Jump to content
ondernemertje30
Verberg

ervaringen MKB financiën? (ozplan.nl)

vraag

Goedendag,

Bij mijn zoek tocht naar een financiering en afwijzingen van vrijwel alle leen instantie had ik ook info aangevraagd op de website van mkb financiën. Daarvan kreeg ik een telefoontje waarin ze aangaven dat ze ondanks mijn BKR registraties wel een mogelijkheid zagen bij een bepaald ebdrijf aangezien mijn bkrs allemaal ouder als 2 jaar zijn.

 

Maar om daarvoor in aanmerking te komen moet ik eerst wel een traject doorlopen, zo er een kredietscan gedaan worden, er moet een verzekerings scan gedaan worden, ik krijg een lidmaadschap op een rechtswijzer, een nieuwsbrief en een forum.

 

En dat allemaal voor het bedrag van 165,41 euro (dit is hun start module dus hebben nog meer modules).

 

Nu geeft dit geheel mij een beetje een rare smaak in de mond, alsof die mogelijke verzekering enkel maar aanleiding is om mij die basis module af te laten nemen en hun de mogelijkheid te geven om me diverse verzekeringen aan te smeren waarna de uitslag van de financiering negatief uit valt.

 

Nu ben ik momenteel wel al zover dat ik desnoods geld zou lenen van de maffia als ik die mogelijkheid krijg aangezien geen enkelle bank of financele instelling ook maar naar mijn huidige situatie of toekomst wil kijken maar enkel maar naar die BKR registratie blijven staren (waarvan ik ze ook een goede verklaring heb kunnen geven en welke allemaal keurig zijn ingelost).

 

Maar wie heeft ervaringen met dit bedrijf en weet of ze ook echt financieringen kunnen regellen (ook met bkr) of dat het ze inderdaad enkel te doen is om het verkopen van hun modules en verzekeringen?

 

Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

 • 0
 • Rate this answer

bedankt voor de reactie. ik kan verder ook niet heel veel info over ze vinden.

Daarnaast zijn ze naar mijn idee wel heel erg gretig op het maken van een afspraak (hebben al 4 keer gebeld of ze die afspraak al konden inplannen).

 

Ik ga nog even wat meer info zoeken en of afwachten of er nog mensen met ervaring met hun zijn en dan zal ik eens verder kijken wat ik ga doen.

Link to post
Share on other sites
 • 0
 • Rate this answer

Wat mij betreft heel simpel. Jij wil een krediet een geen verzekering. Zij kunnen jou een krediet verstrekken en dan kunnen ze op de rente van die lening geld verdienen, niet met allerhande verzekeringen.

 

Ik zou daar dus ook heel duidelijk in zijn naar die partij toe. Of alleen het krediet, of helemaal niets. Als zij met jou een traject willen doorlopen, dan mag dat natuurlijk, maar mijn inziens moet je daarvoor niet gaan betalen. (Heb je ooit een partij meegemaakt die je al geld gaat vragen vóórdat je een lening hebt afgesloten?)

 

Of zij nemen dat risico (dat traject gratis doorlopen) of ze hebben pech en geen lening. (En dan heb jij geen pech denk ik, want het gaat je anders veel te veel geld kosten, en dat kan me toch ook niet de bedoeling zijn van een lening)


Volg @yannick_veys op Twitter. Ik tweet over online marketing, conversie optimalisatie, persuasive design en leuke artikelen. Ben je actief op Twitter en wil je meer volgers krijgen en minder tijd bezig zijn met het maken van tweets? Kijk dan eens op https://hypefury.com

Link to post
Share on other sites
 • 0
 • Rate this answer

Ik sluit me bij Jeroen's ongestaafde mening aan.

Beetje vaag dat je € 165,41 neer moet tellen voor iets waarvan niet goed duidelijk is wat je na betaling kunt verwachten.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 0 leden online en 32 gasten

  There are no registered users currently online

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept