De Grote Voorstel-Draad van HigherLevel : Welkom!

Aanbevolen berichten

Leuk te merken dat er naar mijn idee steeds meer 'old school'HL-ers weer terugkomen, zoals ik hier de laatste tijd heb bespeurd:

 

[*] Paperclip

[*] Zrski

[*] Zaphod

 

Wellicht leuk dat ze zichzelf "herintroduceren": Waarom kwam je toen op HL, waarom ging je er een tijdje tussenuit en waarom ben je weer teruggekomen (is het wellicht zoiets als met roken? je blijft altijd een beetje verslaafd :))

en welke verschillen zie je tussen HL-toen en HL-nu?

 

Hoor graag van jullie en andere oudgedienden

 

Frans

Link naar reactie

PAPERCLIP.at

 

Mijn naam is Wim Haarsma en ik ben al sinds 19 mei 2004 lid van Higherlevel. Actief lid wil ik me niet noemen, maar als zich de kans voordoet dat ik iemand helpen kan dan doe ik dat graag. Ook ben ik altijd voor een goede discussie te vinden.

 

Ik ben momenteel o.a. bezig met mijn LinkedIn netwerk (op) te (her)bouwen.

 

'Old school'HL-ers kennen mij wellicht nog onder de naam Little Monkey Interactive, mijn in 2000 opgerichte webdesign en software bedrijfje.

 

Mijn grote liefde is Oostenrijk(s). Een markt waarop ik mij al meerdere jaren richt (hier zijn sinds kort Duitsland en Tsjechië als markten bij gekomen) en waarvoor momenteel samen met 2 partners samengewerkt wordt aan een aantal projecten, vandaar de .AusTirol extensie en zijn enkele van mijn hobbies natuurlijk, skiën, snowboarden en bergbeklimmen.

 

Ik beschik over gedegen gecombineerde ervaring in volgende sectoren:

 

IT (software, (web)design, touchscreen technologie, RFID, (mobile) barcode scanning)

Logistiek (distributie in de breedste zin, recycling, 5S, picking-packing, interne opleidingen, planning)

Management (projecten, closed cashflow, entry-exit)

 

Ik ben er wel vaker even tussenuit geweest.

 

De reden waarom ik er even nu even tussenuit was is dat ik anderhalf jaar met veel plezier bij Medtronic, the world leader in medical technology and pioneering therapies heb mogen werken. Als Workcell Leader en later bij Operational Support Office verantwoordelijk voor het halen van de Daily Clean doelstellingen van de afdeling Physical Distribution Outbound.

 

Waarom HL

 

Ik ben een ondernemer die graag met "like minded" mensen samenwerkt en aangezien ik mij momenteel ook concentreer op een start in de "GreenTech" aanwezig op HL om o.a. informatie te vergaren en contacten te leggen.

 

Een van de redenen waarom ik trouw ben gebleven aan HL en dat ook zal blijven is omdat de kennis die op HL voor het oprapen ligt en in de vorm van, het zijn er inmiddels meer dan 25000, zijn leden nu eenmaal onbetaalbaar is.

 

Bovendien speelt mee dat ik op zowel zakelijke als persoonlijk vlak nog steeds contact onderhoud met een aantal (ex)HL leden en ik veel respect heb voor het team van experts, moderators en eenieder die veel van zijn "vrije" tijd aan 's Neerlands coolste forum besteden.

 

Ook geniet ik natuurlijk van de vele vragen, antwoorden en opmerkingen die hier dagelijks voorbij komen. Als ik dan eens iets denk te kunnen toevoegen dan probeer ik dat ook te doen.

 

HL-toen en HL-nu

 

Het verschil tussen toen en nu op HL, en dat is iets waarom ik me wellicht de afgelopen jaren (überhaubt) afzijdig heb gehouden, dat er, net zoals in de Nederlandse maatschappij, nogal eens individuen met een kort lontje rondlopen. (Een fase die we allen doorlopen hebben)

Kritiek is iets waar niet iedereen tegen kan, maar als ik om een mening vraag dan kan ik in sommige gevallen kritiek verwachten en moet ik dit ook kunnen verwerken en in positieve zin weten te gebruiken.

Open en eerlijk communiceren zijn allang geen gemeengoed meer en de waarheid wordt in sommige gevallen niet geapricieerd. Ik zie in "Mijn website?", webpages voorbij komen die ik in de vorige eeuw nog niet als voorbeeld aan een klant had durven laten zien, laat staan geld voor had durven vragen.

Reuzen vs Kneuzen Ben eens terug naar 0 gezet omdat ik het systeem probeerde te saboteren. Grenzen opzoeken en grenzen trekken, iets waar sommige leden wellicht eens dieper over na zouden moeten denken.

Inhoud wordt met de dag meer, en met de jaren beter.

 

 

Link naar reactie

Het begon met een passie om (startende) ondernemers te helpen; die passie is er nog steeds en dus kom ik hier regelmatig terug, ook om af en toe eens lekker te discussiëren over iets!

Anderzijds ben ik ook regelmatig langere tijd weg omdat er steeds dezelfde vragen voorbijkomen, ik zet m'n tanden graag in leuke uitdagingen. Ik heb in al die jaren veel gegeven aan en ontvangen van (via) Higherlevel.nl ;D

Link naar reactie

Goeieavond allemaal,

 

Ook ik zou me graag willen voorstellen op dit forum. De afgelopen paar maanden bekijk ik dit forum dagelijks ( niet ingelogd) vaak kwam ik hier interessante discussies en onderwerpen tegen. Dit was voor mij het moment om me ook daadwerkelijk te registreren.

 

Persoonlijk wat details over mij :

 

22 jaar jong. Sinds 2005 werk ik thuis in het bedrijf 3 personen (ouders en ikzelf) ( advies/administraties/salarissen e.d.) de afgelopen tijd werk ik steeds meer in het kantoor.. Ik ben nog bezig ( +- 1 jaar nog ) met mijn studie Accountancy. Zelf is het de bedoeling dat ik het kantoor binnen 5 jaar zal gaan overnemen. na deze jaren word ik uiteraard nog wel bijgestaan door m'n ouders.

 

Mijn grote passie naast m'n werk is de vrijwillige brandweer hier in het dorp. Sinds 2007 zit ik hierbij en het is een ontzettende mooie taak om te doen. Met onze 180 uitrukken op jaarbasis (+- 70% loos) probeer ik dit uiteraard zo goed mogelijk te combineren met het werk. :)

 

Ik hoop dat ik binnenkort wat kan gaan bijdragen aan het forum.

 

 

Groeten,

 

 

Jeroen.

Link naar reactie

Ben al een tijdje lid, maar zie dit topic nu pas...zal me dan bij deze ook even voorstellen!

 

Ik ben Taco alias Friestyler, 32 jaar en ben kortgeleden begonnen met een professionele lijstenmakerij in het centrum van Joure (Friesland)

Tussen de zaken door probeer ik e.e.a. te bedenken op lijstengebied, m'n laatste idee zag vorige week het levenslicht ;D

 

Verder ben ik bezig met de opbouw van een website (www.beeldendbenelux.nl, nog inactief).

de exacte details over wat het gaat worden hou ik nog even voor me ;D

 

Voor wat betreft de lijstenmakerij: als iemand iets nodig heeft, kunst op de zaak wil, vragen heeft over schilders of schilderijen enz. enz. dan hoor ik het wel!

 

Groeten,

 

 

Taco Popma alias Friestyler

 

 

Link naar reactie

Hallo Jeroen en Taco.

 

Welkom op Higherlevel. Leuk dat we een bijna accountant en een lijstenmaker aan boord hebben.

 

Karen

Ondernemer achter dé lesmethode ondernemerschap voor het MBO www.isondernemenietsvoorjou.nl

Daarnaast die van www.calimeromarketing.nl en www.ondernemersfacts.nl

Link naar reactie

Na een paar jaar 'gewoon' freelancen begint 't te kriebelen. Toch maar weer serieus aan het ondernemen. Meer ondernemen, minder 'uurtje factuurtje'. Leuk uitdaging!

De omstandigheden zijn de katalysator van het idee dat al een tijdje borrelde.

 

Dus... ook maar weer eens terug naar HL! Sowieso erg leuk om weer eens terug te zijn, en ook weer erg leuk voor de inspiratie. En altijd leuk om anderen ook weer te kunnen helpen.

www.pimbliek.nl - IT Consultant

Link naar reactie

Vooruit...

 

Je m'appelle Bas et je 'n parler pas francais et je n' sortir pas d'n oeuff.

 

Tot zover mijn franse taalkennis. Ik ben 33 jaar oud, werk sinds mensenheugenis in de ICT en ben autodidact (zonder gerelateerde opleiding). Begonnen als "mainframe specialist" bij grote internationale banken (Rabobank, KBC Bank) voor een detacheringsbureau in de tijd dat je nog 2 auto's en een pak melk kreeg bij een sollicitatie.

 

Sinds 5 jaar en een paar dagen werk ik nu in loondienst bij een in verhouding piepklein bedrijf als technisch verantwoordelijke van de hostingservices welke wij bieden. Daarnaast doe ik van alles en nog wat op ICT gebied, waaronder het bedenken en uitwerken van concepten, opzetten en programmeren van webshops, me bemoeien met andermans zaken, bijhouden van eigen websites en dies wat meer zij. Voorheen vooral wat "bijverdiend" met het ontwikkelen in opdracht, sinds kort willen "we" zelf winkeltje spelen en zijn begonnen met de lancering van http://babygogo.nl (zelf ontwikkeld). We zijn twee vrienden en mijn persoontje waarbij ik me dus vooral bezig houd met het technische aspect. Dit alles naast mijn regulieren werk in de vrije uurtjes.

 

Aangenaam.

Een lekkere kluif of groot bot voor uw hond?

 

Webshopsoftware: http://accret.nl, ontwikkelen in opdracht en eigen beheer!

Link naar reactie

Ik zal mezelf bij dezen ook even voorstellen:

 

Victor, 24 jaar en ik woon samen in Barendrecht. Ik ben momenteel werkzaam als makelaar op de particuliere woningmarkt.

 

Ik ben momenteel nog géén ondernemer, maar bezig met de uitwerking van mijn plannen en ik gebruik Higherlevel als een soort van 'Wikipedia'. De hoeveelheid informatie die je hier kunt vinden alsmede de interactie tussen ondernemers is geweldig.

 

Ik zal dan ook veel van jullie reeds gegeven adviezen gebruik gaan maken, soms om jullie directe hulp vragen en uiteraard ook mijn steentje bijdragen (daar waar mogelijk).

Link naar reactie

Ik zal mezelf bij dezen ook even voorstellen:

 

Victor, 24 jaar en ik woon samen in Barendrecht. Ik ben momenteel werkzaam als makelaar op de particuliere woningmarkt.

 

Ik ben momenteel nog géén ondernemer, maar bezig met de uitwerking van mijn plannen en ik gebruik Higherlevel als een soort van 'Wikipedia'. De hoeveelheid informatie die je hier kunt vinden alsmede de interactie tussen ondernemers is geweldig.

 

Ik zal dan ook veel van jullie reeds gegeven adviezen gebruik gaan maken, soms om jullie directe hulp vragen en uiteraard ook mijn steentje bijdragen (daar waar mogelijk).

 

Dag buurman ;D

 

Succes met je plannen!!

Link naar reactie

Hallo allemaal,

 

ook ik zal me even voorstellen. Ik lees nu al enkele maanden mee, en sinds kort als geregistreerd lid. Aangezien ondernemen nog nieuw voor me is, heb ik vooralsnog alleen maar vragen, en kom ik op HL veel antwoorden tegen.

Tegen de tijd dat ik echt van start kan, hoop ik meer te kunnen bijdragen. Ik ben momenteel (nog) in loondienst als chemicus en ontwikkel een grote verscheidenheid aan producten. Na de zomer wil ik me zelfstandig gaan vestigen en ben momenteel dus druk bezig om dit allemaal voor elkaar te krijgen. Als er chemische vragen zijn, kan ik nu al helpen, voor overige vragen moet je nog even geduld hebben.

 

Wel alle lof voor het forum. Een dergelijke bereidwilligheid te helpen kom je niet vaak meer tegen!

 

Veel groeten

Peter

Link naar reactie

Hallo !

 

Ook ik snuffel hier al even rond.

Ben ondernemer geweest, maar is niet zo lekker gelopen. Kan intussen best enkele botoxspuitjes gebruiken en een liftje hier en daar zou niet gek zijn.

 

Zoek nu weer iets in de uitzendbranche / klusbedrijf, maar dan heel specifiek. Misschien dat ik door geen specifieke vragen te stellen, toch antwoord kan krijgen op vragen.

 

Met complimenten aan dit forum,

 

 

Jazzz

Link naar reactie

Hallo allemaal.

Ik ben hier al een tijdje aan het lezen, tot nu toe had ik nog geen voorstel topic ontdekt, maar wel veel info..

Zal me even voorstellen, ik ben Marian, 53 jaar met 2 dochters van 20 en 17.

En ja, ik wil ook voor mij zelf beginnen, een wasserette.

Startpositie helemaal niet ideaal, WWB en zelf geen geld.

Ik hoop in ieder geval met een hele goede voorbereiding en een goed plan een kans te maken.

Met de voorbereiding ben ik dus ook druk bezig.

Link naar reactie

Goedenavond, nacht..

 

Ik wil me ook even netjes voorstellen,

Ik ben Mathieu, 24 jaar en ben na 30 banen te hebben genoten voor mezelf begonnen.

 

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in veel branches, van juwelier tot kas, van verkoper tot fitness centre medewerker. ??? ;D

Dit is iets waar ik van wil profiteren in mijn vak, wat tegenwoordig OntwerpExpert.nl heet. Ik ben een zeeeer actief persoon, werkt 8 dagen per week 15 uur per dag/nacht, en zie de toekomst ondanks 324.435 conculega's met goede motivatie tegemoet.

Ik streef er vooral naar om mede forum leden te helpen, raad te geven waar ik dit kan, misschien vanuit mijn vakgebied, mijn verleden en anders wel door de nieuwsgierigheid die mij ertoe drijft research te doen.

Hopelijk spreken wij elkaar nog vaak.

 

(Ook ga ik er bewust moeite voor doen om geen overdosis mathieu te veroorzaken) :P ;)

 

www.ontwerpexpert.net | Websites en reclame op maat

 

www.brommert.nl | Alles over brommers en scooters

Link naar reactie

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    6 leden, 236 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.