De Grote Voorstel-Draad van HigherLevel : Welkom!

Aanbevolen berichten

Mijn naam is Jon van Dorsten, 31 jaar en sinds 1 Januari deeltijd voor mezelf begonnen. 3 dagen voor mijn werkgever en de rest voor mezelf.

 

Ik heb al enige jaren ervaring in de software-ontwikkeling en heb voor zowel mijn werkgever als mezelf software ontwikkeld. Voor mezelf heb ik ervaring opgedaan om te kijken of het haalbaar was om een standaardsoftware pakket te ontwikkelen en dit heeft geresulteerd in ReceptenDB. Dit is best een succes geworden met duizenden gebruikers.

 

Hierna ben ik begonnen om een reserveringsprogramma te ontwikkelen om de reserveringen van accommodaties bij te houden, dit programma is zo goed als af en binnenkort start ik met het leveren ervan. Ondertussen heb ik er wat maatwerk softwareontwikkeling naast gedaan.

 

Als dit programma af is komt er nog een Pro versie van het recepten-programma om ook daar weer wat investering uit terug te verdienen.

 

Deeltijd ondernemen bevalt me tot nu toe zeer goed, ik heb letterlijk van mijn hobby mijn onderneming kunnen maken :)

BOOKZO. Maakt verhuren makkelijk! Bookzo.nl

Link naar reactie

Mijn naam is Geert Docter, ik werk voor Globrands naming & strategy.

 

Ik bedenk daar als hoofdbezigheid merknamen, maar ben ook verantwoordelijk voor de website en AdWords marketing.

 

Ik heb in dit forum zojuist mijn tweede 'kneus' opgelopen (had daar nog nooit van gehoord!) en heb besloten mijn leven hier dan maar eens uitgebreid te gaan beteren.

 

Extra info:

Mijn lievelingsspammer is Perry Marshall op http://www.perrymarshall.com/

Hij weet alles over AdWords, is volstrekt geschift, maar briljant en ook leerzaam.

 

Pas wel op waar je klikt.

Globrands naming & strategy bedacht voor grote opdrachtgevers bijvoorbeeld 'Senseo', 'Vifit', 'Menzis', 'wisselgesprek', etc etc. We hebben voor startende ondernemers een gratis boekje: "Hulp Bij Naamgeving". www.globrands.com

Link naar reactie

Hallo forum,

 

U bent zich er niet van bewust, maar al jaren scheren u en ik langs elkaar. Nu moet het er dan eens van komen: ook ik heb wat te delen,

 

Waarom het zo lang duurde? Dat lag aan mij. Natuurlijk.

 

Geen input, geen lef, geen aanleiding.

 

Een aanleiding heb ik nu wel, lef is groeiende -- zeker nu de rolemodelling grote mensenwereld met de kredietcrisis aardig onderuit is gegaan -- en of ik input heb? Two out of three is genoeg omdat uit te gaan vinden.

 

Of het blijft plakken is natuurlijk de vraag. Ik hier, het forum aan mij; één in en met de community. Het antwoord ligt in de toekomst.

 

Hee... de toekomst! Mijn "ding" en dat sinds 7 augustus 1996. Alles is daaraan ondergeschikt. Daarmee verwaarloos ik today. I know. Als éénpitter kan ik mij dat veroorloven. Maar niet dol, driest en blind.

Ja, mijn sites zijn barrels, maar wel mijn barrels. Ik ken (veel) mensen, en ik kan ze ook aan het werk zetten, die het mooiste van web2.0 and up kunnen maken en laten werken. Voor anderen, niet voor mij.

 

Nog niet.

 

Ik ben geen voorspeller of 'futuroloog' zoals je tegenwoordig steeds vaker ziet. Wel een werker naar een wereld voor onze nazaten die méér is dan hypertech. Wij mensen zetten de evolutie voort, niet met name dat wat wij creëeren: kunstmatige intelligentie.

 

Ik ben niet bang voor Terminatorachtige taferelen, maar ik ken ook de Wet van Moore en wat meer zaken die met expantionele ontwikkelingsgroei hebben te maken. Zie bijv onze ei-gen-ste soort, zeker de afg 200 jaar.

Om in control te blijven, daar moet je wat voor doen. Steeds vaker met steeds meer. Meer: mensen, ideeen, inspiratie, toepassingen, verbindingen, energie. Als, álsss... (we) de machines hieraan (laten) beginnen, dan moeten wij ze voor blijven.

 

Tot zover dit gepreek voordat ik echt doordraaf. Dat laatste tikkie om hier te komen is veel meer down to earth: een beurs (komt volgende week in de beurzenagenda) en bijkomende aanbod&vraag-kwesties. Daarna zal ik vooral te zien zijn in al dan niet zelfgestarte topics met wereldveranderende ideeën. Met als doel te kijken of er een handzaam, marktgevoelig organisatieconcept overblijft. En als uitgangspunten "ere wie ere toekomt" en "we do no evil2.0."

 

Hopend op een goede en fijne e-tijd en in rotsvast vertrouwen op een 'goede' toekomst, teken ik,

Aangenaam en met vriendelijke groet,

 

Richard Reekers

 

NB Trouwens een erg fijn profielformat. Had ik dit eerder geweten, dan was ik er miss eerder opgegaan.

Verwondering is niet te koop,

Wel te financieren

Link naar reactie

Ik zal mij ook even kort voorstellen. Sinds 2003 hobbymatig een webwinkel. Door de geboorte van mijn kinderen daar nooit veel tijd in kunnen steken. Door het verlies van mijn baan per 1 april was mijn 1e intentie om mij meer te gaan richten op mijn webwinkel maar gaanderweg kwam er een ander idee opborrelen waar ik nu druk mee bezig ben. Super leuk om te doen maar daarbij ook weer doodeng. Want ja, klopt mijn idee wel? En kan ik straks mij zelf wel van salaris voorzien. Kortom genoeg voor slapeloze nachten, veelal van de positieve spanning en alle leuke ideeen die in mijn hoofd opkomen.

 

Ben blij met die forum heb al veel gelezen en ben dankbaar dat er zoveel experts meedenken.

 

 

www.interieurinspiratie.nl de website voor inspiratie en praktisch advies voor inrichting van uw babykamer, kinderkamer, woonkamer of tuin.

Link naar reactie

Ook maar even voorstellen dan.

 

Mijn naam is Roy, ben 26 jaar en woonzaam in Boven-leeuwen in het mooie land van Maas en Waal.

Op dit moment nog in loondienst maar druk bezig om alles rond te krijgen om samen met mijn broer voor mezelf te beginnen.

Het plan is om een winkel te openen in de telecom sector.

Daarnaast zal mijn broer verschillende diensten in de IT aan gaan bieden.

 

Lees al een tijdje mee op dit forum en heb er al veel kennis mee opgedaan.

Link naar reactie

Hallo iedereen,

 

bij deze wil ik me graag voorstellen. Mijn naam is Jaap Jan Kant, 23 jaar, geboren en getogen in Hasselt OV en woon nu in Leeuwarden. Ik heb in augustus de opleiding Communication & Multimedia Design succesvol afgerond.

En nu start ik een fairwear kledinglijn genaamd Get Up!

Ik merk dat het redelijke complex is om dit van de grond af op te bouwen en zal daarom zeker adviezen kunnen gebruiken.

Als tegenprestatie kunnen jullie ook bij mij terecht voor advies wat betreft, grafisch ontwerp, concepting en marketing.

 

met vriendelijke groet,

 

Jaap Jan Kant

Link naar reactie

Graag stel ik mezelf even voor.

 

Mijn naam is Howard Kops, 28 jaar, geboren te 's Gravenhage, nu woonachtig te Wervershoof. Na jaren zelfstandig ondernemer te zijn geweest werk ik nu voor Ballorig in de functie van Manager. Hier een beschrijving: klik

 

Ik ken Higherlevel al enkele jaren en heb nu uiteindelijk besloten om ook lid te worden en mijn kennis te delen.

 

Vragen? Stel ze gerust.

 

Mvg,

 

H. Kops

Link naar reactie

Beste allemaal,

 

Ik ben loopbaanadviseur en geef trainingen op het gebied van assertiviteit, communicatie, geheugen, time management en solliciteren.

 

Wil je meer weten, bel of mail mij dan gerust.

 

Groeten van Hetty Dalsheim

Link naar reactie

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Roel van der Meer en ik ben mede-eigenaar van Mister Boekhouden. Wij zijn een landelijke ZZP boekhouder en nemen de administratie over van ZZP'ers. Ik hoop op dit forum een bijdrage te kunnen leveren en nieuwe ideeën op te doen.

 

Aarzel niet om contact met me op te nemen want niks vind ik leuker dan een potje sparren over ondernemen en innovatie.

 

Mister Boekhouden verzorgt de complete administratie van ZZP'ers voor een vaste lage prijs per maand. Kijk op www.misterboekhouden.nl voor meer informatie.

Link naar reactie

Nou dan toch voorstellen ;D

 

Ik ben Willie van den Heuvel en ben sinds 1991 zelfstandig (zzp)

 

Sinds 6 jaar ben ik actief in Online marketing (full time). Ik heb nu een bureau met 2 parttimers en ben dagelijks bezig met het promoten van websites mondiaal. Heb 2 kinderen Xin en LI allebei adoptie uit China.

 

Ik had in het begin moeite met het forum vooral met het kneuzen systeem. Ik zit er nu langer op en vind het toch wel een goed en leuk forum. Had eerst profiel ingevuld toen weer weggehaald nu weer een beetje ingevuld.

 

Ik ben zo dislecties als de ... dus vergeef me spel fouten 8) (en soms ook in de zinsbouw)

 

Wat ik wil is voorral sparren over online marketing. En wellicht daar ook een steentje bijdragen.

 

Voor de moderators. Ik schrijf moeilijk en vaak komt het verkeerd over. Denk dan dat het goed bedoeld is en dat ik op zoek ben naar kennis en niet naar reclame.

 

Bedankt en tot de discussie ;D

Link naar reactie
Gast Verwijderd account

Mijn naam is Pascal Mostert, 31 jaar, getrouwd en vader van een prachtige bink van 4 jaar en mede eigenaar van Henk Mostert Wijnhandel. Naast de wijn ben ik full time verantwoordelijk voor de technische dienst van allround koffie leverancier Urbain Trade BV in Amsterdam.

 

Familiebedrijf Henk Mostert Wijnen vindt zijn oorsprong in de detailhandel. De hiermee opgedane ervaring heeft geleid tot de oprichting van drankengroothandel Henk Mostert Wijnen. Wij zijn altijd op zoek naar mooie kwalitatieve wijnen voor een betaalbare prijs en dat levert u altijd prijsvoordeel op Henk Mostert Wijnen is mkbOK gecertificeerd !

 

Verder...

 

ben ik oprichter van het Business-to-Business Netwerk op LinkedIn met inmiddels alweer 1000+ members binnen 6 weken!!

 

Business to Business Netwerk heeft als doelstellingen:

 

* Het bevorderen van de onderlinge contacten van de leden

 

* Het introduceren van mede-leden in elkaars netwerken

 

* Het gebruikmaken van elkaars netwerken

 

* Meetings organiseren tussen de b2b netwerk leden <--------- !!!

 

* Open en vrij netwerken

Registreer je voor het b2b netwerk 1000+op LinkedIn

Link naar reactie

Hola lezers!

 

Na wat rond te hebben gesnuffeld op dit forum, heb ik besloten mijzelf te registreren. Ik ben Quinten van Geest, 20 jaar jong, studeer momenteel psychologie aan de VU (derde jaar) en heb daarnaast een eenmanszaak (parttime).

 

Vorig jaar (juli) heb ik de knoop doorgehakt en ben ik naar de KVK gegaan om mij in te schrijven. Ik hield me al heel wat jaren bezig met grafisch ontwerp en webdesign. Dit doe ik nog steeds, echter richt ik mij steeds meer op de usability kant van het internet (zowel online software als websites). Mijn inziens valt er veel te verbeteren op het gebied van usability van veel websites. Wat heb je aan een website die niet goed door de gebruiker wordt begrepen? Wat heb je aan online software dat de gebruiker niet efficiënt kan gebruiken? Usability optimalisatie bevordert de prestatie en kan daarom leiden tot kostenbeperking of omzetstijging. De kennis die ik opdoe tijdens mijn studie kan ik zo mooi in de praktijk brengen. Deze kennis probeer ik ook te delen door middel van mijn blog (blog.fantasma-media.nl).

 

Mijn doel is om na m'n master (of neuroscience) door te gaan met mijn bedrijf, wat dan vooral toegespitst zal zijn op usability en wellicht ook onderzoek. Daarnaast vind ik het leuk om (internet) concepten te bedenken, alleen het uitvoeren ervan moet nog gebeuren. In ieder geval heb ik genoeg ambities :)

 

Groeten Quinten

Fantasma Media | LinkedIn | Twitter

Web & Usability

Link naar reactie

Beste Collega-Ondernemers,

 

Hierbij stel ik me voor: ik ben Luuk van Galen. Ik ben al enige tijd bekend met dit forum en hoop de komende tijd veel nuttige informatie met jullie uit te wisselen.

 

Ik ben de eigenaar van Easy Salary. Easy Salary verzorgt salarisadministratie voor werkgevers die dit willen uitbesteden.

 

Doelgroep: de ondernemer die momenteel een dure oplossing heeft (bijvoorbeeld uitbesteed bij accountantskantoor) en een scherp tarief wil - zonder hierbij op de kwaliteit en service in te leveren.

Luuk van Galen RPP - LinkedIn

 

http://www.easysalary.nl/ - Salarisadministratie. Bereken uw besparing direct online op onze website.

Link naar reactie

Oh-oh, asociaal van mij zeg... :-[ Heb me nog niet officieel voorgesteld maar al wel gepost. Bij deze dan:

 

Ik volg al een tijd lang diverse topics hier, maar heb me vandaag pas geregistreerd. In 2007 zijn mijn partner en ik het ondernemerschap ingestapt, vanaf dat moment ook fulltime ermee bezig. We zijn actief in de online business d.m.v. een webshop in modeartikelen met sinds kort een 'niche-webshop' erbij. Omdat ik op dit moment een kwestie heb lopen wil ik mijn handelsnaam nu nog niet vrijgeven (Ggl-bots...), maar hoop dat daar snel verandering in kan komen.

 

Het voelt goed om nu officiel HL-lid te zijn! ;D

 

Gr. Nadine

Link naar reactie

Hallo,

 

Bij deze stel ik me even voor als lovelywatch.

Ik vond het niet netjes om zomaar te gaan posten ;)

Omdat ik al een tijdje aan het denken ben over een eigen webshop heb ik me hier aangemeld om wat meer informatie te winnen en evt contacten qua inkoop ed te vinden.

Graag zou ik wat beginnen wat vrouwen leuk vinden,hebbedingetjes bv leuke tassen,horloges ed... het is er al veel dat weet ik maar je kunt er natuurlijk voor zorgen dat het exclusief is ;)

Ik ben 29 en ben moeder van 3 kinderen.

Momenteel ben ik bewust fulltime huisvrouw om voor de kinderen te kunnen zorgen.

De keuze is daarom ook gevallen op een webshop zodat ik wel kan werken en voor een extra inkomen kan zorgen en tegelijk er altijd voor mn gezin ben.

Ik hoef niet rijk te worden van de webshop maar een beetje extra per mnd is ook leuk toch?

Als iemand tips/adresjes ed heeft hoor ik het graag!

 

Link naar reactie

Beste Collega-Ondernemers,

 

Even voorstellen dan maar Tom Sannes 25 jaar, ik ben druk bezig met het ondernemerschap.

En zeer geintreseerd in jullie verhalen en ervaringen!

Ik vind het idee achter HL zeer intressant en het is een mooi concept.

Zal wat van me laten horen in de toekomst.

 

Met vriendelijke groet,

 

Tom Sannes

 

Link naar reactie

Hallo lieve mensen!

Hierbij mijn voorstelling.

 

Mijn naam is Bertine Brookhuis en ik heb oog en hart voor tekst en taal.

Om van deze passie mijn beroep te maken, richtte ik in mei 2010 Betekst op.

 

Tekstschrijven is voor mij het vertalen van leesbaar naar begrijpbaar, van

algemeen naar doelgroepgericht, van informerend naar activerend. Ik

studeerde af in Marketingcommunicatie en Corporate Communicatie en

verplaats me met gemak in uiteenlopende doelgroepen. Zo help ik mijn

klanten doelbewust en doelgroepgericht te communiceren.

 

Ik vertaal specialistische verhalen naar goed te begrijpen teksten.

Ik vang alledaagse uitspraken in unieke citaten.

Ik adviseer bij het opzetten van online onderzoek.

Ik betekst!

 

Groet,

Bertine!

 

mod-edit: links mogen in je signature, zie mijn bericht hieronder. Frans

Link naar reactie

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    11 leden, 187 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.