• 0

Unieke Permanente Magneetmotor

Hallo, ik zal mij voorstellen.

Ik ben Danny, 18 jaar oud wonend in Bussum.

Ik ben al lange tijd op zoek naar wat ik leuk vind maar kan maar niets vinden. Laatst kreeg ik een geniaal idee, namelijk de permanente magneetmotor. Voor velen is dit al bekend, maar dan kennen jullie mijn concept nog niet. Mijn concept is zodanig ontworpen dat het systeem weerstandvrij is, alle componenten die slijtage zouden kunnen veroorzaken zijn speciaal gelagerd, en het systeem is zo ontworpen dat er een on-eindige cyclus mogelijk zou zijn.

Ik heb meerdere concepten bekeken, zoals die van perendev, de muller en nog wat anderen.

Mijn concept is volledig uniek en mijn theorie is logischer dan de anderen (vind ik persoonlijk), mijn concept is nergens anders op internet te vinden.

De motor is toepasbaar in elk type voertuig, ook kunnen woningen of zelfs hele wijken worden voorzien van energie die zelf wordt opgewekt.

Voordelen zijn, Perpetuum Mobile, oneindige beweging, die energie opwekt zonder slijtage... wat inhoudt: Eeuwige energie voor nop.

Dit klinkt voor velen als een slokkie teveel, maar dit is echt mogelijk.

ik heb grootendeels mijn theorie uitgeprobeerd en wat ik tot nu heb getest is mogelijk. Nu heb ik een investeerder nodig die mij kan voorzien van de materialen zodat ik het concept kan uitwerken en eventueel later kan produceren. Ik ben bereid de helft van de opbrengst te delen met mijn investeerder. De toepasbaarheid is bijna op alles mogelijk, en elk wint zijn geld terug. De grootte van de motor begint vanaf de maat van een gamecube, als de theorie inderdaad klopt, zou het dus moeten zijn dat de motor een oneindig toerental zal krijgen indien niet beheerst, voornamelijk omdat de motor geen weerstand heeft.

 

Ik zal misschien wel wat gemist hebben, mocht er iemand vragen hebben dan hoor ik dat graag. Ik hoop snel iemand te vinden die mij kan helpen. Dit zou een gat in de markt zijn, nu zijn er generatoren voor 40000 euro die 300KW ophoesten, dat is niets bij wat mijn systeem zou moeten opwekken, de productiekosten zijn ook laag aangezien de minima aan materie die er nodig is.

 

EDIT: Ik heb iets te laat gelezen wat wel en niet mocht, beschouw dit dus niet als een vraag voor investeerders, maar meer hoe ik eraan kom met mijn concept?:P Hartelijk dank!

 

Groeten

 

[titel aangepast - mod]

Link naar reactie

Aanbevolen berichten

  • 0

Hallo Danny,

 

Er zijn veel mensen die niet geloven in het idee dat je hebt. Maar er zijn ook genoeg mensen die ook met "Vrije Energie" bezig zijn. Er bestaan over de hele wereld uitvindingen die vrije energie opwekken. Het grootste probleem is geld, zoals dat vaak het geval is. Overheden kunnen geen belasting innen van mensen die hun auto op water laten lopen of mensen die thuis energie via bijvoorbeeld een magneetmotor ontvangen. Eigenlijk is de techniek niet meer belangrijk => het bestaat allemaal al. Het is meer de vraag: Hoe gaan deze technieken binnen de economie passen, oftewel binnen het huidige systeem?

 

Voorbeeld:

Stel iemand ontwikkeld een dergelijk apparaat dat in voertuigen, woningen, bedrijven enz toepasbaar is. Nadat er genoeg investeerders zijn komt er een massaproductie van het apparaat en iedereen lijkt het wel wat: Geen hoge energieprijzen meer / Geen dure benzine meer / Schonere lucht en dus een beter milieu en nog veel meer voordelen.

 

Prima idee toch? Alleen zitten de overheden met hun handen in het haar; waar halen we onze inkomsten vandaan? De Nuon (nutsbedrijven) kan opdoeken. De grote oliemaatschappijen gaan failliet. Kortom de wereld-economie krijgt een grote klap. Het HELE SYSTEEM zal verandert moeten worden, willen we technieken als deze op de markt gaan brengen. Hier zitten de overheden en oliemaatschappijen niet op te wachten dus hebben ze al een andere oplossing gevonden:

 

Vrije energie onderdrukken, negeren, onthouden van het grote publiek en de samenleving zolang mogelijk laten draaien op olie en andere belastbare energiesoorten.

 

Ik ben er van overtuigd dat deze manier nog maar een paar jaar goed gaat en dat het huidige "systeem" gaat instorten (waaronder ook het banksysteem, ander verhaal).

Link naar reactie
  • 0

Overheden kunnen geen belasting innen van mensen die hun auto op water laten lopen of mensen die thuis energie via bijvoorbeeld een magneetmotor ontvangen.

 

In de Middeleeuwen had men speciale belasting over brandhout, wol en zeep... Wanneer energie wegvalt als belastingbasis kan men vrij gemakkelijk ergens anders over heffen, dat lijkt me niet zo moeilijk en zal de reden dan ook niet echt zijn...

Link naar reactie
  • 1

Als het echt mogelijk is om energie uit niets op te wekken, dan zou ik de uitvinder ervan aanraden om vooral geen investeerders te zoeken. Die zijn alleen maar lastig en het kost teveel energie ::) om hen te overtuigen.

 

Een betere aanpak lijkt mij om stroom terug te leveren aan het net. Met het geld dat dat oplevert is de productie en promotie van de uitvinding te financieren.

Link naar reactie
  • 0

Het grootste probleem is geld, zoals dat vaak het geval is. Overheden kunnen geen belasting innen van mensen die hun auto op water laten lopen of mensen die thuis energie via bijvoorbeeld een magneetmotor ontvangen.

 

Met dit soort verhalen steekt altijd de samenzweringstheorie weer de kop op.

 

Geld is geen enkel probleem als je klanten hebt.

 

De vraag die ik dan stel is, waar zijn de klanten ?

Als jij mij een werkend product kunt laten zien koop ik het meteen.

 

 

En wat die opmerkingen over belastingen betreft sluit ik me bij Jeroen aan, een overheid heeft altijd wel weer andere manieren om burgers geld af te troggelen. Grote voordeel van het einde van de olievoorraad is dat daar niet meer om gevochten hoeft te worden. De mechanische cavalerie komt dan ook niet meer vooruit.

We gaan weer terug naar de strijdwagens met paarden van weleer.

Misschien dat je een tank om kunt bouwen om op de biogassen van paardenpoep te laten tijden. ;)

 

Edit, leuk die meneer Tesla, hoewel een briljant geleerde was hij ook een fantast. De foto van hem in het lab met de zogenaamde draadloze energieoverdracht daar is later van bewezen dat het een trucage was. Uit de foto bleek dat de sluiter tweemaal opengezet was.

Link naar reactie
  • 0
Alle teksten van Mahavir Yogananda zijn Goddelijke teksten met het volgende als uitgangspunt:

Er bestaat slechts Eén,

Er is overvloed voor Ieder-Eén.

Ultieme vrijheid is het ultieme Leven.

 

Als religie zich met natuurwetenschappen gaat bemoeien gaat het meestal mis. Altijd moeilijk om de falsificator vast te stellen. M.a.w. ze kunnen niet aangeven onder welke voorwaarden ze de theorie op willen geven.

Link naar reactie
  • 0

Hallo,

 

Ik heb ook nog een leuk bijna perpetuum mobile idee:

 

Wie kent de power ball? Het is een soort gyroscoop die je in beweging krijgt door met je hand een bepaalde beweging uit te voeren.

 

http://www.powerball-europe.com/presentatie.php?land=nl&waarbenje=presentatie&actie=set&pbeurope=147d5ff02256ee7e72b421ff20a21866

 

Er zijn powerballs met een lampje (LED) erin. Door je hand bewegingen stop je energie in power ball gyroscoop. Deze brengt het op zijn beurt weer over aan de LED die dan aangaat.

 

Nu komt het: De beweging die hand maakt lijkt wel wat op het traject die een bepaalde locatie op de aarde in een dag aflegt. Het moet mogelijk zijn om een grote gyroscoop te bouwen die zijn energie ontrekt aan rotatie van de aarde. Die enorme gyroscoop verbind je weer met een dynamo o.i.d. en je hebt 'gratis' energie.

 

Ik heb wel eens wat sites gevonden die ook kort op dit idee in gaan. Echter de wiskunde erachter zou uitgewerkt moeten worden om te weten wat bv. de diameter van de bal moet zijn om te bepalen of het realistisch gezien kan. In elk geval zit er genoeg rotatie energie in de aarde om de komen 10000en jaren vooruit te kunnen.

 

 

 

 

Link naar reactie
  • 0

Hé Merkava,

 

Een getijdencentrale werkt niet op het gyroscoop effect maar op de aantrekkingskracht van de maan en de zon, die vloedbergen doen ontstaan, waar de aarde als het ware onderdoor draait. Dat is trouwens geen gratis energie. Door de weerstand die de vloedbergen ondervinden van het aardoppervlak, gaat deaarde steeds een beetje langzamer draaien. Dus geen perpetuem mobile, omdat uiteindelijk de draaining van de aarde op zal houden (duurt overigens nog wel even)

 

In theorie zou het plaatsen van getijdencentrales de vertraging van de draaisnelheid van de aarde versnellen omdat de opgewekte energie veroorzaakt wordt door weerstand uit te oefenen op de zich verplaatsende vloedbergen ;)

 

En de powerball (ik heb er zelf een gehad) is een oefenapparaat. Het opwekken van de draaing van de gyroscoop kost erg veel kracht = energie. Gaan we de aarde nog een stukje meer afremmen?

 

Energie is nooitgratis.

Heeft mijn antwoord je goed geholpen? Dan is een reusje nooit weg.

 

contact: www.dewitte.org | Innovation + Business + Finance

Link naar reactie
  • 0

Daarom schreef ik ook "op eenvoudige manier"

Ik geloof dat de maan de aarde 0,2 seconden per jaar afremt.

Het idee van de getijde centrale maakt gebruik van krachten die hemellichamen op elkaar uitoefenen. In dit geval de aantrekkingskracht van de maan op het ons aardse water.

In het geval van de gyroscoop maak je gebruik van de aantrekkingskracht van de aarde en slingerende beweging van de aarde.

Zou trouwens even 2012 afwachten voor het geval de kern een zwiepertje krijgt en het aardmagnetischveld verandert, dat zou de slingerbeweging wel eens kunnen veranderen.

 

Link naar reactie
  • 0

Toen de Romeinen Europa veroverden was alles op deze aarde aanwezig om een F16 te bouwen, toch deden ze het niet. Waarmee sceptisme in het hoekje der dommen komt te staan.

 

De magneetmotor kan! Het is dan ook geen eeuwigdurende beweging die zonder energie/kracht wordt opgewekt. De velden van een magneet zijn wel degelijk een kracht.

 

Als je twee magneten met de gelijke polen naar elkaar toebeweegt worden ze van elkaar afgestoten, dat is een beweging. Het is wel erg lastig om te realiseren, maar geef me eens één argument waarom de vrijkomde krachten niet zouden kunnen worden omgezet in bijvoorbeeld electriciteit?

 

Lees dit maar eens: http://www.zakenmenu.nl/FRadamah.pdf

 

Als je zo'n motor kunt maken, dan moet je voor je leven gaan vrezen, want je verklaart in feite alle economie die draait op traditionele energie, bankroet en reken maar dat het dan om fabelachtige bedragen gaat. De US heeft er alleen in Irak al een miljard per dag voor over om de touwtjes in handen te houden.

 

Neemt niet weg dat ie er moet komen.

 

Google maar eens "magneetmotor" en je komt er vanalles over te weten.

 

Hoe jonger de scepticus, hoe groter de kans dat hij/zij er achter komt dat ie loopt te blunderen.

Link naar reactie
  • 0

geef me eens één argument waarom de vrijkomde krachten niet zouden kunnen worden omgezet in bijvoorbeeld electriciteit?

 

Toch leuk als iemand een topic van een jaar geleden weer oprakelt.

 

Een kracht is geen engergie, dus kun je een kracht niet omzetten in electriciteit, dat zijn twee heel verschillende dingen. Op een tafelpoot werkt ook een kracht, namelijk het gewicht van de tafel. Maar je gaat toch niet beweren dat je met een stilstaande tafel energie kunt opwekken? Iets anders is dat je wel geld kunt verdienen aan het terughalen van je schoolgeld.

 

 

Link naar reactie
  • 0

Het ding bestaat al en ik moet m'n schoolgeld terug gaan halen? Juf, je kunt met behulp van de afstotende krachten in magneten een draaiende beweging maken en daar een dynamo op aansluiten, zo simpel is dat, al was ik nooit naar school geweest.

 

Als al gezegd, het is wel lastig om in de praktijk te brengen.

Link naar reactie
  • 0

Het idee is niet slechts bijzonder, het is revolutionair. Een electromotor doet het niet zonder er electriciteit in te stoppen, met behulp van magneten kun je de draaiende beweging realiseren zonder dat er energie in gestopt hoeft te worden. (Jawel, ik weet dat het energie kost om magneten van een goede kwaliteit te maken).

 

De kunst, die ik niet beheers maar wel snap, is, om dat zo te doen dat er voldoende power overblijft om daarmee energie op te wekken.

 

Stel je eens voor hoe fijn de ozonlaag het zou vinden als we dit massaal toe gaan passen.

 

Niet sceptisch zijn, meedenken!! De wereld is ook pas een paar eeuwen rond.

 

En je moet er geen geld mee willen verdienen. Zet de bouwtekeningen op internet, zodat iedereen hem kan maken en de CIA niet meer weet wie ze dood moeten schieten om het tegen te houden.

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    7 leden, 198 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.