• 0

marketing voor mijn site

Sinds drie weken heb ik een internet winkel. Momenteel heb ik zo'n 500 bezoekers per dag. kan iemand mij van adviezen voorzien hoe ik op een redelijk goedkope manier meer bezoekers trek naar mijn site. Op dit moment doe ik dit door lage prijzen te vragen voor producten en advertenties te plaatsen op marktplaats en speurders. Ik beschik namelijk nog niet over grote marketing budgetten.

 

Wie o wie heeft wat goede tips voor mij??

 

 

Link naar reactie

Aanbevolen berichten

23 antwoorden op deze vraag

  • 0

Ik probeer onderscheidend te zijn aangezien er veel websites zijn die veel producten hebben tegen lage prijzen, maar deze niet voorradig hebben. Alles wat op mijn site staat is uit voorraad leverbaar en lever ik snel uit. Op dit moment besteed ik gemiddeld €50,- aan marketing. Door mijn internationale contacten ben ik in staat partijen te vinden die ik erg scherp inkoop.

Daarnaast heb ik gekeken op diverse sites op welke producten het meest gezocht wordt en deze heb ik ingekocht en bied ik dus zeer voordelig aan. Hierdoor lok ik de mensen naar mijn site.

Link naar reactie
  • 0

Ik ben het met Ruben eens dat 500 bezoekers per dag veel is, gezien de tijd dat je online bent. Wat dat betreft zou ik me geen zorgen maken.

Maar wat doe je met die 50 euro per dag? Waar besteed je die aan? En de volgende vraag: wat is je maximum budget per dag?

 

Verder kun je natuurlijk gebruik maken van de archieven in dit forum om te zien welke mogelijkheden je hebt met een beperkt budget. Er is hier veel geschreven over guerrilla-marketing bijvoorbeeld.

 

Hoe kwam je aan je eerste bezoekers trouwens? Heb je een persbericht de wereld ingestuurd, of kwam alles via marktplaats?

Ja, meer vragen dan antwoorden. Maar als ik meer weet over wat je hebt gedaan, is het makkelijker om te bedenken wat je nog kunt doen.

www.businessbox.nl | www.zonneveldmarks.nl |

www.tekstschrijverdeventer.nl

Link naar reactie
  • 0

Bijna alle budget gaat naar marktplaats, speurders en kapazaa. Het budget bekijk dagelijks en laat ik afhangen van de omzet. Pers berichten heb ik nog niet gestuurd, dit is zeker een goed idee. Ik zal eens gaan zoeken op guerrilla marketing.

Ik heb daarnaast flyer laten drukken welke ik laat uitdelen bij grote evenementen.

Link naar reactie
  • -1

Beste,

 

 

500 bezoekers per dag is inderdaad sterk, zo snel. Hopelijk haal je er nog een goede conversie uit ook.

Er is zoals eerder gezegd nog wat ruimte voor optimalisering van je website. Ik raad je dan ook aan een SEO-specialist te contacteren.

 

Met vriendelijke groet,

Pieter Mestdagh

 

Copywriting - vertalingen - communicatie

www.taalvirtuozen.be

Taalvirtuozen - onze taal, uw tekst

Link naar reactie
  • 0

Al een goed begin inderdaad, maar is prima uit te breiden met het budget dat je noemt.

Zoekmachine marketing zou daarvoor een hele geschikte zijn. Zeker omdat je je daar met jouw website prima mee op de long tail kunt richten, en bezoekers dus ook relatief goedkoop zou kunnen inkopen.

 

Toevallig al eens bezig geweest met AdWords of zoekmachine optimalisatie?

Yonego Zoekmachine Marketing: http://www.yonego.nl

Link naar reactie
  • 0

Bekijk je website ook nog eens goed vanuit het perspectief van de klant. Ik klikte bijvoorbeeld net op "Barbecue\s" omdat daar die suffe \ in staat, en dacht direct "wat een slechte site" - de aanbiedingen bovenaan zijn namelijk zo prominent aanwezig dat je in eerste instantie denkt dat de categorie verkeerd gevuld is. Iets beter kijkend staat er dan toch klein een BBQ onder, maar om nou te zeggen dat het opvalt...nee.

 

Internet is een snel medium - mensen willen geen moeite doen en kijken niet net iets verder, en haken in zo'n geval direct af om nooit meer terug te komen.

Link naar reactie
  • 0

Ik zie dat je ook een Ebay store hebt (deze is nu leeg..) bij deze store heb je wel heel veel positieve reacties, misschien kan je een linkje op je site maken naar deze pagina... Is niet direct iets om meer bezoekers te krijgen maar wel om bezoekers over te laten halen naar KOPEN.....

 

Suc6

geverifieerd-adres.nl Laat maar zien wie je bent met logo & online certificaat Dat ben ik En ook een keurmerk oplossing voor je Belgische webshop geverifieerd-adres.be
Link naar reactie
  • 0

Beetje laat, maar het schiet me nu pas te binnen:

Hoe weet je dat je 500 bezoekers per dag hebt? En zijn dat unieke bezoekers? Welk statistiekenprogramma gebruik je daarvoor?

 

(ik vraag dat omdat er vaak kliks gemeten en gelezen worden, in plaats van bezoekers. En dan verandert het verhaal natuurlijk).

www.businessbox.nl | www.zonneveldmarks.nl |

www.tekstschrijverdeventer.nl

Link naar reactie
  • 0

Je kunt een aantal zaken doen om de marketing van je website te verbeteren. Als eerst kan je de website optimaliseren voor Google. Hierdoor kan de website meer bezoekers genereren wanneer je boven aan staat op de voor jou belangrijke zoekwoorden.

 

Daarnaast is een Adwords campagne interessante. Maar voor een niche webwinkel kan het veel meer uitkomst bieden om offline mensen te benaderen. Deel uit maken van een community etc.

Link naar reactie
  • 0

Beste ovboy,

Veel goede en inhoudelijke reacties zag ik op je artikel Marketing voor mijn site. We hebben net nog naar je site gekeken op het gebied van SEO en eerlijk gezegd bevat jouw site nog geen 10 % van wat het moet zijn (van 100% SEO). In zijn algemeenheid wordt er 5 tot 6 keer vaker geklikt op SEO geoptimaliseerde websites dan op Adwords advertenties.

 

Daarnaast hebben we geen website statistieken in je site gezien. Met website statistieken kun je het aantal nieuwe en terugkerende bezoekers, gebruikte zoekwoorden, alsmede de doorkliks van sites als marktplaats.nl. meten en registreren. Handig om bijv. je marktplaats.nl of speurders.nl investering te meten en bij te houden. Hierdoor kun je (geregistreerde) gebruikte zoekwoorden door zoekende internetters gaan toepassen in je website. Je kan ook zien welke webpagina's het meest of minst bezocht zijn in een bepaalde periode.

 

Google AdWords als advertentiemedium werkt overigens ook prima met de juiste zoekwoord analyse. Conversie/resultaat is meetbaar via Google zelf en kun je in je eigen Adwords account (die je samen met je Google expert kunt beheren en sturen) inzien. Succes

theweb2.0 search marketing | webanalytics

www.theweb20.nl

Link naar reactie
  • 0

Bekijk je website ook nog eens goed vanuit het perspectief van de klant. Ik klikte bijvoorbeeld net op "Barbecue\s" omdat daar die suffe \ in staat, en dacht direct "wat een slechte site" - de aanbiedingen bovenaan zijn namelijk zo prominent aanwezig dat je in eerste instantie denkt dat de categorie verkeerd gevuld is. Iets beter kijkend staat er dan toch klein een BBQ onder, maar om nou te zeggen dat het opvalt...nee.

 

Internet is een snel medium - mensen willen geen moeite doen en kijken niet net iets verder, en haken in zo'n geval direct af om nooit meer terug te komen.

 

helemaal correct: mensen beslissen in 2 seconden wat ze doen. Zorg voor een goede profesionele host en snel laadbare website die ontzettend duidelijk is.

Link naar reactie
  • 0
Gast Verwijderd account

Geef iets gratis weg op je website werkt altijd heel goed in ruil voor naam en email adres.

 

Je kan een relatie met je bezoeker opbouwen. Veel bezoekers beslissen namelijk bij het 1e bezoek van je website.

 

Groet,

Danny

Link naar reactie
  • 0

500 bezoekers per dag. je weet natuurlijk ook hoeveel verkopen per dag. Als dit zeer gering is weet je dat je site dus goed te vinden is maar dat ze niet tot koop over gaan. Kijk ook of er bezoekers zijn die meerdere malen terug op je site komen. Kijk het dataverkeer na zodat je weet waar de meeste bezoekers vandaan komen en pas zo eventueel zoektermen aan. Ik heb zelf weinig verstand hiervan maar ik weet wel dat hier gespecialiseerde mensen voor zijn die je hierbij kunnen helpen.

zou eerst eens goed analyseren wat het probleem zou kunnen zijn om vervolgens pas aan oplossingen te gaan denken.

 

 

 

Link naar reactie
  • 0

ik heb je website nog eens bekeken en eerlijk gezegd is hij niet heel duidelijk. Waarom zou ik op jou website moeten kopen? vermeldt dat.. ben jij de goedkoopste, de beste, de grootste, langste garantie, grootste aanbod, meest gebruiksvriendelijk?

haal die aanbiedingen weg die steeds verschijnen. maak bovenaan een horizontale balk met tabbladen zoals bol.com; werkt ontzettend goed. mensen zien in 1 oogopslag wat hun mogelijkheden op jou website zijn. zorg daarbij dat je dingen toevoegd zoals: begin binne 2 minuten met je aankoop of geniet binnen 24 uur van je i-pod. Ook goed werkt; het mooiste cadeau vind je hier en dat binnen 1 werkdag..

 

daarbij vind ik je huisstijl niet overtuigend. Zorg dat je website in een mooie kleur is en die in verschillende dingen laat terugkomen. voeg ook meer achtergrond informatie toe, en verkoop zekerheid op je website: mensen zullen eerder de gok wagen om bij jou te kopen. Let wel; maar verwachtingen waar.

 

voeg op google\webmaster je sitemap toe en laat hem indexeren. Plaast daarbij links op anders sites en zorg dat je kwalitatieve content op je website hebt zoals beoordelingen van mensen over producten.

 

p.s. ik denk dat je niet meer bezoekers zou moeten willen maar meer verkopen. denk aan de 80/20 regel.

Link naar reactie
  • 0

Volgens mij mag je bij alle verkoopsites die jij noemde gratis je producten plaatsen. Je promoot op die manier niet je website, maar je producten. Dit kun je dagelijks of desnoods wekelijks doen en dat hoeft in principe niets te kosten.

Een zakelijke website + CMS + webhosting + domeinnaam + e-mail + gratis updates voor slechts 20 euro p/m! Ga naar Webdesign Direct!

Link naar reactie
  • 0

Hallo,

 

Ik heb net even naar je site gekeken. Vind je site er goed uitzien . Ik zag hier eerder al wat dingen staan over dat je je site kan optimaliseren.

 

Ik ben me een tijdje geleden verdiept in zoekmachine optimalisatie en heb er een check list van gemaakt .

 

http://www.gadgets-online.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=67&Itemid=82

 

De lijst is nog lang niet af maar ik hoop dat je er wat mee kan.

www.baby-cadeau-pakket.nl

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    8 leden, 216 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.