De Grote Voorstel-Draad van HigherLevel : Welkom!

Aanbevolen berichten

Hallo Allemaal,

 

Na al een hoop te hebben geleerd van het forum wordt het nu toch eens tijd om mijzelf hier ook voor te stellen.

Waarom, omdat we naar mijn idee hier allemaal dezelfde ambitie hebben; Ondernemen!.

 

Mijn naam is dus Joeri (achternaam voorlopig geheim) en ben 25 jaar.

 

Momenteel werk ik nog voor een baas, dit is ook de reden dat ik mijn achternaam nog niet opgeef. hij is van mijn plannen nog niet op de hoogte.

 

De plannen zijn om parttime te beginnen met een huisstijl en webdesign bureautje. Heb een behoorlijke IT achtergrond en ben altijd geïnteresseerd geweest in webdesign en grafisch vormgeven.

 

Ik ben nu bezig met veel info te vergaren voor het ondernemingsplan.

 

Gr. Joeri

 

 

Link naar reactie

Hallo HL-ers,

 

Ik ben Rubenko, 31 jaar en ik blijk me vorig jaar geregisteerd te hebben. Zoals te zien nog nul...jawel...nul berichten gepost :-[

Afgelopen jaar heb ik echter uren en uren doorgebracht op dit heerlijke forum. (en ja, de zoekfunctie werkt écht)

Zonder dat jullie het weten heb ik het gevoel dat ik sommigen hier al een beetje leer kennen. Mede door het enthousiasme hier op HL ga ik dit jaar de eerste stapjes maken als ondernemer. Ik houd jullie op de hoogte!

Link naar reactie

Hoi,

 

Ik ben eigenlijk al een jaar geregistreerd maar heb me nooit echt voorgesteld.

 

Mijn naam is Pim, ik ben 31 jaar.

 

Sinds 2009 ondernemer.

Ik houd me bezig met de verkoop van houtkachels via internet. Wij kunnen door zeer lage bedrijfskosten en schaalgrootte scherpe prijzen bieden.

Heb zelf ook een fulltime baan ernaast...

 

ik vind het heel interessant om informatie en ervaringen van anderen te lezen op dit forum.

Je leert hier iedere dag weer iets!

 

Succes en veel plezier allemaal!

Pim

Link naar reactie

Hoi Bertine

 

Welkom op higherlevel.

 

In je profiel kun je je handtekening/signature instellen. Die komt onder ieder bericht.

Zou je daarin de link naar je website willen opnemen? In de reguliere berichten willen we liever geen links plaatsen

 

Veel plezier op HL

 

Frans

 

Frans, hoe pas je HTML toe in de signature....?

 

Met A HREF linkje doet hij niets!

Link naar reactie

 

Frans, hoe pas je HTML toe in de signature....?

 

Met A HREF linkje doet hij niets!

 

Hoi Plonsvoeder

 

Geen paniek :). HTML werkt idd niet, bbcode wel

 

begin de link met {url=www.vuljedomeinin.nl}vervolgens de omschrijving{/url}

 

Accolades vervangen door blokhaken in bovenstaande en klaar is plonsvoeder

 

Frans

 

PS: welkom op higherlevel

PS2: Op basis van je forumnaam dacht ik even dat je vissenvoer verkocht, maar dat blijkt niet zo te wezen ;)

PS3: Ook Tim1982 van harte welkom gewenst op dit mooie forum

Link naar reactie

Goed, eerst iets over mezelf. Ik ben 40 jaar en ben sinds ongeveer 1 jaar de blije vader van een zoon. Omdat volgens mij de tijd rijp was om iets voor mezelf te beginnen kwam ik op dit forum. Er is nu tijd, motivatie, zelfvertrouwen en ook niet onbelangrijk als je geen zin hebt om de bank van je goede idee te overtuigen...wat geld. Vanwaar al die plotselinge "resources"?

 

Ik ben "mijn hele leven" in loondienst geweest :-[ Het beursgenoteerde bedrijf waar ik werkte was onder druk van zware Aziatische concurrentie bezig om zich piepend en krakend naar een volgend, helaas veel lager liggend, stabiel punt te begeven. Dit resulteerde in een bibberig regio management dat de steeds minder realistische doelstellingen van de "grote boze" directie maar bleef accepteren en die telkens 1-op-1 bij ons deponeerde...en nu hou ik erover op, maar vandaar!

 

Ik heb inmiddels een redelijk idee wat ik wil gaan doen en ben dat nu aan het onderzoeken op haalbaarheid. Het forum komt hier goed bij van pas, jee wat is het groot!. Ik ben nog wat huiverig om details via dit forum op het internet te bespreken maar zal proberen het goede voorbeeld van een hoop andere forumleden te volgen. Als ik wat concreets heb om te laten zien dan wil het zeker posten, wel in ruil voor goede raad natuurlijk :)

 

Tot die tijd zal ik vooral nog lezen op het forum, ik zeg het maar eerlijk, schrijven komt vanzelf wel als ik denk dat ik iets nuttigs kan bijdragen.

 

Bedankt voor de tijd, have fun!

Link naar reactie

Hallo,

 

mijn naam is Vincent. Ik ben een 29 jarige part-time ondernemer naast een fulltime baan.

Ik werk 40 uur per week in loondienst in de automatisering bij een grote verzekeraar.

 

Daarnaast heb ik een kleinschalig internethosting bedrijf sinds 2001. Ik voorzie bedrijven in de buurt van de nodige internetruimte voor de website's (denk aan de bakker op de hoek, scholen etc.)

 

Ik heb jullie forum gevonden via Google, en ik verbaas me over de schat aan informatie die hier te vinden is.

Of ik veel zal posten weet ik nog niet, maar lezen sowieso.

 

Wat zoal te vertellen? Getrouwd, geen kinderen, wel 2 honden (een 6 jaar oude Labrador en een 4 maand oude Viszla).

Fan van Apple producten, verzot op het verslinden van films. Vakantie op z'n tijd ook geen straf....

 

Heb je vragen? Stel ze gerust!

 

Ik hoop dat ik me hier ga vermaken.

 

Gr,

Vincent

Link naar reactie

Hallo,

 

Vandaag heb ik mij aangemeld op dit forum, hopende hier veel informatie en ervaringen van andere ondernemers te lezen en zelf ook ervaringen, tips en feiten te posten. Al beetje rond zitten kijken, maar had al gauw door dat dit forum nogal groot is!

 

Iets over mezelf.. Ik ben 27 jaar oud, vader van een zoontje van 3 en dochter van 6 maanden.. Ik woon in Leidschendam en heb sinds juni 2008 een transportbedrijf in Bodegraven. Wij hebben ervaring in alle landen in Europa en zelfs enkele daarbuiten! Vooral gekoeld vervoer op Scandinavie is onze specialiteit!

Ik hoop de komende jaren (zeker nu de crisis voor onze sector aan zijn eind lijkt te komen en het drukker en drukker word!) flink uit te kunnen breiden en hoop bij vragen dan ook hier mischien een antwoord te vinden!

 

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, een bericht is altijd welkom!

 

Met vriendelijke groet, Paul Breijaert

Paul Breijaert Int. Transport -- Bodegraven - Holland -- www.paulbreijaert.nl

Link naar reactie

Ik heb me nooit voorgesteld realiseer ik me net, nu maar even doen dan :-[

 

Ik ben Ielse (miep is een combinatie van mijn initialen), 38 jaar & getrouwd. Samen hebben we een bakkerij, we bakken (nou ja, hij bakt samen met een leuk team van medewerkers) overheerlijke ambachtelijke brabantse worstenbroodjes. Die leveren we voornamelijk aan slagers, supermarkten, horeca & particulieren. Onlangs zijn we met het bedrijf verhuisd van een kleine-achteraf gelegen locatie in Esbeek naar een mooi ruim en modern bedrijfspand op een goede locatie in Hilvarenbeek (Noord-Brabant).

 

Mijn werkzaamheden voor de bakkerij bestaan uit: alle werkzaamheden behalve het bakken van worstenbrood :-). Ik verzorg de administratie, de personeelsadministratie, de marketing en alle andere voorkomende zaken die komen kijken bij het hebben van een onderneming. Deze werkzaamheden prop ik in de tijd die ik overhoud naast mijn administratieve functie van 3 dagen bij een bedrijf in de entertainment-business....en alles wat komt kijken bij een gezinsleven met 2 kinderen (1 zoon van 10 -geadopteerd uit Zuid-Afrika- en 1 dochter van bijna 6 -eigen productie-)

 

Ik lees al een tijd graag mee op higherlevel en vind er allerlei hele nuttige informatie en doe er goede ideeen op en ik probeer mijn bescheiden steentje bij te dragen aan de informatievoorziening.

 

 

www.pulskens.nl overheerlijk vers ambachtelijk Brabants worstenbrood voor ondernemers en particulieren!

Link naar reactie

Ook ik heb mij niet voorgesteld, ik wist niet dat dit topic er was. Dus bij deze.

 

Martien Noppe is de naam, 53 lentes jong, getrouwd en 3 zoons.

Vanaf 1 september 2010 voor mijzelf begonnen, naast mijn werk. Ik heb me aangesloten bij de franchise organisatie Cijfermeester. Ik heb nu 7 klanten, dat moeten er natuurlijk meer worden. Verder werk ik bij een software bedrijf die een programma maakt voor de salarisadministratie, daar doe ik de helpdesk, geef cursussen en workshops, schrijf de helpteksten enz. Mijn passie is wielrennen en toer elke zondagochtend door de streek, ik rij ook nog wedstrijden op de club in Lisse en in Amsterdam op de wielerbaan bij Sloten.

 

www.cijfermanager.nl

Link naar reactie

Nou, dan maak ik er nog even vier van :-)

 

Ik ben Rogier Brakshoofden, 30 jaar. Sinds afgelopen zomer ben ik actief als freelance interaction designer, onder de naam 'vormfout'. Met vormfout specialiseer ik mij in webervaringen waar de gebruiker voorop staat. Daarnaast ben ik ook 'vliegende keep' voor web- en reclamebureaus voor allerhande web- en interaction designklussen.

 

Qua persoonlijk: getrouwd met Annelies, vader van Isis, woonachtig in het mooie stadje Wageningen. Ik post (en lees) ook al een tijdje mee met HigherLevel, vanaf nu dus ook officieel voorgesteld!

 

twitter: @rogierbr | @vormfout

Met mijn bedrijf vormfout.nl maak ik prachtige & bruikbare webervaringen - Met één been in functioneel ontwerp en één been in design maak ik websites die er beter uitzien, beter converteren en waar gebruikers blij van worden.

Link naar reactie

Ik ben een tijdje actief geweest onder een andere naam, maar gezien ik wat zakelijke dingen liever voor me houdt gebruik ik nu dit account. Ik ben een allround webdeveloper.

 

Begin 2009 ben ik gestart als part time ondernemer (naast een baan van 32 uur). Deze heb ik op dit moment nog steeds. De omzet van 2010 is nu het dubbele van 2009, maar nog te weinig om fulltime ondernemer te zijn (< 10K). Momenteel ben ik wel concreet een plan aan het schrijven om in de loop van 2011 mijn baas een hand te geven en te bedanken voor mijn plek.

 

Voor mijn plan zal ik zo nu en dan een vraag stellen.

 

Mijn doel is om een buffer op te bouwen (om mijzelf te kunnen voorzien in levensbehoefte) en dan fulltime zelfstandig te gaan.

Link naar reactie

Bij deze stel ik mij ook even voor.

 

Ik ben Sara en begon in 2001 in het journalistieke vak. Vanuit mijn tekstbureau KlaverdijkTekst ben ik sinds kort begonnen met .beeldend, waarbij ik webdesign & copywriting combineer. .beeldend staat voor fris webdesign mét inhoud, namelijk wervende teksten. Simpelweg omdat niet de website, maar de tekst de bezoeker ervan overtuigt klant te worden.

 

 

Link naar reactie

Aha een voorstelronde! Naam is Casper, heb 5 jr. bij een (inter)nationale vastgoedadviseur gewerkt en ben inmiddels zelfstandig ondernemer samen met mijn vader. Wij zijn als adviseurs met name actief op de vastgoedbeleggingsmarkt in NL.

 

Leuk forum HL, ben ooit tijdens mijn studententijd al eens lid geweest. Hoop iets te kunnen leren en bijdragen.

 

Voor allerhande vragen met betrekking op commercieel vastgoed houd ik me van harte aanbevolen.

 

Gr.,

CD

Doldersum Vastgoed Bemiddeling & Advies - http://www.doldersum.nl

Link naar reactie

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    8 leden, 205 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.