De Grote Voorstel-Draad van HigherLevel : Welkom!

Aanbevolen berichten

Hallo forum leden!

Ik zal mijzelf even introduceren:

 

Mijn naam is Niels Aarts en je kunt mij in verschillende hoedanigheden treffen.

Ik ben namelijk (HBO) student (in de afrondende fase), werk als account manager bij een IT bedrijf, heb een eigen onderneming (gericht op marketing en sales advies) en natuurlijk ben ik ook nog expert op een aantal gebieden (met name marketing of sales georiënteerd, en in het bijzonder sociale media/business modeling en innovatie).

 

Natuurlijk hoop ik veel van jullie te leren maar daarnaast mogen jullie mij ook van alles vragen.

Ik hoop dan ook dat op regelmatige basis de tijd te vinden hier voorbij te komen.

 

Overigens ben ik ook gelijk maar even lid geworden op jullie Linkedin groep (voor wie mij persoonlijk toe wil voegen; dat mag maar stuur wel even een motivatie :-)

 

Mijn profiel kun je hier vinden:

http://www.linkedin.com/in/nielsaarts1980

 

 

Bon Chance!

Link naar reactie

Beste HL`ers,

 

Ik wil mezelf even introduceren. Ik ben Jeroen Weijs, 25 jaar en kom uit Venlo. In januari 2011 ben ik gestart met Sensatea, een uit de hand gelopen studieproject. Sensatea verkoopt bloomingtea aan B2B en B2C. Naast mijn bedrijf volg ik een studie commerciële economie, welke ik volgend jaar ga afronden. Hobby`s: websites maken (sensatea,com), ondernemen en sport!

 

Ik vind het hartstikke leuk om te ondernemen en hoop veel kennis op te doen op dit forum!

 

groeten Jeroen

Link naar reactie

Hallo HL-ers

 

Ik wil mij ook even graag voorstellen. Ik ben Steven en woonachtig in Twente. De reden dat ik mij heb aangemeld op dit forum is om hopelijk veel van jullie te leren en naar verloop van tijd mijn ervaringen met jullie te delen. Ik ben onlangs gestart met een bedrijf die zich bezighoudt met de verkoop van modeaccessoires die zijn gemaakt van gerecycled snoeppapier. ( www.candybags.nl ) ik ben op dit idee gekomen omdat ik door mijn studie (Master Business Administration/International Management aan de Universiteit Twente) tweemaal een half jaar in Mexico heb gezeten. Op de markt kwam ik deze tassen vaak tegen en ik vond ze zo leuk dat ik mij hier verder in heb verdiept. De tassen worden gemaakt door Mexicaanse families die het niet breed hebben en dit is de enige vorm van werk die zij hebben. Deze mensen krijgen nu een salaris die ervoor zorgt dat ze kunnen overleven in Mexico. Mijn doel is om te blijven zorgen voor werkgelegenheid voor deze mensen en naar verloop van tijd mijn eigen productie te starten in Mexico.

 

Als jullie iets willen weten of vragen hebben beantwoord ik ze graag!

 

Groeten,

 

Steven.

www.candybags.nl - Modeaccessoires gemaakt van gerecycled snoeppapier.

Link naar reactie

Goedendag allemaal,

 

Ik ben James, nieuw hier op Higherlevel, maar dat is niet erg, hoop ik,

want ik ben hier om te leren en te helpen wanneer ik dat kan.

 

Ben blij me bij de groep aan te mogen sluiten.

Nu een jaar een eigen bedrijf, en fitnessen, dat doe ik veel te weinig.

 

Hopelijk tot ziens :)

Link naar reactie

Ook ik zal me even voorstellen..

Ik ben moeder van twee pubers, getrouwd en een dierenliefhebber. Na 6 jaar gewerkt te hebben bij een patientenvereniging als webmanager/projecteider help ik mijn man nu in zijn eenmanszaak, een kraam met dierbenodigdheden. We houden ons bezig met de verkoop van gezond honden en kattenvoer, snacks en accessoires.

 

Ik ben her terecht gekomen door vragen over het werken bij mijn man en een WW uitkering....

 

Tot in een topic...

Link naar reactie

Beste forum leden,

 

Gisteren avond had ik al een vraag gepost op dit forum maar kom er nu achter dat ik mezelf niet in dit voorsteltopic voorgesteld heb.

 

Ik ben Peter, alweer 3 jaar heb ik mijn eigen metaalbewerkings bedrijf. De zaken gaan redelijk goed maar ik ben ervan overtuigd dat het altijd beter en effectiever kan. Mijn sterke punten als ondernemer zijn dat ik zeer goed ben in het vervaardigen van de producten die ik maak, goed ben in werkvoorbereiding, snel kan handelen, flexibel ben en graag meedenk met mijn klanten. Mijn slechtere punten zijn het binnenhalen en contact leggen met nieuwe klanten en ik ben vaak te makkelijk/ te soft voor klanten en leveranciers.

 

Ik hoop hier in de toekomst veel informatie en ervaringen met betrekking tot het ondernemen met elkaar te kunnen delen.

Link naar reactie

Goedemorgen, ook maar even voorstellen:

 

Na een lange tijd veel meegelezen te hebben, zal ik in de toekomst actiever aan dit forum deelnemen. Over onze organisatie in het kort: wij voeren medisch onderzoeken uit. Dit doen wij vooral op de zakelijke markt. Denk aan de wettelijk verplichte health-check waar iedere werknemer in NL recht op heeft. Wij zijn van plan uit te gaan breiden richting de particuliere markt, maar dit is een lastig traject. (Onverzekerde zorg is weinig interessant)

 

Hier op HL zal ik kennis gaan vergaren over o.a. marketing, maar ook proberen kennis te delen. Het gevoel heerst dat wij goed zijn in degelijke klantrelaties op te bouwen en te onderhouden. Misschien kan ik iemand daar mee helpen.

 

Wellicht tot snel!

Preventief Medisch Onderzoek op locatie van de klant - CheckHealth.nl

Link naar reactie

Hoi Dirkjan, en natuurlijk ook nog Retep, Juni, Elisams, Elisabethorde, James-, candybags, Jeroen1986 en Nielsaarts

 

Welkom op Higherlevel In de eerste plaats veel plezier gewenst en alsvast een goed nieuwjaar. Dat het een ondernemend en succesvol 2012 mag worden voor jullie (en voor de rest van de meelezers natuurlijk)

 

Frans

Link naar reactie

Toch maar even kort voorstellen. Ben redelijk aktief geweest onder een andere naam en heb heerlijk een tijdje HL-vakantie gehad , daar ik niet geschikt bleek om emoties in bedwang te houden :)

 

Nu weer helemaal terug en daar mijn sokkenmerk na 1,5 jaar voorbereiden over 6 weken online de wereld in wordt gesmeten kan ik over bepaalde zaken zeker de kennis gebruiken van Hl-leden en een poging wagen om mijn opgedane kennis in de wereld van webwinkels en kledingbranche te delen hier.

 

Danny

( Handtekening en verdere info in mijn profiel plaats ik volgende week)

Link naar reactie

Hallo allemaal,

 

Voor mij is het ook even tijd om mezelf voor te stellen.

Ik ben een 22 jarige student in de richting van Communicatie & Media. Al jaren loop ik met het idee om een eigen bedrijf op te starten of als freelance te gaan werken in de webdesign & grafische vormgeving branche. Ik heb al een aantal gesprekken gehad met verschillende mensen (experts & familie), en ben daarbij toch tot de conclusie gekomen dat ik een eigen bedrijf echt iets voor mij is. Mijn naam wil ik tot heden toe liever nog anoniem houden als jullie dat niet erg vinden.

 

Waarom?

Ik hou heel erg van klantencontact, beetje administratie, beetje van alles-kunner. Ik hou niet alleen van mijn eigen vak, maar ook van klanten binnenhalen, contact onderhouden, administratie op orde stellen etc.

Risico heb ik weinig, alles wat ik nodig heb is een laptop en mee te beginnen en een beetje geld wat ik ook heb. Op mijn school kan ik het gehele jaar door werken (gebouw is bijna altijd open) met gratis stroom en internet.

En de uitdaging om iets van de grond af op te bouwen en te kijken hoe ver ik ermee kan komen lijkt me gewoon fantastisch.

 

Zou er iemand vragen voor me hebben, stuur me gerust een PM!

Ten laatste: Beste wensen nog voor iedereen!

Link naar reactie

Zal me ook maar eens voorstellen.

 

Ik ben dus Aldo, 32 jaar oud, gehuwd en vader van 3 kindjes.

Woon in België (of wat er nog van overschiet tenminste) en heb naast mijn opleiding drukken ook meestal in de grafische sector gewerkt.

 

Van 2005 tot 2009 ben ik zelfstandige geweest in de grafische richting, maar na niets dan tegenslagen (zowel professioneel als privé) heb ik de handdoek in de ring geworpen en ben ik ermee gestopt.

Nu bijna 3 jaar verder begint het weer te kriebelen en heb ik meer en meer zin om terug zelfstandige in bijberoep te worden.

 

Ik hoop hier op HL vooral veel tips te lezen, maar ook veel tips te geven.

Link naar reactie

Toch maar even kort voorstellen. Ben redelijk aktief geweest onder een andere naam en heb heerlijk een tijdje HL-vakantie gehad , daar ik niet geschikt bleek om emoties in bedwang te houden :)

 

Nu weer helemaal terug en daar mijn sokkenmerk na 1,5 jaar voorbereiden over 6 weken online de wereld in wordt gesmeten kan ik over bepaalde zaken zeker de kennis gebruiken van Hl-leden en een poging wagen om mijn opgedane kennis in de wereld van webwinkels en kledingbranche te delen hier.

 

Danny

( Handtekening en verdere info in mijn profiel plaats ik volgende week)

 

Ben benieuwd Danny, welkom terug! Al bekend met je spaanse concurrent sockaholic.com?

Aan het broeden op een nieuwe startup...

Link naar reactie

HL-ers,

 

Wel een leuk idee zo jezelf even voorstellen om het groepsgevoel nog te versterken.

Ik lees dit forum nu ongeveer 6 maanden en dacht dat het wel eens tijd werd om ook wat actiever mee te spelen.

Ik ben een Belg en ben vooral actief als ondernemer op het intenst.

Ik lees natuurlijk een Nederlands forum omdat Nederland toch al een stuk verder staat inzake ondernemerschap op het internet.

Link naar reactie

 

 

Ben benieuwd Danny, welkom terug! Al bekend met je spaanse concurrent sockaholic.com?

 

Dank je.

 

Kende hem niet maar altijd leuk! Wel bizar dat hij ongeveer dezelfde ideeën heeft ( of ook heeft gepikt :) ) , van een ander.... Een van onze productfoto's hebben hetzelfde idee namelijk...

 

Ik ontvang deze week onze eerste sokken en dan kunnen we ook gaan fotograveren,de site is zo goed als af. Ik ga even 10 nuttige bijdragen leveren zodat ik hem hier ter beoordeling kan zetten.

 

Dank,

 

 

Danny

Link naar reactie

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    8 leden, 266 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.