De Grote Voorstel-Draad van HigherLevel : Welkom!

Aanbevolen berichten

Dag ondernemers, ik zal me als nieuw lid even kort voorstellen.

 

M'n naam is Jan Kranendonk, en ik ben onlangs afgestudeerd aan de TU Delft, Industrial Design. Ik heb me gespecialiseerd in merkontwikkeling, en daar richt mijn adviesbedrijf zich ook op (www.studio2020.nl).

 

Na enthousiaste verhalen van mede-ondernemers over dit platform heb me direct aangemeld. Ik hoop hier nieuwe kennis op te doen, en zo nu en dan ook nog wat bij te kunnen dragen. Mijn interesses liggen vooral in branding, marketing en conceptontwikkeling.

 

Ik heb er zin in!

 

Jan

 

 

Link naar reactie

Hoi Jeroen,

 

ik hoop veel andere ondernemers te ontmoeten, om ervaringen en adviezen uit te wisselen en goede contacten op te bouwen. Zelf kan ik veel advies geven over teksten en websites.

 

Groet,

Sara

Link naar reactie

Goedemiddag ondernemers,

 

Jaren geleden heb ik mijn account hier aangemaakt. Voorstellen is er echter nooit van gekomen wat ik bij deze wil veranderen. Mijn naam is Gijs Poorter en oprichter van een online juridisch adviesbureau, gespecialiseerd in het opstellen van algemene voorwaarden en overeenkomsten voor het MKB. Uit het idee om internet als medium optimaal te benutten voor snelle en betaalbare digitale juridische dienstverlening, is deze onderneming ontwikkeld.

 

 

 

Mvg Gijs Poorter

 

mr. Gijs Poorter Digitalejurist.nl

htttp: www.digitalejurist.nl

Link naar reactie

Hallo allemaal,

 

Mijn eerste bericht zal ik hier maar eens plaatsen, dat lijkt me wel een mooi plekje. Ik ben Jeff en sinds vandaag (eigenlijk gisteren, het is al laat) de trotse eigenaar van www.belastingleukermaken.nl. Dit is ook de reden dat ik me heb aangemeld, want ik hoop hier wat te kunnen leren over het beheren van websites. Voor deze, maar ook voor eventuele toekomstige projecten. In eerste instantie zal ik vooral veel gaan spitten in het forum, maar als ik ergen iets kan betekenen voor iemand dan help ik graag. Mijn kennis die ik heb opgedaan in mijn werk in de medische wereld (naast de kennis die ik heb over belasting middeling) is wellicht niet direct voor iedereen een toevoeging, maar met ondernemers in deze sector kan ik wellicht een leuke sparringspartner zijn. We'll see!

 

Jeff

www.belastingleukermaken.nl :D

Makkelijk geld terug door belastingmiddeling bij onregelmatig inkomen.

Link naar reactie

Bij deze stel ik mij voor:

 

Mijn naam is Ekkie, 26 jaar.

 

Mijn bedrijf richt zich op het bieden van coaching aan particulieren en bedrijven in binnen en buitenland. Daarnaast maakt en verkoopt zij kunst in de breedste zin van het woord.

Mijn bedrijf is een paraplu waarvanuit ik projecten cre eer om de wereld mooier te maken.

Ik werk IRL en online. Door het optimaal gebruik van social media heb ik een groot wereldwijd bereik. Nu is de tijd gekomen dat ik mijn investeringen aan het verzilveren ben.

 

Participeer vooral in samenwerkingsprojecten. Beheer diverse portaalsites.

 

Ik hou ervan om een ander geluid over ondernemen te laten horen. Ondernemingsplannen belanden bij mij dan ook in de prullenbak. De meest succesvolle bedrijven zijn ontstaan zonder ondernemingsplan, en dat is mijn inziens niet voor niets.

 

Innovatie ontstaat door nieuwe wegen te betreden. Deze wegen maak ik graag zelf en ben niet bang hierin voorop te lopen. Dit doe ik onder andere in het project The Art of New Energy:

www.artofnewenergy.com

 

Ik hoop hier een ander perspectief te kunnen bieden op innovatie. En heb hier al dankbaar gebruik gemaakt van advies over die rechtlijnige belastingregeltjes die in NL gelden. ;-)

 

Met vriendelijke groet,

 

Ekkie :)

Link naar reactie

Hallo allemaal,

 

ik ben ook nieuw en zal me hierbij even voorstellen. Mijn naam is Tjeerd, ik ben 35 jaar en ben werkzaam als controller.

In een ver verleden heb ik de hotelschool gedaan met het idee om een eigen horeca onderneming te beginnen.

Daar heb ik toch vanaf gezien, maar de laatste tijd heb ik toch steeds de kriebels om zelf te gaan ondernemen.

Momenteel loop ik met het idee rond om een webshop te beginnen met Franse wijnen, maar dat is in nog een pril stadium.

 

Aangezien ik weing ervaring heb met ondernemen hoop ik hier inspiratie op te doen en meer te leren en hoop ook een zinvolle bijdrage te kunnen leveren.

 

Groet,

Tjeerd

Link naar reactie

Ik zie net dit Topic voorbij komen en dacht, ik heb me ook nog niet voorgestelt maar wel al vragen gesteld. Niet erg netjes dus ;).

 

Tamara, 22 jaar en momenteel werkzaam bij een BSO.

Loop al een jaar rond met de gedachte om een webwinkel (ja zoals zoveel >;() op te richten.

De laatste 3 maanden research gedaan, veel gelezen op dit forum en informatie opgedaan.

Mijn lening om op te starten heb ik gekregen (nu nog wachten op de papieren) en hoop binnenkort te kunnen beginnen.

De belastingdienst laat nogal lang op zich wachten met mijn BTW Nummer ;).

 

Ben over het algemeen erg blij met de TNT stakingen op dit moment :P.

Ik heb er heel veel zin in en heb al veel hulpzame antwoorden hier gevonden, dus bedankt :).

 

Groetjes,

Tamara

Link naar reactie

Hallo allemaal,

 

Ik werk alweer 10 jaar bij de Luchtgevechtsleiding van de Luchtmacht. Mijn hele leven heb ik niet toegegeven aan mijn drang om te ondernemen, terwijl ik toch enkel bezig ben met hoe het beter kan en altijd volzit met ideën.

Ik heb naast Defensie voor 2 bazen gewerkt en beiden hebben me een voorstel gedaan om op termijn het bedrijf over te nemen.

Beide keren koos ik uit angst voor de risico's toch voor safe en bleef ik bij Defensie. Maar nu ik zelf steeds meer ondernemers leer kennen ontdek ik, mede via hun dat mijn ideën zo gek niet zijn. En dat ik eigenlijk een rasechte ondernemer/innovator ben.

 

Mijn eerste doel is dat ik probeer om binnen 3 jaar mijn droom te realiseren.

Ik zal in eerste instantie proberen om een idee dat nu in mijn hoofd speelt uit te werken naar een concept model.

 

Groeten,

Link naar reactie

Ik ben Martien Versteegh en ben eigenaar van Donkigotte: http://www.donkigotte.nl.

Ik ben vormgever, tekstschrijver en fotograaf en ben altijd op zoek naar balans tussen die disciplines.

De opdrachten waar ik meerdere disciplines tegelijk in kan zetten, zijn natuurlijk het leukst.

 

Ik begeef mij graag op sociale netwerken. Zo ben ik te vinden op twitter: http://www.twitter.com/donkigotte en is mijn bedrijf ook te vinden op Facebook: http://www.facebook.com/donkigotte . Ik hoop jullie ook daar te zien.

 

Verder doe ik mee aan MindTheirBusiness. Ik beleg wat geld (dit kan al vanaf € 200,- per jaar) dat vervolgens wordt gebruikt voor microkredieten aan ondernemers in ontwikkelingslanden. Ik geef dus mijn geld niet weg, maar krijg wel gratis reclame voor mijn bedrijf! Ik hoop dat vele ondernemers van deze site zich aan zullen sluiten bij http://www.mindtheirbusiness.nl. Een prachtige manier om iets voor een ander te doen. De investeringen gaan via Oikocredit, die al 35 jaar succesvol investeert en een bescheiden dividend (1 à 2 procent) uitkeert aan haar investeerders.

Donkigotte verwoordt beeld en verbeeldt woord.

Link naar reactie

Mijn naam is Piet Rol en ik ben gelukkig met mijn keuze voor het ondernemerschap.

 

De vrijheid van doen of laten. Zelf aan het roer staan en knokken voor succes. Het was al langere tijd mijn wens en ik ben blij dat ik vroeg in mijn leven de knoop heb doorgehakt.

 

In 2008 ben ik gestart met het ontwikkelen van maatwerk software voor het bedrijfsleven. Binnen Preliot, mijn bedrijf, beleef ik het meeste plezier aan het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten voor het internet. Daarnaast maak ik ook software op maat voor intern gebruik. Denk bijvoorbeeld aan klantbeheer of rapportagesoftware op maat.

 

Ten slotte schrijf ik artikelen over ICT voor het bedrijfsleven. Wilde altijd al iets doen met het schrijven en heb dat nu opgepakt. Ik ben benieuwd of het interessant genoeg is voor een groter publiek... de tijd zal het leren.

 

We zullen zien wat de toekomst gaat brengen; ik heb in elk geval nog genoeg ideeën :)

Link naar reactie

Mijn profiel op Higherlevel bestaat al sinds 18-09-2006, toentertijd nog fulltime MER student maar wel altijd al geïnteresseerd in ondernemen. Omdat Higherlevel een forum is voor en door ondernemers heb ik me vanaf toen op de achtergrond gehouden. Echter ben ik sinds kort ingeschreven bij de KvK en mag ik mezelf ook ondernemer noemen. Aangezien ik nu ook actiever wil worden heb ik onlangs mijn profielnaam (voorheen L-MO) en –foto al aangepast, nu zal ik me ook even voorstellen:

 

Ik ben Linda Maas, 26 jaar en woon in Asten (Noord-Brabant). In dit dorp ben ik met vriendinnen in 2007 een dansvereniging gestart (Sophistic, ook ingeschreven bij de KvK), op dit moment zijn we alle mogelijkheden aan het bekijken om uit te breiden. Dus hopelijk hebben we volgend jaar de mogelijkheid om aan alle vraag te voldoen en meerdere groepen te starten.

 

Naast dansen ben ik zeer geïnteresseerd in Marketing, na de MER heb ik daarom besloten om verder te studeren. Ik was met name geïnteresseerd in Marketing Research en ben daarom naar Groningen gegaan, echter heb ik later besloten ook Marketing Management vakken erbij te nemen omdat deze ook erg interessant waren. Zodoende heb ik het hele pakket te pakken (in februari start ik met mijn scriptie).

 

Met mijn kennis en ervaring heb ik besloten marketing advies te gaan geven, dit heb ik vormgegeven in een eenmanszaak: Marketing Control. Omdat marketing een erg breed vakgebied is, ga ik me richten op tevredenheidsonderzoeken. Deze diensten zal ik daarom actief gaan aanbieden, echter kunnen bedrijven ook bij mij terecht voor het overige marketingadvies.

 

Hopelijk kan ik vanaf heden ook iets voor Higherlevel betekenen nu ik wat actiever ga worden op dit forum (ben na jaren actief lezen veel wijzer geworden). Naast dit voorstel bericht zal uit mijn posts blijken wie ik ben en wat mijn ideeën zijn, dus tot ziens op het forum!

 

Mvg,

 

Linda Maas

 

ps. mijn website is al online (zodat google hem alvast kan 'vinden') maar ben hem nog aan het aanvullen, zo zullen er nog voorbeeldonderzoeken etc. bijkomen. Zodra hij volgens mijn gevoel 'af' is zal ik de link in mijn handtekening plaatsen.

Marketing & Communicatie

Link naar reactie

Hallo,

 

Ik ben Ronald Boer, ondernemer in duurzame relatiegeschenken.

www.ecoron.nl

 

Hier kan ik geloof ik met jullie kennismaken?

 

Ik ben 34 jaar, woonachtig en samenwonend in Zwolle.

Ondernemerschap zit in het bloed en in m'n opleiding, echter pas na 11 jaar heb ik definitief de stap genomen om voor mezelf te beginnen, na vele andere dingen met plezier te hebben gedaan.

 

Door mijn achtergrond als inkoper bij een grote bank in Nederland, kwam ik vaak in contact met de wereld van marketing.

Zodoende ook in aanraking met de wereld van duurzame relatiegeschenken, kantoorartikelen en promotionele middelen.

Vooral omdat ik al jaren veel deed op sociaal vlak, paste dit perfect bij mij.

In 2009 begonnen en we gaan hoopvol de toekomst tegemoet.

 

Ondernemer zijn is onafhankelijk zijn. En met het juiste gevoel erachter kom je een heel eind!

Het lijkt me leuk met jullie ondernemersgesprekken te voeren, ik kan ook best wat van jullie leren.

 

Vriendelijke groet,

 

Ronad Boer

Link naar reactie

Hallo allemaal!

 

Ik heb me net ook geregistreerd (terwijl ik al een hele tijd het forum volg) en ik stel me dus ook maar eens voor. Mijn naam is Dennis, 20 jaar oud en ik woon in de buurt van Eindhoven. Op dit moment ben ik bijna klaar met mijn huidige studie en ik heb zeer veel interesse in het ondernemersschap.

 

Mijn visie is om andere bedrijven (ook eventueel particulieren) te helpen door mijn ICT- en Telecommunicatie-kennis te delen. Dit door zeer innovatief te zijn en me te onderscheiden van de rest door een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding aan te bieden.

 

Op dit moment ben ik vele dingen op een rijtje aan het zetten om dan te beslissen of ik van mijn ondernemersschap rond kan komen. Als dit zo is dan ga ik zeer waarschijnlijk een eigen bedrijf starten!

Link naar reactie

Hallo allen,

 

Ik moet bekennen dat ik inmiddels al wat uurtjes door het forum heb gestruind en al wat vragen gesteld en goede antwoorden heb teruggekregen.

Ik zag dus véél te laat het voorsteltopic voor nieuwkomers en ga mij nu pas voorstellen.. :-[

Niet zo netjes dus van mij!

 

Ik ben Willem van de Laar 51 jaar.

Samen met mijn levenspartner, die al een eenmanszaak heeft wil ik een eigen bedrijf starten in de kunst en cultuursector.

 

Het is een totaal nieuw concept en een behoorlijke uitdaging. In een tijd waarin de kunst&cultuursector financieel gigantisch onder druk staat willen wij dit bedrijf op een gezonde commercieele manier gaan runnen zonder daarbij volledig financieel en economisch afhankelijk te zijn van gemeentelijke subsidies en vrijwilligerswerk etc.

 

Het wordt een combinatie van atelier/werkruimteverhuur, muziekoefenruimteverhuur,opnamestudio, en fotografie&digitale beeldbewerking waarbij een kleinschalig cafe met podium de ontmoetingsplaats wordt van deze verschillende doelgroepen (freelance vormgevers,musici,beeldend kunstenaars,fotografen etc.).

Het zal echt een behoorlijke kluif worden om qua exploitatie de verschillende takken van sport binnen 1 bedrijf goed te stroomlijnen en (last but not least) administratief overzichtelijk te houden!

Ik zal dus wel regelmatig met de handen in het haar aankloppen met een vraag.

Ik hoop dat ik in de toekomst mijn opgedane ervaringen met weer nieuwe startende ondernemers kan delen.

 

www.goudastudios.nl

Link naar reactie

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    8 leden, 236 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.