hele series naamplaatjes maken met een printer kan ook, en als je genoeg window badges bestelt, betaal je daar slechts een eurokwartje per stuk voor. Het unieke zou dan in de metalen achterplaat zitten, voorbedrukt met een logo of ander beeldmerk. Die zijn echter ook ruimschoots voorhande, bijvoorbeeld hier. Da's trouwens een website vol voorbeelden, precies waarover we het eerder hadden. Veel meer keuze, en online offerte aanvragen...


Hiep hiep hoera: honderd jaar A4  :partying-face:  (DIN = Duits Instituut voor Normalisatie)

Link naar reactie
 • 0
Junior     11 0

Ik heb de monsters van baumann hier liggen en ik kan je verzekeren die hebben een veel mindere uitstraling dan de mighty badge.

Ik richt mij ook meer op de hotelketens, evenementenbranche, beurzen en de de hoger gesegmenteerde detailhandelketens etc.

Ipv de hema of de kruidvat waar dat soort badges worden gedragen, deze kunnen de mighty badge uiteraard dragen maar zijn niet mijn specifieke doelgroep.

Voor een cassiere of een vakkenvuller is een naambadge met een inschuifpapiertje met de naam leuk, maar al werk je binnen organisatie waarvan er meer wordt verwacht kwa service en klantgerichtheid komt er meer kijken.

Ik richt me op die bedrijven en op dat gebied is de mighty badge dmv de onderstaande kenmerken veel efficienter dan de badges van baumann die je eerder noemde.

 

Vandaar de ook wat meer corporate look van me website.

 

Een deel van de USP's zijn dat je met de mighty badge de badge zelf kan ontwerpen, produceren en kan hergebruiken dit alles met een badge die de gewenste uitstraling heeft. Dit wordt versterkt door de lenscover die een glossy laag over de badge heen werkt wat ten goede komt aan de uitstraling van het personeel. Wanneer de klant liever heeft dat wij ze produceren is dat ook geen probleem, dus die mogelijkheid bieden wij ook.

 

Maar laten we on topic blijven en ons bezig houden met de website en hoe ik die kan verbeteren.

 

Ik heb al veel goede meningen en adviezen gelezen en kijk uit naar meer van dit soort reacties.

 

Link naar reactie
 • 0
Legend     22,5k 5 1383
Maar laten we on topic blijven en ons bezig houden met de website en hoe ik die kan verbeteren.

 

Door confrontatie met de concurrentie komen je usp's (hopelijk) meer naar boven. Misschien moet je daar op je site meer over vertellen, en kun je verschillen in je mailings tonen.

 

MightyBadge versus OtherBadges!

 

;D


Hiep hiep hoera: honderd jaar A4  :partying-face:  (DIN = Duits Instituut voor Normalisatie)

Link naar reactie
 • 0
Junior     11 0

Het was niet persoonlijk bedoeld maar het voelde alsof we de mighty badge gingen scannen ipv de website.

 

Ik heb onderhand al wat nieuwe ideeen voor de tekst mede door jullie adviezen en het is me idd ook duidelijk geworden dat de USP niet echt eruit springen.

 

Kortom er komen nieuwe foto's op, introducerend filmpje over de mighty badge en de USP zullen beter worden verwerkt in de tekst.

 

 

Nogmaals bedankt

;D

Link naar reactie
 • 0
Legend     1k 215

Veel sterkte met de verbouwing en hou ons op de hoogte. Ik ben benieuwd naar de vernieuwingen.

 


www.studio-immo.nl: Identiteit, Marketing en Media Ontwerp

www.greenscreenspecialist.nl Greenscreen video en fotografie oplossingen voor op locatie of in onze eigen video studio

Volg Studio Immo persoonlijk via twitter: www.twitter.com/studioimmo of op facebook: www.facebook.com/studioimmoreclame

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Verberg sidebar
 • Wie is er online?
  3 leden, 141 Gasten

 • Breng jouw businessplan naar een higher level!

  Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

  • Stel jouw ondernemersvragen
  • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
  • > 75.000 geregistreerde leden
  • > 100.000 bezoekers per maand
  • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
  •  Altijd gratis

 • Ook interessant:

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.