Higherlevel Meeting 9 januari 2009

Aanbevolen berichten

In Memoriam
Retired Mod     11,3k 479

Naar aanleiding van het enthousiasme rondom de organisatie van de off line meeting op 17 september 2008. En het verzoek om dit vaker te doen....... Een poll aangemaakt om te peilen binnen welke frequentie we elkaar in het kader van mixing work with pleasure willen ontmoeten.

 

Wel even een kanttekening: de afgelopen meeting was uniek. Zowel qua opkomst, maar ook qua sponsoring. Ehmmm... hoe gaat dat gezegde ook al weer "Garantie uit het verleden bieden geen....". Maar ja... who knows... krijg ik de hoofdsponsor zo gek om per kwartaal iets uit de miljoenennota te halen? Al is het alleen al om het feit dat ze het enorm vervelend vinden als ik met mijn eigenwijze gedrag steeds weer op de stoep sta ;D

 

Ben je nieuw op Higherlevel.nl? Dan ben je uiteraard meer dan welkom om tijdens de off line meetings anderen te ontmoeten. Geef je voorkeur aan in de poll.

 

 

Edit topic titel aangepast

Netwerken: Het gaat er niet om wie je bent, maar wie je kent !

Link naar reactie

Per kwartaal is mooi genoeg, prangende vragen kun je toch via het forum stellen. De lokatie was goed al zou ik hem wel iets dichter bij een parkeergelegenheid willen hebben.

 

Wat sponsoring betreft wil ik de volgende keer best een bijdrage leveren, misschien dat een vrijwillige donatie van de bezoekers de kosten binnen de perken kunnen houden. Of zijn er leden bij wie wij op kantoor (na werktijd) een meeting kunnen houden?

 

Ben benieuwd,

Rick

 

NewContacts, call support. Expert in b2b telemarketing en adresbestanden.

Link naar reactie

Enkele jaren geleden hebben we gezien dat een te hoge frequentie leid tot een soort evenementenmoeheid.

Er was een periode dat we bijna maandelijks met HLérs samen kwamen.

Uiteindelijk bleef er een groep die hards over die regelmatig kwam wat mogelijk weer een soort in crowd gevoel oproep bij mensen die er niet bij konden zijn of voor nieuwkomers die dachten er niet tussen te kunnen komen.

Ik denk zelf dat eens per kwartaal meer dan genoeg is, er zit dan even wat tijd tussen en maakt gesprekken denk ik ook inhoudelijker, er is dan weer wat tijd verstreken en eventuele ontwikkelingen waar je over wilt/kunt praten zijn dan vaak weer een stapje verder.

 

8 oktober vind Holland Innovation plaats, een vast aantal HL'ers is daar ook altijd aanwezig, daar zouden we gewoon een unoficial meeting kunnen houden.

En echte meeting zou ik nu eind november plannen.

Link naar reactie

Ik heb voor eens per kwartaal gestemd maar vind persoonlijk eens per half jaar wel voldoende tenzij er iets actueels speelt en je het nuttige met het aangename kan combineren.

 

Nadeel van eens per half jaar is dat als je een keer niet kan komen je meteen een heel jaar verder zit.

 

Moest nu 18 Euro betalen voor parkeren, en ik was door file leed een uur te laat, dus als we een locatie hebben waar je gratis kan parkeren en die een beetje bereikbaar zijn (alle wegrestaurants bijv) wil ik graag doneren.

Link naar reactie

Moest nu 18 Euro betalen voor parkeren, en ik was door file leed een uur te laat, dus als we een locatie hebben waar je gratis kan parkeren en die een beetje bereikbaar zijn (alle wegrestaurants bijv) wil ik graag doneren.

 

Dan ga je al snel naar wat buitenwijken toe; heeft misschien ook wel als vorodeel dat de prijs van de locatie daalt.

 

Daarnaast is ook de vraag; Worden de meetings alleen in Utrecht gehouden of op verschillende plaatsen?

Op verschillende plaatsen heeft misschien wel als voordeel dat mensen die minder tijd hebben, de ene keer korter kunnen reizen dan de andere keer...

 

Overigens heb ik gestemd op een kwartaalmeeting: Dit omdat anders het wel heel "gewoon" gaat worden.

Link naar reactie

Een halfjaarlijkse interval lijkt mij ideaal, september (is dan nu net geweest) en dan weer in maart bijvoorbeeld. Je omzeilt dan redelijk de seizoens- en vakantie-invloeden, je hebt een prima voorbereidingstijd en je hebt iets om twee keer per jaar echt naar uit te kijken en je agenda voor te blokkeren! Ik stem dus voor maart- en september-meetings, eens per half jaar dus.

 

Jammer dat ik verhinderd was, maar blij dat het zo goed bevallen is! Compliment voor het initiatief!

 

Succès en groet,

 

Hans

Succes & Groet, 

Hans (J.H.) van den Bergh MSc BEc

HL-Deelnemer en -Moderator I Social Designer I Consultant Communicatie -, Innovatie - en Marketing-Strategie I Ontwerpend Onderzoeker Gediplomeerd Specialist Arbeidsrecht  Bedrijfsidee? Toets het gratis: HIERMEE!

Link naar reactie

Ik wil onze indoorlocatie in Barneveld wel beschikbaar stellen, deze zit 5 minuten van de A1 af. Kunnen we het gelijk combineren met indoor lasergamen als daar animo voor is?... ;D

 

Maken we teams van 5 ondernemers die het op moeten nemen tegen 5 andere ondernemers...als dat niet goed is om elkaar te leren kennen....

 

Nadeel is wel dat deze locatie bijna alleen met de auto te bereiken is, voordeel is dan weer dat het parkeren helemaal gratis is.... 8)

 

Nadeel voor mij is dan wel dat ik nog moet werken ook...haha.... ;)

 

Groet, Martin

 

PS voor Mikky; zie je wel, het komt er nog wel eens van....

 

 

Link naar reactie

Nadeel is wel dat deze locatie bijna alleen met de auto te bereiken is, voordeel is dan weer dat het parkeren helemaal gratis is.... 8)

 

Dat zal vast wel goed op te lossen zijn door dat anderen bijvoorbeeld mensen kunnen oppikken vanaf het station in Barneveld; dat het dus afgelegen zou liggen, lijkt mij niet het grootste probleem...

Link naar reactie
In Memoriam
Retired Mod     11,3k 479

@Mikky

....... of bij jou thuis ;) en bakken, koken en brouwen we zelf wat lekkers; daar hoeft niks van af te hangen toch?

 

Mixing work with pleasure is altijd leuk. Ehmmmm... bij mij thuis? Tsja... waarom niet... my social live combineert prima met work and pleasure.

 

Voordelen:

- Openbaar vervoer prima (trein en tram en bus en tuktoek)

- Havenuitzicht perfect (zeilbootjes en toeristisch gedrag)

- Roken geen probleem

- Gratis en voldoende parkeren

 

Nadelen:

- max ruimte voor 40 personen

- Remco de trap optillen, maar dat kan ook weer een voordeel zijn in het kader van de teambuilding

- Boodschappen doen en de schoonmaak ::) Alhoewel dat laatst voor jullie dan weer geen nadeel is

 

Netwerken: Het gaat er niet om wie je bent, maar wie je kent !

Link naar reactie

Voor een volgend samenzijn stel ik mijn toko ook beschikbaar.

Ruimte voor dikke 50 man. Als we allemaal willen kunnen zitten (denk het niet?) wordt het wat lastig.

Parkeren voor de deur en gratis

Openbaar vervoer: Trein naar Dordrecht, dan bus naar 's-Gravendeel

 

Nadeel: ik verkoop autootjes, geen eten/drinken, dus daar moet even een oplossing voor gezocht worden.

... doet leuke dingen op internet ...

Link naar reactie
In Memoriam
Retired Mod     11,3k 479

Voor jou toch ook niet... Alle energie die de avond ervoor erin is gegaan, kun je dan achteraf weer verbranden. Ideaal ;)

 

Tsja.... leuk gevonden voor degenen die hun gewicht willen "verbranden". In mijn geval al moeilijk genoeg om op mijn gewicht te blijven en er voor te zorgen dat mijn spijkerbroek niet afzakt de dag erna.

 

Wel leuk bydewee dat meerderen hun locatie aan (kunnen) bieden. Ik ga daar een overzichtje van maken. Dan hebben we voor de komende x-tal meetings (behalve data) ook ruimte geboekt. En uit ervaring weet ik dat het meenemen van lekkernijen totaal geen probleem is. Hebben we vaker gedaan, was erg jummie.

Netwerken: Het gaat er niet om wie je bent, maar wie je kent !

Link naar reactie

Ja blijft leuk om je tussen enthousiaste ondernemers te begeven,. Regelmatig van een afstand de energie zien vloeien die allemaal vrij komt tijdens de inspirerende interventies. Mocht je iemand niet gesproken hebben en had willen spreken, vergeet niet dat er ook andere media is om met elkaar in contact te treden. Er is ook nog iets zoals een telefoon chat of e-mail.

 

Vanuit Syntens zou ik overigens ook nog best wat ruimte of iets dergelijks kunnen realiseren voor wat kleinere bijeenkomsten als daar behoefte aan is. Moeten we het wel meer in een workshopachtig iets brengen. Ik heb helaas nog geen grotere zaal dan voor 30 mensen bij ons gezien.

 

Was in ieder geval leuk om er bij te zijn, tot gauw weer.

 

 

Perry

www.syntens.nl

088 444 0 217

Skype: gans234

 

Link naar reactie

Ik heb ook voor per kwartaal gestemd. Bij maandelijks ga je toch vaak zien dat de animo snel minder wordt en een groep in rap tempo uitdunt. Half jaarlijks vind ik weer te lang. Per kwartaal is wat dat betreft ideaal.

 

Ik vind het geweldig om te zien dat mensen hun locaties beschikbaar stellen (HL on Tour! ;D), scheelt in ieder geval aanzienlijk in de kosten. Als de hoofdsponsor de meetings wil blijven ondersteunen is dat natuurlijk helemaal geweldig maar anders passen we er gezamelijk ook wel een mooie mouw aan.

 

 

Mediascape - Hét adres voor betaalbare huisstijlen, reclame en websites.

We heten u van harte welkom op: www.mediascape.nl

Link naar reactie

;D wat leuk dat iedereen zo enthousiast is. jammer dat ik er niet bij kon zijn....dacht echt even vanaf belgie avondje erheen te rijden maar vond dat toch beetje te ver gaan. ;)

ik heb zelf gestemd op per kwartaal, en hoop zsm de volgende meeting, zodat ik er dan wel bij kan zijn. ;)

Link naar reactie

Ik heb net voor kwartaal gekozen waardoor de stand nu doorgeslagen is naar kwartaal... en wie biedt? ;-)

Sponsorschap van locaties door leden was ook mijn eerste idee, leuke daaraan is dan weer de toegevoegde waarde: je leert het bedrijf van je HL 'vrienden' van dichtbij kennen. En soms kan een locatie alleen al een reden zijn om te komen.

 

En vwb uitdunning: denk dat dat wel mee zal vallen aangezien niet iedereen altijd kan en je daardoor een mooie wisseling zal gaan krijgen. Daarnaast denk ik dat er voldoende nieuwe leden blijven komen die heel graag eens kennis willen maken met de rest.

 

En Mikky; als we het bij jou thuis doen dan helpen we met afwassen en opruimen! is toch niet meer dan normaal? En wil ik vooraf ook wel meehelpen boodschappen doen en koken.

Met zonnige groet,

 

Rebecca Kanne

Image Builder

www.Dare2be.eu

Link naar reactie

Het word wel spannend wat het word, kwartaal of per half jaar, er is nu gelijk spel via de poll :)

 

We kunnen het polderen naar 3 keer per jaar ;)

 

Wat locaties betreft: Utrecht is voor mij natuurlijk een thuiswedstrijd, maar een beetje rouleren kan geen kwaad natuurlijk. Locaties (een beetje) buiten de stadscentra zijn prettiger qua parkeren, mocht het qua OV een keer onhandig zijn kan er altijd wel iemand een kluitje mensen van station en terug taxien lijkt me.

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    9 leden, 230 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.