Jump to content
member123
Verberg

creditcard betalingen - ander bedrijf als paysquare?

vraag

Goedendag,

Ik zou graag willen weten of er hier ondernemers zijn die goede ervaringen hebben met andere bedrijven als paysquare voor het afhandellen van creditcard transacties.

 

Momenteel heb ik een contract lopen bij paysquare maar aangezien ik mijn creditcard transacties (voor mijn webshop) via een ander bedrijf wil gaan laten afhandellen als het bedrijf dat dat nu voor mij doet moet ik een nieuw acceptatie nummer aanvragen (kan niet verhuist worden).

 

Probleem is dat paysquare mij geen nieuw nummer wil geven omdat ik o.a. het woord apotheek op mijn website gebruik wat paysquare niet toestaat. Maar ook het verkopen van o.a. dropjes (in grappige vormen) en fun drankjes is niet toegestaan omdat dat voedings supplementen zouden zijn en ze dat in america niet willen (ik lever voor 99,9999% binnen europa).

Nu ben ik dus opzoek naar een ander bedrijf dat de creditcard transacties voor mij kan afhandellen.

 

Graag hoor ik dus ervaringen....

 

P.S. ik bedoel dus niet bedrijven als ogone, bibit. tripledeal enz... maar echt de verwerkende bedrijven.

 

Daniël

Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

 • 0
 • Rate this answer

Ja heel vreemd, maar Interpay is van mening dat ze dingen die volgens de nederlandse wet gewoon toegestaan zijn zelf wel moeten verbieden en willen absolute controle over de websites en activiteiten van accepterende ondernemers.

 

Overigens zal het uiteindelijk wel via een partij zoals tripledeal gaan lopen die creditcard afhandelingen, maar daarvoor heb je wel een acceptatienummer nodig en mijn huidige kan ik dus niet verhuizen waardoor ik op dit moment verplicht vast zit aan het huidige afhandellende bedrijf (ogone).

 

Ik zoek dus een ander bedrijf als paysquare (interpay) dat mij kan voorzien van de creditcard acceptatie nummers.

Ik weet dat er in o.a. duitsland meerdere zitten die dit kunnen maar hoop dat er hier mensen zijn die ervaring hebben met andere bedrijven als paysquare waar ik iets aan heb.

Daniël

Link to post
Share on other sites
 • 0
 • Rate this answer

Ja heel vreemd, maar Interpay is van mening dat ze dingen die volgens de nederlandse wet gewoon toegestaan zijn zelf wel moeten verbieden en willen absolute controle over de websites en activiteiten van accepterende ondernemers.

 

Met dat soort beleid ben ik wel bekend, eigenlijk proberen ze alles wat maar enigsinds 'riskant' is (in de zin van klachten, chargebacks en dergelijke) buiten de deur te houden. Met de wet heeft dit niets van doen, het is puur een risico afweging van interpay zelf.

 

Ik hoop dat je wat vind, maar ik denk dat het acceptatiebeleid m.b.t. websites en -shops bij al die bedrijven vergelijkbaar zal zijn. Wellicht heb je echter 'geluk' als men iets andere bewoordingen hanteert waardoor jouw producten geen probleem zijn. Kan me niet voorstellen dat in het buitenland de verkoop van dropjes expliciet genoemd wordt ;)

Link to post
Share on other sites
 • 0
 • Rate this answer

die afwijzing voor een nieuw contract bij paysquare volgde bij een telefoontje naar hun daarover en dat hij de website ging bekijken en met een hele waslijst kwam met dingen die ze niet acceptabel vonden.

 

Het meest absude daarvan vond ik nog wel het gebruik van het woord apotheek wat niet toegestaan is.

 

Maar ik weet dat er in duitsland in elkgeval wel verwerkende bedrijven zijn die me een contract willen geven, maar kan zo weinig ervaringen vinden helaas.

Link to post
Share on other sites
 • 0
 • Rate this answer
Guest Verwijderd account

Afhankelijk van de hoeveelheid transacties per maand heb ik misschien nog wel iemand voor je.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 5 leden online en 158 gasten

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept