De Grote Voorstel-Draad van HigherLevel : Welkom!

Aanbevolen berichten

Ik ben Martien Versteegh en ben eigenaar van Donkigotte: http://www.donkigotte.nl.

Ik ben vormgever, tekstschrijver en fotograaf en ben altijd op zoek naar balans tussen die disciplines.

De opdrachten waar ik meerdere disciplines tegelijk in kan zetten, zijn natuurlijk het leukst.

 

Ik begeef mij graag op sociale netwerken. Zo ben ik te vinden op twitter: http://www.twitter.com/donkigotte en is mijn bedrijf ook te vinden op Facebook: http://www.facebook.com/donkigotte . Ik hoop jullie ook daar te zien.

 

Verder doe ik mee aan MindTheirBusiness. Ik beleg wat geld (dit kan al vanaf € 200,- per jaar) dat vervolgens wordt gebruikt voor microkredieten aan ondernemers in ontwikkelingslanden. Ik geef dus mijn geld niet weg, maar krijg wel gratis reclame voor mijn bedrijf! Ik hoop dat vele ondernemers van deze site zich aan zullen sluiten bij http://www.mindtheirbusiness.nl. Een prachtige manier om iets voor een ander te doen. De investeringen gaan via Oikocredit, die al 35 jaar succesvol investeert en een bescheiden dividend (1 à 2 procent) uitkeert aan haar investeerders.

 

Hé een naamgenoot, is het nu een jongensnaam of een meisjesnaam?, welkom hier ;)

www.cijfermanager.nl

Link naar reactie

Beste leden !

Ik wil me graag voorstellen langs deze weg. Mijn naam is Joey en ben een 31 jarige belgische ondernemer die enkele maanden geleden de stap heeft genomen om voor mezelf te werken.

Ik ben zeker niet de meest commercieel aangelegde persoon , maar ik dacht dat je met heel hard werken al een heel eind komt.

Toch merk ik dat het in mijn gebied van ondernemen het moeilijk is om met een nihil budget aan reclame en ook dat ik moeilijk een goede structuur kan maken om een netwerk of relatie te zoeken.

Al meer als een jaar lees ik hier op dit geweldig forum en hoop hier ook ideeën en raad te vinden voor al mijn vragen !

 

Ik heb al mijn spaargeld bijeen geraapt en naar marokko getrokken om daar Arabische tenten te kopen en al de aankleding die er bij hoort om hier in ons landje te verhuren voor tuinfeesten,trouwfeesten en evenementen . 20.000€ armer terug thuis gekomen met 2 op maat gemaakte tenten en een hele hoop aankleding ;)

website (nog wat werk aan)

 

Ik ga hier al mijn vragen afvuren en dank jullie alvast voor het delen van jullie toch wel ongelooflijk grote kennis met mij.

 

 

 

 

foto471986_223.thumb.jpg.551e4f31128887bdefdd37cffe254e35.jpg

Link naar reactie

Beste Allen,

 

Net als iedereen, ook ik even een voorstelrondje:

 

Mijn naam is Manon van Dijk, 24 jaar en doe een MSc International Business Administration op TiasNimbas Business School met een specialisatie richting marketing.

Voor deze opleiding heb ik een Bachelor of Arts and Economics gevolgd waarbij Event Management mijn specialisatie was. ik ben onder andere opgeleidt als conceptontwikkelaar en hou van creative thinking.

 

Ik ben een Business 2 Business girl met een Creative Touch, zoals mijn vrienden het ook wel verwoorden. Zit altijd met 1000 en 1 concepten in mijn hoofd, maar bij het daadwerlijk uitvoeren heb ik toch wat hulp nodig, gewoonweg te weinig ervaring. Maar goed ze zeggen: If it weren't for people who took risks, Where would we be in this world?

 

Graag spar ik over mijn concepten en ideeen en wellicht komen er hele leuke vervolgen van!

 

Tot slot mijn motto: Shoot for the Moon, even if you miss, you'll land among the stars!

 

Everyday, Be a light unto the world...

 

Manon van Dijk

Bachelor of Arts and Economics

Student at TiasNimbas Business School - International Business Administration

 

Email via mijn profiel of PM (mod edit, mailadres verwijderd ivm mail harvesters)

 

 

Everyday, Be a light unto the world...

 

Manon van Dijk

Bachelor of Arts and Economics

Student at TiasNimbas Business School - International Business Administration

Link naar reactie

Beste allen,

 

Gisteren eindelijk lid geworden bij van Highlevel, al wat vragen beantwoord en nu ga mij voorstellen.

 

Mijn naam is Tyronne Essed. In 2009 heb ik mij eindelijk ingeschreven bij de Kvk als freelance webdeveloper. Ik ontwikkel dus websites en webwinkels, maar daarnaast kan ik ook zorgen voor logo's, flyers, visitekaarten enz.

 

Na mijn studie Commerciele Economie ben ik gelijk in de ICT gaan werken en heb dan ook zowel kennis van marketing als computers/internet. Een handige combinatie tegenwoordig.

 

Zo ben ik me ook aan het orienteren voor het starten van een webwinkel.

 

Hier op HL zal ik zowel vragen stellen als mijn kennis delen met anderen.

Internetbureau Desse Webservices | http://www.desse.nl

Link naar reactie

Hello all :)

 

Ik ben een long time lurker op deze website maar heb sinds oktober 2010 men eigen bedrijf in de IT Consulting sector opgericht! Website (nog wat werk aan de site...).

 

Zoals je aan de URL kan zien ben ik in Belgie gevestigt :). Buiten IT Consultancy ben ik ook een Microsoft Certified Trainer en schrijf ik labos voor trainingscenters.

 

Zelf ben ik 26 lentes jong, heb ik eerder 2 jaar een bedrijf in bijberoep gehad en al 7 jaar actief in de IT sector. Tot oktober heb ik in Ierland gewoond voor een tijdje gezien MS me daar een job had aangeboden :). Ikzelf ben afkomstig uit Belgie en heb men bachelor Toegepaste Informatie (Netwerkbeheer) in avondschool gehaald.

 

Alhoewel mijn focus op Microsoft technologien ligt geloof ik heel sterk in de vrijheid van informatie en ben ik eveneens bezig om een tweede website op ze zetten welke artikels en how-to's verzamelt (en waar ik ook zelf voor schrijf).

Link naar reactie

Net mijn 1e bericht in het AOV topic geplaatst, dus na lang lezen over starterszaken nu toch maar tijd om me eens netjes voor te stellen! 8) Ik ben Maarten Stemvers, 36 jaar, woon in Delft en sins kort werkloos! Ben nl. net ontslagen, heb een premie meegekregen en heb de gelegenheid aangegrepen om mijn droom om eigen baas te zijn te verwezenlijken.

 

Ik ga mij vestigen als coach op persoonljke ontwikkeling onder de naam Stemvers Coaching en ben nu in mijn opstartfase. Ik heb een natuurlijke nieuwsgierigheid naar de mens tegenover me, houd van diepgaande gesprekken en kan goed doorvragen en scherp analyseren. Met de nodige levenservaring inmiddels, ondanks mijn relatief jonge leeftijd, was ik als leidinggevende in staat om mijn mensen in beweging te krijgen, ze te helpen hun barrières te slechten en ze in hun kracht te zetten. Het geeft me enorm veel energie om mensen te helpen en te zien groeien! Zonder zweverig te zijn overigens, want een goede coach kan je pijn doen en laat je werken in mijn ogen!

 

Dat wil ik dus heel graag gaan doen de komende periode!! Verder vind ik netwerken erg leuk, dus dat komt van pas bij het acquireren. Mochten jullie een coach zoeken of iemand kennen die naar één op zoek is, dan houd ik me vanzelfsprekend warm aanbevolen: intake is gratis en een pm is zo gestuurd!

Link naar reactie

hallo

 

ik ben jeffrey, ik lees al enige tijd mee met topics die voor mij intressant zijn.

 

 

aangezien ik nu een eenmanszaakje ga beginnen heb ik me toch aangemeld om zo ook te kunnen reageren of vragen te kunnen stellen.

 

mijn eenmanszaak gaat zich voornamelijk richten op website's en de hosting ervan.

(ook doe ik klussen als geluidsman, wat dan weer heel wat anders is).

ik ben 26 jaar en woon momenteel in julianadorp

 

 

al met al een leuk forum met behulpzame mensen...daar houd ik van!

 

ik hoop zo genoeg informatie te kunnen vinden/krijgen en hulp te kunnen vragen....waarbij ik natuurlijk, waarbij mogelijk ook mijn hulp en kennis zal aanbieden.

Link naar reactie

Hoi allemaal,

 

Ik zal me dan bij deze ook even voorstellen.

 

Ik ben Kris Boender en ben 30 jaartjes jong woon samen en heb 2 kindjes.

Ben vanaf 2006 meewerkend partner geweest bij het bedrijf van mijn vriendin. En ben sinds 2011 Directeur van KNB Security Int. Services Ltd. en neem de werkzaamheden van mijn vriendin over.

wij leveren alle vormen van manbewaking in de beveiliging.

 

wil je meer van me weten dan hoor ik het wel.

 

greetz

kris

Link naar reactie

Al sinds twee maanden lid van Higherlevel, maar tot nu toe nog niet echt voorgesteld. Bij deze dan...

 

Om te beginnen onze website Al sinds twee maanden lid van Higherlevel, maar tot nu toe nog niet echt voorgesteld. Bij deze dan...Om te beginnen onze website. Met een hoop trek&douw werken aan de SEO kant uiteindelijk toch nog redelijk geworden. Niet uitbesteed maar zelf aan de slag gegaan. Wil je tips an adviezen van iemand die zelf in het SEO veld is geweest (nog steeds is) ben ik hier om je de weg te wijzen. Vraag gerust!! Kijk naar de site en geef je mening (wordt op prijz gesteld!!).

Je kunt ons ook volgen op Twitter al gebeurt op moment daar niet zo heel erg veel.

 

We zijn een administratiekantoor met 20 jaar praktijk ervaring. Dat betekent dat we de meeste sectoren van waar we de administraties verzorgen ook daadwerkelijk kennen. Niet alleen administratief, maar qua werkwijze, marketing, productie, operations, HR (personeelsbeleid) en strategisch. In de administratie (belastingadvies hoort er gewoon bij) telt praktijk ervaring als toegevoegde waarde. We stelen immers een administratie van een onderneming op en voert deze uit in een voor ons niet onbekende branche / sector. Net als met internet marketing verdiepen we ons met datgene waar we mee bezig zijn. Dit doen we voor ons, zodat we kwaliteit kunnen leveren.

Hier op Higherlevel zullen we ons dan ook regelmatig laten zien en proberen een positieve bijdrage te leveren.

Maxol Finance Services

Excellence in Finance

Link naar reactie

Even voorstellen:

 

Hallo!

 

Mijn naam is Hans C.P. (bij sommigen bekender als HCP) :) Ik ben stokoud ;D en sinds een jaar of 15 zelfstandig ondernemer in het klein. Mijn core-business is het ontwikkelen van leermiddelen en examens (bedrijfstakken horeca en toerisme) en het beoordelen van producten die door anderen zijn ontwikkeld. Daarnaast ben ik actief als PR-adviseur waarbij ik ook zaken voor niet horecabedrijven ontwikkel.

 

In dat kader met ik betrokken bij de ontwikkeling van o.a. horloges en werd ik op dit forum geattendeerd door het Trolverhaal over het nieuwe luxe horlogemerk van ene Prodotti... dat inmiddels al weer een roemloze dood is gestorven ;)

 

Horloges (en duiken) zijn dan ook een hobby van mij en al te rare verhalen daarover moeten 'bestraft' worden.

 

389862559.jpg

 

Zal voorlopig eens rustig meelezen en daar waar zinvol een bijdrage leveren.

 

hans cp

Link naar reactie

Ook ik stel mij graag voor in dit topic. Mijn naam is Claire de Boer en ik ben al een aantal jaar werkzaam in de marketing communicatie branche. Op dit moment voor een groothandel in Nederland, maar in de toekomst zou ik graag voor mezelf aan de slag willen gaan. Als ZZP-er of in de vorm van een eigen bedrijf, daar ben ik nog niet uit. Vandaar dat ik mezelf op dit forum heb aangemeld om ervaringen van anderen te lezen en misschien andere gebruikers te helpen.

Link naar reactie

Beste high Level'ers

 

Mijn naam is Ivar, ik heb deze site al een tijdje gevolgd, maar nu dan toch eindelijk lid geworden. Ik heb ongeveer een maand geleden een site opgezet om wat extra handen te bieden aan ondernemers. Ik ben erg aan het experimenteren met analytics, google SEO en ik ben er nogal door gefascineerd.

 

Ik heb deze site gemaakt omdat ik het erg leuk vind om naast mijn studie bedrijfskunde wat uitdaging te zoeken en de laatste jaren een passie heb gekregen voor ondernemerschap, vooral innovatie en technologie. Het vrije karakter spreekt me erg aan.

 

Groeten en tot op het forum!!

Link naar reactie

Hallo allemaal,

 

Ik zal me ook even voorstellen. Ik ben Anja en ben 27 jaar.

 

Ik ben altijd al creatief bezig geweest en tijdens mij studie ben ik begonnen met het maken van persoonlijke geschenken voor vrienden, familie etc.

 

Na mijn studie ben ik ziek geworden en hierdoor kon ik helaas niks doen met mijn diploma. In die tijd ben ik wel door gegaan met het maken van geschenken.

 

Het gaat hierbij om persoonlijke geschenken die ik maak aan de hand van o.a. geboorte, trouw, rouw en doopkaarten. Deze verwerk ik dan op o.a. kaarsen, herinneringsdozen, tandendoosjes en meubeltjes.

 

Zoals ik al zei gaf ik ze in het begin alleen aan familieleden cadeau maar langzaam aan kwamen mensen naar mij toe met de vraag of ik iets wou maken.

 

Ik zit er nou aan te denken om iets kleins op te zetten zodat ik aan deze vraag kan voldoen. Ik wil dus geen groot bedrijf maar gewoon een website e.d. zodat als mensen interesse hebben ik wat voorbeelden kan laten zien en mensen het kunnen bestellen.

 

Ik heb nog niet veel verstand van hoe ik alles aan moet pakken, maar wil dit wel uit gaan zoeken. Ik weet ook niet of ik op dit forum goed zit aangezien jullie allemaal prof. bedrijven willen/hebben maar ik hoop dat ik hier de nodige informatie kan vinden.

 

Groetjes,

Anja

 

 

Link naar reactie

@frans

 

Dat "forbidden" is geen foutmelding, maar een hele intelligente profilerings scanner scriptje dat direct ziet dat jij geen hulp nodig hebt als ondernemer.

 

Micha

www.studio-immo.nl: Identiteit, Marketing en Media Ontwerp

www.greenscreenspecialist.nl Greenscreen video en fotografie oplossingen voor op locatie of in onze eigen video studio

Volg Studio Immo persoonlijk via twitter: www.twitter.com/studioimmo of op facebook: www.facebook.com/studioimmoreclame

Link naar reactie

Hallo,

Ik heb mijn eerste vraag al gesteld en nu stel ik me nu hier voor....

 

Ik ben Saskia, ik ben getrouwd en woon in de buurt van Alphen a/d Rijn.

 

Ik werk al een jaar of 6 als koordirigent/muziekdocent,

en daarnaast heb ik nu een website en webshop 'op stap met de hond'

Het begon met een site met plekken waar honden welkom zijn,

het ging verder met een webshop met hond - gerelateerde artikelen

en nu organiseer ik ook af en toe een evenement,

waaronder het hondenzwemmen in twee zwembaden.

Tevens gaan we binnenkort voor het eerst op een braderie staan,

Koninginnedag, maar ook op honden-evenementen gaan we staan.

Op stap met de hond is begonnen in juni 2010.

 

Dit georganiseer vind ik leuk, en heb ik ook ooit voor geleerd als Activiteitenbegeleider.

Oorspronkelijk kom ik uit de zorg (Ik heb sociaal pedagogische hulpverlening aan het HBO gedaan.)

 

Ik hoop hier veel info te kunnen halen!

 

Mijn hobbies zijn trouwens:

Benco, onze hond (hoe voorspelbaar)

lekker buiten zijn met hem steppen, wandelen,....

Watersport, zeilen en duiken.

Fotograferen

 

 

 

 

Op stap met de hond... omdat pootjes geen muis kunnen bedienen
Link naar reactie

Hallo iedereen,

 

ik heb mijn eerste vraag ook al gesteld, maar zie dat er ook een voorstel topic is.

 

Ik ben Kristel 25 jaar uit Vlaardingen. Ik ben bezig mijn bedrijf K'suur op te starten. Ik volg hiervoor een training om een levensvatbaar bedrijf op te zetten. Ik maak en ontwerp exclusieve rozenkransen. Orginele rozenkransen (en eigen ontwerp) alleen gebaseerd op alle geloven (in elke geloof word de 'rozenkransen' in verschillende vormen gebruikt), inspiratie rozenkransen (met spirituele boodschap) fashion rozenkransen (eigen ontwerp) en duurdere exclusieve rozenkransen. Het assortiment is heel breed doormiddel van verschillende maten, verschillende stenen (ik werk alleen met natuurstenen) en verschillende thema's. Daarnaast verwerk in de rozenkransen zilver 925.

 

Dat was een korte omschrijving waar ik mee bezig ben. Verder zijn mijn hobby's zijn de natuur, dieren (mijn hond & kat) reizen, creatief bezig zijn en paardrijden (helaas doe ik dat nu niet)

 

Ik ben benieuwd naar deze site en jullie zullen me zeker vaker zien. Tot nu toe al goede reacties gehad waar ik heel blij mee ben :)

 

Groetjes Kristel

 

Ik heb hieronder een foto toegevoegd om een indicatie te geven. Deze heb ik voor mijzelf gemaakt. I love nature :)

Vlinder.thumb.jpg.b99dad5697592df2a6c1abf4f19196fe.jpg

Link naar reactie

Ik zal me ook eventjes voorstellen.

 

Ik ben een ondernemer in spé die op Higherlevel al veel informatie heeft kunnen vinden over allerlei zaken waar ik (samen met mijn partner) tegenaan loop bij het opstarten van een eigen onderneming. Na veel lezen, heb ik besloten om mezelf aan te melden om een vraag te stellen.

 

Wat gaan wij doen?

 

Wij gaan een online platform opzetten, waar particulieren zelf producten kunnen aanbieden en/of aankopen. We gaan ons richten op de gehele (west) Europese markt!

 

We blijven in principe tussenpersoon, die de dienst levert om het aanbieden/aankopen van het product te realiseren dat consumenten zelf aanbieden op onze site.

 

Ik wil de specifieke productgroep nog even 'geheim' houden totdat we het gelanceerd hebben :).

 

De domeinnamen zijn geregistreerd, de onderhandelingen over de bouw van de site lopen, dus het begint eindelijk!

Link naar reactie

Beste ondernemers,

 

Ook ik keek al even mee op het forum voordat ik me registreerde. Ik kwam zojuist pas dit topic tegen en maak graag van de gelegenheid gebruik me even voor te stellen.

 

Als 27 jarige Rotterdammer ben ik nu ruim een jaar werkzaam als docent Bedrijfseconomie op de Hogeschool Rotterdam (HES). Ik geef hier vakken zoals bedrijfseconomie, financieren en beleggen aan studenten van diverse economische opleidingen. Een leuke baan waarbij ik zelf dagelijks nog veel leer (zowel inhoudelijk, maatschappelijk als sociaal). Hiervoor heb ik bedrijfskunde gestudeerd en onder andere gewerkt als beleggingsanalist.

 

Al meer dan eens heb ik op HL antwoorden gevonden op vraagstukken waar de studieboeken tekortschieten. Ik maak dan ook dankbaar gebruik van de schat aan ervaring die hier beschikbaar is en probeer dit zo praktisch mogelijk naar mijn studenten toe te vertalen. Uiteraard hoop ik met mijn kennis andere ondernemers hier van dienst te kunnen zijn. Ik vind het prachtig om te zien hoe mensen elkaar hier vooruit helpen, en wil daar graag aan bijdragen.

 

Tot slot heb ik de ambitie om binnen afzienbare tijd zelf de stap naar het ondernemerschap te maken. Mijn huidige baan biedt hiervoor gelukkig de nodige vrijheid. Op dit moment ben ik bezig met het uitwerken van 2 ideeën hiervoor. Hier lezen jullie binnenkort ongetwijfeld meer over!

 

Vriendelijke groet,

 

Rob den Exter

Link naar reactie

Goedemiddag,

 

Ik zal me even netjes voorstellen; ik ben Maikel, 26 jaar oud en ben woonachtig in Eindhoven.

Naast mijn full-time baan bij een groot electronicaconcern die zijn roots in Eindhoven heeft liggen, ben ik mijn eigen part-time web-onderneming op aan het starten; PaintMyPhoto.nl (www.paintmyphoto.nl).

 

PaintMyPhoto is dus een jonge onderneming waarbij u uw favoriete foto's na kunt laten schilderen tot een waar met de hand geschilderd olieverfschilderij. PaintMyPhoto werkt met ervaren topschilders die allen zijn afgestudeerd aan de kunstacademie.

 

Op dit moment zit ik in de opstartfase. Ik ben lid geworden van HigherLevel omdat ik geinteresseerd ben in ondernemen en graag in contact kom met mede-ondernemers. Ik ben dan ook geinteresseerd in de boards; commercie en marketing, financien, groei e.a.

 

Met vriendelijke groet,

 

Maikel

untitled1.thumb.JPG.33278b288bd27de71bb7f45b2db14b6f.JPG

Een 100% handgeschilderd schilderij van uw favoriete foto! www.paintmyphoto.nl - www.twitter.com/paintmyphoto

Link naar reactie

Hallo,

 

Sinds vandaag ben ik lid van dit forum en dus leek het mij wel net zo netjes om me even voor te stellen.

 

Ik ben Peter en en studeer Commerciële Economie en heb ook mijn eigen webwinkel: Reblim Merkkleding (http://www.reblim.nl).

De combinatie van deze twee maakt dat ik erg geïnteresseerd ben in commercie, marketing en ondernemen en ik hoop, denk enn verwacht hier veel over te leren op dit forum.

Reblim Merkkleding is een webwinkel in de verkoop van merkkleding voor dames en heren. http://www.reblim.nl

Link naar reactie

Hallo allemaal,

 

Ik lees al een hele tijd mee en het wordt tijd me even voor te stellen.

Ik ben Marleen, 32 jaar en woon in Den Bosch. Sinds 1 maart ben ik de nieuwe eigenaar van de cafetaria waar ik al werkte.

Mede dankzij dit geweldige forum heb ik de stap durven zetten! Bedankt voor alle informatie en al jullie kennis!!

Nu het begin is gemaakt zullen jullie me wel vaker hier gaan tegenkomen ;)

 

Groetjes Marleen

Link naar reactie

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    9 leden, 167 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.