Ga naar inhoud
 • 0

Orangecontest.

Deze week vond ik op de website van Octrooicentrum Nederland de volgende wedstrijd:

De Paint the World Orange contest is een brandingwedstrijd om nieuwe ideeën en concepten te bedenken die de economische kracht van Nederland internationaal op de kaart zetten. De winnaar krijgt een productiebudget van maximaal 500.000 euro om het beste idee uit te voeren. Inschrijven is nog mogelijk tot 25 november 2008, 12 uur op www.orangecontest.nl. Ze zijn op zoek naar "originele ideeen, bijzondere plannen en spectaculaire tools om Nederland als mondiaal knooppunt voor internationale bedrijven en talenten te positioneren" en de wedstrijd staat open voor iedereen individuen, bedrijven en organisaties in elk land.

 

Wellicht is het leuk voor Higherlevel-leden om zich nog snel in te schrijven. Het is meer bedoeld om met leuke ideeen te komen om de economische kracht van ons land te promoten. Het hier reeds veel geprezen Innovatieplatform en het Ministerie van Economische Zaken hebben deze competitie georganiseerd.

 

Dit lijkt mij meer een leuk idee voor reclamebureaus maar zelf wil ik meedoen met de kleinste auto ter wereld. Jawel weer één van mijn uitvindingen, die door tijdsgebrek in de kast lag. Ingeklapt is dit elektrische (1-persoons)brommobieltje niet groter dan een gewone koffer. Uitgeklapt rijd je er afstanden van 5 tot en met 25 kilometer mee. Hij kan gewoon de trein in en zou een oplossing zijn voor de dagelijkse file- en milieu-problemen.

 

Echter ik vraag mij af of ik bij deze wedstrijd aan het juiste adres ben. Het is geen innovatiewedstrijd maar is voor Hollandpromotie bedoeld. Er kan natuurlijk oranje reclame bevestigd worden op zulke autootjes en overal ter wereld valt dat op bij stilstaande files. Maar is dit wel zinvolle branding? Zouden jullie de kans wagen om hier aan mee te doen?

Link naar reactie

Aanbevolen berichten

3 antwoorden op deze vraag

 • 0

Zal mij er eens in verdiepen. Toevallig kreeg ik vandaag bericht via de post dat mij octrooi is verleend op een concept. Misschien is dat in te dienen.

 

Dank, succès en groet,

 

Hans

Succes & Groet, 

Hans (J.H.) van den Bergh MSc BEc

HL-Deelnemer en -Moderator I Social Designer I Consultant Communicatie -, Innovatie - en Marketing-Strategie I Ontwerpend Onderzoeker Gediplomeerd Specialist Arbeidsrecht  Bedrijfsidee? Toets het gratis: HIERMEE!

Link naar reactie
 • 0

Ben hier maar af en toe te vinden. Ik dacht: ik ga es effe kijken wat er op dit forum is te vinden over.... het innovatieplatform. Ik hoorde net Robert Dijkgraaf van de KNAW dat er een dag in R'dam is.

 

Why the Hell is daar nou geen vooraf info over geweest in de media? Ik lees behoorlijk wat kranten; is me totaal ontgaan... misschien... >:( Ook niks qua mailing gehad. Geldt dit nu voor de meeste mensen hier? >;(

 

Laat staan dat de hier gemelde competitie bekend was....

Link naar reactie
 • 0

Why the Hell is daar nou geen vooraf info over geweest in de media? Ik lees behoorlijk wat kranten; is me totaal ontgaan... misschien... >:( Ook niks qua mailing gehad. Geldt dit nu voor de meeste mensen hier? >;(

 

Ik krijg wel mail van het IP maar dat gaat vrijwel ongelezen de digitale prullenmand in.

 

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
 • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
  Deze verzenden we elk kwartaal.

 • Wie is er online?
  10 leden, 109 Gasten

 • Breng jouw businessplan naar een higher level!

  Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

  • Stel jouw ondernemersvragen
  • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
  • > 75.000 geregistreerde leden
  • > 100.000 bezoekers per maand
  • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
  •  Altijd gratis

 • Ook interessant:

  Ook interessant:

×
×
 • Nieuwe aanmaken...