Jump to content
dfb
Verberg

Reis naar de USA

vraag

Als eigenaar van TEK9 Networks Ltd. run ik nu al een jaartje of 2 deze organisatie. Wij organiseren gaming events (LAN's - leagues en competities) en ondersteunen teams en spelers naar 's werelds grootste events. De voorbije maanden hebben onze spelers deelgenomen aan toernooien over heel Europa en werd één van onze Nederlandse spelers 3e op het Wereldkampioenschap in Frankrijk (en won 6 000 dollar). In totaal wonnen onze spelers en teams al meer dan 25 000 euro aan prijzengeld in 14 verschillende landen.

 

Deze zomer werd een groots toernooi in de USA aangekondigd. 20 000 dollar in een toernooi dat gekend is voor de pers die het met zich meetrekt. Nu wil ik natuurlijk ons Benelux team, dat overigens tot de absolute wereldtop behoort, hier graag naar toe sturen. Het is niet alleen een primeur voor de Benelux maar onze jongens maken ook een serieuze kans op succes en het evenement zal door een pak media gevolgd worden.

 

Financieel trek ik een budget van 7 000 euro uit voor de hele reis (reizen in de zomerperiode : it's a bitch!) waarvan 4 - 5 000 euro al rond is. Voor het overige geld moeten we dus nog wat partners zoeken. Ik zat zelf te denken om het hele evenement creatief in te kaderen met één of andere actie waardoor we het overige geld kunnen bekomen.

 

Huidige ideetjes:

 

- exclusiviteit aan bepaalde media aanbieden tegen kleine betaling (hier heb ik al P magazine die ons wilt volgen in België - www.pmagazine.be)

- samenwerking met bedrijven die het Benelux gevoel willen ondersteunen en in ruil voor reclame op de website en op TV/magazines financiele steun willen verlenen

- een competitie / league op onze website tegen betaling

- lening?

- ...

 

Nu zou ik graag de HL mensen willen vragen of ze zelf wat ideetjes hebben om het hele gebeuren te ondersteunen, wees creatief !

 

P.S. Goed wetende dat niet iedereen volledig op de hoogte zal zijn van het hele "gaming" en "esports" gebeuren wil ik ook graag wat extra info verschaffen...

 

Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

 • 0
 • Rate this answer

Ideetje...

 

Waarom ga je geen aandelen uitgeven voor dit project? Als ik het goed begrijp heb je 2000 euro nodig en zou je met een beetje mazzel wel 10.000 euro kunnen ophalen daar. Als je van die 10.000 euro nu eens 6.000 ter beschikking stelt van de aandeelhouders, dan kan elke aandeelhouder zijn inleg verdriedubbelen. Het blijft natuurlijk aandeelhouderschap dus 'in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst'.

 

Zo wordt het aandeelhouderschap een spannende game op zich (moet gamers toch wel aanspreken lijkt me) en ligt extra publciteit in NL voor het grijpen.

 

Voorwaarde is wel dat je het transparant en betrouwbaar opzet en dat je in elke fase van het toernooi je aandeelhouders goed informeert over de stand van zaken.

 

Nou, succes ermee en laat het weten als het wat wordt, OK?

 

gr.

Marco Dees

Managizer


http://www.bizzlog.blogspot.com/ > mijn weblog over startend ondernemen

http://www.managizer.nl/ > interne communicatie en gedragsverandering in organisaties

Link to post
Share on other sites
 • 0
 • Rate this answer

Ik vind het een beetje vreemd dat dfb hier een vraag post en reacties krijgt en dan nooit antwoord. Zou ik potentiele sponsor zijn dan zou ik nu definitief zijn afgehaakt.

Ik ben dit weekend op een gaming conventie in de VS, als dat dezelfde conventie zou zijn had ik misschien wat kunnen betekenen, maar nu niet meer natuurlijk.

 

 

Link to post
Share on other sites
 • 0
 • Rate this answer

Ik vind het een beetje vreemd dat dfb hier een vraag post en reacties krijgt en dan nooit antwoord.

 

Hij zal wel te druk met zijn spelletjes zijn. ;D

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 9 leden online en 129 gasten

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept