De Grote Voorstel-Draad van HigherLevel : Welkom!

Aanbevolen berichten

Hallo leden van Higherlevel.nl,

 

Na lange tijd meegelezen te hebben tijdens het opzetten van mijn nieuwe uitdaging, heb ik me vorige week officieel aangemeld. Dit is dan ook een mooi moment om me even voor te stellen:

 

Mijn naam is Quincy Rossieau, 28 jaar en samen met mijn vrouw heb ik een prachtige dochter van een jaar en drie maanden. Ik ben de afgelopen tijd druk bezig geweest met het opzetten van een nieuw project in mijn leven, importeur van biologische extra vergine olijfolie. Dit doe ik op dit moment langs mijn huidige baan als account manager.

 

Een aantal maanden geleden ben ik toevallig in contact gekomen met Americo Quattrociocchi, een olijfolie producent uit Alatri, Italië. Na wat over- en weer gemail heb ik een paar flessen olijfolie bij hem besteld. Deze olijfolie was van dusdanig hoge kwaliteit dat ik en mijn vrouw serieus na gingen denken over de mogelijkheden. Eén van de gestuurde olijfolies was de Olivastro, die in 2011 en 2013 de prijs heeft gewonnen voor de beste biologische olijfolie ter wereld. Hiernaast staan er nog legio andere prijzen op het conto van Quattrociocchi.

 

Het bleek dat Quattrociocchi geen importeur meer had in Nederland, en wij zagen hier wel brood in (natuurlijk wel met zout en Olivastro olijfolie hierover).

 

Ik ben toen naar Italë gevlogen om hem te bezoeken en de mogelijkheden te bespreken. Na een goed verblijf daar hebben we de eerste bestelling gedaan en inmiddels ontvangen. We zijn de afgelopen maand gigantisch druk geweest met onze webshop, welke sinds gisteren online is en de eerste bestellingen al verwerkt heeft!

 

Verder kunnen we ook al de eerste restaurants tot onze klanten rekenen.

 

Al met al een goed begin, en het is ontzettend spannend hoe het zich gaat ontwikkelen. Ik heb van dit forum al een hoop nuttige informatie kunnen gebruiken, en ben er van overtuigd dat dat in de toekomst zeker niet minder wordt. Ik hoop natuurlijk naar lezen ook een nuttige bijdrage te kunnen leveren aan dit forum.

 

Met vriendelijke groet,

 

Quincy Rossieau

Quattrociocchi, producent van oa Olivastro, De Beste Biologische Olijfolie ter Wereld, volgens Flos Olei! www.quattrociocchi-olie.nl

Link naar reactie

Hallo allemaal!

 

Vandaag mag ik mezelf ook voorstellen, want mijn eigen bedrijf Vlemminx Company ziet het levenslicht.

 

Na mijn studies Logistiek & Technische Vervoerskunde en Bedrijfskunde (specialisatie Strategie, Marketing & Distributie) heb ik een jaar als marktonderzoeker gewerkt voor BAM NBM. Daarna ben ik gestart als organisatie-adviseur bij Twynstra Gudde, waar ik ruim 11 jaar heb gewerkt.

 

In 2008 ben ik geshockeerd door het rapport ‘Nederland in de wereld’, van het Innovatieplatform. In dat rapport wordt de veranderende wereld en de positie van Nederland beschreven. Ik las een duidelijk signaal: er is werk aan de winkel. Ik merkte daar in de praktijk echter maar weinig van. Organisaties bleven doen wat (en hoe) ze al deden. Om te helpen, ben ik me meer gaan richten op wat organisaties echt succesvol maakt. Ik schrijf daar onder andere een blog over en heb een mooi onderzoek uitgevoerd naar succes in het MKB in 2011/2012 (zie: http://duurzaamsucces.wordpress.com/2012/08/14/succes-in-het-mkb/). De vele bevlogen ondernemers die ik sindsdien heb ontmoet, hebben mij doen inzien dat ik nog meer aan hun kant wil staan. Als (meewerkend) adviseur en als ondernemer. Om daar optimaal invulling aan te kunnen geven, heb ik besloten de stap te zetten naar zelfstandig ondernemerschap. Ik wil een actieve(re) bijdrage leveren aan ‘de taart groter maken’ voor Nederland; zorgen voor (een) mooi(e) bedrij(f)(ven) waarin mensen met veel plezier aan goede dingen werken.

 

Vanuit Vlemminx Company help ik mensen en organisaties langs twee wegen: organisatie-advies en start-up begeleiding.

 

Organisatie-advies

Organisaties zijn er om de mensen die er werken te helpen hun werk zo goed mogelijk te doen. Naarmate organisaties groeien, wordt het steeds lastiger deze zodanig vorm te geven dat deze faciliterende rol er ook daadwerkelijk (optimaal) is. Er sluipen allerlei belemmeringen de organisatie in. Ik help organisaties bij de vormgeving van hun organisatie-inrichting en zoek met de betrokkenen naar wat binnen de context het beste werkt. Zo komen we tot organisaties met hogere klant- en medewerkertevredenheid en (daardoor) duurzame resultaten.

 

Start-up begeleiding

Er zijn in Nederland genoeg mensen met prachtige ideeën. Er zijn echter te weinig mensen die ook daadwerkelijk iets met die ideeën doen. Ze worden in beslag genomen door hun baan, hun gezin, hun verplichtingen of ze hebben geen idee hoe ze met hun idee aan de slag kunnen gaan. Om deze mensen te helpen, bied ik start-up begeleiding aan. Ik help mensen met een goed idee dit te vertalen naar een ondernemingsplan, help ze hier financiering voor te verkrijgen en, indien gewenst, bij het daadwerkelijk opzetten van het bedrijf.

 

Mijn nieuwe eigenstandigheid geeft mij alle ruimte om klanten optimaal te bedienen tegen een fair tarief. Ik beschik over een groot netwerk met alle denkbare expertise waar ik, indien nodig, een beroep op kan doen. En Higherlevel is natuurlijk ook een mooi platform om benodigde expertise te vinden!

 

Meer weten? Neem eens een kijkje op mijn website (www.vlemminxcompany.com), lees mijn blog (http://duurzaamsucces.wordpress.com) of nog beter, laten we eens kennis maken! Je weer maar nooit hoe een koe een haas vangt... :)

Heeft u een briljant idee? Of wilt u uw organisatie versterken? Ik help u graag: http://www.vlemminxcompany.com

Link naar reactie

Ook ik wil mij voorstellen als nieuw lid bij HL. Regelmatig hield ik dit forum en bijbehorende extra's in de gaten, waarnar het toch eens tijd werd voor een account.

 

Ik ben een jonge zelfstandig ondernemer, die per ongelijk erin is gerold.

 

Vroeger was ik zeer actief als DJ, waarvoor ik al het nodige licht & geluid bij elkaar had gespaard. Ongeveer vier jaar geleden ben ik mijn eigen materiaal gaan verhuren en al snel groeide het uit tot een verhuurbedrijf. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik dat kan doorzetten en de huidige groei (ondanks de crisis) kan blijven vasthouden.

 

Graag deel ik mijn ervaringen met jullie en leer ik graag bij!

 

 

Link naar reactie

Hallo allemaal,

 

Higherlevel kende ik al een tijdje maar had me nog niet aangemeld.

 

Mijn naam is Dennis, ik ben 23 jaar en studeer digitale communicatie. In februari moet ik klaar zijn als het goed is :)

 

Sinds 2011 heb ik ook mijn eigen bedrijf. Ik heb begonnen met het schrijven van (SEO) teksten maar richt me nu meer op online marketing in het algemeen. Raakvlakken; SEO, SEA, Conversie optimalisatie, e-commerce etc.

 

Zelf heb ik één webshop met eigen voorraad en is een tweede webshop in ontwikkeling (dropshipping).

 

Verder ook betrokken bij een aantal leuke (internet)concepten die hopelijk ooit gaan zorgen voor financiële onafhankelijkheid.

Link naar reactie

Hai allemaal, ik ben niet nieuw maar heb wel mijn naam veranderd ;-)

 

Ik vind het prettiger om op deze wijze mee te tikken. Ik had HL eigenlijk verlaten, maar zo nu en dan zoek ik info en dan komt steeds HL omhoog in google en zit ik dus toch weer hier. Nu zag ik een topic waarin ik graag wil mee tikken......

 

dus probeer ik het nog es een keer........

 

Ik draai nu 4 maanden mijn eigen winkel, hoop geleerd, het gaat best wel goed, mijn prognose klopt in deze eerste maanden aardig, maar ach wat zegt nu 4 maanden? Klanten zijn enthousiast, komen terug en dagelijks nieuwe klanten. Webshop wordt vooral door klanten gebruikt om op te kijken en dan naar de winkel te komen. Daar is dus werk aan de winkel. Ik wil immers ook mensen bereiken die niet fysiek naar de winkel komen.

Ik zit in ieder geval op de juiste weg! En nu ga ik wat kennis delen ;-)

 

Groeten Henny

Link naar reactie
Gast Verwijderd account

Goedemiddag allemaal,

 

Na al even rondgeneusd te hebben op het forum dacht ik me ook even voor te stellen :-)

 

Mijn naam is Sander Scholten en sinds half maart run ik een webshop op www.fietsslot.nl. Je zult vast wel kunnen raden waar het assortiment uit bestaat :-) De shop is eigenlijk opgezet bij wijze van experiment, maar begint nu stiekem toch best aardig te lopen.

 

Ontzettend leuk om te doen en nieuwe dingen mee te leren. Wellicht dat ik met het higher level forum weer een stap verder kom.

 

Groet,

 

Sander

Link naar reactie
Gast Verwijderd account

Beste leden van Higherlevel.nl,

 

Al een hele tijd lees ik mee op dit forum en nu ben ik ook maar eens lid geworden. Mijn naam is Lucas van Ouwerkerk en in ben nu anderhalf jaar ondernemer met adviesbureau Superfris. (http://www.superfris.nu) Ik help mijn klanten bij het winnen van aanbestedingen en tenders. Dat doe ik alleen maar als het nodig is, en komt nogal eens voor, huur ik andere zelfstandigen in.

 

Hoewel het goed gaat is het ondernemen nog steeds een groot leerzaam avontuur en ik vind het interessant om op dit forum andere ondernemers ervaringen en vragen te lezen.

 

Vriendelijke groet,

 

 

Lucas

 

Link naar reactie

Even voorstellen

 

na lang nagedacht te hebben toch voor mezelf begonnen omdat ik een nieuwe uitdaging zocht.

Ik heb zo een 12 jaar lang in de ICT gezeten. Ik ben als franchise ondernemer sinds 2013 begonnen met een eigen uitzendbureau voor allerlei ICT functies waarom? Omdat ik geloof dat deze markt alleen maar meer gaat groeien alles wordt gedigitaliseerd. En steeds meer kandidaten nodig hebben.

 

Ik heb nog geen website die moet nog komen, ik zit aangesloten bij www.arbeidsmakelaars.nl

 

Wel heb ik een linkedinaccount http://www.linkedin.com/in/arbeidsmakelaarberghahn

 

Ik hoop hier veel kennis te delen en te netwerken.

 

Met vriendelijke groet,

 

Jeffrey

Link naar reactie

Hallo allemaal,

 

Ik wil me natuurlijk ook best wel even voorstellen. Ik ben als ondernemer in het voorjaar gestart met Buten Art Gallery. Een eigen digitale galerie is een gevolg van een hobby van mij, schilderen.

In augustus heb ik Elle Decoration een advertentie gehad, maar dat heeft alleen al tot zeer weinig bezoekers op de website geleid.

Als dit goede bezoekers opleverd is dit prima, maar voorlopig ben ik ervaring rijker dat dure advertenties waarschijnlijk voor een lange adem zijn. Wie weet.

De komende tijd zal ik meer aandacht geven aan social media en ga ik flyeren.

 

Tot nu toe heb ik al veel goede informatie van HL gehaald en zal ik blijven doen. Of ik zelf af en toe post moet blijken of ik iets zinvols kan toevoegen. Ben wel blij met dit forum met waar ik veel antwoorden op mijn vragen haal.

 

groet,

Iwan

Buten Art Gallery

http://www.buten.org

Link naar reactie

Hoi iedereen,

 

Ik stel me ook maar even voor. Ik ben Jeroen Rommelaars - sinds begin 2013 (dus nog niet zolang) een echte 'ondernemer' met mijn eigen videoproductiebedrijf - Cropped Media. Bij het ondernemersschap komen nog zoveel vragen naar boven drijven dat ik iedere hulp die ik kan krijgen het liefst met beiden handen aanpak, en vandaar dat ik me heb geregistreerd op dit forum.

 

Ik hoop veel nuttige informatie te vinden, maar ook zeker mijn kennis te delen op het gebied van video, videomarketing en VSEO. Ik wil niet zeggen dat ik dé expert op die gebieden ben, maar ik ben er wel 24/7 mee bezig. Ik denk dan ook dat ik vrij veilig kan zeggen dat ik er wel 'het-een-en-het-ander' van weet :)

 

Groetjes,

 

Jeroen

Cropped Media videoproductie Amersfoort - Voor al uw videoproducties.

90 Seconds Business View - Persoonlijke en betaalbare bedrijfsfilm - ideaal voor ZZP-ers

Link naar reactie

Iedereen @ Higherlevel gegroet,

 

Mijn naam is Stephan Kuipers, ondernemer en oprichter van S. Kuipers Retail ( KvK vond de S noodzakelijk omdat er al een Kuipers Retail bestaat ) Kuipers Retail richt zich op het begeleiden van startende ondernemers binnen de detailhandel. Dit vanuit huis, flexplekken en / of op locatie. Nu ben ik begonnen met het opzetten van een project onder Kuipers Retail, genaamd B&S Groningen, waarbij ik op een locatie ga faciliteren van verkoopruimte aan startende ondernemers binnen de detailhandel. Dus een shop-in-shop :) Met als doel samen onder 1 dak te ondernemen om van elkaar te leren en elkaar te ondersteunen met begeleiding vanuit Kuipers Retail. Momenteel nog zoekende naar een juiste locatie binnen Groningen ( geen acquisitie ;) )

 

Daarnaast hoop ik met B&S Groningen een springplank te kunnen zijn, zodat de startende ondernemer later op een stand-alone locatie zijn eigen winkel kan runnen.

 

Afsluitend met vriendelijke groet,

 

Stephan Kuipers

Want to know more about me...? Just ask Google or the NSA

 

www.stephankuipers.info - www.kuipersretail.nl - www.bsgroningen.nl

Link naar reactie

Beste leden van Higherlevel.nl

 

Al jaren lees ik mee op dit forum. Ik ben zelfs bij het afgelopen Next Event geweest en nu dus eindelijk lid geworden.

 

Mijn naam is Ben Hoejenbos. Zes maanden geleden ben ik met Wastenet inzameling gestart. Met Wastenet inzameling bemiddel ik op het gebied van afvalinzameling. Ik breng vraag en aanbod bij elkaar in een afvalinzamelingscollectief. Dit is geografisch georiënteerd (per bedrijventerrein) of gericht op een bepaalde sector, zoals bijvoorbeeld garagebedrijven of bouwbedrijven. Door gezamenlijk voor een groter volume te zorgen ontstaat er zowel een logistiekvoordeel als een inkoopvoordeel. Dit zorgt voor aantrekkelijke prijs voor de deelnemers!

 

Ik hoop nog veel informatie via het Higherlevel netwerk te krijgen en nu eindelijk ook eens iets terug te kunnen geven.

 

Groeten,

 

 

Ben Hoejenbos

www.wastenet.nl Sluit nu aan bij een inzamelingscollectief en bespaar!

Link naar reactie

Hallo Iwan, Jeroen, Stephan en Ben,

 

Hartelijk welkom op higherlevel. Jullie gaan hier ongetwijfeld veel informatie vinden en, naar ik hoop, ook delen.

Schroom niet je vragen hier te stellen.

 

Veel succes met ondernemen!

 

Mod-groet,

Marjan

maak eens een buiteling:

www.saltoadvies.nl

Link naar reactie

Hallo ondernemers,

 

bij deze wil ik me even (her) voorstellen. (ik was een tijd lid, maar niet actief hier.)

 

Geschiedenis;

Toen ik mijn studie afgerond had ben ik als groentje begonnen in de bakkerswereld.

Mijn ouders hadden toen een middelgroot ambachtelijke bakkerij waarin ik de mogelijkheid had om dit in toekomst over te nemen samen met zuster. Na jarenlange stress/strijd en negatieve energie en werkweken van 70+ heb ik 2 jaar geleden besloten die deur dicht te gooien.

Wat mijn zus nog wilde met de zaak zou me een biet wezen. Privé konden en kunnen we prima door een deur maar zakelijk gezien tegenpolen.

Om een lang verhaal kort te maken is het hele circus verkocht aan een collega bakker in de omgeving 31/12 jl.

Ik zou daar een jaar werkzaam zijn in dienstverband, maar dat hebben ze maar 8 maanden volgehouden.

(het kon niet op en te grote schoenen aangetrokken).

 

Omdat ik op gegeven moment de productie ging leiden en zuster het verkoopkanaal, had sr de laatste 15 jaar vooral zijn pijlen gericht op zijn uit de hand gelopen hobby; handel in bakkerij apparatuur en aanverwante artikelen nieuw en gebruikt.

Het komt neer op nieuw import en ingeruilde apparatuur vaak export. En met succes.

 

Doordat ikzelf na 8 mnd nu vrij onverwachts in de ww zit ,ben ik me meer gaan bemoeien/verdiepen en merk dat er persoonlijke potentie in zit. De aspecten van vraag en aanbod bij elkaar brengen staan me zeer aan en gaat dan ook niet zonder succes.

 

Op dit moment ben ik bezig met een starters regeling van het UWV. Ik ga zelfstandig en ben het zat om met anderen rekening te houden. Het word tijd dat m'n bovenmatige inzet... loont.

Het beste zou het scenario zijn dat ik compagnon van sr zou worden. Hij is inmiddels 68 jaar en niet zo actief mbt internet etc. waar progressie te behalen valt. De combi van mijn expertise op gebied van social media etc enerzijds en zijn opgebouwde connecties en voorraad aan de andere kant.

 

Helaas door faillissement van de bakkerij, worden er € misgelopen en zit sr op dit moment met een schitterend opgeknapt pand.. maar wel leeg. Jullie snappen dat dit stevig op alle budget drukt. Dus een extra persoon in de bestaande apparatuurhandel zit er nu niet in.

 

Dan maar zelf opstarten...ik wil niet nog eens door de situatie tegen gehouden worden!

Ken de markt inmiddels, ik kan goed aan bakkers verkopen doordat ik goed kan inschatten hoe mijn doelgroep denkt omdat ik uit hetzelfde hout gesneden ben.

 

Ben me nu nog aan het oriënteren hoe we het in een vat moeten gieten, ik wil eigenlijk niet concurreren met sr maar elkaar versterken. Maar daarover maar verder in een ander topic!

 

Gr jan

 

 

 

 

wat een ander beter kan moet je niet zelf doen

Link naar reactie

Hallo allemaal, ik zal me even voorstellen: ik ben Ina, 42 jaar en ondernemer sinds 2012. Een mooie en intensieve ontdekkingstocht nu ik op de goede weg zit en doe wat ik leuk vind. Ik maak collagekunst, abstracte kunst, ontwikkel en ontwerp kaartensets (creativiteitskaarten, ADHD-coachingskaarten etc.) en ansichtkaarten voor kaartje2go. In mijn werk word heel gelukkig van brainstormen en kunst maken. Ik mag graag creatief meedenken met anderen.

 

Groetjes van Ina.

www.speelsekunst.nl

Link naar reactie

Goedemiddag Allemaal,

 

Ik wil ons even voorstellen wij zijn een erotische webwinkel (dropshipping) www.toys4love.nl welke nu een jaar on-line is, door schade en schande veel geleerd en de site staat en is netjes gevuld en volledig up-to-date.

 

De volgende stap is het genereren van traffic en uiteraard sales, ik schrijf schade en schande doordat wij redelijk wat geïnvesteerd hebben in adverteren echter zonder goede resultaten, dat is tevens de rede dat ik mij op dit forum aangemeld heb.

 

Iedereen weet het beter tegen nog mooiere tarieven met nul als resultaat.

 

Concreet, de volgende stap is vindbaarheid en traffic, ik hoop dat jullie mij hiermee kunnen helpen zodat wij nu wel de goede wegen bewandelen.

 

Gr

Toys4Love

www.toys4love.nl Uw website voor erotiek, vrouwvriendelijk en discreet.

Link naar reactie

Goedemiddag Jan, Ina en T4L,

 

ook alle drie welkom op ondernemersforum Higherlevel. Leuk om te zien dat weer drie nieuwe leden met zo verschillende activiteiten zich aanmelden!

 

Groet,

 

Highio

"The secret is to take an existing product, service or concept and then take it up a level by applying your own vision and creativity."

Link naar reactie

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    4 leden, 129 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.