Ga naar inhoud

Fast 50 - Stijgt uw bedrijf dit jaar naar de top?

Aanbevolen berichten

Deloitte Technology Fast 50 - Stijgt uw bedrijf dit jaar naar de top?

www.fast50.nl

 

Fast 50 is een platform voor snelgroeiende technologiebedrijven en organiseert in dit kader rondetafels, seminars en studiereizen en ondersteunt bedrijven in verdere groei.

 

Deloitte organiseert jaarlijks twee verkiezingen om uitzonderlijke prestaties van jonge bedrijven in Nederland te signaleren en te erkennen. De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologie segmenten waaronder software, internet, biotech/life sciences, computers/ randapparatuur, halfgeleiders, communicatiemiddelen/netwerken en media/ entertainment.

 

Fast 50: voor bedrijven ouder dan vijf jaar.

Bedrijven ouder dan vijf jaar kunnen aan deze competitie meedoen. Selectie vindt plaats op basis van de procentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2003-2007). De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Award Ceremony op 9 oktober 2008.

 

Rising Star: voor jongere bedrijven.

Bedrijven jonger dan vijf jaar, kunnen ook aan deze competitie meedoen in de categorie Rising Star. Daar worden bedrijven vergeleken die één tot vijf jaar bestaan. Niet op omzetgroei, maar op omzetpotentie. Een onafhankelijke jury selecteert de winnaars, die uitgedaagd worden op 25 september 2008 tijdens het Rising Star Event.

 

Wat betekent deelname aan de Technology Fast 50 voor u?

Zoals inmiddels traditie, zal FEM Business de lijst met genomineerde bedrijven publiceren en redactionele aandacht aan deze competitie besteden. Een notering op deze lijst betekent dat uw onderneming toonaangevend is op het gebied van innovatie, teamwork, doorzettingsvermogen, moed en visie. Dit alles in de context van de technologiesector. Niet alleen een openlijke waardering voor personeel en klanten maar ook aantrekkingskracht voor werkzoekenden en prospects! De winnende bedrijven worden aan de pers voorgesteld en gehuldigd tijdens een feestelijke bijeenkomst op 9 oktober 2008. Deze Fast 50 Award Ceremony biedt u de gelegenheid om met CEO’s van de snelstgroeiende technologiebedrijven van Nederland in contact te komen en informatie met elkaar te delen.

 

Inschrijving

Wij nodigen u graag uit zich in te schrijven voor de Technology Fast 50 of Rising Star competitie! Aan de inschrijving zijn geen deelnamekosten verbonden. Voldoet uw bedrijf aan de vastgestelde criteria? Schrijft u zich dan online in via www.fast50.nl.

 

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
 • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
  Deze verzenden we elk kwartaal.

 • Wie is er online?
  5 leden, 95 Gasten

 • Breng jouw businessplan naar een higher level!

  Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

  • Stel jouw ondernemersvragen
  • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
  • > 75.000 geregistreerde leden
  • > 100.000 bezoekers per maand
  • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
  •  Altijd gratis

 • Ook interessant:

  Ook interessant:

×
×
 • Nieuwe aanmaken...