De Grote Voorstel-Draad van HigherLevel : Welkom!

Aanbevolen berichten

Goedemorgen!

 

Mijn naam is Robert, 29 jaar, en sta samen met mijn partner op het punt om onze zekerheid op te geven, en onszelf in het ondernemerschap te onderdompelen....

 

Op bepaalde punten hebben wij veel vragen, waar we oa hier goede antwoorden hopen te vinden. Op andere zaken (douane, ondernemen in 'opkomende economieën' (3de wereld landen) & life sciences hebben we weer veel verstand, wat we ook constructief zullen delen.

 

Kortom, een spannende tijd gaan we tegemoet, en hopen dat wij veel aan HL zullen hebben, maar ook dat HL wat aan ons heeft.

 

Groet, Robert & Nadine

auteur v/h boek: The Fundamental Basics: International Trade.

Link naar reactie

Hallo mede-ondernemers,

 

Mijn naam is Richard Scheurwater-Donker, 39 jaar, woonachtig in Dordrecht. In 2013 ben ik als ondernemer gestart en hoewel ik al een aantal keren een blik op dit forum had geworpen vond ik het nu dan maar eens tijd worden om mijzelf ook bij deze groep aan te sluiten.

Mijn onderneming "Orde op de zaak" is gericht op psychische en psychosociale hulpverlening aan (met name) werknemers binnen bedrijven. Psychosociale problemen zijn er in vele vormen en gradaties. Denk maar eens aan; stress, werkdruk, conflicten, motivatieproblemen, communicatieproblemen, angst en onzekerheid. Ook privé omstandigheden kunnen zogen voor problemen op de werkvloer; relationele problemen, verlies en rouw, financiële problemen, piekeren en onrust zijn daar wat voorbeelden van. Uiteindelijk kunnen psychosociale problemen voor veel schade zorgen, voor zowel de persoon in kwestie als voor de betrokkenen, maar ook materieel en financieel vlak. Bedrijven zullen, ook ingegeven door de erkenning en het recent geformuleerde plan van aanpak door de overheid, steeds meer deze groeiende problematiek gaan erkennen. In mijn rol als bedrijfscounsellor kan ik bijdragen aan het bevorderen van persoonlijk welzijn, collegialiteit, sfeer en bedrijfsprocessen. Dit werkt motivatie-,inspiratie- en prestatieverhogend waar iedere betrokkene bij gebaat is, maar ook het bedrijfsresultaat. Denk maar eens aan de kosten van langdurig ziekteverzuim (burnout), conflicten op de werkvloer, gebrekkige onderlinge communicatie en begrip en gedemotiveerd personeel. Met bedrijfscounselling worden tal van menselijke maar ook zakelijke processen gunstig beïnvloedt en worden de kosten die voortkomen uit psychische en psychosociale problemen tot een minimum beperkt.

 

Ik hoop hier op het forum inspiratie te vinden, antwoorden op mijn vragen en op een prettige wijze nieuwe connecties te maken. Natuurlijk wil ik ook graag mijn collega-ondernemers voorzien van kennis wanneer deze ingezet kan worden bij de beantwoording van bepaalde vragen. Iedereen heeft zijn eigen vakkennis en feeling voor bepaalde zaken en zo kunnen wij elkaar mooi aanvullen (denk ik en hoop ik) !

 

Hartelijke groet!

 

Richard Scheurwater-Donker.

Advertorial_DeSterrenburger.thumb.jpg.e23515847ce1e31e6c2d1e357bd3dd9f.jpg

"Orde op de zaak" is specialist in psychosociale hulpverlening aan bedrijven en hun werknemers. Het biedt (ook preventieve) oplossingen op psychisch en psychosociaal gebied ten aanzien van welzijn, verzuim, arbeidscultuur en kostenbesparingen.

Link naar reactie

Beste allemaal,

 

Ik ben op zoek geweest naar een voorstel pagina maar tot mijn verbazing heb ik deze niet kunnen vinden. Misschien heb ik op deze late avond helemaal over het voorsteltopic heen gekeken maar goed, mijn naam is Joshua en ik ben 18 jaar. Ik ben ondernemer.

 

Ondernemer? Ja zeker. Ik heb nog geen enkel idee waar in maar het staat op een of andere manier op mijn lijf geschreven. Tevens ben ik ook een succesvolle ondernemer, over vijf jaar ben ik multi miljonair. Hoe ik dit ga flikken? Ook hier heb ik nog geen idee over. Waarom ben ik uberhaupt ondernemer geworden? Ook hiervan heb ik geen enkel idee. Wat ik wel weet is dat ik ondernemen leuk vind, ik een succesvolle ondernemer word en het op mijn lijf geschreven staat. Het klinkt allemaal wat vreemd, maar ik geloof er heilig in.

 

Toen ik amper vijf jaar oud was en in Turkije een boottocht deed wist ik het, later, als ik rijk was, kocht ik ook zo'n boot. Jaren lang vertelde ik mijn ouders dat ze over 20 jaar op mijn boot mochten varen. Leuk vonden ze het, ze herinneren mij er nog elke week aan. Drie jaar later overleed mijn opa, ik herinner het me ondanks dat het elf jaar geleden is nog als de dag van gister. Twee jaar later, toen ik inmiddels tien was bezochten mijn moeder en oma een of andere medium, deze wist dingen te vertellen wat echt gebeurt waren en ook wist deze dingen te voorspellen die tot nu toe een voor een zijn uitgekomen. Ik vond het allemaal wel welletjes, op mijn 13e vroeg ik er ooit eens na, mijn moeder zei mij toen dat ik miljonair zou worden. Ik heb me er nooit mee bezig gehouden maar gek genoeg maak ik keuzes die iets beginnen te vormen. Op mijn 10e begon ik bijvoorbeeld al een webdesign bedrijf en verdiende ik mijn eerste tientjes die ik vervolgens weer aan games spendeerde. Ik wist niet eens wat ondernemen was, ik deed mijn werk voor de laagste prijzen zodat ik zeker was van game te goed. Toen ik op de middelbare school zat begon ik op VMBO-K, ik ben toen na VMBO-T gegaan en na mijn examen daar ben ik HAVO gaan doen. Ook de HAVO doorliep ik een keer, nu heb ik een halfjaar geleden een keuze moeten maken. Iets zej mij dat ik die maand een van de grootste keuzes in mijn leven ging maken. Gek genoeg, weet ik nog precies dat iets mij dat zei. Ik koos die maand voor de opleiding Small Business & Retail management, eigenlijk, zo uit het niets. Op de opleiding wordt aandacht besteed aan veel aspecten voor het ondernemen, maar ook voor de hele economie. Ik vind de opleiding tot nu toe erg leuk en het geeft mij het gevoel dat dit het is.

 

Ik heb sterk het gevoel dat mijn leven al bepaald is, ik ben even vergeten te vertellen dat ik na het leiden van het webdesign bedrijfje ook moderator was op een forum van 3000 leden. Erg apart om dit als 11-jarige al deed en mensen van 20 jaar op hun fouten wees. Nu als 18 jarige geef ik in een supermarkt leiding aan 50 vulploegers, ook deze baan kwam uit het niets, ik heb er mijn best niet voor gedaan, niets. Erg apart, ergens zit een engeltje op mijn schouder die mijn leven bepaald. Ik heb zonder ooit te leren mijn hele middelbare school gehaald. Van VMBO-K tot aan de HAVO aan toe. Zelfs voor mijn VMBO-T examens én HAVO examens heb ik geen boeken geopend. Op de HBO volg ik nog diezelfde weg, de eerste tentamens faalde 85% van de mensen. 85% wisten één of meer tentamens niet te halen. En het ergste was, men had er goed voor gestudeerd. En ik? Ik niet, maar ik heb het gehaald.

 

Ik heb het gevoel dat mijn leven al bepaald is, dat ik in een droom leef. Zonder iets te doen overkomt mij alles. Wat ik wel weet is dat ik niet miljonair wil worden ten koste van anderen, ik wil miljonair worden en tegelijkertijd de wereld verbeteren.

 

Ik ben Joshua, ik ben ondernemer.

Link naar reactie

Beste Higherlevel

 

Ik wil mij voorstellen. Ik ben Helena Janssen 29 jaar ik kom uit Amsterdam en ben bezig met het opzetten van mij payrollbedrijf. Mijn vader is nederlands en mijn moeder is grieks ben dus een halfbloedje.

Na 5 jaar hardwerken in loondienst ben ik nu eindelijk voor mij zelf begonnen met steun van mijn familie uiteraard. Mijn afgeronde opleidingen zijn HBO - MER en ben bezig nu VPS af te ronden.

 

Waar ik op zoek naar ben is natuurlijk veel informatie maar met mij kennis en kunde kan ik jullie ook van informatie voorzien.

 

Groet, Helena

 

 

 

 

 

 

Link naar reactie

Beste helenajanssen, welkom op Higherlevel!

 

Erg fijn om te lezen dat je niet alleen op zoek bent naar informatie maar ook je eigen kennis en kunde beschikbaar wilt stellen aan de leden van dit forum.

 

Groet,

 

Norbert Bakker

 

HL moderator

Ik adviseer over en bemiddel in verzekeringen voor ondernemers en bedrijven.

Vragen of offertes?  Contact

 

Link naar reactie

 

Ik heb het gevoel dat mijn leven al bepaald is, dat ik in een droom leef. Zonder iets te doen overkomt mij alles. Wat ik wel weet is dat ik niet miljonair wil worden ten koste van anderen, ik wil miljonair worden en tegelijkertijd de wereld verbeteren.

 

 

Ik zou niks anders meer doen dan lotto spelen. ;D

China Trade Consult

www.china-trade-consult.nl en www.china-trade-consult.de

Link naar reactie

 

Ik heb het gevoel dat mijn leven al bepaald is, dat ik in een droom leef. Zonder iets te doen overkomt mij alles. Wat ik wel weet is dat ik niet miljonair wil worden ten koste van anderen, ik wil miljonair worden en tegelijkertijd de wereld verbeteren.

 

 

Ik zou niks anders meer doen dan lotto spelen. ;D

Ik koop niet voor niets steeds een staatslot. :D

Link naar reactie

Hallo , ik ben Fred , en al zo'n 25 jaar heel creatief denker in problemen ,oplossingen en nieuwe ideen , waarbij ik zelf (helaas) nooit aan een eigen bedrijf begonnen ben.

 

Ik ben hier omdat ik op millieutechnisch gebied een project ga beginnen , maar met een aantal problemen zit waarvan een paar onoverkomelijk , en hier tips en ervaringen zoek om dit project op te starten.

Link naar reactie

Beste Forum Leden,

 

Ik zal mij voorstellen , mijn naam is Akash Mastenbroek.

Ik ben reeds begonnen met handelforums.

Ik heb een eigen bedrijf in Bangladesh en een partner bedrijf in Nederland.

 

Ik ben sinds 2008 begonnen met het voornamelijk exporteren van kleding , juten en hebbedingetjes vanuit Bangladesh.

Natuurlijk met fabrieken onder goeie omstandigheden waarvan de gebouwen rechtop blijven staan ;)

 

De reden dat ik ook verhuist ben is omdat Bangladesh eenmaal veel aan te bieden heeft qua export/prijzen en bedrijven het gemakkelijker en vertrouwelijker vinden om met een Nederlander te handelen dan een of ander onbekend bedrijfje waarbij er met gebroken Engels word gesproken.

 

Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën of contacten dus mocht je een idee hebben of vragen kan je die altijd aan mij stellen!

 

Groeten,

Akash

Link naar reactie

Na een jarenlange afwezigheid waarin veel is gebeurd nu hier weer de draad opgepakt.

 

Inmiddels in een andere setting bezig met allerlei rond marketing en reclame.

De nadruk blijft liggen op relatiegeschenken en promotionele producten, maar door nauwe samenwerking

met diverse partners nu ook webdesign, pre-press en advertising, lead generation, marketingadvies en freelance sales.

 

Voor wie vragen heeft op dit gebied. stel ze gerust en ik zal zien wat ik voor je kan betekenen.

 

Groet,

 

Rien Gluvers

 

 

Specialist op het gebied van "advertising by products",

vinder van het juiste geschenk voor uw doel.

Link naar reactie

Hallo mede-HL'ers,

 

Na lang wikken en wegen heb ik ook de knoop doorgehakt om zelfstandig ondernemer te worden. Ik lees hier al een tijdje mee, en vind veel interessante informatie, hartelijk dank voor ieder zijn bijdrage! Dit heeft mij zeker gesterkt in mijn keuze.

Nu vond ik het wel zo netjes om me maar eens te registreren, en op die manier actiever mee te kunnen denken, adviseren en lief en leed in het ondernemerschap te delen.

 

Even voorstellen: mijn naam is Daniëlle, en ben bezig met het opzetten van een bedrijfje waarin ik allerhande ondersteunende diensten aan wil bieden voor zelfstandigen, dit in de ruime zin van het woord. Momenteel ben ik bezig met het schrijven van mijn ondernemingsplan, om zo voor mezelf ook helder te krijgen hoe ik een en ander ga aanpakken, wat mijn doelen zijn, marktonderzoek doen en natuurlijk berekenen of mijn verwachtingen reëel zijn.

 

Ik hoop dat dit de juiste plek is om deze "kennismaking" te plaatsen, en hoop waardevolle bijdragen te kunnen doen en te krijgen.

 

Hartelijke groet

Daniëlle

Link naar reactie

beste HL'ers,

 

Bij deze wil ik mezelf ook even voorstellen. Mijn naam is Ernst-Jan van Eck, 32 jaar en sinds 11 jaar werkzaam bij een koeriersdienst. Sinds een tijdje speelt het plan om zelf een aandeel in de zaak te nemen. Nu dit wat serieuzere vormen begint aan te nemen kwam ik op dit forum terecht en sindsdien lees ik me gek hier. Ik ben namelijk nog niet echt thuis in de materie en wil dit zo snel mogelijk wel worden. Gelukkig heb ik wat mensen om me heen die me tot op zekere hoogte kunnen helpen.

 

Voor nu, bedankt voor alle reeds geplaatste vragen en antwoorden, zodra ik iets niet kan vinden gaan jullie van me horen!

 

Groeten,

 

Ernst-Jan van Eck

 

 

Link naar reactie

Ik ben hier sinds vandaag ook lid. Gewoon omdat het goed is om als ondernemer aan je netwerk te werken.

 

Daarnaast kunnen we hier veel leren van waar anderen al ervaringen hebben opgedaan. Omgekeerd kan ik anderen helpen met kennis en ervaring.

 

Ik hoop een prettige en nuttige samenwerking!

 

M.vr.gr.,

Bjorn

Ticketkantoor.nl - No-nonsece ticketservice voor elk evenement
Link naar reactie

Ook ik ben nieuw op dit forum. Ik heb het forum gevonden omdat ik met een vraag zit, die ik in het betreffende topic ga stellen. Wel vind ik het netjes om me even voor te stellen.

 

Ik ben Harm, 30 jaar en al enige tijd ondernemer. Mijn vragen berusten voornamelijk op rechtsvormen, en daar ga ik deze dan ook stellen.

 

Ik hoop hier nuttige informatie te vergaren en wellicht, als mensen op een vlak waarvan ik wat weet kan helpen, dit te doen.

 

Mvg

 

Harm

Link naar reactie

Hi allemaal,

 

Ook ik stel mij langs deze weg even voor:

 

Ik ben Christine van Oevelen en werk onder de naam Dulance Juridisch Advies. Ik ben vastgoed jurist met een achtergrond uit het officemanagement en asset management van vastgoed.

 

Sinds januari 2014 huur ik kantoorruimte en heb daar nog 2 kantoorkamers beschikbaar. Ik zou het geweldig vinden om ruimte te bieden aan andere ZZP / kleine bedrijven in een kantoorstructuur zodat je de mogelijkheid hebt om ook te sparren en mogelijk zelfs samen te werken.

 

Hopelijk kom ik inspirerende mensen en berichten tegen. Vanzelfsprekend ben ik bereid om mijn kennis en ervaring te delen.

 

Groet,

Dulance Juridisch Advies

 

Christine van Oevelen

Link naar reactie

Hallo HL'ers!

 

Mijn naam is Sander, 26 jaar, uit Grolloo, een klein dorpje in Drenthe. Ik lees op dit forum vaak interessante cases en tips over ondernemen, zelf ben ik al een aantal jaar ondernemer. Ik heb een bedrijf gehad in de verkoop van kiteboards, helaas bleek dit niet winstgevend. Ik ben nu samen met 2 vrienden een eigen beachwear lijn begonnen en heb besloten om me toch maar eens aan te melden op dit forum om ook te kunnen reageren op posts. Ik vind het erg interessant en leerzaam om de ervaringen op dit forum te lezen!

 

Groeten,

 

Sander

Link naar reactie

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    7 leden, 210 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.