De Grote Voorstel-Draad van HigherLevel : Welkom!

Aanbevolen berichten

Goedemorgen!

 

Mijn naam is Maartje en ik ben student International Media and Entertainment Management aan de NHTV in Breda.

Momenteel ben ik bezig met mijn 3e jaar en loop stage bij www.techtwo.nl een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van websites en webshops. Voor deze stage ben ik bezig een artikel te schrijven over het gebruik van sociale netwerk sites in het sollicitatie proces. Daarvoor ben ik druk bezig met een onderzoek onder werkgevers en hun ervaringen met betrekking tot het screenen van sollicitanten op de sociale netwerk sites.

 

Alvast bedankt,

 

Groetjes,

Maartje

 

Dag Maartje,

 

Op 29 september is door het UWV een onderzoek naar de inzet van Social Media door werkzoekenden gepresenteert.

Is dat voor jou interessante materie?

Zo ja, pm je e-mail adres even. Dan stuur ik je het toe. :)

Netwerken met Social Media | Advies | Training | Workshop | 1 op 1

LinkedIn | Twitter | Facebook | Bloggen | Google+

Maatwerk | Praktisch | Enthousiast | Helder | Gedegen | Optimist | Vader | GTD | Zakelijke dienstverlening | MKB | Relatiebeheer |

 

http://about.me/antoineglerum

Link naar reactie

Hoi ik ben Mustafa in juni 2011 mijn bachelors in marketing behaald in het Verenigd Koninkrijk. Toen ik terugkwam naar Nederland merkte ik dat het lastig is om werk te vinden die bij mij past. I kheb daarom besloten om tijdelijk een simpele job te pakken en volgend jaar mijn masters ga doen.

 

Ik heb sinds kort een eigen webblog.

 

Ik hoop hier veel connecties te krijgen

Link naar reactie

Hoi iedereen,

 

Mijn naam is BertV. Ik gebruik nu even een Alias. Ik hoop binnenkort mijn echte naam te kunnen plaatsen. Ik ben gewoon een simpele loonslaaf haha. Ik ben op dit ogenblik serieus in gesprek om een webshop over te nemen en hopelijk uit te breiden. Mijn doel is om dit in eerste instantie naast mijn werk te doen maar om het wel uit te bouwen zodat ik er iets moois van kan maken en zodat ik ervan kan leven. Het is altijd een droom geweest om iets voor mijzelf te hebben en nu ben ik hopelijk tegen iets moois aangelopen zodat mijn droom in vervulling kan gaan.

 

Ik lees al ongeveer een jaar of 4 elke dag met jullie mee en ik geniet gewoon van dit forum. Ik merk dat veel mensen hier met goede vragen en goede antwoorden komen (Joost, Norbert, P.J. Odems en Wouter en nog vele andere). Ik heb het gevoel dat ik jullie gewoon ken, wel een beetje absurd natuurlijk :). Uiteraard heb ik al gezocht waar ik op moet letten om een website over te nemen (bedankt Wouter)

 

https://www.higherlevel.nl/forum/index.php?board=3;action=display;threadid=26215;start=0

 

Het is nog allemaal onzeker of het daadwerkelijk iets gaat worden, toch heb ik nu besloten om mij in te schrijven bij higherlevel.nl. Ik hoop dat ik jullie ook mag voorzien van goede meningen en dat als ik zo nu en dan een vraag heb dat ik ook jullie als sparringspartner mag hebben.

 

Wat er ook uit voort gaat komen, nu ik mij heb ingeschreven ben ik al helemaal happy!!!

Het leven is simpel

Link naar reactie

Hallo allen,

 

Ben hier al eens eerder geweest, tijden terug alweer.

 

Ik ben Taco, achternaam gebruikende als nickname op HL.

Mijn taken binnen m'n bedrijf zijn: schoonmaker, koffiejuffrouw, telefoniste, glazenwasser, boekhouder, lijstenmaker, verkoper, adviseur, directeur enz. enz.

 

Beter gezegd: de eigenaar van een lijstenmakerij/kunsthandel en alles wat erbij komt kijken.

Ben sinds eind 2007 actief en ben gevestigd in het mooie Joure, hartje centrum ook nog.

 

Wat ik hier doe?

Een beetje info op doen waar nodig, zo nu en dan een balletje opgooien..de advocaat van de duivel spelen indien het zich voordoet enz. enz.

 

Voor wie eens in de buurt van Joure is, de koffie staat klaar.

www.popmaprima.nl

Dé lijstenmaker van Joure

Link naar reactie

Beste HL-forummers

mijn naam is Paul ben bijna 40 , getrouwd en 3 kinderen Ik heb na ruim 10 jaar supermarkt draaien een goed bod gekregen en de boel verkocht.

Ik ben vast van plan om voor mezelf verder te gaan maar heb geen haast.

Al dagen heb ik hier op het forum zitten lezen en vind het prachtig wat er allemaal te vinden is !

Mvg Paul

 

Link naar reactie

Hallo Hl-ers,

 

ik ben Remco ten Have, 24 jaar en heb na een HBO SBRM nu de HBO "Hogeschool IVA" opgepakt, waarvan ik nu in het 3e jaar zit. Een automotive opleiding, ondanks dat mijn interesse niet altijd even sterk richting de automotive neigt. (het is gewoon de beste bedrijfskundige opleiding en bovendien erg leuk!)

Hiervoor heb ik met veel plezier in de detailhandel gewerkt en ben ik een paar jaar werkzaam geweest in de transport als o.a. chauffeur internationaal. (nooit meer)

 

Woon in het oosten van het land en zit daarom elke dag 220km in de auto naar school en terug.

 

In de toekomst zou ik graag (denk, wellicht part-time) de zakelijke dienstverlening in willen in de breedste zin van het woord.

 

Doen in plaats van dromen is mijn motto. Ik geloof in mindere mate in groots en gedetailleerd uitgewerkte plannen, de hoofdlijnen van een goed idee passen immers op een a4'tje. (en ze zeggen niet voor niets: "als je garanties wil moet je een Mercedes kopen")

 

Heb al een hele tijd meegelezen op HL en ik vind het wel eens tijd worden om me te registreren en voor te stellen. Vind het interessant om hier mee te lezen al zal ik terughoudend zijn in het reageren. (als je iets niet redelijk zeker weet zeg je het beter niet naar mijn idee) Automotive specifiek dus wel enige achtergrond in zowel theorie als praktijk en moest iemand daarover specifieke vragen hebben ben ik daar altijd voor te vinden en indien nodig niet te beroerd om eea. uit te zoeken.

 

kortom: hallo!

Link naar reactie

Paul en Remco,

 

welkom op Higherlevel. Reacties vanuit jullie beide achtergronden zijn natuurlijk altijd welkom. De laatste tijd hebben we voldoende topics over jullie vakgebieden. Veel leesplezier in ieder geval.

 

Groet,

 

Highio

"The secret is to take an existing product, service or concept and then take it up a level by applying your own vision and creativity."

Link naar reactie

Dag HL-ers,

 

hier Meis, 30 jaar, getrouwd en in loondienst. In mijn vrije tijd heb ik een nog niet nader te noemen hobby (ivm slapende honden wakker maken) die in Europa steeds meer aan populariteit wint. Als hobbyist heb ik behoefte aan bepaalde producten die voor mij als particulier niet of nauwelijks verkrijgbaar/bereikbaar zijn en vaak alleen in grote aantallen te importeren zijn uit China, Taiwan en Japan. Daar er in Nederland nog geen (web) shops actief zijn in de verkoop van deze specialistische producten zie ik hier een kans maar toch ook enige twijfel. Momenteel heb ik mezelf toegelegd op het schrijven van een ondernemersplan en moet me eens heel serieus gaan bezighouden met een marktonderzoek. Hoofdzakelijk komen de producten uit eerder genoemde landen/republiek en dat geeft me wel wat kopzorgen. Naast de taalbarrière en de hoge transportkosten ben je als 1e importeur productaansprakelijk. Nou ja zoals je ziet staat mijn droom nog in de kinderschoenen en heb ik nog een lange weg van voorbereiding te gaan. Ik hoop hier veel informatie, tips en trucks op te doen en te leren van de ervaren ondernemer !

 

Link naar reactie

Goedendag HL-ers,

 

Blijkbaar al sinds 2006 op het forum (zonder dat ik het wist.... haha als "broekkie" ook al een keer een vraagje gesteld..)

Lees het laatste half jaar fanatiek mee.

 

Omdat ik redelijk ver ben met een idee wat ik al heel lang in mijn hoofd heb.

 

om het nog even redelijk breed te houden zal het gaan om kwalitieve producten welke verkocht zullen worden via een webshop..

 

rest komt later.

 

haha

 

Gr Stef

Link naar reactie

Hoi iedereen, ik heb op de vorige pagina mij al een beetje voorgesteld maar het was nog niet zeker of ik daadwerkelijk voor mijzelf zou gaan beginnen. Afgelopen maandag een laatste gesprek gehad en afgelopen woensdag aangegeven dat ik zijn voorraad overneem. Ik ga een webshop starten in telefoonaccessoires. Ik wilde mij eigenlijk pas 1 januari inschrijven bij de kvk en vervolgens gewoon gaan verkopen en dit dan opgeven als bijverdienste. Na een gesprek met mijn boekhouder toch besloten om mij direct in te schrijven. Dus vandaag naar de kvk in Hoorn. Het was een drukke dag voor hun want blijkbaar vonden veel mensen het interessant om zich als ondernemer in te schrijven per 11-11-11. De site die ik voor ogen heb gaat gemaakt worden en mijn doelstelling is om deze per 1 januari in de lucht te hebben. In de tussentijd ga ik proberen wat spullen via marktplaats te verkopen. Mijn bedrijfsnaam is trouwens een anagram van mijn echte naam, vond ik wel leuk.

 

Mochten er vragen zijn ofzo dan hoor ik het wel.

Het leven is simpel

Link naar reactie

Hallo, Als ondernemer ben ik bijna 20 jaar actief. Eerst in de meubelgroothandel (import) en nu alweer bijna 10 jaar in de meubelretail. Mijn bedrijf is voor de verkoop sterk op internet gericht. Heb nu 2 full timers in vaste dienst. (1 recent moeten ontslaan door terug lopende vraag ) We zijn actief in het wat hogere segment.

 

Link naar reactie

Hallo allemaal,

 

Mijn eerste postings heb ik een beetje anoniem moeten doen maar dat is nu niet meer nodig. Ik ben Jetze Mellema, een 36-jarige IT-er uit Putten. Ik ben op dit moment bezig om een consultancy-bedrijf op te starten met mijn compagnon, in februari 2012 gaan we van start.

 

Het forum heeft me al enorm geholpen bij de basics als het kiezen van een bedrijfsvorm en opstellen van het bedrijfsplan en ook nu ik bijvoorbeeld auto's moet regelen (financial ofoperational lease) en dat soort dingen maak ik graag gebruik van de informatie die hier al te vinden is.

 

Sporadisch zal ik eens iemand kunnen helpen met vakkennis met betrekking tot zakelijke e-mail, virtualisatie en cloud computing. Maar op termijn kan ik misschien ook wat van mijn starterservaring delen met andere starters.

Link naar reactie

Ik lees al een tijdje mee en ben sinds kort mijn eigen verhuisbedrijf begonnen. Dus wel zo netjes natuurlijk, als ik mezelf even voorstel;

 

Ik ben Arjan, 25 jaar en woonachtig in het oosten van het land. Ik hoop hier op het forum goede adviezen in te winnen, over hoe ik mijn bedrijfje kan verbeteren. Het is bruut kort natuurlijk, dus vraag maar gerust.

www.anverhuizers.nl De kwalitatieve budgetverhuizer met vele mogelijkheden

Link naar reactie

Ik zal ook maar even kort iets over mezelf vertellen, aangezien ik nog wel veel vaker op dit forum aanwezig zal gaan zijn. Ik heb me blijkbaar in februari 2004 al aangemeld op deze site, toen was ik 16, dus je kunt wel stellen dat ik al heel jong interesse had in ondernemen. Ik was op dat moment bezig met een MBO opleiding Ondernemer maarkleding, gericht op het ontwerpen van maatkleding en het beginnen van een eigen bedrijf. Daarna heb ik een jaar gewerkt en gereisd door Australië. Op dit moment zit ik in het laatste jaar van de opleiding Vrijetijdsmanagement. Ik ben bezig met het opstarten van een kunstprojectmanagementbureau dat ik na mijn afstuderen in juli langzaamaan wil gaan beginnen. Daarnaast heb ik sinds maart een eigen bedrijfje in cupcakes. Ik maak deze voor verjaardagen en andere feesten, zo heb ik voor een bruiloft 80 cupcakes gemaakt en ik hoop steeds meer opdrachten binnen te halen!

Always try to make a difference!

Link naar reactie

 

Leuk zo'n voorstelrondje... ;D ;D

 

Ik heb mij gisteren ingeschreven op HL. En al direct met een vraag geholpen en een goede tip ontvangen.

En zelfs al een reus uitgedeeld. Ik bezoek HL al een paar jaar vrijwel wekelijks en heb er bij het opstarten van mijn éénmanszaak veel van opgestoken.. waardoor ik (o.a door HL) mezelf uiteindelijk heb aangeleerd mijn complete boekhouding en administratie te doen... Je kan hier "bijna" op al je vragen een antwoord vinden. thanks hl'ers :)

 

Dus voor de nieuwkomers niet zo lang wachten als ik,,, gewoon inschrijven en hupsakee ;)

Link naar reactie

Ik ben een aantal jaar geleden al eens actief geweest op Higherlevel maar had toen nog geen eigen bedrijf. Was wel met de opstart bezig. Die plannen een tijdje in de koelkast gezet maar in april van dit jaar uiteindelijk alsnog van start gegaan. En sinds kort ben ik met mijn eerste opdracht bezig. Daarnaast werk ik part time nog in loondienst.

 

Ik hoop dat ik mensen op weg kan helpen met mijn ervaring en kennis en aan de andere kant van de kennis van de forumleden kan leren! Moet weer even helemaal uitvinden hoe het ook al weer allemaal werkt hier, so bare with me ;-)

 

Groet,

Elisabeth

Elisabeth's Orde

project management | organizing | orde

http://www.elisabethsorde.com/

Link naar reactie

Hallo!

 

Sinds kort ben ik ook zoals een hoop leden hier zelfstandig ondernemer geworden. Met altijd al veel passie voor ondernemen is mijn wens werkelijkheid geworden.

 

Momenteel studeer ik nog voltijd aan de HAN in Nijmegen, Management Economie en Rechten. Je eigen onderneming (bedrijf) starten naast een opleiding vergt een hoop tijd. Maar ik sta er met 100% achter en stop er alle passie en kennis in. De onderneming ( lees: webshop ) is sinds kort ook online. Terwijl ik nog lang niet tevreden door de beperkingen in investerings mogelijkheden loopt de webshop redelijk.

 

Ik hoop mijn kennis hier te kunnen verspreiden en kennis die ik niet heb van anderen te werven!

Link naar reactie

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    9 leden, 301 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.