Jump to content
Pawelotti
Verberg

Gevraagd advies:mobiele en goedkope presentatiekit

vraag

Hoi allemaal,

 

Ik ben een van de velen ondernemers op internet die op dit moment een zogenaamde WEB 2.0. website gaat lanceren. Het mooie van ons product is dat we ons heel duidelijk differentiëren van de meute(nee, geen zoveelste youtube of myspace kopie dus...). Wat helemaal lekker is, is dat we een heus businessmodel hebben. Ik heb het concept vanaf het begin uitgewerkt als bedrijf, niet alleen als leuke website.

 

Enfin, na een jaar bloed, zweet en tranen heb ik een goed team dat het product bouwt in Warschau, Polen, waar ik nu nog zelf voornamelijk ook ben(YES! moment). Binnen een maand ongeveer ga ik op zoek naar launching customers.

 

Het zit zo: Ik ken mijn basis diensten, ik ken mijn unique selling points. Ik heb een paar hele mooie ingangen bij grote bedrijven. Tot dan toe heel mooi.

 

De vraag is: hoe presenteer ik het best aan de klant ter plekke? Nu is het just me and my laptop. Uiteraard print ik leave behinds..enz. Echter als het gaat om het presenteren..hoe pak ik dat met lage kosten aan? Wie heeft hier ervaring mee? Ik bedoel, zijn er mensen die projectoren meeslepen naar klanten ofzo?

Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

 • 0
 • Rate this answer

Het hangt er een beetje vanaf wat je wilt vertellen en wat je doel is daarmee. Je valt bijvoorbeeld in een 1-op-1 gesprekje al op door een tablet laptopje mee te nemen, aan de andere kant werkt dat weer niet als je voor 10 man staat te presenteren.

 

Kortom: Wat wil je bereiken, wat wil je daarvoor vertellen en vervolgens kan je antwoord krijgen op de vraag hoe je dat het beste kunt doen.


Bezoekhetziekenhuis.nl: Eenvoudig bezoeken plannen aan de patiënt en communiceren met patiënt, familie en vrienden. ! Maak een account aan als een familielid in het ziekenhuis ligt en je kunt gezamenlijk de bezoektijden inplannen.

Link to post
Share on other sites

 • 0
 • Rate this answer

Hou ook rekening met je doelgroep (managers? specialisten?) en de uitstraling die je wilt hebben (goedkoop? kwaliteit?). Het kan soms ook geen kwaad iemand mee te nemen, alleen is maar alleen.

 

Met zo'n product is het natuurlijk wel leuk om live een demo te doen, op een beamer lijkt mij dan een goede optie als het voor een groep moet.

Link to post
Share on other sites

 • 0
 • Rate this answer

Ik wil ons te lanceren website presenteren en de diensten daarin. Onze twee basisdiensten verzekeren de klant dat de gebruiker uit eigen interesse zich geëngageerd met hun merk/product, en in combinatie met de tweede dienst kan de overgehaalde website gebruiker overgaan tot aankoop.

 

 

De eerste mensen met wie ik spreek zijn account managers van grote merken in reclame bureaus. Ik heb die contacten via via..ze zijn dus behoorlijk waardevol,..geen cold calling resultaten ofzo... Mijn doel is hen over te halen dat onze diensten inderdaad sterk en effectief lijken, om zo een deel van budgetten voor campagnes voor mijn diensten in te zetten.

 

Wat de grote potentiële klanten betreft heb ik zeker voor launching customers fixe korting om het uit te proberen. Ook heb ik een soort van no cure no pay... Ik denk er zelfs over om bij die grootste potentiële klanten het haast (of volledig) gratis te doen...want de associatie met hen is een mogelijk domino effect wat mij veel waard is..

 

Ik heb een presentatieprogramma (geweldig trouwens Check "Opus" van Digital workshop) en die kan ik met een autostart op een CD zetten en ook achterlaten. Maar dat is weer leave behind... ik wil toch graag iets visueel presenteren...

 

msteer..zeg je dus dat ik kan overwegen een beamer te kopen en die mee te slepen? Ik vlieg namelijk van Warschau naar Amsterdam en later naar de V.S....zijn er beamers die werkelijk praktisch gezien zijn mee te nemen op dat soort reizen?

 

De uitstraling moet verzorgd zijn, maar zeker niet overdreven wat betreft bestedingen. Ik heb een bedrijfsnaam dat in zich onze marketing propositie heeft en dat op zich is het sterkste.

Link to post
Share on other sites

 • 0
 • Rate this answer

 

Er zijn al diverse portable projectors en we staan aan de vooravond van beamers ter grootte van een webcam. Ziehier

3m_projector.thumb.jpg.842e67f5edb1143e29664d43b1be6d8a.jpg


Gratis Marketingadvies
Op dit forum mag je in berichten geen reclame voor jezelf maken, maar in je signatuur (ga naar accountinstellingen via je profielnaam rechtsboven) kun je naar hartelust tekeer gaan. Mits het bij 4 regels blijft, drie backlinks en max 1000 tekens.

 

Extra Voordeel: heb je vaak gereageerd, dan geldt het multiplier effect. 

Link to post
Share on other sites

 • 0
 • Rate this answer

Wij gaan binnenkort ook beginnen met een presentatieronde langs verschillende organisaties en we hebben gekozen voor zowel digitale als schriftelijke middelen om dit te doen.

 

Maak een mooie presentatie van je website gebruik hiervoor screenshots en live demo's... zien is immers geloven..

( kijk of er niet al een beamer te vinden is bij je klant, dit vinden ze meestal geen probleem)

 

Zorg dat je verder nog wat documentatie hebt over je product, zo zorg je ervoor dat de informatie van het product blijft hangen en anders is terug te lezen.

 

Zorg voor een mooie en proffesionele uitstraling en vermijd clichés...

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 14 leden online en 217 gasten

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept