Cookies op HigherLevel.nl
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
ccarloss
ccarloss
Ik ben bezig met het ondernemingsplan van een biologische/gezonde broodjes zak in het centrum van Amsterdam waar ook oud/nieuw kunst en interieur artikelen worden verkocht.
Locatie heb Ik al van een goede vriend van mij.
Als ik een lening van ca. 9000 van de bank goedgekeurd krijg. Kan ik overnemen
Het budget is zo minimaal want ik hoef niet goodwil te betalen en de prijs van de inventaris is ook laag.
De locatie is centaal in Amsterdam en met vaste klanten voor alleen broodjes en shakes.
Ik ben werklos en licht chronisch ziek maar kan zonder overvloed van geestelijk en lichamelijke stress goed functioneren.
Mijn oficielle adviseur en ik hebben een ondernemingsplan ontwikelt met inventaris en omzet prognose zoals de stukken van de vorige jaar van de huidige eigenaar.
Veel ervaring heb ik niet in de horeca, maar ik kan goed koken en vind het geen goote uitdaging 70 gezonde brodjes en 70 drankjes per dag te maken voor de oude of nieuwe klanten.
Ik ben zelf ook vegetarisch en geintereseerd in kunst oud en nieuw.
.Ik heb ook met de huidige eigenaar iets geoefent en al zijn gezonde recepten opgeschreven en nieuwe biologische recepten geinventariseerd.
Om de lichamelijk en geestelijk stress van de broodjeszak in de piek uuren te verminderen heb ik een koelvitrine als schenking aangeboden gekregen maar alleen als ik de lening en de overname al getekent heb.
De chronische lichte lichamelijke klachten en de onderzochte trend in juicebars in europa veroorzaken dat ik deze koelvitrine moet hebben om de stress te verminderen want zo kan ik van tevoren alle broodjes klaar maken en dat zou enorm de stress in de piek uuren verminderen.
Het probleem is dat de klanten zijn al gewent knaperige a la minuut bediend gezond belegde broodjes te eten
en ik zou in plaats van vers van de dag en koude gezonde goede kwaliteit broodjes verkopen in de koelvitrine.
Ik heb gedacht als oplossing 2 sorten van a la minuut broodjes en shakes in de menukaart te houden om niet all de vaste klanten te missen en de andere sort van broodjes in de koelvitrine vers van de dag kant en klaar te verkopen.
Deze verandering wegens mijn lichmelijke klachten en vermogen zou ook de bank opletten voor de goedkeuring van de lening.
Ik zou graag willen weten hoe de beste manier is om het plan naar de bank te tonen om de lening goed gekeurd te krijgen.
Wat moet ik noemen of niet noemen op het ondernemingsplan en mondeling.
Is het beter de koelvitrine niet te noemen en het ondernemingsplan te tonen als of er niets wordt verandert van het concept van de vorige eigenaar of zou dit problemen veroorzaken?
Is het beter helemaal niet mijn klachten te noemen?
De feit dat ik niet ervaring in de laats jaren in de horeca heb hoe kan ik het compenseren?
En graag algemene tips.
Op maandag is het plan klaar en ik moet naar de bank voor de aanvraag.
Sorry voor mijn Nederlands maar ik ben spaanstalig
Link naar reactie
Aanbevolen berichten
6 antwoorden op deze vraag