De Grote Voorstel-Draad van HigherLevel : Welkom!

Aanbevolen berichten

Ja dat klopt inderdaad in mijn geval was de webwinkel ook wat eerder maar dat was puur omdat ik toen al alle producten in huis had voor de fysieke winkel.

 

Maar om in te gaan op je vraag, zoals het tot nu toe is gegaan mag ik zeker niet klagen en als het op deze manier verder gaat met hopelijk dezelfde stijgende lijn dan gaat het zelfs erg goed.

Wat overigens niet betekend dat ik nu ook in januari wel merk dat het minder is qua verkoop vooral in de fysieke winkel en dat het ook nog opbouw nodig heeft vooral omdat ik gebruik maak van onbekende merken die mensen toch eerst moeten leren kennen voordat ze echt enthousiast kunnen worden.

 

Het inmiddels grote succes van Rituals is inderdaad erg interessant zeker gezien het feit dat ze in het begin erg veel opstart problemen hebben gehad en het er toen niet naar uitzag dat het ooit echt een groot succes zou worden,maar dat is ze gelukkig wel gelukt.

 

 

Webshop: www.baboba.nl

Winkel adres: BABOBA Pr. Bernhardstraat 6, 5721GC, Asten

Twitter: @BABOBA_ORGANICS

Link naar reactie

Het product leent zich er misschien ook wel makkelijker voor om het net of even andersom te doen. Buiten het feit om dat januari een slechte maand is moet de consument ook inderdaad kennis maken met jouw product. Dat kost tijd, maar als het 'natuurlijk' gaat met mond op mond kun je jezelf denk ik sterk positioneren. Rituals heeft als grote voordeel dat het zelf produceert, en is op een goed tijdstip begonnen denk ik. Al geloof ik zeker dat er nog genoeg ruimte is in de markt! Ik neem aan dat klanten fysiek ook de producten kunnen testen?

Link naar reactie

Jazeker. Echt van alles hebben we een tester en we hebben ook een mooie wastafel in de winkel zodat de klanten ook hun handen weer kunnen wassen of scrubben en zo kunnen ze echt alles 'beleven' voordat ze een keuze maken dat is natuurlijk wel iets dat een webwinkel weer niet kan dus ik hoop dat juist de combinatie elkaar uiteindelijk versterkt.

Webshop: www.baboba.nl

Winkel adres: BABOBA Pr. Bernhardstraat 6, 5721GC, Asten

Twitter: @BABOBA_ORGANICS

Link naar reactie

Jazeker. Echt van alles hebben we een tester en we hebben ook een mooie wastafel in de winkel zodat de klanten ook hun handen weer kunnen wassen of scrubben en zo kunnen ze echt alles 'beleven' voordat ze een keuze maken dat is natuurlijk wel iets dat een webwinkel weer niet kan dus ik hoop dat juist de combinatie elkaar uiteindelijk versterkt.

Ja dat is uiteindelijk wel het doel van offline en online verkopen. Daarnaast als je alleen online verkoopt moet je de klanten ook online zoeken. En dat kost vaak bergen met geld. Ziet er belovend uit. Als je wil uitbreiden richting Amsterdam/Haarlem kun je me altijd eens een persoonlijk bericht sturen! Succes.

Link naar reactie

Oh wat leuk zeg, Mádara is echt een heel fijn merk! Waar verkopen jullie het? Heb jij ook een winkel?

ik heb een winkel in Vlaardingen, onderdeel van landelijke keten met 20 winkels en een webshop, ik verkoop het al vanaf het eerste begin. Wij trekken ook een wat breder publiek, dus de verkoop gaat nog enigszins moeizaam.

"zoek het maar uit"

Link naar reactie

Hoi allemaal! Ik ben erg blij mijzelf lid te mogen noemen van het HL netwerk! Afgelopen 10 febr. was dan ook erg bijzonder en leuk en ben blij dat ik jullie allen verder mag leren kennen Online xD

 

Ik ben nog wel benieuwd naar hoe alles werkt dus vergeef me als ik dit bericht verkeerd plaats.

 

Ik ben in 2010 gestart met het doorontwikkelen van een geprijsd businessconcept (2008) dat de offline (crossmedia) advertentiemarkt combineert met de garderobe-markt. Werkelijk innovatief product, dat aansluit op de mobiele NFC marketing mogelijkheden en kleine en grote organisaties, merken relevant bindt aan diens publiek, doelgroep. Dit publiek dat geselecteerd wordt op basis van diens collectieve geest, hobby, of andere karakteristiek.

Ideaal voor website trafficking, social community building en naamsbekendheid op lokaal niveau! Zie www.q-band.com.

 

Verder ben ik geschoold in Internationale marketing en HR (Change) management. Ik wil graag verder blijven kunnen leren en ambieer serial entrepeneuring.

 

Ik hou van zaalvoetbal, muziek (The roots, Atmosphere, Erykah Badu, Jill Scott, Makavelli) en nog meer van spaans, mediterraan eten!

 

Mijn doel is om o.a. business concepts die ik heb te implementeren en te verkopen. Ik wil ook film en fotografie studeren en geschiedenis. Ik bedoel te zeggen dat ik eigenlijk de rest van me leven wil studeren en mijn kennis via een allround advies bureau wil verspreiden. Dit kan nu al op een aardig niveau met Marketing & HR. Dit wil ik nog dus wel doorontwikkelen.

 

 

 

Ik hoop hier veel nieuwe vrienden te maken. Ik krijg erg veel voldoening uit het helpen van mensen dus als ik iets kan doen voor je in PR, HR, Administratie of iets wat dan maar ook in het opzetten van je bedrijf.. Hoor ik het graag!

408607_10150546858072962_707377961_8937357_778971277_n.thumb.jpg.e14465544ba89801bcb1f53e5df14691.jpg

Q-band Innovating print media
Link naar reactie

Hallo Allemaal,

 

Even voorstellen voordat ik in mijn enthousiasme al weer midden in de vragen zit.

 

In het kort:

Linda zakelijk: ondernemer, registeraccountant, eigen accountantskantoor, utrecht, netwerker....

Linda privé: creatief type, nieuwsgierig, vrouw, moeder.....

 

Ik heb het forum al een aantal keer "oningelogd" bezocht, maar vandaag dan toch maar echt geregistreerd!

 

Tot forums!

 

Linda

 

 

Link naar reactie

 

Ik hou van zaalvoetbal, muziek (The roots, Atmosphere, Erykah Badu, Jill Scott, Makavelli) en nog meer van spaans, mediterraan eten!

 

 

Atmosphere, ik durf te wedden dat niemand dit kent hier, absoluut geen ondernemers-muziek om het zo maar even te formuleren. Hulde voor je smaak.

Link naar reactie

Haha idd vroeg het me ook af maar ik denk dat de heer Beunder doelt op het verschil tussen pure hiphop rechtstreeks uit central park en de top40 hiphop (hippop). Dat neemt niet weg dat een andere persoon/ondernemer het niet luistert maar wel dat het veel tijd en moeite kost te vinden. Veel mensen (absoluut geen innovatieve ondernemers bedoelt) luisteren dan ook wat op diens pad komt of blijven in hetzelfde lijn luisteren. Wat de boer niet kent,..

 

Maar ben ook zeer zeker nieuwsgierig naar Beunder's antwoord :-) Miss heb je nog aanraders?

Nog twee die ik nu veel luister (Blu & Exile, Slum village (J. Dilla)). Hoor en support ze!

 

Ri.p. J. Dilla, your beats are with us.

Q-band Innovating print media
Link naar reactie

Goedenavond,

 

Ook ik stel me graag even voor. Al veel zeer nuttige informatie kunnen vinden op dit forum, hoop in de toekomst zelf ook anderen te kunnen helpen.

 

Mijn naam is Joyce van der Stel, single moeder van twee dochters, en sinds eind oktober samen met mijn compagnon vol enthousiasme aan het bouwen aan ons bedrijf Personal Medical Care.

 

Personal Medical Care neemt haar clienten alle zorgen uit handen omtrent hun gezondheid en die van hun dierbaren. Onze artsen en service medewerkers coördineren, organiseren en faciliteren voor hen toegang tot de hoogst mogelijke kwaliteit van medische zorg. Hierbij staan persoonlijke aandacht, vertrouwen, discretie, toegankelijkheid en servicegerichtheid voorop.

 

Mvg,

 

Joyce

 

 

Link naar reactie

Hallo Leden van HL forum,

 

Ik ben Michan Bos, 28 jaar, ben nu 10 jaar werkzaam in de dierenbranche, en per 1-1-2011 mede-eigenaar van de dierenwinkel van mijn ouders.

Hun zijn 8 a 9 maanden van het jaar weg ivm een andere onderneming: http://campingfarkas.nl/ is nog flink in aanbouw!

Daarom kreeg ik de kans om de touwtjes over te nemen!

Jaren voor andere werkgevers gewerkt, van personeelslid tot bedrijfleider, afdelingen opgezet, winkel forumules aangepast enz.

Veel geleerd, vooral hoe het niet moet ;)

 

Ik was opzoek naar hoe ik kan en mag flyeren in de straat/plein bij de winkel, en kwam zo op dit forum uit!

 

Erg boeiend forum!

 

Hopelijk kan ik er nog veel van leren, daar er een webwinkel in aanbouw is, ik een hele andere weg in wil slaan wbt reclame, pr, en de internet wereld.

 

Nieuwe baas = frisse wind door de tent :P

 

Tot snel!

 

Michan

www.jumper-bussum.nl / www.degooisediersuper.nl

Link naar reactie

Tijd om me voor te stellen op HL. Na veel lezen is het tijd om af en toe ook eens wat zinnigs te posten. Mijn naam is Daan Slütter en sinds ongeveer 6 maanden ben ik druk bezig met ons online uitzendbureau 4 minutes. Spannend, want het online uitzendconcept is tot nu toe in Nederland nog nooit echt gelukt. Wij zijn druk bezig hier verandering in aan te brengen. Wat ons uniek maakt is:

 

[*] Wij werken niet met vacatures. Hierdoor hoeft een werkzoekende enkel een CV achter te laten en niet te solliciteren.

[*] Het tweede punt dat ons onderscheidt is onze regionale Twentse focus. Door niet ineens heel Nederland te proberen te veroveren, kunnen wij werkgevers uit Twente al uit een flink aantal (>1600 beschikbare ) werkzoekenden laten kiezen.

[*] Onze laagdrempeligheid. Werkgevers & andere uitzendbureaus kunnen zonder inloggen gratis onze anonieme CV's inzien. Hierdoor worden de CV's ook goed in google gevonden.

 

Vooral in topics over de uitzendbranche en topics over payrolling zal ik mij waarschijnlijk mengen.

 

 

 

 

 

www.4minutes.nl Online uitzendbureau & Online payrollen

Link naar reactie

Goedendag allen!

 

Ik ben nieuw hier op het forum en zit al enige tijd mee te lezen.

Vanaf heden word het tijd dat ik daadwerkelijk actief word op dit forum.

 

Mijn naam is Stephen en ik ben 19 jaar geworden afgelopen maand.

 

Eigenlijk van jongs af aan vind ik het ondernemerschap zeer interessant en word ik niet gelukkig om onder iemand te werken.

Uiteraard doe ik bij mijn werkgevers alles wat gevraagd word maar ik voel het vreten aan de binnenkant.

 

Zoals ik eerder al zei ben ik net 19 jaar geworden en vind ik het tijd om wat te gaan ondernemen.

Een vriend van mij is net zoals ik ook ben. Samen zijn we dus al op onderzoek uit geweest en zijn we een hele hoop wijzer geworden. We zijn dan ook met een groot concept bezig wat enige tijd zal gaan kosten.

 

Uiteraard zijn jullie denk ik wel bekend met de chinese webshops.

Daar heb ik een aantal horloges gekocht om zelf te dragen (ja ik blijf een Nederlander die voor een dubbeltje op de eerste rij wil zitten ;) ). Ik heb gemerkt dat dit erg bevalt in mijn vriendengroep en heb voor de verkoop een aantal horloges ingekocht om door te verkopen. Met een klein beetje reclame (elke dag 1x een foto met tekst op Facebook voor een week lang) heb ik inmiddels 70 horloges verkocht! Van die 70 zijn er 2 wat grotere afnemers die ze weer willen doorverkopen aan hun vrienden.

Dus 10 horloges verkocht per dag met een marge van circa 77,5%!

Dit is erg leuk en snel geld verdienen! Ook leer ik hier weer van!

 

Allemaal leuk en nu wil ik samen met die vriend (in de tijd dat we nog bezig zijn met ons ander concept) iets zoeken wat interessant is voor de consument, weinig kost qua inkoop, weinig weegt en wat ons niet teveel werk geeft.

Het liefste in het begin klein beginnen (kennissen) en later uitbreiden naar het internet.

Als het zich uiteindelijk uitbreid naar een webshop zal ik op zoek moeten gaan naar een fijn-distributeur. Dit omdat we zelf niet naar het postkantoor willen gaan en geen opslag willen.

Mochten er tips zijn voor een fijn-distributeur? Heel graag!

 

Dit was mijn verhaal,

 

Groetjes Stephen en tot schrijfse!

Link naar reactie

Goedenavond iedereen!

 

Na wat goede tips gelezen te hebben op dit forum, heb ik mijzelf toch maar geregistreerd.

 

Mijn vriend Mark (38) en ik (27) hebben sinds 29 februari 2012 een webwinkel gestart in Britse etenswaren. Mark kwam begin januari met het idee, ik werd enthousiast en we zijn toen maar begonnen.

 

Na een maand voorbereidingen en de eerste inkopen hebben we nu onze eerste bestellingen binnen. We hebben nog niet veel geadverteerd; deels vanwege een gebrek aan startkapitaal, deels omdat we het (nog) als een veredelde hobby zien waarin we niet té veel willen investeren. Bovendien hebben we allebei ons werk, dus we moeten spaarzaam met onze tijd omgaan.

 

Inmiddels komt half april onze eerste braderie eraan en in september start een relatief grote advertentiecampagne waarna we toch wat extra klandizie verwachten. Tot nu toe is het voor ons - beiden nooit eigen ondernemer geweest - rustig starten en maar kijken wat ons allemaal te wachten staat met betrekking tot het runnen van een eigen bedrijf.

 

Iets waar toch veel meer bij komt kijken dan gedacht, zelfs na het zorgvuldig plannen en inschattingen maken!

 

Mochten jullie vragen of opmerkingen hebben, wij vernemen het graag!

 

Groetjes Tracey (& Mark)

Link naar reactie

Nadat ik mijn vraag elders op het board had gesteld leek het me wel netjes me even voor te stellen. :-[

 

Ik ben Huub (laten we me zo maar even noemen)

Woon in een klein dorpje in de Krimpenerwaard en kom hier reeds een jaar of 7(??) maar was m'n oude gegevens kwijt en mijn emailadres kwam niet meer voor. Dus maar opnieuw aangemeld ;D

 

Geen complete newbe dus :)

 

Ik ben 36 en heb altijd in de interieurbouw of aanpalende bedrijfstakken gewerkt.

Getrouwd, (nog) geen kids, wel een heule grote hond, 3 konijnen en 4 kippen ;D

Link naar reactie

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    0 leden, 89 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.