De Grote Voorstel-Draad van HigherLevel : Welkom!

Aanbevolen berichten

Maar vertel eens, wat zijn moordspelen? Ik durf er namelijk niet naar te Googlen.

 

Dat kan ik me voorstellen. ;)

We hebben ook mysteriespelen voor mensen met een zwakker hart of codekrakers voor knappe koppen.

 

Maar een lief sprookje kan ook hoor. Of geloof je daar niet meer in!?

www.8D-games.nl Serious Games, Gamercials & Apps

Link naar reactie

Hallo, ik ben Henny 40 jaar, 2 kids (2 en 4) een man met een melkveebedrijf en zelf plannen om een stoffenwinkel op te zetten.

 

Tja, euh je zou zeggen die heeft het al druk genoeg. Maar ik word gek van het thuis zitten, doe wel de administratie van het bedrijf van mij man maar verder werk ik niet mee. Natuurlijk kan ik weer ergens in loondienst gaan werken. Maar het ondernemen zit mij, naar mjin bescheiden mening, wel in het bloed en toevalliger wijs komt er nu een mooie kans op mijn pad.

 

Ik zal es zien waar ik dat op het forum neer ga zetten...... zoekt en gij zult vinden......

 

Leuk forum trouwens, of moet ik zeggen, vooral zeer informatief en daarmee ook tijdrovend want er valt zoveel te lezen! ;-)

Link naar reactie

Goedemiddag,

 

Inmiddels al wat reacties gegeven maar nog niet voorgesteld. Ik ben Danny Hazewindus, woonachtig en werkend in Zwaag. Zeven jaar geleden de stap gemaakt om producten te gaan sourcen en laten produceren in China. Daar een merk opgezet voor de luxe kampeerder en reiziger genaamd Human Comfort. Denk hierbij aan tenten, slaapzakken, slaapmatten, luchtbedden, verlichting en rugzakken. De productie hiervan vindt plaats in geheel China maar ons kantoor is in Ningbo.

 

Nu, als eigenaar van Preport International B.V. ben ik vooral actief met het merk Human Comfort en geef incidenteel lezingen over het zakendoen met China bij de Kamer van Koophandel en Hogescholen. Ook begeleid ik incidenteel ondernemers die de eerste stap willen maken bij het zakendoen met China. Met name de praktische ervaringen en fouten die ik heb gemaakt deel ik regelmatig met andere ondernemers.

 

Danny Hazewindus

 

 

 

 

Preport International B.V. / Human Comfort International B.V.

De Corantijn 27D, 1689 AN ZWAAG

www.preport.nl / www.human-comfort.com / www.hollandcampinggroup.nl

Link naar reactie

Goede middag allemaal, ik zal me even voorstellen, da's wel zo netjes voordat ik me in discussies ga mengen of allerlei vragen ga stellen (die ik waarschuw alvast soms best wel dom kunnen zijn)

 

Mijn naam is Arie Hoogspringer, 38 jaar, ondernemend vanaf de basisschool en ik hou me op dit moment bezig met het verhuren van vakantiewoningen in het zuiden van spanje. Ik ben erg optimistisch ingesteld, doe de dingen op mijn manier en zelfs als het helemaal fout gaat kan je me toch nog bellen.

 

Doordat ik midden tussen de touristen woon heb ik het gevoel altijd op vakantie te zijn en geniet van het mooie leven. (al werk ik vaak meer dan 70 uur/week)

 

Na een tijdje in de vakantie business te hebben rond gelopen, zie ik een gat in de markt en ik denk dat ik meer kan verdienen als ik mijn manier van werken ga veranderen. Daarom ben bezig een ondernemimigsplan te maken en hoop hier antwoord te vinden op mijn vragen.

 

Voorlopig heb ik via de zoekfunktie genoeg leesvoer gevonden voor de komende maanden (misschien wel jaren ;D)

 

Groeten Arie

Link naar reactie

@Easytaaltraining, @D Hazewindus en @Altijd op vakantie:

 

Dank voor het voorstellen, welkom op Higherlevel.

 

Binnenkort - op 1 september - is er ook een HL live evenement, het HL Next Event. Ik kan jullie van harte aanraden daar eens een kijkje te gaan nemen en de sfeer van HL ook in het echt te proeven. Schrijf je hier in

Beluister mijn nieuwste podcast: de verplichte AOV, wat moet jij er mee?

 

Link naar reactie

Goedemorgen mede-forumgebruikers,

 

Ook ik wil mij graag even aan jullie voorstellen. Gisteren heb ook ik mijn eigen pagina hier aangemaakt. Mijn naam is Casper Ehrencron, ik kom uit Nieuw-Vennep en ik ben de eigenaar van De Partywinkel: www.partywinkel.nl / www.departywinkel.nl. Sinds enkele weken staat mijn website online en heb ik reeds de eerste orders mogen ontvangen. Het beginnen van een eigen bedrijf was al een lange tijd een wens van mij en ik ben dan ook erg trots op de website zoals hij er nu staat. Uiteraard is hij nog lang niet af en blijf ik druk bezig met het doorontwikkelen.

 

Voor de komende tijd ga ik mij bezig houden met het bereiken van klanten via Adwords en Admarkt. Er ligt al een dik boek over Adwords klaar, omdat ik nog niet goed bekend hiermee ben. Ook wil ik het assortiment zo snel mogelijk verder uitbreiden, voor de komende week zullen er weer 113 nieuwe artikelen worden toegevoegd.

 

Vanuit mijn bedrijf steun ik actief KIKA, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen heb ik zelf namelijk in een hoog vaandel staan. Ik heb gekozen voor KIKA, omdat ook ik mensen om mij heen heb verloren aan Kanker.

 

Ik hoop binnen dit forum een hoop extra kennis te kunnen opdoen en tevens hoop ik dat ik met mijn kennis jullie verder kan helpen. Ik zag in ieder geval al een hoop interessante topics binnen dit forum staan.

 

Ik wens jullie alvast een fijn weekend toe.

 

M.v.g.

Casper

 

De Partywinkel: ieder feest begint HIER.

 

Bij Partywinkel.nl kunt u terecht voor ballonnen, vlaggen, leeftijdsfeesten, themafeesten (Hawaiifeest), kinderfeesten, geboortefeesten, Abraham & Sarahfeesten, Huwelijksfeesten en alle andere feesten.

 

PartyWinkel.nl steunt KIKA.

Link naar reactie

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Ferry Ras en ik ben een 19 jarige jonge ondernemer. Voordat ik ondernemer werd ben ik twee jaar fulltime verkoper geweest in een telefoonwinkel en een half jaar account manager bij een importeur en distribiteur van geurproducten. Gedurende deze werkperiode heb ik nog een opleiding Marketing en Communicatie met succes afgerond.

 

Ondanks dat ik geen ondernemers of handelsfamilie heb, trekt het mij al van jongs afaan aan. Eerst was het een sterke ambitie en nu is het een passie. Mijn onderneming bestaat nu één jaar en alles gaat helemaal prima (natuurlijk ook wat kleine tegenslagen gehad). Het is allemaal leuk aan het groeien en ik kan er al prima van leven.

 

Momenteel onderneem ik voornamelijk via internet (in de vorm van een webshop). Hiernaast wil ik op korte termijn nog een nieuwe webshop oprichten en daarna wil ik graag iets buiten het internet doen. Voor veel ideeën buiten het internet om, heb ik momenteel nog niet de financiële middelen. Deze enigszins innovatieve ideeën blijven tot die tijd op pauze staan.

 

Via zoektochten op google kom ik regelmatig op deze site terecht. Reden van aanmelding is omdat ik nu een wat gerichtere vraag heb. Daarnaast wil ik hier wat actiever gaan deelnemen in de hoop veel van elkaar te kunnen leren.

Link naar reactie

Hallo Iedereen,

 

Geweldig zo'n draadje van 45 pagina's. Ik heb gelukkig niet alles gelezen. Wel erg leuk om te lezen wie er allemaal op Higherlevel rondlopen.

 

Zelf ben ik online uitgever/blogger bij Oeroek Enterprises. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit bloggen en het optimaliseren van de bezoekersstromen en reclame inkomsten. Voorbeelden van websites waar ik aan werk zijn www.saunaenthermen.nl en het recent gelanceerde www.kispi.nl

 

Ik ben 36 jaar, getrouwd en sta op het punt vader te worden. Dus wie weet binnenkort bloggen over babies en kinderen.

Link naar reactie

iemand toevallig tips waar ik dit het beste kan posten?

Het grote op zoek naar een bedrijfs- of productnaam topic

 

En welkom, natuurlijk!

 

Ah bedankt, die zat heel goed verstopt!

Ik zou graag wel een nieuw topic willen starten om geheel mijn bedrijf even voor te leggen,

neem aan dat het marketing subfora daar niet helemaal de geschikte plek voor is? soort van /offtopic

 

Wat vinden jullie van mijn...?

Link naar reactie

Hallo HL leden,

 

Sinds een paar dagen ben ik hier nu lid en zojuist kwam ik dit topic tegen dus bij deze even een korte introductie.

 

Ik ben 21 jaar oud en sinds kort begonnen met het ontwikkelen en exploiteren van website's en webshops. Waarbij de exploitatie van een webshop de hoofd activiteit zal zijn (hier wordt momenteel hard aan gewerkt)

 

HL kwam ik tegen via Google en trok mijn aandacht vanwege de professionele sfeer die hier heel erg hangt. Wat mij op veel concurrerende fora's opvalt (en vaak stoort) is de grote hoeveelheden reclame voor eigen zaken en dat wordt hier gelukkig niet op prijs gesteld.

 

Link naar reactie

Goedemorgen HL-llega's,

 

Ik ben een startend ondernemer met veel ervaring in sales en relatiebeheer (wat eigenlijk ook onder sales valt). Daarnaast is de IT wereld me niet onbekend door onder andere een werkverleden bij een grote IT-detacheerder en als Recruitment consultant in deze sector.

Ben nog in mn mid-twenties en een absorberend spons wat betreft informatie over ondernemen.

 

HigherLevel biedt een uitstekende verzameling aan kennis en ik hoop hier natuurlijk zoveel mogelijk van te profiteren. Wellicht ook in contact komen met mede-ondernemers of specialisten op een bepaald vakgebied welke mijn ondernemersvisie in het breedste zin van het woord kunnen verbeteren.

 

Ook wil ik mijn (prille) kennis delen en uiteindelijk ook mijn steentje bijdragen aan het ondernemen op HigherLevel!

Link naar reactie

Hallo ondernemers,

 

Ik ben Joep van Iersel, 22 jaar op dit moment Full-time in dienst bij Stage Rental Tilburg als Project manager/Technisch Directeur. Ben altijd al gefascineerd geweest door de mensen die mij omgepraat krijgen via de telefoon om weer een geweldig product te mogen bewonderen. Nu is de tijd aangebroken dat ik zelf ook iets van verkoop wil gaan doen.

 

Bij HigherLevel wil ik proberen een mijn kennis op het gebied van ondernemerschap en marketing wat bij te spijkeren zodat ik hier ook in kan participeren.

 

Verder onderhoud ik ook diverse website en heb ik de nodige kennis van SEO / Website technieken / Smartphone app ontwikkeling welke ik graag met jullie deel.

 

Ben benieuwd wat ik op deze berg allemaal tegen ga komen ;-).

Link naar reactie

Hallo allemaal,

 

Ik ben nieuw! Daarom een korte introductie. Ik ben Norbert, 28 jaar oud en ik woonde tot voor kort in Amsterdam. De afgelopen zeven jaar heb ik op freelance basis advies gegeven over online marketing.

 

Begin dit jaar heb ik samen met twee anderen een nieuw bedrijf opgericht. GoedkopeKantoorruimte.nl is een vergelijkingssite voor kantoren, een idee ontstaan vanuit eigen frustratie tijdens het zoeken naar een werkplek. We geloven er in dat de markt voor kantoren transparant moet zijn, en streven er daarom naar het complete Nederlandse aanbod in kaart te brengen.

 

Sinds augustus van dit jaar werk ik fulltime aan GoedkopeKantoorruimte.nl, en dat heeft me de vrijheid gegeven om een tijd vanuit Singapore te gaan werken. Het werken op afstand bevalt me tot nu toe erg goed, bij interesse zal ik mijn ervaringen hier met jullie delen.

 

Ik keek al regelmatig op Higherlevel.nl voor advies, dus het werd nu wel eens tijd om me aan te melden :-) Ik hoop jullie te kunnen helpen met advies over online marketing en over ondernemen en freelancen in het algemeen.

 

Groeten Norbert

 

PS: alvast een vraag. Ik zie bij meerdere mensen een URL in de forum-handtekening staan. Met een traditionele HTML code is me dat niet gelukt. In de zoekfunctie vind ik het zo snel niet terug. Hoe werkt dat?

Link naar reactie

Beste Norbert,

 

(mooie naam overigens, kom je niet zo vaak tegen op HL ;))

 

Welkom op Higherlevel.

 

PS: alvast een vraag. Ik zie bij meerdere mensen een URL in de forum-handtekening staan. Met een traditionele HTML code is me dat niet gelukt. In de zoekfunctie vind ik het zo snel niet terug. Hoe werkt dat?

 

Het forum werkt met BBCode. URLs opnemen kan als volgt:

[ URL = link beginnend met http://www ] eventuele tekst in plaats van link [ / URL ]

(en dan zonder de spaties)

Beluister mijn nieuwste podcast: de verplichte AOV, wat moet jij er mee?

 

Link naar reactie

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    0 leden, 122 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.