De Grote Voorstel-Draad van HigherLevel : Welkom!

Aanbevolen berichten

Goedendag,

 

Mijn naam is Bernard, . Lees al een hele tijd mee, en sinds kort geregistreerd. Het is toch wel zo netjes om me voor te stellen. Heb weinig kennis van financiële zaken, (heb ik accountant voor) maar vind het interessant om mee te lezen, en ik steek er nog wat van op. Heb een eigen zaak in de elektro/datatechniek. Wat prima draait! Duurzame energie is in ons vak aan de orde van de dag. En we streven ernaar om duurzame installaties te leveren met het oog op de toekomst. Dit gedeelte van ons vakgebied staat denk ik nog in de kinderschoenen en gaat nog een stormachtige groei meemaken. En voor dat dit gebeurt proberen we bekend te zijn in de markt, met onze installaties maar ook met producten die nu nog ideeën zijn!

 

Iedereen succes met zijn business! Groet

 

 

Link naar reactie

Hallo,

Mijn naam is Siemen en ik ben nieuw hier op dit forum.

Ik ben 16 jaar, en woon in België.

In mijn vrije tijd ga ik zaalvoetballen en naar de jeugdbeweging.

Op school volg ik de richting Grafische Media. Momenteel ben ik bezig met een Webmasterforum, ik bezit al een lay-out en enkele mooie domeinnamen. Alleen ben ik nog opzoek naar iemand die wilt investeren in mijn project. Omdat ik als 16 jarige niet zoveel budget heb, ben ik opzoek naar ongeveer zo een 800 euro. Ik heb me hier geregistreerd omdat ik hier misschien wat meer informatie kan terugvinden over investeren,...

Als je nog vragen hebt stel ze maar.

 

btw: waarom staat hier reakties i.p.v reacties?

Link naar reactie

Goedenavond !

 

Ik ben Rob de Winter, eigenaar en oprichter van Reaction Security.

 

Ik ben in 2009 voor mezelf begonnen en na een hele moeilijke start begint het nu toch zijn vruchten af te werpen, eind deze maand kunnen we onze eerste kantoorunit van 18m² gaan betreden.

 

Als jonge ondernemer binnen een al vrij grote branche met enorm veel concurentie is het erg zwaar om nieuwe klanten te werven, ik hoop hier nog het een en ander te leren over het ondernemerschap.

 

Groetjes,

 

Rob de Winter

Geen Repressie met goede Preventie.

Link naar reactie

Mijn naam is Anthony Kuipers. Ik ben 19 jaar oud en ben nu sinds 2 jaar de algemeen directeur van een online winkel die ik in 2009 heb opgericht. Ik denk dat dit forum mij goed kan helpen met bepaalde vraagstukken waar ik zelf niet uit kan komen. Ook hoop ik andere jonge (maar natuurlijk ook oudere) ondernemers te helpen.

Heb je vragen, stuur mij gerust een persoonlijk bericht. Ik zal kijken of ik je kan helpen!

 

Link naar reactie

Ik ook dan maar even voorstellen.

 

Ik ben Berto van den Bos 36 jaar jong en enthousiast modelvlieger bouwer (en windsurfer).

 

Werk full-time bij Vliegschool Hilversum als monteur.

 

Heb een jaar of 5 a 6 geleden toen ik nog veel windsurfte iemand geholpen met zijn kite- en windsurf winkeltje, vond ik erg leuk om te doen en deed dat er als hobby bij.

Maakt veel reclame voor hem, had de surfbus bestickerd en hielp met de website etc.

 

Echter vond ik de bedrijfsvoering soms wat vreemd (maar ja het was ook een halve Australiër) en die zaak is op den duur ook weer verdwenen.

 

 

Ik ben nu echter heel veel bezig met modelvliegen en bouwen en dan voornamelijk op het model turbine gebied, is toch net weer even een speciale tak van het modelvliegen.

Zo ben ik 2 jaar geleden in contact gekomen met de eigenaren van een webshop welke gespecialiseerd is in modelvliegen en dan voornamelijk de jets.

 

Sinds een jaar help ik hun met de website en met ideeën/mogelijkheden etc.

Echter is er 1 eigenaar die er niet heel veel mee bezig is (eigenlijk helemaal niet) en zijn er nu besprekingen gaande dat de ene eigenaar de andere uit koopt.

 

Met een beetje geluk wordt dat deze maand afgerond.

 

Dan is het de bedoeling dat ik dit deel ga invullen, hoe en wat precies moeten we nog overeen komen en vastleggen.

Het zal in ieder geval betekenen dat er nog veel meer aan dient te gebeuren.

 

Ook heb ik al diverse toekomst plannen voor ogen echter dat is nu nog even de toekomst.

Er hoeft ook nog geen volledig salaris te worden verdiend daar heb ik mijn full time baan voor, bedoeling is dat het verdiende weer geïnvesteerd wordt in de zaak.

 

Uiteindelijk zal de huidige eigenaar er ook mee stoppen vanwege z`n leeftijd en de bedoeling is dan dat ik het volledig overneem, dat is mijn uitgangspositie.

Dat speelt over een jaar of 4.

 

Waar we dan staan met de zaak weet ik niet maar ik hoop een stuk verder dan nu, wil ook tzt een volledige dag aan de zaak gaan spenderen om alles goed bij te houden en in goede banen de geleiden.

 

Dit was dan ook een reden voor mij om mij aan te melden voor HL om meer informatie te verkrijgen over de velen zaken die bij het ondernemen horen en mogelijke vragen te stellen.

Momenteel blijft het nog even bij veel lezen wat als zeer zinvol is.

 

Ik hoop hier veel te kunnen leren om straks alles zo goed mogelijk te kunnen doen.

 

Grt,

Berto.

 

 

 

Link naar reactie

Hallo allemaal!

 

Mijn naam is Joke Gestel. Ik ben 27 jaar oud en heb nu 4 jaar, een hoveniersbedrijf samen met mijn echtgenoot.

Voorheen heb ik de studie Small Business & Retail Management gevolgd en afgerond.

 

Ik hoop en verwacht op HigherLevel veel te leren. Daarbij gaat het vooral om vraagstukken op het gebied van ondernemen.

En.. wie weet kan ik voor iemand anders ook iets betekenen!

 

Hartelijke groetjes,

Joke

Link naar reactie

Hallo allemaal!

 

Mijn naam is Henny Hoekstra, een relatief jonge vrouw van 17 jaar. Ik ben op deze site terecht gekomen, omdat ik een eigen webshop wil gaan starten. Ik hoop op deze website informatie in te kunnen winnen m.b.t. zakendoen, maar ook aanvullende informatie voor mijn PWS (profielwekstuk). Voor dit profielwerkstuk schrijf ik namelijk een bedrijfsplan, wat ik boven erg interessant ook erg leuk vind om te doen! Voor mijn vervolgstudie zit ik dan ook te denken aan de economische hoek, maar wat ik precies ga doen is bij mijzelf nu ook onbekend.

 

Ik denk niet dat ik in staat ben veel vragen van jullie te kunnen beantwoorden, maar proberen kan geen kwaad. Ik hoop dat jullie af en toe een vraag van mijn kant kunnen beantwoorden, dat zou ik erg op prijs stellen!

 

Met vriendelijke groet,

 

Henny Hoekstra

Link naar reactie

Ik dacht dat ik me al had voorgesteld, maar schijnbaar niet :)

 

Ik ben Maikel Evers, 25 jaar en momenteel ben ik bezig met de laatste loodjes voor de opleiding Fysiotherapie. Voor deze opleiding ben ik afgestudeerd aan het CIOS te Sittard (richting; sporten met geestelijk en lichamelijk gehandicapten). Ik heb enige jaren in een fitnesscentrum gewerkt, maar vond dat het fitnesstrainersvak mijn niet genoeg prikkelde. Na de opleiding fysiotherapie wil ik iets met ondernemen gaan studeren.

 

Ik heb me hier aangemeld omdat ik iedere week, een aantal keer per dag, een knagend gevoel van binnen krijg; Ik moet iets met ondernemen gaan doen! Hoe ik het precies ga invullen weet ik niet. Ik heb op dit moment niet de ambitie om tot mijn 67ste 40 pw als therapeut bezig te zijn. Een mooie combinatie tussen ondernemen en therapeut spelen lijkt me ideaal.

 

Ik heb hier al veel geleerd en hoop nog veel meer te leren.

 

Groeten!

 

Ps.

Alvast sorry voor al mijn komende spelfouten. Ik heb de negatieve eigenschap om een forum als kladblok te zien zoals vrienden die onder elkaar mailen en let niet altijd op de correcte spelling.

"Leiderschap is mensen laten worden wie ze zijn" - Wessel Ganzevoort

"Trust is good, but control is better." - Vladimir Lenin

Link naar reactie

@Jokee, Henny & EversM

 

Dank voor het even voortstellen, welkom op Higherlevel!

 

Groet,

 

Norbert

 

HL Administrator

 

PS @Henny: er is ongetwijfeld veel informatie te vinden m.b.t. zakendoen en je profielwerkstuk. Houdt er alleen wel rekening mee dat vragen stellen over of ten behoeve van huiswerk of studie, stage of afstudeeropdracht niet is toegestaan. We moeten hier helaas streng in zijn, omdat we anders - mede dankzij onze goede googleranking - overspoeld worden met studievragen.

 

PS@EversM: inzake je spelling; in dit bericht 0 fout hoor ;D ;D

Beluister mijn nieuwste podcast: de verplichte AOV, wat moet jij er mee?

 

Link naar reactie

@Jokee, Henny & EversM

 

Dank voor het even voortstellen, welkom op Higherlevel!

 

Groet,

 

Norbert

 

HL Administrator

 

PS @Henny: er is ongetwijfeld veel informatie te vinden m.b.t. zakendoen en je profielwerkstuk. Houdt er alleen wel rekening mee dat vragen stellen over of ten behoeve van huiswerk of studie, stage of afstudeeropdracht niet is toegestaan. We moeten hier helaas streng in zijn, omdat we anders - mede dankzij onze goede googleranking - overspoeld worden met studievragen.

 

PS@EversM: inzake je spelling; in dit bericht 0 fout hoor ;D ;D

 

Daar heb je wel een punt, maar de vragen die ik ga stellen zullen alleen over het bedrijf zelf gaan. Ik ben namelijk wél van plan om het bedrijfje echt te starten, en ik denk ook dat ik het voor het grootste deel zelf wel aan kan, maar misschien dat ik op dit forum ooit eens gebruik kan maken van jullie expertise ;)?

Link naar reactie

Mijn echte naam is Richard Koolman maar op dit forum is mijn gebruikersnaam ClickandKnow.

Ondertussen is het een jaar of 5 geleden dat ik met het idee liep om iets voor mezelf te beginnen, maar ik wist niet goed wat.

 

In eerste instantie wilde ik iets gaan doen met een gamecafe, ik game graag en als ik daar nog een biertje bij kan drinken leek mij dat iig een goed idee. Met mijn kennis van Excel begon ik met het invullen van een business case / prognose.

 

Helaas bleek het niet echt een haalbare kaart, de prijs die ik zou moeten gaan rekenen zou ik zelf niet willen neerleggen voor een uurtje gamen.

 

Maar ik ben niet bij de pakken neer gaan zitten, ondertussen ben ik de trotse eigenaar van Click and Know.

en mijn missie is kennis en tijdsbesparende oplossingen te kunnen leveren voor een zachte prijs.

Mijn eerste insteek was het maken van cursussen over Excel en hoe Excel te gebruiken, maar al snel realiseerde ik me dat er veel gratis informatie te vinden is op internet.

Daarom ben ik me gaan richten op starters / eenmanszaken / ZZP-ers en heb ondertussen een boekhoudpakket ontwikkeld binnen Excel die ik binnenkort zal gaan publiceren. En daarbij een e-learning video cursus boekhouden.

 

Ik heb me aangemeld bij higherlevel omdat ik graag weet wat voor vragen er spelen bij ondernemers. Misschien dat ik daar op in kan spelen met mijn bedrijfsoplossingen.

 

Gr.

 

ClickandKnow

Waar wacht je nog op? Start met tijdbesparen!

http://www.clickandknow.nl

Link naar reactie

Ook maar even voorstellen.

 

Ik ben Marten de Jong 46 jaar oud en sinds 2007 officieel ondernemer.

Na 4 x volledig afgekeurd te zijn en dus geen recht op subsidie ben ik toch gaan ondernemen.

 

Na de stopzetting van het bedrijf KW Koeriersdiensten van mijn ex heb ik alles volledig overgenomen in 2010.

 

Nu in 2011 is PDCF een gevestigde naam in Flevoland op het gebied van transport en logistieke ondersteuning en hebben wij met vele vervoerders ook Internationaal goede afspraken.

 

Naast ondersteuning leveren wij goede oplossingen naar bedrijven en regelen veel transporten zowel Nationaal als ook Internationaal tegen een goede prijs.

 

Wij regelen vele buitensporige verzendingen of het nu een stalen pijp is van 6 meter tot een bloemetje of een envelop met elektronica.

 

Ook geven wij cursussen voor inpakken van goederen en leveren wij verpakking materialen.

 

Een one stop oplossing voor elk bedrijf dus van kleine webwinkel tot groothandel wij kunnen een ieder voorzien van de juiste adviezen en oplossingen.

 

Sinds september 2011 valt PDCF onder Flevo Solutions BV

 

De groei zit er goed in en dat komt zeker door de goede adviezen en de juiste bemiddeling.

 

Steeds meer ondernemers weten ons te vinden en niet alleen in Flevoland.

 

 

Makelaar in pakketten en pallets

Link naar reactie

@Clickandknow & Martenj:

 

Welkom op Higherlevel en dank voor het even toelichten wie je bent en wat je doet.

 

Tip: lees a.u.b. ook de gebruiksvoorwaarden door. Daarin staat onder andere vermeld waar en hoe je je bedrijfsnaam en link kunt vermelden (niet in berichten zelf, maar in de signature), en wat wel en niet is toegestaan met betrekking tot zelfpromotie.

 

Beluister mijn nieuwste podcast: de verplichte AOV, wat moet jij er mee?

 

Link naar reactie

Goedemorgen!

 

Mijn naam is Maartje en ik ben student International Media and Entertainment Management aan de NHTV in Breda.

Momenteel ben ik bezig met mijn 3e jaar en loop stage bij www.techtwo.nl een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van websites en webshops. Voor deze stage ben ik bezig een artikel te schrijven over het gebruik van sociale netwerk sites in het sollicitatie proces. Daarvoor ben ik druk bezig met een onderzoek onder werkgevers en hun ervaringen met betrekking tot het screenen van sollicitanten op de sociale netwerk sites.

 

Alvast bedankt,

 

Groetjes,

Maartje

Link naar reactie

Welkom Maartje! Ondernemende studenten zijn zeker welkom in de wereld van de social media en in het bijzonder op Higherlevel.nl, echter dan moet het wel over ondernemen gaan en niet over de studie (anders krijgen we erg veel studentvragen). Om die reden heb ik het tweede deel van je bericht weggehaald, enquetes zijn ook niet gewenst volgens de forumregels.

 

Higherlevel.nl is er voor inhoudelijke kennisuitwisseling op het gebied van ondernemerschap en innovatie, als je daar iets aan bij te dragen hebt - en dat heb je vast wel - dan is iedereen van harte welkom! :)

Link naar reactie

Hi allemaal.

 

Ik ben Carlota Morales. Ik volg een douaneopleiding.

 

Ik heb een paar weken in een koeriers bedrijfje gewerkt en vond het heel interresant en leuk. Deze bedrijf stuurde pakketten naar het buitenland.

 

Ik wil graag ook eentje voor me zelf beginnen, maar bij die persoon kan ik niet vragen want hij gaat mij absoluut geen tips geven hoe ik het aan moet pakken voor een koeriersbedrijf te beginnen.

 

Ik hoop dat ik hierop tips kan krijgen.

 

Alvast bedankt

 

 

Link naar reactie

Hallo,

 

Mijn naam is Annelies van den Heuvel en ik werk al 10 jaar in de horeca.

Mijn droom is een eigen eetcafé en als ik het financiële plaatje rond krijg zonder een ondernemersplan dan zou ik op 1 november weer een droom hebben gerealiseerd.

 

Ik ben mij heel erg bewust van het risico dat ik zal gaan lopen als ik mijn droom waar probeer te maken.

Link naar reactie

Ik ben Edwin Dijk en ik heb twee bedrijven, Sitix IT Innovations en TimeTick urenregistratie software. Met name de laatste ben ik de laatste tijd erg veel mee bezig.

 

Ik ben eigenlijk voornamelijk bezig met databases en software ontwikkeling in PHP en C# (.NET). Ik vind het voornamelijk leuk om dingen met tijd te programmeren, te denken aan planning, urenregistratie, agenda's en andere tijdgerelateerde zaken.

 

Juist om planning en registratie op een gebruiksvriendelijke en simpele manier te weergeven en te kunnen gebruiken, vormt voor mij de grootste uitdaging.

 

Ik ben op mijn16e begonnen als ondernemer, dus ik ben wel een rasondernemer ;-)

Wij bieden doeltreffende urenregistratie software voor het MKB en gratis urenregistratie software voor ZZP-ers en freelancers

Link naar reactie

Ik ben Batu-khan

30 jaar

2 kids

Waarom ik hier ben terechtgekomen?

Ik ben zeer geintreseerd in andere ondernemers en zaken.

Ook wil ik leren van andere ondernemer, met name van de ''Self made'' ondernemers die alles zelf met > bloed zweet en tranen heeft opgebouwd!

 

Ps* ik ben niet echt met computers! Dit is me eerste echte forum aanmelding, dus excuseer me als ik fouten maak!!

 

Groeten Batu

start-2.thumb.jpg.3d16ffc2fc1c7808282f41de76d5529e.jpg

Geld maakt niet gelukkig?

Link naar reactie

Hallo even voorstellen!

 

Ik ben Marcel en woonachtig in Maastricht, ik heb in het verleden met een compagnon een bedrijf geprobeerd op te starten in ze zakelijke dienstverlening dat helaas niet helemaal van de grond is gekomen. Ook heb ik tijdens mijn opleiding een minor gedaan van de stichting jong ondernemen waarin i.s.m. mijn klasgenoten daadwerkelijk een bedrijf heb opgestart.

 

Na veel omzwervingen kan ik er niet omheen dat ondernemen in mijn bloed zit en ik hier nu ook weer daadwerkelijk iets mee wil gaan doen. Ondernemen zit in de familie en ik kan natuurlijk niet achterblijven

 

Ik hoop van jullie veel te leren en ik hoop natuurlijk dat jullie ook iets aan mijn kennis hebben.

 

Gr Marcel

Succes maak je zelf.....

Link naar reactie

Beste Leden van HL,

 

Zo juist ingeschreven op HL en hier dan even een beknopte introductie over wie ik ben en waar ik mee bezig ben.

 

Mijn naam is David en heb mij ingeschreven op HL om in contact te komen met ondernemers om zo meer inzicht te krijgen over ondernemerschap in Nederland en om informatie te krijgen m.b.t ondernemerschap in Nederland.

 

Ik ben sinds 2008 als ZZP'er werkzaam in het buitenland en doe vooral consultancy activiteiten voor lokale bedrijven die willen internationaliseren (mijn studie achtergrond is internationale handel (mbo), marketing (hbo) en politieke wetenschappen (Wo), vandaar dus "internationalisering"). Ondanks dat het werk erg uitdagend is, ligt mijn passie toch op het gebied van een nieuw product op een markt brengen (dit heb ik ook geprobeerd in het buitenland voor een Nederlands product maar omdat financieringsmogelijkheden beperkt waren heb ik dit helaas niet kunnen realiseren, ondanks dat het om een groeiende markt ging met veel potentie).

 

Nu ben ik bij toeval in contact gekomen met een developer die een nieuwe sofware applicatie heeft ontworpen voor E-commerce en ik kan deze op de Nederlandse markt brengen. Business plan is zo goed als af en ben dus nu dus druk bezig met het lezen van alle informatie hier op HL m.b.t ondernemen en bepaalde topics waar ik nog te weinig kennis over heb.

 

Mvgr,

David

 

 

 

Link naar reactie

Vandaag rondgezwalkt op HL en nu toch maar even voorstellen.

Mijn naam is Peter, ben 49 jaar en ondernemer pur sang.

Vanaf mijn 24e heb ik mijn eigen onderneming(en) tot 17 FTE

Bijna alle reguliere rechtsvormen doorlopen, zelfs gecombineerd uitgevoerd.

Pluspunten zijn dat ik heel veel gezien en meegemaakt heb (zowel zakelijk als privé)

Mega-contracten gehad maar ook verschrikkelijk op m'n b^%&$k gegaan.

Nadelen zijn dat ik erg belerend over (kan) komen en dat ik voor 99% als werkgever en ondernemer denk.

Ik ben hier met goede bedoelingen om anderen (mogelijkerwijs) te helpen hoewel ik natuurlijk niet van alle markten thuis ben.

Daarnaast wil ik mijn kennis graag verbreden op verschillende vlakken en ben ik altijd op zoek naar new business.

Het liefst zou ik als promotor dienen en mogelijkerwijs op de achtergrond deel nemen (niet op financieel vlak overigens) om mede-ondernemers terug in het zadel te helpen.

 

 

Link naar reactie

Hallo,

 

Mijn naam is Joey en ben 19 jaar oud. Al een tijdje lees ik hier topics op dit forum en heb al een tijdje een account. Echter nog nooit een berichtje geplaatst, vindt het lezen van discussies veel interessanter ;D.

 

Momenteel ben ik nog een student, maar heb interesses voor het ondernemerschap in het algemeen. Mijn vader heeft ook een eigen onderneming (redelijk kort, 1.5 jaar oud), waar ik graag aan mee help met allerlei zaken.

 

Groet,

 

Joey

Link naar reactie

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    10 leden, 275 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.