Jump to content
Jornt Kay
Verberg

Are you in between jobs?

vraag

Hallo,

 

Ik heb al eerder een bijdrage geleverd in deze thread. Ik zit in een vergevorderd stadium in developing a new business. Ter uitbreiding van mijn management team (noodzakelijk in search of capital) ben ik op zoek naar een CTO en een CFO, liefst met reeds een behoorlijk trackrecord. Echter, de ambitie en drive om deel te nemen in een startup inzake de mogelijkheden van breedbandinternet (met een crossmedialink) staat voorop.

 

Het businessplan en businessmodel is qua marketing, strategie, positionering, onderscheidend vermogen, partnerships, etc reeds geheel uitgewerkt. 3 mei heb ik een afspraak op iMMovator (starterscentrum voor nieuwe media en hightech companies) (http://www.immovator.nl) voor een orienterend gesprek. Ik hoop de startup hier geplaatst te krijgen aangezien het aan alle pijlers van dit project voldoet. Neem eens een kijkje op de site van iMMovator, wellicht dat dit je aanspreekt. Ik heb verder een afspraak staan met een bedrijf o.g.v. streaming media welke een belangrijke aanvullende waarde zal (kunnen) leveren. Op korte termijn wil ik ook in gesprek gaan met de meest belangrijke partnerships, weke ik zeer noodzakelijk acht en welke mogelijk ook een bijdrage zullen leveren als investeerder.

 

De go-to-market strategie is dus aanwezig. Nu is het zaak om partners te vinden ter uitbreiding van het management team met wie ik ga starten, hopelijk vanuit iMMovator. Vervolgens zal een financiering van VC's, business Angels of overige particpapanten/ sponsors noodzakelijk zijn, om te beginnen met de concrete technische realisatie en het straten van een pilot. Deze investeerders kijken naast het idee, zoals iedereen weet, ook heel sterk naar het management team dat het moet gaan doen. Als jij in between jobs bent en het innovatief ondernemerschap o.g.v. ICT hoog in het vaandel hebt, kom ik heel graag met je in contact voor een persoonlijke kennismaking. Het ambitieniveau van de new venture is vrij hoog en het businessmodel biedt veel potentieel voor de toekomst.

 

Ik heb reeds met meerdere mensen gesproken over het businessplan/ model waarbij de gesprekspartners zeer enthousiast waren. Zrski (D. Hettema) kan dat bijvoorbeeld bevestigen. Ben jij ook enthousiast en heb jij een hoog ambitieniveau om deel te nemen in het management team voor genoemde posities .... neem dan heel snel conact met me op!

 

Opmerking of suggesties zijn ook zeer welkom!

Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

 • 0
 • Rate this answer

Gforce74,

 

Helaas kan ik zelf momenteel hier geen tijd voor vrijmaken, maar ik hoop zeker dat je via dit forum (of via de vele andere kanalen) je managementteam bij elkaar kunt krijgen en van start kunt gaan.

 

Veel succes met de onderneming en hou je ons (o.a. de mee-lezers op dit forum) op de hoogte van je vorderingen, zodat andere starters ook van je ervaringen kunnen leren?

 

Groeten,

Ronald


Passie voor ondernemerschap en crowdfunding en HL-er van het eerste uur.

Link to post
Share on other sites
 • 0
 • Rate this answer

Tja, de vraag is duidelijk en ik denk dat dit Forum zeker een goede ingang kan zijn.

Het IBAN netwerk maakt nu reclame op de radio voor een eerste dinsdag bijeenkomst voor mensen in de interactieve media hoek.

 

Daarnaast is natuurlijk een contact in Delft (bijv. BViT Toon Buddingh, ook lid op dit forum) of in Twente via de USE studenten ondernemers organisatie (ook op dit forum) goed om je netwerk voor CTO uit te breiden. Het benaderen van de incubators het BTC (Rob de Koning in Twente) en Eutechpark in Eindhoven (Bart de Jong, op dit forum) kan ook een lead geven.

 

Voor CFO denk ik aan een contact via Area 010 incubator (Felix von Coerper) van de Erasmus universiteit.

 

Hopelijk geeft dit je weer nieuwe openingen

 

Succes

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 5 leden online en 110 gasten

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept