De Grote Voorstel-Draad van HigherLevel : Welkom!

Aanbevolen berichten

 

(mooie naam overigens, kom je niet zo vaak tegen op HL ;))

 

 

Kom ik überhaupt bijna nooit tegen :-)

 

 

 

Het forum werkt met BBCode. URLs opnemen kan als volgt:

[ URL = link beginnend met http://www ] eventuele tekst in plaats van link [ / URL ]

(en dan zonder de spaties)

 

 

Dank voor je snelle reactie! Het is gelukt om een linkje toe te voegen

Link naar reactie

Hallo allemaal,

 

Ik ben alweer sinds 2009 lid van HL, maar heb er nooit iets mee gedaan :-[ . Inmiddels heb ik mijn profiel echter helemaal ingevuld 8) Met enige vertraging dus: alsnog aangenaam kennis te maken! Ik ben Cindy Kamstra, 35, uit Alkmaar en al sinds 2007 ondernemer, maar begin dit jaar met een nieuw bedrijf gestart.

 

Het heet Socialeads en onder die naam bied ik mijn klanten originele teksten voor gebruik op hun blogs en andere social media-kanalen. Mijn meerwaarde daarbij zit hem in het op een creatieve manier linken van actuele onderwerpen aan het aanbod van mijn klant, zodat content ontstaat die voor de doelgroep werkelijk interessant is, en die kan leiden tot levendige conversaties op social media. Mijn klanten kunnen daardoor een waardevolle en positieve relatie opbouwen met hun potentiële klanten.

 

Op HigherLevel wil ik graag mijn visie op online en social marketing delen met mensen die vragen op dat gebied hebben. Bovendien hoop ik dat ik hier ook antwoorden kan vinden als ik zelf met vragen op een van jullie kennisgebieden rondloop :)

 

Groet,

Cindy Kamstra

Link naar reactie

Goedemiddag allemaal,

 

Even voorstellen, ik ben Ronald Gerssen, 29 jaar uit Alkmaar en alweer bijna 5 jaar ondernemer. Ik kijk hier al een tijdje rond als gast en heb erg veel gehad aan alle informatie die hier is te vinden dus ik dacht laat ik ook eens proberen mijn steentje bij te dragen.

 

Ik ben sinds feb. 2008 mede-eigenaar van GraphicGenie. GraphicGenie biedt bedrijven van elke omvang een betaalbare web-oplossing, onze belangrijkste diensten zijn webdesign, webdevelopment, grafische vormgeving en webhosting-oplossingen.

 

Begin 2010 ben ik een game development avontuur aangegaan en heb mee ontwikkeld aan meerdere flash games voor game portals en facebook. Hier is helaas afgelopen september een eind aangekomen door tegenvallende verkoop cijfers, iets met een economische crisis.

 

Op dit moment weer volop aan het werk in de webdesign wereld en hoop dat ik op dit forum mede ondernemers kan helpen met mijn opgedane kennis.

 

groet,

 

Ronald

 

Link naar reactie

Hi,

 

Ik ben Ilya. Ik woon in Maleisie en run een aantal websites. Binnenkort verhuizen we weer terug naar Nederland en dan zal ik het geheel binnen een eenmanszaak onderbrengen. Ik zie op tegen de verhuizing, maar kijk uit naar dit nieuwe avontuur.

 

Keek al een tijdje mee op het forum, maar de drang werd te groot om niet actief mee te doen :).

Link naar reactie

Hallo allemaal,

Ook ik kom me even voorstellen in dit grote voorstel topic.

Ik ben Marianne en ik heb me net op aanraden van iemand hier op het forum me ingeschreven bij higherlevel voor wat meer informatie. In het dagelijkse leven werk ik als jobcoach in loondienst, maar ben daarnaast nu bezig mijn eigen onderneming op te zetten.

 

Dr. Joe Dispenza is voor mij op dit moment een grote inspirator en terwijl ik zijn boek "Breaking the Habit of Being yourself" lees ben ik begonnen met "imagine-coaching".

Waar het schip precies gaat stranden is mij nog niet duidelijk, wel dat ik hiermee wil doorgaan en zeg nou zelf, welk bedrijf is nou niet aan verandering onderhevig en weet precies hoe de toekomst eruit gaat zien. Het kan nog alle kanten op gaan, met spullen verkopen waarin mijn gedachtes/ideeën deel tot aan het geven van workshops en lezingen.

 

Ik heb als start een fb pagina aangemaakt om daar ideeën/gedachtes kwijt te kunnen om zo andere mensen een positief gevoel te geven en hen verder te helpen in hun leven. Ik zag al een topic staan over inspirerende quotes/gedachtes, jullie zullen me daar vast nog tegen gaan komen. :)

 

Mijn imagine gedachte voor nu: Het inslaan van een onbekende weg kan ook leiden tot het gewenste resultaat

 

Maar met gedachtes en een boek lezen kom je er natuurlijk niet ;), dus vandaar mijn inschrijving hier om wat meer info te krijgen over het hebben van een onderneming in al zijn facetten.

 

groeten, Marianne

 

www.vitaluur.nl

voor balans, vitaliteit en ontspanning

Link naar reactie

Beste HL'ers

 

Volg het forum nu al een tijdje en heb een hoop bruikbare informatie gevonden en kunnen toepassen binnen mijn concept.

Even in het kort, ben 25 jaar woonachtig in Zaandam vanaf mijn 17de actief in vormgeving en marketing, ervaring in de detailhandel en momenteel manager op de holding van een groot verhuur bedrijf.

 

Ben momenteel ruim een jaar actief bezig met mijn businessplan en inmiddels voor 94% af. Er zijn nog wel een aantal punten waar ik zelf niet uitkom of nieuw input op wil hebben. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik met jullie input en ervaringen de laatste 6% kan opvullen.

 

Zoals de planning er nu uitziet begint volgende week de pre-launch, hiervoor heb is een landingpagina voor ontwikkeld en zal de socialmedia buzz gestart worden.

 

Ik zal begin 2012 een game center openen in een van de grotere steden in Nederland.

De afgelopen decennium is de gaming industrie gigantisch hard gegroeid. In 2003 waren de verkoopcijfers van de film en muziek industrie het dubbele van de gaming industrie. In 2008 is deze industrie met ruim 113% gestegen en gaat inmiddels de muziek industrie voorbij.

 

Een aantal van jullie hebben waarschijnlijk al is gehoord over de term E-sports, dit is inmiddels in Amerika, Korea, Japan etc. al een snel groeiende markt. In Nederland/België zijn al een aantal organisaties/bedrijven die hierin actief bezig zijn voornamelijk allemaal online op een paar grote events na.

 

Uit eigen ervaring merkte ik (als student) dat wanneer ik gezamenlijk met een vriendengroep/game clan bij elkaar wilde komen om te gamen er vaak een tekort aan voorzieningen was. Zelfs nu jaren later is er geen plek waar deze groep(en) gezamenlijk kunnen komen om te gamen/socializen.

 

Gamen is namelijk niet alleen toegewijd aan gamers, de meeste mensen hebben in zekere mate interesse in het spelen van games (PC, consoles, mobiel). Om deze online communities offline te krijgen is er veel meer nodig dan alleen games aan te bieden. Er moet een sociale omgeving gecreëerd worden waarbij deze doelgroepen gezamenlijk hun passie kunnen te delen, ervaringen uit te wisselen, nieuwe mensen te ontmoeten of zelfs een van Nederlandse betaalde gamers te worden.

 

Dit is het concept in een “nutshell” en zoals ik al vermeld heb hoop ik hier en daar nog wat input en feedback te ontvangen. Zodra de pre-launch begint zal ik ook jullie op de hoogte houden.

 

Met vriendelijke groet,

 

Tdegen

 

Link naar reactie

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Steve, ik woon en werk in Nijmegen en ik ben 25 jaar. Vorige maand is het idee ontstaan om een werving en selectie bureau op te starten voor de zorg en welzijn. Ik kom zelf uit deze branche (verpleging), en besloten om samen met een mede-collega een bedrijf te gaan opzetten. Het bedrijf heet medi-step, sinds een paar dagen hebben we ook een .nl domein. Daar staan wat updates op over de voortgang van het bedrijf, en de website die momenteel in de maak is.

 

Momenteel zijn we bezig met het ondernemersplan, deze moet uiterlijk binnen 2 weken worden ingeleverd. Als dit word goed gekeurd mogen we beginnen. Ik ben al veel bezig met research onder bestaande bedrijven en speur het hele sociale netwerk af. Zo hebben we alvast Facebook , Linkedin , en Twitter. We hebben ons eigen ook geregistreerd bij Google, zodat we hopelijk meer directe bezoekers kunnen ontvangen.

 

Ik heb tijdens het maken van het plan veel informatie kunnen vinden op het web, ook HL is hierin van nut geweest!

 

Graag kom ik via deze weg in contact met mede-ondernemers om informatie uit te wisselen. Ik zal met name informatie vergaren over het marketing technische gedeelte, om zo ons bedrijf goed in de markt te gaan zetten.

 

Vriendelijke groet,

Steve

 

 

Link naar reactie

Ik kwam dit forum gisteren pas tegen, en waarom ik dit niet eerder gevonden heb is mij een raadsel.

Wat een geweldige plek om mede-ondernemers tegen te komen die elkaar ook nog eens eerlijk en open willen helpen!

Uiteraard wil ik hier graag deel van uitmaken. Maar eerst mezelf voorstellen. Dat is wel zo netjes.

 

Mijn naam is dus Dennis van Orsouw en ben geboren en getogen in Oss.

 

Ondertussen woon ik in het dorpje Kruisstraat (vlakbij de Autotron).

Sinds 2003 heb ik een webshop. www.stickerland.nl is de shop.

 

In dat jaar ben ik getrouwd en vlak na mijn trouwen had ik het idee om mijn auto eens 'apart' te maken.

Ik had (en heb nog steeds) een bijzondere MR2 turbo en daar moest iets op komen.

Stickers dus.

 

Ik zoeken en zoeken, maar niet even makkelijk iets te regelen.

Dus .... PING.... idee!

 

Zelf ontwerpen en maken. Kijken wat ik hiervoor nodig had en dat eigenlijk in een impuls aangeschaft (plotters, software, en dergelijke)

Ging erg veel fout hoor, maar daar leer je van.

Uiteindelijk een mooi ontwerp gemaakt, gesneden en geplot en op de auto gezet.

 

Mensen die mij zagen rijden (vol trots uiteraard) spraken mij aan en wilden ook wel zoiets.

Hey... dit kan handel zijn!

Maar dan wilde ik het met vooraf ontworpen stickers via een website proberen.

Dus een site gebouwd, stickers erin en draaien maar.

Liep wel een beetje, maar niet echt hoor.

 

Omdat er zoveel opties mogelijk zijn met stickers en er moet zoveel uitgelegd worden was het beter om een shop te maken.

Deze gebouwd en online.

 

En warempel. De url was goed, de producten ook. En het ging vrij vlot met de eerste orders.

Sterker nog.. Meteen de eerste maand was het direct al druk.

 

Binnen 8 maanden was een slaapkamer van ons huis niet voldoende meer. Ik had ook al de zolder erbij gepakt voor de productie van stickers.

Toch maar op zoek naar een grotere locatie waar ik ook kon monteren en eventueel een soort van showroom erbij.

Ook die werd vrij snel gevonden.

Daar heb ik tot eind vorig jaar lekker in gewerkt en stickers gemaakt.

Ondertussen is mijn vrouw fulltime mee komen helpen, want het werd drukker en drukker.

 

In november vorig jaar naar onze nieuwe locatie in Kruisstraat verhuisd. Nu hebben we een productieruimte van 600 vierkante meter.

Een showroom van 120 vierkante meter. En een kantoor van ongeveer 40 vierkante meter.

Wat kan het toch uit de hand lopen zeg.

Maar het voelt nog steeds aan als hobby. Zo leuk is het om iedere dag ontwerpen te maken, stickers te maken, emails te beantwoorden.

Ik vind het heerlijk.

 

Ondertussen is het bedrijf al veerl meer geworden dan alleen een webshop.

We leggen ons steeds meer toe aan het aanbieden van totaaloplossingen voor bedrijven. Grote en kleine.

Totaaloplossingen op het gebied van reclameuitingen en dergelijke op bijvoorbeeld auto's (beletteringen), kleding, stickers, labels, spandoeken, meshdoeken, domingstickertjes, en dergelijke.

Eigenlijk leveren we alles waar een (toekomstige) klant van een bedrijf het eerste tegenaan kijkt en waar het bedrijf zelf vaak als laaste aan denkt.

 

We maken uiteraard best veel mee met klanten, bedrijven en instanties. Hier heb ik best veel van geleerd.

Mijn doel hier op het forum is eventueel mijn ervaringen delen met anderen. Ik wil iedereen graag helpen om ook vooruit te komen met hun bedrijf.

 

Niemand hoeft te vallen in dezelfde valkuilen als ik gedaan heb als ik diegene daarvan kan behoeden is het mij al voldoende.

 

Omdat wij zelf nu ontzettend hard gegroeid zijn zijn we op een punt aangekomen om stappen te nemen. Het anders aan te pakken, echt door te groeien.

Hiervoor moet ik mijn veilige omgeving gaan verlaten en op pad om bedrijven en dergelijke te gaan bezoeken en zo meer werk te genereren.

Hiervoor zullen we ook personeel moeten gaan aannemen.

 

Ons doel is om binnen 2 jaar een bedrijf te hebben dat zonder mijn vrouw en ik toch gewoon kan opereren en produceren.

Personeel is niet het doel, maar het middel om dit voor elkaar te krijgen.

 

Probleem van mijn kant is echter.... hoe ik dit voor elkaar ga krijgen.

Want eerlijk gezegd, ik ben een "achter de pc' man, die het liefst zo alle zaken regelt.

Maar dit is niet reeel natuurlijk en kan niet. Dus ik moet veranderen, dingen leren en dingen gaan doen.

 

Welke? Dat hoop ik mede door dit forum te leren.

Ik hoop in raad (en eventueel) daad bijgestaan te worden door diegenen die dat leuk vinden. En dat mijn bedrijf op deze manier door kan groeien.

 

De basis is heel goed. Er is al gezaait... nu nog leren oogsten.

 

 

Groeten,

Dennis van Orsouw

http://www.stickerland.nl

Link naar reactie

Dag allemaal,

 

Wat een geweldige site! Maar zooo overweldigend...

 

Ik zie geen voorstel mogelijkheid, ik kom hier vooral nav vragen over innovatie en interactie cq. netwerkmogelijkheden voor (vrouwelijke) innovatieve ondernemers.

Over mezelf: starter, parfumeur, onderzoeker, vrouw, bezig met haar eerste patent aanvraag.

 

Hebben jullie tips over waarmee je het beste kunt beginnen op dit forum? Of welke zaken je absoluut niet mag missen?

Beginnen met elke dag een paar uur lezen?

Zoektermen invoeren?

 

Dat klinkt allemaal ietswat passief, terwijl ik juist graag de interactie zoek.

 

Dus graag tips over het beste halen uit dit forum op interactief gebied :)

 

Alvast bedankt!

 

Scented fantasy made into reality

Link naar reactie

Dag allemaal,

 

Wat fijn dat er een voorstel draadje bestaat! :)

 

Ik ben een hartstikke noob hier en mijn weg aan het vinden, ook in ondernemersland.

 

Kort over mij: ik heet Irina, woon en werk in Maastricht en ga begin 2013 starten met Something Smelly, een bedrijf dat om geur draait (mijn passie als parfumeur). Website en social media is al opgezet en ik ben al volop mee aan het oefenen.

Ik heb nog ontzettend veel te leren, ben nu bezig met pilots en het aanvragen van mijn eerste patent.

 

Mijn voorkeur gaat uit naar interactie en uitwisseling, voornamelijk innovatie, creativiteit en wetenschap hebben mijn belangstelling.

 

Tot op het forum!

 

Scented fantasy made into reality

Link naar reactie

heren en dame,s 1 goedeavond een ieder

 

Goed om te horen als het een ieder goed gaat.

 

Na 2 jaar zo nu en dan is op uw site in teloggen heb ik vanavond besloten om me in te schrijven.

 

Om de eenvoudige reden dat ik voor me zelf ga beginnen. (heb altijd geroepen dat de man op z,n top is zodra die 35 jaar bereikt en grappig genoeg komt dat bij mij uit)

 

Ik ben 35 jaar en 10 werkzaam als keukenspecialist.

Heb de commerciele kant van vaders en de gevoelige/empatishe kant van moeders. (kort samengevat)

Vaders was een succes vol ondernemer en toevallig ook op 30 jarige leeftijd werkzaam in de keuken brance. (echter wel op industrieel gebied.) Op zijn 35ste heeft hij het alleen recht verkregen op specifieke hotel bewegwijzering bordjes. Omdat hij binnehuis architect capaciteiten had en met voornamelijk de hotel brance te maken had, heeft hij zijn bedrijf weten uit tebouwen tot een compleet inrichtings bedrijf. genaamd horeca design internation bv. het product bestond uit het inrichten van mkb en het leveren van de complete inrichting. om een voorbeeld te geven: de inrichting van het hotel waar onze nederlands elftal verblijft en waar dhr Harry Mens zijn programma opneemt komt grotendeels bij mijn vader vandaan. (zei de trotse zoon)

 

Ik ben er van overtuigd dat de nederlandse consument bij de aanschaf van een keuken ten allertijde minimaal 1 keer naar een showroom moet. Dit in tegenstelling tot de rest van de meubelbrance. (internet neemt hierin de overhand)

Het gros van de consumenten stoord zich ontzettend aan de ontwetenheid van de keukenverkopers en het ontransparante prijsbeleid. Ik zwijg dan nog over het aankoopmoment. Ik maak hierin onderscheid en weet hierin erg succesvol tezijn. Mijn opdrachtgevers zullen enkel b to b zijn op basis van no cure no pay.

 

Mijn rechtsvorm wordt een eenmanszaak. en ik ga beginnen met 3 opdrachtgevers. aqcuisitie volgt: met de missie om dit uit te breiden naar 8 opdrachtgevers. Ik vraag een vergoeding per verkochte keuken en een dagsalaris met terug werkende kracht op het moment van verkoop. Ik heb dit dusdanig uitgewerkt zodat het rendabel genoeg is om goed van te leven ;D

 

Ik wou me graag even voorstellen dus bij deze.

 

Ik wens een ieder een fijne avond.

 

met vriendelijke groeten,

 

Frans

 

Link naar reactie

Beste HLers,

 

Ik volg het forum nu een klein maandje en heb hier al een hoop bruikbare informatie gevonden, iedereen bedankt daarvoor!

 

Over mij, ik ben Robin 21 jaar en momenteel woonachtig in Eindhoven. In juli 2012 heb ik mijn opleiding ICT & Media Design afgerond. Ik werk nu 2 jaar bij een multimedia bedrijf als web developer.

 

Ik heb sinds een jaar of 3 a 4 de drang om ondernemer te worden. Sinds dien vliegen de ideeën door mijn hoofd. Zou het niet fijn zijn om dit soort product / dienst te hebben? Welke behoeftes hebben mensen? Waarom zouden mensen dit product /dienst kopen? Maar hoe ga ik dit dan realiseren? Vaak liep het idee stuk op de laatste vraag. “Bang” voor het onwetende en de complexiteit dat ondernemen met zich mee brengt. Nu 3 jaar verder heb ik het gevonden “mijn idee”. Iets waar ik in geloof en wat ik wil realiseren.

 

Naast mijn werk ben ik nu dus druk bezig om het idee ook daadwerkelijk te realiseren. Om ervoor te zorgen dat ik niks over het hoofd zie heb ik alle actiepunten en onzekerheden geformuleerd. Ik ben deze nu stap voor stap aan het beantwoorden/realiseren. Zodra ik daarmee klaar ben wil ik me inschrijven als bedrijf en daadwerkelijk beginnen met ondernemen. Dit heb ik geplant voor het 1e kwartaal van 2013.

 

Hopelijk kan ik nog een heleboel leren over zaken waar ik niet bekent mee ben. Wie weet kan ik ook mijn steentje bijdragen aan het forum!   

 

Met vriendelijke groet,

Robin

 

Link naar reactie

Net een profiel aangemaakt, en als je ergens voor het eerst bent is het wel zo netjes om je eerst eens voor te stellen :)

 

Ik ben woonachtig in Tilburg, en ben hier ook gevestigd met mijn bedrijf UpTeam. We zijn met drie man en hebben een online applicatie waarmee je zelf effectief de juiste medewerkers kunt werven.

 

Ben inmiddels alweer wat jaartjes ondernemer, maar hoop hier op HL nog veel bij te kunnen leren van experts op andere gebieden. Anderzijds hoop ik natuurlijk zelf ook een nuttige bijdrage te kunnen leveren, en mij kennis over te dragen aan andere leden.

Link naar reactie

Dag Allen,

 

Ik ben net nieuw op het forum en wou even gedag zeggen aan alle gebruikers.

 

Mijn naam is Jesse Bakker en heb nu sinds een jaar mijn eigen onderneming Tatof - Online Solutions. Tatof specialiseert zich in het designen en bouwen van websites, flyers, folders, etc. Ik heb mij aangemeld op deze site om nieuwe connecties te kunnen maken met mensen buiten mijn huidige connectie kring en daarbij natuurlijk de nodige informatie te halen en geven op het forum.

Bereik je klanten met een originele website. Tatof bied talloze mogelijkheden om een website te beginnen of te verbeteren. Voor meer informatie www.tatof.nl of info@tatof.nl

Link naar reactie

Beste leden van HigherLevel,

 

Een tijdje geleden ben ik op dit forum terechtgekomen en in de tussentijd heb ik al heel wat geleerd door jullie bijdragen aandachtig te lezen.

 

Nu heb ik mezelf ook aangemeld en ik zal me eventjes voorstellen. Mijn naam is Dave van Heukelom. Op dit moment studeer ik aan de Fontys International Business School in Venlo. De opleiding die ik daar volg is International Business and Management Studies. Tevens ben ik bezig met het opzetten van een (internet)onderneming. De website is op dit moment in volle maak en ondertussen ben ik veel aan het leren (en ervaren) over wat er bij een onderneming allemaal komt kijken.

Hierbij heeft dit forum zeker een steentje aan bijgedragen.

 

Ik ben eigenlijk van jongs af aan al geïnteresseerd geweest in ondernemen. Ik vond het altijd geweldig om te zien wanneer iemand een succesvol bedrijf heeft opgebouwd. Een aantal jaren geleden heb ik dan ook bij de bibliotheek een aantal boeken geleend. Inderdaad, over een ondernemer die het een en ander heeft opgebouwd. Zijn naam: Richard Branson, wat mij betreft een geweldig ondernemer.

 

Nu ben ik zelf dus bezig met een eigen onderneming op de poten te zetten. Binnenkort ga ik naar de KvK om een nummer aan te vragen en vanaf dan is het officieel: dan ben ik ondernemer! Ik zal jullie hierover zeker op de hoogte houden en in de tussentijd leer ik gewoon lekker door en zal ik proberen een bijdrage te leveren aan dit forum.

 

Met vriendelijke groet,

 

Dave van Heukelom

 

Laat zien wie u bent op http://www.my-offer.nl/!

My Offer is hét online platform waarop zelfstandig ondernemers zichzelf en hun bedrijf presenteren.

Link naar reactie

hallo!

 

ik lees al enige tijd mee op Highe Level, gister mijn eerste topicvraag geopend en het blijft een verslavend forum: ik open het meerdere keren per dag om te kijken of er nog wat interessante informatie is.

 

ik ben jacqueline, 34 jaar oud/ jong en heb een vaste baan als rijksambtenaar bij Justitie. (36 uur per week). Daarnaast heb ik een eigen adviesbedrijf wat ontruimingsplannen maakt, ontruimingsplattegronden vervaardigd (autocad), RI&E's maakt, VCA trajecten begeleidt, VCA vol/basis cursussen geeft etc. De laatste jaren schrijf ik ook veiligheidsplannen voor grootschalige evenementen.

 

Het begon ooit met een opdrachtje per 4 maanden, maar is een beetje uit de klauwen gegroeid de laatste jaren:-)

 

Elke donderdag studeer ik aan de universiteit van Antwerpen Hogere Veiligheidskunde. Gelukkig nog maar een half jaartje want het is bijna niet meer vol te houden allemaal :-K

 

na mijn studie wil ik graag wat minder in de veiligheid werken en ben me aan het orienteren nog een bedrijf op te starten, ik zit te denken aan een webwinkel. Kortom, ideeen zat!

 

 

 

Link naar reactie
Gast Verwijderd account

Hallo allemaal,

 

Leuk topic! Mijn naam is Mathijs van Druten, adviseur bij Subsidiebureau Nederland (http://www.subsidiebureau-nederland.nl) en tevens de eigenaar van deze eenmanszaak. Ik adviseer organisaties op het gebied van subsidies en fiscale regelingen. Daarbij kan bijvoorbeeld worden gedacht aan regelingen gericht op product/proces innovaties en investeringen in energiezuinige of milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen.

 

Via HL ben ik al veel te weten gekomen over zaken m.b.t. het ondernemen. Ik hoop daarom zo nu en dan zelf een bijdrage te kunnen leveren aan dit forum.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Mathijs van Druten

Link naar reactie

geachte leden van HigherLevel,

 

Na het zien van dit topic word het maar eens tijd dat ik mij ook ga voorstellen.

Ik ben Perry Broeders, woonachtig in het Brabantse Zevenbergen. Naar aanleiding van de plannen om voor mijzelf te beginnen ben ik druk gaan googlen, en zo op deze site gekomen. Daar ik al 19 jaar in het schildersvak actief ben en ik mij hierin nog steeds als een vis in het water voel hoef ik vast niet te vertellen dat ik als zelfstandige wil gaan schilderen ;)

Het idee om voor mijzelf te beginnen is zo'n 11 jaar geleden ontstaan. Toen heb ik een hele stapel papieren van de belastingdienst en kvk door genomen, maar durfde uiteindelijk de stap niet te zetten. Als ik nu terug kijk kan ik ook zeggen dat ik toen de juiste ervaring nog niet had opgedaan, miste toch nog wel de nodige vakkennis. De jaren daarna heeft mijn ex mijn plan tegen gehouden, maar daar heb ik nou gelukkig geen last meer van. Mijn idee is om mijzelf eerst voornamelijk aan schildersbedrijven te verhuren en een eigen klantenkring op zien te bouwen. Het eerste jaar zal vermoedelijk het lastigste zijn, maar deze uitdaging ga ik graag aan.

Omdat het in de winter periode vaak tegen valt met werk zit ik nou tijdelijk bij huis, en word nou door het uwv begeleid met mijn plannen. Zo heb ik 7 februari een informatie ochtend waarbij mensen van het uwv, belastingdienst en kvk aanwezig zijn, 14 februari volgt een gesprek van 3 kwartier. Hopelijk kan ik daarna officieel de stap zetten.

Link naar reactie

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    6 leden, 216 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.