De Grote Voorstel-Draad van HigherLevel : Welkom!

Aanbevolen berichten

Hallo Allemaal !

 

Vandaag ben ik per toeval op dit forum gestuit en ben blij verrast dat dit er is.

Mijn naam is Mirjam (43) en ik maak al ruim 4 jaar muurschilderingen die voornamelijk gericht waren op baby- en kinderkamers. Ik vind het zo leuk om te doen dat ik hier beroepsmatig mee aan de slag wil. Ik wil me dan gaan richten op muurschilderingen voor het midden- en kleinbedrijf, horeca, sport(scholen), kindercentra en nog veel meer.

Momenteel volg ik via het IMK workshops die leiden naar het zelfstandig ondernemerschap.

 

Ik wens iedereen veel succes !

Afbeelding_021.thumb.jpg.02ba6d1d5e2ba0ac22d13ef2e6fc8fc9.jpg

Link naar reactie

Goededag,

 

Via een connectie op linkedin ben ik op deze pagina terechtgekomen.

Ik heb mijn eerste vraag al gesteld en prima antwoord gekregen.

Sinds drie jaar heb ik een eigen webbedrijf: http://www.digiscriptie.nl. Via deze site kunnen studenten zich aanmelden voor een begeleidingstraject bij hun scriptie.

Daarnaast werk ik parttime als informatiespecialist bij Saxion Hogeschool.

De combinatie van beide activiteiten bevalt prima. Beide activiteiten versterken elkaar.

Mijn bedrijf geeft me de mogelijkheid om mijn eigen ideeen uit te voeren en deze site helpt me daarbij.

Van deze site zal ik dan ook dankbaar gebruik maken ;).

Hartelijke groeten.

Marije

 

 

Link naar reactie

Goedemiddag,

 

Ik wil mij ook graag even voorstellen: sinds kort heb ik met een partner InfoManagers opgericht. Wij bieden via rapportages inzicht in trends en bedrijfspocessen. Hierbij maken wij gebruik van Microsoft software.

 

Was een tijd terug kort bekend met HL, maar ben er nu al een tijd niet meer geweest. Ik ga hier nu weer vaker rondkijken!

 

Groet, René

Link naar reactie

Goedenavond, ik ben een startende ondernemer van 38 jaar.

 

Ben op zoek naar veel informatie en hulp.

 

Vandaar deze site, ik kan helaas geen topic starten omdat ik eerst 10 berichten moet versturen. Dit is bericht nummer 1....met ;) hoop dat ik een topic kan starten.

 

alvast bedankt

Link naar reactie

Beste hout im,

 

welkom op Higherlevel. Zojuist heb ik 10 'loze' berichten verwijderd uit het test topic van HL. Gewone berichten kun je direct plaatsen; voor slechts een klein aantal forumonderdelen (zoals "wat vind je van mijn...") geldt een drempel van 10 inhoudelijke berichten of reacties.

 

Ben op zoek naar veel informatie en hulp.

 

Misschien kun je je informatie- en hulpbehoefte iets benoemen. Verder verwijs ik je om te beginnen graag naar de zoekfunctie.

 

Groet,

 

Highio

"The secret is to take an existing product, service or concept and then take it up a level by applying your own vision and creativity."

Link naar reactie

Hallo,

Ja sorry, wist even niet hoe ik aan mijn post moest komen. ik heb meer vragen zelf en meningen van anderen nodig. Ik heb niet de kennis om antwoorden te geven op topics en vragen hier :-[ .Ben waarschijnlijk te ongeduldig ;).

 

Ik wil een hout import beginen met ook klein verkoop aan particulieren.

groeten.

Link naar reactie

Hallo,

Ja sorry, wist even niet hoe ik aan mijn post moest komen. ik heb meer vragen zelf en meningen van anderen nodig. Ik heb niet de kennis om antwoorden te geven op topics en vragen hier :-[ .Ben waarschijnlijk te ongeduldig ;).

 

Ik wil een hout import beginen met ook klein verkoop aan particulieren.

groeten.

 

Hout IM,

 

Welkom, wat dacht je ervan om jezelf eens voor te stellen in plaats van aan je quotum te werken. Ongeduld is overigens een eigenschap waarmee veel ondernemers behept zijn. ;)

jurist - interim manager legal - maar bovenal ondernemer 4legal ||legalalert | JuridischActueel |

Link naar reactie

Bonjour à tous!

 

Ik lees al aardig wat maandjes mee op dit forum. Ik ben Stéphane, 21 jaar, en afgelopen december vervroegd afgestudeerd aan de UvA (Rechten). Al sinds de middelbare school deel ik de passie wat betreft het ondernemerschap. Een andere passie is film. Het ondernemerschap en film wil ik dus heel graag met elkaar gaan combineren. Het plan is er, en ik heb het genoegen drie investeerders te hebben die achter mijn plan staan, plus twee geweldige zakenpartners. We zijn van plan begin 2012 van start te gaan in Parijs (bedrijf zal Franse entiteit zijn). Al met al heb ik er ongelooflijk veel zin, maar eerst nog een jaar lang alles regelen.

 

Link naar reactie

Goedendag

Ik lees al regelmatig mee op dit forum maar nu is het echt tijd mezelf in te schrijven.

Ik ben jaco 24 jaar uit haarlem. Momenteel werk ik voor een bedrijf maar ben daarnaast ook een barbecue dienst begonnen.

 

Ik hoop hier informatie in te winnen over marketing en natuurlijk contacten op te doen. Misschien kan ik ook voor 1 van de bedrijfseigenaren hier een personeels barbecue verzorgen.

Groet jaco

 

Mod edit: link verwijderd, deze kan door gebruiker in de handtekening geplaatst worden.

Link naar reactie

Goedemiddag Jaco,

 

welkom op Higherlevel. Zojuist heb ik de link naar jouw barbecue dienst uit jouw bericht verwijderd. Deze kun je in jouw profiel in de handtekening plaatsen, zodat deze onder ieder bericht standaard terug komt.

"The secret is to take an existing product, service or concept and then take it up a level by applying your own vision and creativity."

Link naar reactie

hoi,

 

mijn naam is bart, ben via google hier op dit forum gekomen, heb een transport bedrijf in het midden van het land.

 

ik hoop hier veel wijze raad te geven en te lezen. maar ben errug blij dat dit forum bestaat. was al enige tijd een lezer van dit forum.

 

ben 41, getrouwd en 1 kind. 2e op komst.

 

mijn bedrijf heeft bied ondersteunende logistieke taken voor bouw, nijverheid en producenten. van snel koerierswerk tot en met internationaal transport.

wij onderscheiden ons in de markt doordat wij breed en klantgericht werken zonder dat het in een transportsysteem moet passen.

klantgerichtheid, betrouwbaarheid, en snelheid zijn onze kernwoorden.

Link naar reactie

Laat ik mij in de grote voorstel-draad ook even voorstellen, want ben nog niet zo lang actief op het forum,

 

mijn naam is Robrecht Heukers, werk als zelfstandig organisatieadviseur en daarvoor bij enkele big4 kantoren gewerkt. Ik vind het erg leuk om de berichten op het forum te lezen over de vele onderwerpen waar zelf ik ook tegenaan loop!

 

groet Robrecht

 

 

 

 

 

 

 

Link naar reactie

Hoi!

 

Mijn naam is Rogier, 23 jaar, woonachtig in de omgeving Alkmaar.

Ik lees nu al een paar dagen mee op het forum en vond het tijd om te registreren.

Door het overlijden van mijn vader ben ik vroegtijdig het ondernemersschap ingerold, van hem heb ik een deel van zijn bedrijf overgenomen (eenmanszaak). Ik ben me de afgelopen maanden goed aan het oriënteren of ik de master Marketing wil gaan volgen of dat ik toch door wil gaan met dit bedrijf.

 

Mijn planning was altijd om eerst nog ervaring op te doen in loondienst, om vervolgens een product of dienst op de markt te brengen waar ik 100% achtersta, want als ik wat wil, dan wil ik het ook gelijk goeddoen, en bijvoorbeeld uitblinken in prijs of kwaliteit.

 

Nu heb ik dus het bedrijf van mijn vader overgenomen, omdat ik hiermee ook een bepaalde kans kreeg waarvan ik vond dat ik het moest proberen, in het ergste geval een ervaring rijker waarvan ik veel kan leren. Ik heb nu al zo veel ervaring opgedaan, waarvan ik zeker weet dat dit mij in de toekomst veel zal helpen. Echter weet ik, dat het bedrijf niet zo door kan gaan als dat het was en ben ik nu druk bezig met de noodzakelijke veranderingen aanbrengen (zoals een nieuwe website en uitbreiding van de producten).

 

Van dit forum hoop ik veel te leren en eventueel hulp te krijgen mocht ik met bepaalde vragen zitten.

Link naar reactie

Goedenmorgen, Higherlevel,

 

Ik ben Jeannine van der Linden en ook ben ik blijkbaar met de deur binnengevallen want ik zag de voorsteldraad niet staan. Oeps. :-[

 

Ik ben oprichter van Kamer52, een cowerk ruimte in Oosterhout, NB. Cowerken gaat om vier kernwaardes: samenwerken, openheid en transparantie, gemeenschap en toegankelijkheid. Het is een van de veel vormen van gedeelde werk en kantoorruimte, een vorm waarin lange termijn relaties en gezelschap in de hoofdrol staat.

 

Ik ben Amerikaanse en ben 5 jaren geleden naar Nederland toe verhuisd. Mijn moeder's familie immigreerde ook naar de VS toe, uit de Azoren. Van Oude Wereld tot Oude Wereld in twee generaties, dus. Ik kom uit een ondernemersnest, mijn moeder heeft een eigen bedrijf in de jaren 70 in de bouw opgericht en mijn vader is consulent in milieu en waterverzuivering (Environmental Technologies and Clean Water management). Ik was ouder dan 35 jaar toen ik mijn eerste woord in de Nederlandse taal gehoord heb, dus verwoord ik af en toe onhandig en mijn spelling, euh, met mijn spelling verwacht ik geen prijzen te winnen.

 

Ook ben ik oprichter en een of ander indrukwekkende titel van DeKamer, Inc, mijn Amerikaanse bedrijf waardoor ik mijn vroeger beroep als (Amerikaanse) advocaat fuseer met mijn verleden in media, toneel en journalistiek met een flirtje met de reclamewereld. Op het moment ben ik (aan de VS kant van de oceaan) bezig met samenwerken aan de tweede van een serie documentaires over vrouwen in de advocatuur, werkende titel Women in Law II, en met consultatie en schrijven voor advocatenkantoren.

 

Ik ben aktief in de groep voor eigenaren van cowerk ruimtes, Coworking (VS gebaseerd) en Coworking Europe, en ook Coworking Worldwide. De eerste twee bieden steun en stimuleren samenwerkingsverbanden tussen eigenaren van Cowerk ruimtes en de derde richt zich meer op theoretische onderwerpen gerelateerd aan de toekomst van werk. Laatste heb ik de tekst afgeleverd voor de Open Coworking Library, die een onafhankelijk centrale plaats en informatie zal bieden over alle vormen van gedeelde werkruimtes, van Coworking tot privé clubs, flekplekken tot gewoon kantoren die hun ruimte delen binnen hun werkgebied.

 

Ik ben goed in schrijven, in organiseren, in met mensen samenwerken. Ik ben geen held (*coff*) in administratie en ik heb veel te weinig geduld voor details. Ook ben ik niet goed in ervoor zorgen dat mijn nifty keen-o Retaggr signature degelijk werkt, als het nu niet lukt dan pak ik deze klus van de week aan. :)

 

Jeannine

 

ET fix spelling. *doh*.

Snel en eenvoudig bedrijfshuisvesting, waar de ruimte aan je werk past, en niet andersom. Wij zijn aan het delen. En het is geweldig. http://www.registratie-adres.nl

 

Een professioneel, verwelkomen coworking gemeenschap Treat it like your own. It is. http://www.kamer52.nl

Link naar reactie

Hoi wij zijn M drogisterij,

 

Wij zijn een jonge online drogist op het gebied van huidverzorging, cosmetica en overige drogisterij artikelen. Ons doel is u een online winkel aan te bieden waar u 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt profiteren van een ruim assortiment topmerken tegen zeer scherpe prijzen. Aangezien wij onze producten uitsluitend via internet verkopen, hebben wij in tegenstelling tot een reguliere drogist geen duur winkelpand nodig en ook geen winkelpersoneel. Hierdoor besparen wij veel kosten die wij dus ook niet aan u hoeven door te berekenen!

 

De naam m-drogisterij is overigens na een brainstormsessie ontstaan.

 

M drogisterij is een jonge online drogist op het gebied van huidverzorging, cosmetica en overige drogisterij artikelen. Ons doel is u een online winkel aan te bieden waar u 24/ 7 kunt profiteren van ons assortiment topmerken tegen zeer scherpe prijzen. Bezoek http://www.m-drogisterij.nl

Link naar reactie

Hoi allen,

 

De afgelopen dagen heb ik met veel plezier HL.NL (forum) bezocht. Veel interessante vragen, leerzame antwoorden en belangrijke informatie zijn hier te vinden. Ik heb daarom besloten om mij in te schrijven en berichten te plaatsen. Helaas zijn al mijn berichten verwijderd vanwege de hoge spamgehalte ;D. Onbewust heb ik de regels van HL overtreden, dit is weer iets voor mij: meteen beginnen en later de handleiding lezen. Ik heb mij aangemeld op HL vanwege de enorme kennis en ervaringen die hier worden gedeeld met elkaar en hoop ooit mijn ervaringen en kennis te kunnen delen met andere HL leden.

 

Nu even iets over mij, aangezien dit de Grote Voorstel-draad is.

Ben afgestudeerd Bedrijfskundige Informatica, op dit moment Information Management student, fulltime werkzaam op het gebied van Support en Beheer en voorzitter van een Stichting. Wat is mijn link met HL?

Ben afgelopen jaren bezig met het (officieel) starten van een onderneming waarbij de combinatie Vietnam-Nederland winstgevend moet zijn. Ben mij steeds meer gaan richten op het gebied van kleding en hoop uiteindelijk mijn doelstellingen te kunnen bereiken.

 

En nu hopen dat dit bericht niet wordt verwijderd door een HL moderator ;).

 

Met vriendelijke groet,

 

Khanh Pham

Honesty: the key to sustainable success in work, business and life.

Link naar reactie

Hallo allemaal

 

Aangezien ik ook van plan ben om op de HL BBQ te komen, is het misschien een goed idee om mij formeel voor te stellen: Ik ben Karen van der Ploeg, nieuw HL lid sinds maart 2011 en ben werkzaam als Project/Programma manager bij onze nationale oliemaatschappij. Als grote uitzondering op de meesten doe ik dat, eigenwijs als ik ben, in een payroll constructie waarvan ik na een aantal maanden ga laten weten of en hoe mij dat bevalt. Ik merk al wel dat payrolling overal tussenin valt, ik ben geen "echte" ondernemer in de ogen van de ondernemers maar in de ogen van veel van mijn collega's ben ik een freelance contractor/avonturier dus ben reuze benieuwd naar de ervaringen van anderen op dit gebied - als medewerker en niet als opdrachtgever wel te verstaan. Ik ben onlangs afgestudeerd MBA met als specialisatie business process management met een relatie tot project management en in mijn werk ben ik gespecialiseerd in projecten in moeilijke/uitdagende omstandigheden op lastige fysieke locaties (meestal de "aparte" landen, bij een oliemaatschappij zit je dan helemaal goed).

 

Ik hoop jullie te ontmoeten op 20 Mei.

 

vriendelijke groet

Karen

Link naar reactie

Hallo HL'ers,

 

Aanstaande 20 mei ben ik ook van de partij op de BBQ. Ik ben nog niet zo lang actief op HL en zou mij graag even voor willen stellen:

 

Mijn naam is Laura van der Helm. Ik ben 26 jaar oud en woonachtig in Den Haag. Ik ben mede-eigenaar van een VOF, genaamd de Communicatie Bende. Samen met mijn mede-firmant ontwikkelen en realiseren wij producten en diensten die afgestemd zijn op de gebruiker. Denk hierbij aan websites, intranet, webshops, webapp's, communicatie advies, etc.

 

Daarnaast ben ik werkzaam voor Tiller BV (http://www.tiller.eu). Dit bedrijf heeft een liftende steekwagen ontwikkeld waar ik aan meegeholpen heb. Ik heb daar onder andere de technische uitwerking voor gedaan (3D CAD tekeningen) en ondersteun het bedrijf met een zelfgemaakte website en beurzen.

 

Naast mijn werk doe ik een deeltijd studie Communicatie en Multimedia design (HBO). Ik zit in het 3de jaar en ga na de zomervakantie afstuderen.

 

Ik hoop vele van jullie op de BBQ te zien!

Link naar reactie

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    9 leden, 249 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.