Jump to content
Yannick_

Marktmanipulatie door centrale banken?

Recommended Posts

Wellicht zijn sommige van jullie actief op de beurs... Ik las gisteren een interessant artikel over wat er tegenwoordig gaande is... Met dank aan? De Amerikaanse overheid... Ik vond het erg leuk om te lezen. Dan denk je wel twee keer na voordat je ergens in stapt met je zuur verdiende centen.

 

(Bron: usmarkets.nl)

Sommigen twijfelden. Meerderen dachten het. Hoewel de Amerikaanse centrale bank zich vooralsnog en waarschijnlijk blijvend in nevelen hult, blijkt dat de financiële markten niet meer door vraag en aanbod maar door interventies van bovenaf worden beheerst.

 

MEGA MARKTMANIPULATIE

 

Aanleiding vormt de vrijwel dagelijkse geldmarktaccommodatie door de centrale banken naar aanleiding van de kredietcrisis die eigenlijk al is ontaard in een bankencrisis. Wat ten tijde van het communisme zo verfoeid werd, blijkt nu ook in de Westerse wereld al dan niet openlijk plaats te vinden. De gevolgen worden met de oorzaken bestreden! Of zoiets als min maal min is plus.

 

Door de Gold Anti-Trust Action Committee, een orgaan dat nauwgezet alle bewegingen van de Fed volgt, wordt steeds meer bewijsmateriaal naar boven gebracht waaruit blijkt dat niet alleen de geldmarkt, doch ook de goudmarkt, de obligatiemarkt alsmede de aandelenmarkt worden “gestuurd”. Kortom, het gaat feitelijk om alle financiële markten! Op topniveau (afgeluisterd) spreekt men ondertussen van market rigging (rigging = optuigen, knoeien of manipuleren). Daarmee zou het gehele internationale financiële systeem volledig worden bijgestuurd en “uitgewoond”.

 

 

Lees verder...

 

[als quote geplaatst en titel aangepast - mod]


Volg @yannick_veys op Twitter. Ik tweet over online marketing, conversie optimalisatie, persuasive design en leuke artikelen. Ben je actief op Twitter en wil je meer volgers krijgen en minder tijd bezig zijn met het maken van tweets? Kijk dan eens op https://hypefury.com

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 18 leden online en 174 gasten

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept