Jump to content
Persoon
Verberg

Een interessante kans op gratis publiciteit!!

vraag

Een interessante kans op gratis publiciteit!!

      

Geachte (Door-)Starter,

   

U bent van plan een bedrijf te starten, of wellicht overweegt u een doorstart. Een enerverende periode. Heeft u uw ondernemersplan al geschreven? Wellicht bent u dan al toe aan het aanvragen van een financiering bij een bank? Een spannende stap met wellicht grote gevolgen.... Lees eerst even dit berichtl, misschien kan het "rondje langs de banken" u nog wat opleveren. Een hele ervaring in ieder geval en wat publiciteit wellicht.......?

      

Het moment van het aanvragen van een financiering bij een bank is voor veel (door)startende ondernemers een spannend moment. Niet elke bank gaat op dezelfde manier om met deze aanvragen.

 • Wordt u wel serieus genomen?
 • Is men bij de bank goed voorbereid op de afspraak, heeft men uw plan gelezen?

Deze vragen zullen onder anderen aan bod komen in het onderzoek dat AQ Services zal uitvoeren in opdracht van BIZZ Magazine.

      

AQ Services (een kwaliteitsonderzoekbureau, gespecialiseerd in Mystery Visit programma´s en het uitvoeren van tevredenheidonderzoeken. www.aq-services.com) zal in opdracht van BIZZ Magazine in de komende maanden een onderzoek uitvoeren naar de klantgerichtheid van banken ten over staan van (door)startende ondernemers die bij de banken aankloppen voor een kredietverstrekking. BIZZ Magazine is een uitgave van Elsevier Bedrijfsinformatie en verschijnt 12 keer per jaar in een oplage van 175.000 exemplaren. BIZZ is gericht op directeur-eigenaren van bedrijven met 2 tot 200 werknemers.

      

Het onderzoek zal worden uitgevoerd door middel van het afleggen van mystery visits aan verschillende vestigingen van de vier grote banken. Deze visits zullen uitgevoerd worden door "echte" (door)startende ondernemers die daadwerkelijk bezig zijn met het opzetten van een eigen bedrijf. U dus!!

      

U zult als deelnemer met uw eigen plan de verschillende banken bezoeken; van elke bank(4) 1 vestiging in uw omgeving. Gedurende het gehele traject (van het maken van een afspraak tot het krediet advies) brengt u verslag uit van uw ervaringen aan AQ Services. Het onderzoek zal de basis vormen voor een artikel in BIZZ Magazine, naar verwachting te publiceren begin volgend jaar.

      

Derhalve zijn wij op zoek naar (door)startende ondernemers die:

 • Een goed uitgewerkt en doordacht businessplan afgerond hebben.
 • Van plan zijn een financiering aan te vragen bij een bank tussen oktober en half december.
 • Maar, dat nog niet hebben gedaan.
 • Goed Nederlands spreken en schrijven, aangezien de correspondentie en de rapportage zullen verlopen in het Nederlands.

      

Wat krijgt u als deelnemer daar nu voor terug? Deelname aan het onderzoek levert u naast een interessante ervaring (het is altijd verstandig om met uw idee langs verschillende banken te gaan) gratis publiciteit op. Deelnemers zullen bij publicatie van het artikel worden geïntroduceerd aan de lezer (een oplage van 175.000 exemplaren!!!) door middel van het vermelden van de bedrijfsnaam, de vestigingsplaats, een foto en een korte introductie over het op te zetten bedrijf.

      

Indien u geïnteresseerd bent in deelname aan dit onderzoek kunt u zich aanmelden bij AQ Services door een e-mail met uw contactgegevens en een korte omschrijving van de op te zetten onderneming te sturen naar irene@aq-services.com. U wordt dan eventueel uitgenodigd voor een nadere kennismaking, waarna AQ Services het onderzoeksteam zal samenstellen.

      

Meldt u nu aan....... Laat deze kans niet lopen!

      

Indien u nog vragen heeft over AQ Services of het onderzoek dan kunt u mij te allen tijde via e-mail bereiken via: irene@aq-services.com

      

Hopende op uw spoedige aanmelding, verblijf ik,

      

Met vriendelijke groet,

Irene Vijftigschild

Advance in Quality Services

070 331 95 00


Leer alsof je eeuwig leeft, leef alsof het je laatste dag is!

Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

 • 0
 • Rate this answer

Dat klinkt goed!! Ik zou voor 200% meedoen als ik tegen die tijd al zover zou kunnen zijn!! Lijkt mij een uitgelezen kans om zowel je netwerk als kennis te verbreden!

 

Is er ook een deadline m.b.t het aanmelden?

 

groeten, Baart!


ice

Link to post
Share on other sites
 • 0
 • Rate this answer

Beste lezer,

 

Helaas is er een fout in de tekst geslopen over het onderzoek dat AQ Services uit zal voeren in opdracht van Bizz Magazine.

In tegenstelling tot het aankondigingsbericht is het onderzoek reeds van start gegaan en gaat het niet in pas oktober beginnen.

Indien u als ondernemer interesse heeft, kunt u contact met mij opnemen via irene@aq-services.com.

Mijn excuses voor het ongemak.

 

Met vriendelijke groet,

 

Irene Vijftigschild

AQ Services

 

Link to post
Share on other sites
 • 0
 • Rate this answer

Voor starters én doorstarters lijkt mij dit een opportunity that rocks !

 

Ikvind het een mega interessant onderzoek ! Want inderdaad de ene bank is de ander niet en dat geldt ook voor de diverse vestigingen pér bank.

Wat ik bij dit onderzoek ook graag naar voren zie komen is hoe de diverse contract/offertes eruit zien. Welke addertjes zitten er onder het gras bij de diverse banken waaruit je op het eerste gezicht niet ziet dat je nek wordt omgedraaid en welke bank is ondernemersvriendelijk. Is de bank ook geïnteresseerd in de persoon achter het "geschreven" plan en niet alleen in het plan an sig. En so on.

 • Beste Irene, houdt je ons op de hoogte van de resultaten?
 • Ben je ondernemer (in spé of beyond) en doe je aan dit onderzoek mee?


Netwerken: Het gaat er niet om wie je bent, maar wie je kent !

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 15 leden online en 210 gasten

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept