• 0

Opzetten van onze "3e winkel", een webshop.

Beste allemaal,

Ook ik ben nieuw als lid op dit forum, al heb ik de afgelopen periode al talrijke topics met veel belangstelling doorgelezen.

Wij hebben twee dames-en kinderschoenenzaken en willen onze nu onze “3e vestiging” openen namelijk een webwinkel. Wij hebben 3 jaar ervaring met onze website en versturen inmiddels ook schoenen naar klanten door het hele land. Dit willen wij verder stimuleren door nu een echte webwinkel in te richten. Kijk op www.stoute-schoenen.nl voor onze huidige site.

 

Over het inrichten van deze 3e winkel heb ik nu een aantal vragen. Ik ben geen techneut maar een ondernemer en ik ben dus op zoek een oplossing die vooral werkbaar is. Een content management systeem lijkt mij onontbeerlijk. Als ik de voorgaande topics lees, ben ik geen geloof ik geen voorstander van open source, al is het uiteindelijk het internet bureau waar ik een goed gevoel bij moet hebben.

 

Nu heb ik een aantal globale vragen, alle tips en ideeen zijn welkom. Discussie of schoenen een artikel zijn om via het web te verkopen hoeft niet gevoerd te worden, die keuze is gemaakt.

Als je naar website kijkt, heb je aanvullende ideeen en/of opmerkingen? De nieuwe webwinkel willen wij in dezelfde (huis)stijl gaan opzetten. Ik heb zelf de volgende aanpassingen in gedachten.

•   Hogere schermresolutie

•   Webwinkel mogelijkheden inclusief presenteren actuele voorraad.

•   De nodige aandacht voor onze huidige winkels en ook ons personeel. Dit om de site nog meer persoonlijk te maken om vertrouwen te creeren bij toekomstige klanten.

•   Logo’s van partners voor betaling en logistiek

•   Algemene voorwaarden, retourenbeleid etc etc

 

Hebben jullie verder ideeen over ik dit het beste kan realiseren. Denk aan goede internet bureau’s maar ook te gebruiken technieken. Ondanks dat ik technisch wil zijn, heb ik wel een (technische) ICT achtergrond en kan technieken en ontwikkelingen redelijk plaatsen. Voor mij is ook zeker van belang dat ik een partij kies die gebruik maakt van de juiste technologie waarmee ik met een grust gevoel de toekomst in kan, al realiseer ik mij dat in een turbulente wereld als internettechnologie niets zeker is. Over het algemeen ben ik een voorstander van het kopen bij marktleider, ook al kost dit vaak meer.

Alvast hartelijk dank voor alle tips en suggesties.

Marc

 

 

Link naar reactie

Aanbevolen berichten

25 antwoorden op deze vraag

  • 0

Beste Marc,

 

In eerste instantie wilde ik je adviseren geen schoenen te verkopen via het internet, maar ik lees in je verhaal dat je de keuze hebt gemaakt dit wel te doen. Daarom zal ik daar verder geen aandacht aan besteden ;)

 

Kun je me vertellen wat jouw verwachtingen zijn van het aantal verkopen via de website en aan welke klanten dit zal zijn? Nieuwe klanten of bekende klanten? Heb je zelf een idee over in welke situatie iemand schoenen zou kopen via internet? Welke kenmerken hebben deze personen waar je wellicht op kunt inspelen?

 

Als ik even snel nadenk, kom ik op twee mogelijke situaties waarin iemand schoenen koopt via Internet:

 

- Iemand weet exact wat hij of zij zoekt en traditionele retailers bieden deze schoenen niet (meer) aan.

- Iemand heeft in de winkel schoenen gepast, heeft het merk, het type en de maat onhouden en zoekt op internet waar hij of zij exact deze zelfde schoenen goedkoper dan in de winkel kan aanschaffen.

 

Het blijft een risico om schoenen te kopen via Internet die je nooit hebt gepast. Dit risico zou je in je webshop deels kunnen opvangen door zo gedetailleerd mogelijke informatie te verschaffen over elke schoen. Noem in ieder geval: het merk, het type, de schoenmaat, de kleur(en) en het materiaal. Maar dit is natuurlijk niet alles. Je kunt ook zaken aangeven als: breedte, hoogte van de hak etc. Met jouw ervaring kun je vast nog enkele dingen bedenken die klanten belangrijk vinden en wat zij vaak vragen.

 

Verder schrijf je dat je vertrouwen wilt scheppen bij jouw (potentiële) klanten. Dit kun je bijvoorbeeld ook doen door je expertise te laten zien. In de webshop zou zich dit kunnen uiten in tips voor het onderhoud en de schoonmaak van de schoenen. Je kunt dus in de omschrijving van het product aangeven hoe het onderhouden moet worden (of een link naar een pagina met de behandelingsmethode voor schoenen van soortgelijk materiaal).

 

Het bovenstaande voorbeeld geeft overigens ook weer een cross-selling mogelijkheid: In de tips kun je ook vermelden welke behandelingsproducten voor een bepaalde soort schoen ideaal zijn. Deze producten kun je vervolgens ook in de webshop aanbieden. Met speciale (gebundelde) aanbiedingen kun je de cross-selling weer bevorderen. Men koopt schoenen via je webshop, maar om die schoenen te onderhouden hebben ze product X nodig. Dit product kost normaal 15 euro, maar in combinatie met een paar schoenen maar een tientje...

 

Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden en ik weet zeker dat je er zelf ook nog wel een aantal bedenkt :)

 

Succes!

Link naar reactie
  • 0

Ik zou de webwinkel los koppelen van je algemene website waar je alle “andere” informatie kwijt kunt. Kort gezegd zou ik kiezen voor een Wordpress CMS website voor je website, personeel, winkels, verzending en aanbiedingen e.d. WordPress is erg Google vriendelijk.

 

Ik zou Magento gebruiken als webwinkel software los van je website. Magento is krachtig en kan alles wat je nodig hebt in een Webwinkel ook iDeal draait perfect. Ook als je groter wordt kan je Magento blijven gebruiken.

 

Het mooie van dit soort software is dat het design relatief eenvoudig is te maken, ik zou wel rekening houden met het design vanwege de gebruikte software (WordPress en Magento) omdat er vaak functionaliteiten verloren gaan naar mate het design ingewikkelder wordt. Maar op zich zie ik geen probleem het huidige design te her-gebruiken. Suc6!

Link naar reactie
  • 0

Toch wil ik ook even een bijdrage leveren : Magento is zonder meer een uitstekende keus voor een webshop , echter stelt magento wel bepaalde eisen aan de hosting configuratie die niet iedere hoster standaard levert ( !!! ). een goed alternatief is wellicht interspire , kost wel wat maar daar krijg je dan ook wel wat voor. daarnaast wil ik ook graag de mogelijkheid voor joomla in combinatie met virtuemart niet uitsluiten ook al blijft oscommerce toch enigszins favoriet bij mij , vanwege de uitgebreide support op de diverse fora. Het nadeel van het kiezen van een marktleider als leverancier van de webshop is dat je dan weleenswaar een custom made webshop krijgt maar dat , indien je modificaties wenst , je bij diezelfde partij terecht moet. tegen dezelfde top tarieven. Evengoed toch succes gewenst

http://www.gratis-webhosting.be ..... het echte lycos alternatief
Link naar reactie
  • 0

 

@Ber|Art ok, dat begrijp ik en is logisch.

 

En toch kom ik op internet heel veel webshops tegen die geoptimaliseerd zijn voor Google, althans, dat claimen ze.

Eigenlijk beweert Martijn hetzelfde.

 

Ik zie door de bomen het bos niet en weet niet welke aanbieder ik nu wel of niet moet geloven. En dat is volgens mij een algeheel probleem van deze "branche".

 

 

Link naar reactie
  • 0

Wil je het een grote webshop laten worden of is dit gewoon bedoeld als service? Ook ik zou het niet koppelen aan je huidige websie,dit om de volgende reden: (er zijn er nog meer,maar ik type op me mobiel en dit kost dus erg veel tijd)

Stel je doelgroep is nu mensen van 25 t/m 40 jaar maar je merkt dat op de website de meeste kopers 18 t/m 25 zijn. dan wil je he catalogus missschien daar meer op aanpassen. Zo ook misschien je kleurgebruik (look & feel) en dus je imago. Dit kan je dus beter aanpassen aan hun eigen bezoekers/doelgroep.

Link naar reactie
  • 0

Laat ik alvast een misverstand de wereld uit helpen. "Zoekmachine vriendelijk" heeft niets met de achterliggende software te maken maar met de implementatie daarvan, de software kan nog zo geoptimaliseerd zijn maar als je daar geen gebruik van maakt heb je er weinig aan. Bovendien zijn de genoemde "zoekmachine vriendelijke url's" geen goede manier van zoekmachine optimalisatie, onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat url's van weinig invloed zijn op de indexatie (bron: google themselves).

 

Wat betreft het loskoppelen van de website en webwinkel; ik zou er juist voor kiezen om deze, waar mogelijk, te integreren. De informatie overlapt elkaar en het is herkenbaarder voor de bezoeker.

 

Over de huidige website(stijl): De frisse, gezellige inrichting van jullie fysieke winkel zie ik helaas niet terug, het is eerder sober en afstandelijk en dat komt met name door het kleurgebruik. Ook komt er te weinig naar voren wat jullie verkopen (behalve na het lezen van de tekst). Daarnaast staat alles erg dicht op elkaar, wat het geheel er niet overzichtelijk op maakt. De navigatie staat ook op een wat ongebruikelijke plek daar aan de rechterkant.

 

Uit de teksten op de website blijkt dat jullie ook accesoires verkopen, ik zou deze prominent terug laten komen in de webwinkel. Deze producten hebben potentieel meer kans op verkopen en kunnen dienen als een lokkertje. Maar let wel op dat je de schoenen voldoende onder de aandacht brengt!

 

Tot slot: Ik ben er geen voorstander van om namen van software pakketten te droppen, het is belangrijker om eerst je wensen en eisen vast te stellen en pas in een later stadium de juiste software daar bij te kiezen. Al dan niet in overleg met een professional.

Felesta - Webontwikkeling & internet marketing

www: felesta.nl tel: 0184 769008

Link naar reactie
  • 0

Bol.com is zo goed te vinden omdat die erg veel bezoekers krijgen en dus een hoge PR en dus niet te vergelijken met de vraag. Zoals ik al eerder zij zijn er zeker wel zoekmachine optimalisatie mogelijkheden in webshops maar dit is voor webshop software niet het belangrijkste ik merk en zie uit ervaring dat een goed opgezette Wordpress site veel meer bereikt in Google als een goed opgezette Magento, OSCommerce of Zen site. Op zich snap ik wel dat je alles in één wilt hebben maar je kunt volgens mij beter het beste van beide nemen als dat mogelijk is. Op zich kan je alles in Magento (of andere webshops) doen want alle standaard opties zitten erin maar in WordPress zitten 10x meer mogelijkheden om in Google beter voor de dag te komen. Het is een keuze. Er zijn nog meer mogelijkheden, als je aan het werken bent aan de winkel (en dus de winkel tijdelijk even afsluit) hoeft niet je hele site af te sluiten maar enkel de winkel. Als je zorgt dat je winkel bij op een andere locatie draait scheid je de risico’s. Als er één locatie down gaat is of je winkel of je site nog wel online. En zoals eerder genoemd kan het design van de winkel anders zijn als je website. En vaak is het ook nog zo dat mensen meerdere (verschillende) winkels willen en dan heb je een probleem want twee winkels in één gaat niet. En heb je toch weer twee sites.

Link naar reactie
  • 0

Beste Marc,

 

In eerste instantie wilde ik je adviseren geen schoenen te verkopen via het internet, maar ik lees in je verhaal dat je de keuze hebt gemaakt dit wel te doen. Daarom zal ik daar verder geen aandacht aan besteden ;)

 

Kun je me vertellen wat jouw verwachtingen zijn van het aantal verkopen via de website en aan welke klanten dit zal zijn? Nieuwe klanten of bekende klanten? Heb je zelf een idee over in welke situatie iemand schoenen zou kopen via internet? Welke kenmerken hebben deze personen waar je wellicht op kunt inspelen?

 

Als ik even snel nadenk, kom ik op twee mogelijke situaties waarin iemand schoenen koopt via Internet:

 

- Iemand weet exact wat hij of zij zoekt en traditionele retailers bieden deze schoenen niet (meer) aan.

- Iemand heeft in de winkel schoenen gepast, heeft het merk, het type en de maat onhouden en zoekt op internet waar hij of zij exact deze zelfde schoenen goedkoper dan in de winkel kan aanschaffen.

 

Het blijft een risico om schoenen te kopen via Internet die je nooit hebt gepast. Dit risico zou je in je webshop deels kunnen opvangen door zo gedetailleerd mogelijke informatie te verschaffen over elke schoen. Noem in ieder geval: het merk, het type, de schoenmaat, de kleur(en) en het materiaal. Maar dit is natuurlijk niet alles. Je kunt ook zaken aangeven als: breedte, hoogte van de hak etc. Met jouw ervaring kun je vast nog enkele dingen bedenken die klanten belangrijk vinden en wat zij vaak vragen.

 

Verder schrijf je dat je vertrouwen wilt scheppen bij jouw (potentiële) klanten. Dit kun je bijvoorbeeld ook doen door je expertise te laten zien. In de webshop zou zich dit kunnen uiten in tips voor het onderhoud en de schoonmaak van de schoenen. Je kunt dus in de omschrijving van het product aangeven hoe het onderhouden moet worden (of een link naar een pagina met de behandelingsmethode voor schoenen van soortgelijk materiaal).

 

Het bovenstaande voorbeeld geeft overigens ook weer een cross-selling mogelijkheid: In de tips kun je ook vermelden welke behandelingsproducten voor een bepaalde soort schoen ideaal zijn. Deze producten kun je vervolgens ook in de webshop aanbieden. Met speciale (gebundelde) aanbiedingen kun je de cross-selling weer bevorderen. Men koopt schoenen via je webshop, maar om die schoenen te onderhouden hebben ze product X nodig. Dit product kost normaal 15 euro, maar in combinatie met een paar schoenen maar een tientje...

 

Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden en ik weet zeker dat je er zelf ook nog wel een aantal bedenkt :)

 

Succes!

 

Waarom zou je online geen schoenen kunnen verkopen?

Wij hebben gewerkt aan een webshop die sportkleding en sportschoenen verkoopt en ik moet zeggen dat het allemaal boven verwachting loopt. Ook wij waren aan het begin bang dat er een hoop retour zou komen (ivm maten) maar dit is eigenlijk helemaal niet het geval.

 

Wel ben ik het met Nick eens dat je een goed plan nodig hebt om te beginnen.

Maar volgens mij alles online verkopen :)

Mediabrains.nl - Webdesign & E-commerce
Link naar reactie
  • 0

Afgaande op de reacties hierboven, zou je kunnen zeggen dat alles afhangt van het webwinkel-pakket dat je kiest en hoe hoog je scoort in google? In mijn ogen wordt er wel erg veel verwacht van google als middel om gevonden te worden tussen alle andere online-aanbieders. Als dat zo zou zijn dan hoeft bol.com toch niet zo veel reclame te maken op TV en radio? In mijn ogen zou je, voordat je naar allerlei webwinkel pakketten gaat kijken, eerst een goed plan van aanpak op moeten stellen, en daar later een passend pakket bij moeten zoeken of wellicht een specialist in moeten huren.

Link naar reactie
  • 0

Afgaande op de reacties hierboven, zou je kunnen zeggen dat alles afhangt van het webwinkel-pakket dat je kiest en hoe hoog je scoort in google? In mijn ogen wordt er wel erg veel verwacht van google als middel om gevonden te worden tussen alle andere online-aanbieders. Als dat zo zou zijn dan hoeft bol.com toch niet zo veel reclame te maken op TV en radio? In mijn ogen zou je, voordat je naar allerlei webwinkel pakketten gaat kijken, eerst een goed plan van aanpak op moeten stellen, en daar later een passend pakket bij moeten zoeken of wellicht een specialist in moeten huren.

 

Hoe hoog je scoort in google heeft weer niet alleen te maken met de zoek-vriendelijke urls, maar ook vooral met de content!

Hou je website dynamisch en zorg dat je goede teksten schrijft met trefwoorden. Deze trefwoorden moeten het liefst ook weer terugkomen in de keywords en evt een stukje in de titel.

Pluspuntje. Bol.com verkoopt volgens mij geen schoenen, dus ze zitten niet in het vaarwater.

http://www.loqus.nl Internet diensten

Voor al u clientside webdevelopment, zencart webwinkels, ideal en multisafepay integraties. - http://www.linkedin.com/in/lennartwesdijk

Link naar reactie
  • 0

Goede avond,

Ik ben de laatste tijd vaak op higherlevel terecht gekomen bij de zoektocht naar een nieuwe webwinkel. Helaas heb ik door de bestaande topics te lezen nog geen keuze kunnen maken. Hierdoor heb ik mij aangemeld als lid om jullie advies te vragen. Hoop overigens dat ik hier in het goede gedeelte zit en de beginner van dit topic niet in de weg zit!

 

Probleem: Op dit moment doe ik het beheer voor een paar webwinkels die met het programma Shopfactory Professional 6 zijn gemaakt. Opzich is de software goed om mee te beginnen, maar begin voor de webwinkel tegen wat te kort komingen aan te lopen. (Dit vooral om de site er wat professioneler uit te laten zien en de laadtijd van shopfactory bij ons een beetje langzaam is.)

 

Daarom zouden er bij een nieuwe webwinkel die gemaakt moet worden onderdelen moet zitten zoals:

-   Top 5 best verkochte producten.

-   Klantbeoordeling (recensies).

-   Product afbeeldingen die groter te bekijken zijn met een klik hier op.

-   Bij ieder product onder aan gerelateerde producten weergeven.

-   Aanbiedingen, of laatst toegevoegde producten die in kleine dia op voorpagina bewegen.

-   Producten in een categorie kunnen bekijken op artikel nummer, prijs e.d.

-   Website zonder frames (dit is bij Shopfactory met frame waardoor het misschien voor een gedeelte komt dat de sites bij zoekmachines nog niet zo goed zijn geïndexeerd!?)

-   Couponkortingen

-   (Evt. mogelijkheid om bestaande producten van oude webshop te importeren naar de nieuwe site.)

-   Duidelijke structuur, overzichtelijk zodat ook de wat oudere internet gebruikers zich kunnen redden op de website.

 

Het goed installeren van webshops zoals oscommerce is op dit moment voor mij wat te hoog gegrepen, ben daarom opzoek naar sofware die via een online beheerscherm werkt of aparte software op de computer ( net zo als bij shopfactory).

 

Ik zat zelf aan een door een bedrijf aangepaste virtuemart website te denken, Maar ook heb ik de webwinkels van mijnwinkel in gedachte gehad, hierbij is dan wel het nadeel dat je maandelijks moet betalen en niet onafhankelijk kan zijn. Maar andere software kan uiteraard ook goed zijn.

 

Het budget hiervoor is +/- een paar honderd euro, maar als er een systeem is wat stukke beter is in een hogere prijsklasse hoor ik dit ook graag.

 

In afwachting van jullie reacties al vast heel erg bedankt!

 

Vriendelijke groet,

Martijn

 

Link naar reactie
  • 0

Bedankt voor jullie reacties!

Ik vraag me bij de software van mijn webwinkel af of deze professioneler is dan de shopfactory professional die dubbel zo veel koste. een paar sites die volgens logivert hiermee zijn gemaakt zoals "disco paradijs nl" vind ik er wel weer mooi uitzien maar is deze wel hiermee gemaakt...

 

De site waar Frans mee kwam komt ook al wel aardig in de richting, met welke software is deze gemaakt?

En wordt er bij deze en mijnwebwinkel eigenlijk gebruik gemaakt van frames?

 

een site zoals " motorkleding web nl " vind ik ook wel mooi of " http://www webshop-voorbeelden nl/vb_5/ " komt ook aardig in de richting, deze zijn volgens mij met virtuemart gemaakt. hoe zit het hier met frames, en kwaliteit van de software?

 

Met vriendelijke groeten,

Martijn

Link naar reactie
  • -2

Goede avond,

Ik ben de laatste tijd vaak op higherlevel terecht gekomen bij de zoektocht naar een nieuwe webwinkel. Helaas heb ik door de bestaande topics te lezen nog geen keuze kunnen maken. Hierdoor heb ik mij aangemeld als lid om jullie advies te vragen. Hoop overigens dat ik hier in het goede gedeelte zit en de beginner van dit topic niet in de weg zit!

 

Probleem: Op dit moment doe ik het beheer voor een paar webwinkels die met het programma Shopfactory Professional 6 zijn gemaakt. Opzich is de software goed om mee te beginnen, maar begin voor de webwinkel tegen wat te kort komingen aan te lopen. (Dit vooral om de site er wat professioneler uit te laten zien en de laadtijd van shopfactory bij ons een beetje langzaam is.)

 

Daarom zouden er bij een nieuwe webwinkel die gemaakt moet worden onderdelen moet zitten zoals:

-   Top 5 best verkochte producten.

-   Klantbeoordeling (recensies).

-   Product afbeeldingen die groter te bekijken zijn met een klik hier op.

-   Bij ieder product onder aan gerelateerde producten weergeven.

-   Aanbiedingen, of laatst toegevoegde producten die in kleine dia op voorpagina bewegen.

-   Producten in een categorie kunnen bekijken op artikel nummer, prijs e.d.

-   Website zonder frames (dit is bij Shopfactory met frame waardoor het misschien voor een gedeelte komt dat de sites bij zoekmachines nog niet zo goed zijn geïndexeerd!?)

-   Couponkortingen

-   (Evt. mogelijkheid om bestaande producten van oude webshop te importeren naar de nieuwe site.)

-   Duidelijke structuur, overzichtelijk zodat ook de wat oudere internet gebruikers zich kunnen redden op de website.

 

Het goed installeren van webshops zoals oscommerce is op dit moment voor mij wat te hoog gegrepen, ben daarom opzoek naar sofware die via een online beheerscherm werkt of aparte software op de computer ( net zo als bij shopfactory).

 

Ik zat zelf aan een door een bedrijf aangepaste virtuemart website te denken, Maar ook heb ik de webwinkels van mijnwinkel in gedachte gehad, hierbij is dan wel het nadeel dat je maandelijks moet betalen en niet onafhankelijk kan zijn. Maar andere software kan uiteraard ook goed zijn.

 

Het budget hiervoor is +/- een paar honderd euro, maar als er een systeem is wat stukke beter is in een hogere prijsklasse hoor ik dit ook graag.

 

In afwachting van jullie reacties al vast heel erg bedankt!

 

Vriendelijke groet,

Martijn

 

 

Martijn,

 

Voor veel ondernemers is het prettiger om installatie, configuratie en vormgeving aan een ander over te laten en je te richten op inkoop, verkoop en marketing. Er zijn een aantal partijen in Nederland die je prima kunnen helpen.

 

Uiteraard geldt dit niet voor iedereen, er zijn ondernemers die prima overweg kunnen met open source software en/of systemen die je zelf moet inrichten.

 

Onder welke categorie jij valt, dat kan je natuurlijk het best zelf bepalen.

 

Wellicht is onze workshop ' succesvol een webshop beginnen' interessant voor je? [mod-edit:link verwijderd]

 

 

 

 

 

 

Link naar reactie
  • 0

Spammen houden we hier niet van >;(

 

Leuk hoe snel mensen zich hier al thuis voelen door naar 8 berichten al van 'we' te spreken ;)

 

Ben het in dit geval alleen niet met hem eens omdat de link, hoewel naar een eigen pagina, verwees naar een daadwerkelijk bestaande workshop die volgens de beschrijving op de site daadwerkelijk concrete en relevante info biedt, en daarnaast gratis is.

Hoewel wellicht, volgens de regels, op het randje vind ik hem iig acceptabel, net zoals de link van Edo van Santen in het draadje over presenteren.

 

Frans

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    0 leden, 92 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.