Jump to content
Mikky Vrolijk

ICT Networking Event (15-17 april 2002)

Recommended Posts

Dé ICT-dagen van het jaar. Dat is waar The ICT & Networking Event (15-17 april 2003) voor staat. Begonnen als netwerkbeurs pur sang, is The ICT & Networking Event inmiddels uitgegroeid tot een driedaags ICT-spektakel.

 

U vindt op dit driedaagse evenement een totaaloverzicht van producten, diensten, leveranciers, innovaties en belangwekkende trends in de ICT-branche. De ruim 200 exposanten worden ondergebracht in themazones, ingericht op basis van specifieke vakgebieden. Dit leidt tot meer duidelijkheid, zodat u gemakkelijker uw doel vindt.

Daarnaast vormt The ICT & Networking Event 2003 de ideale gelegenheid om zaken te doen, vakgenoten te ontmoeten, relaties aan te halen en nieuwe kennis te vergaren in het Lan News bedrijfstheater. En natuurlijk is een dynamisch evenement als dit bij uitstek de plek om te leren en u te laten inspireren.

 

Tijdens dit evenement worden “Vosko Trofee” en de Vosko Netwerk-Strijders prijzen, achtste jaargang, uitgereikt. Aan echte NetwerkPioniers die in ons land bezig zijn.

 

Het zijn volhouders in kommervolle omstandigheden die prachtige dingen tot stand hebben gebracht op de elektronische snelweg en in de wereld met bewondering worden genoemd, maar hier in ons land bij het grote publiek soms totaal onbekend zijn. Toch hangt onze toekomstige welvaart mede van hen af.

 

Vosko Networking B.V., leverancier van datacommunicatie netwerken, heeft de wisseltrofee plus de jaarlijkse geldbedragen ter beschikking gesteld. Deze bedragen variëren van EUR 2000,00 voor de winnaars per categorie en EUR 5000,00 en de Vosko Trofee voor de uiteindelijke winnaar. (De uiteindelijke winnaar ontvangt dus in totaal EUR 7000,00)

 

Meer informatie >>>

 


Netwerken: Het gaat er niet om wie je bent, maar wie je kent !

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 9 leden online en 173 gasten

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept