Jump to content
Kris

Afstudeeronderzoek!

Recommended Posts

Hoi allemaal,

 

Ik ben momenteel voor mijn afstuderen bezig met een opdracht van Dutch Art Group. Dit is een kunstenaarscollectief dat zich richt op het maken van nieuwe media schilderijen. Voor dit onderzoek kijk ik naar de mogelijkheden voor kunst op het kantoor. Hangen er al schilderijen en hoe belangrijk is kunst in het kantoor eigenlijk?

 

Bent u zelfstandig ondernemer of heeft u een managementfunctie en wilt u mij helpen? Vul namens uw organisatie de enquête in die u kunt vinden door op de onderstaande link te klikken. De enquête bestaat zowel uit meerkeuzevragen als uit stellingen. In totaal zijn er 14 vragen. Naar inschatting zal het maximaal 10 minuten kosten om deze te beantwoorden.

 

Enquette verwijderd

 

U zou mij enorm helpen wanneer u deze enquête invult. Ik wil u dan ook alvast bedanken voor uw tijd!

 

Groetjes,

Kristel Ribbe

 

Link to post
Share on other sites

Ik denk dat je nog 's naar je vragen moet kijken. Je vraagt "bent u geinteresseerd in een schilderij van dutch art group" maar dan zegt een respondent nee, denk ik. Als je vraagt "wat moet dutch art group bieden zodat u switcht van uw huidige bron naar dutch art group" dan krijg je antwoorden waar je iets aan hebt.

Oftewel: ik heb genoeg bronnen voor mooie moderne kunst. Waarom zou ik switchen?

 

 

Link to post
Share on other sites

@ christine; u heeft gelijk, dat had ik inderdaad beter kunnen doen. Maar als ik dat nu ga veranderen ben ik mijn respondenten die ik tot nu toe heb verzameld weer kwijt, en ik zit te krap in mijn tijd om dat overnieuw te doen.. Dat is het mooie aan afstuderen je leert er zoveel van!

 

@ ruben; dit is inderdaad een onderzoek dat ik doe voor mijn afstuderen van mijn opleiding communicatie. Het is dus inderdaad een soort huiswerkvraag. Maar omdat ik een tekort aan respondenten heb en hierdoor een onderzoek heb wat niet representatief genoeg is wil ik niet het risico lopen dat ik zometeen niet kan afstuderen. Vandaar dat ik het op dit forum heb geplaatst.

Link to post
Share on other sites

Huiswerkbegeleiding hebben we afgeschaft: het kostte teveel tijd van de mods en levert niets op. Daarbij waren het vooral de enqutettes waar we veel klachten van onze gebruikersgroep over kregen.

Dit topic gaat dicht.

 

 

Ga een middag voor de Makro of Sligro staan, respondenten genoeg.

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 7 leden online en 65 gasten

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept