De Grote Voorstel-Draad van HigherLevel : Welkom!

Aanbevolen berichten

Hallo Allemaal.

 

Ik ben Jeroen Wilms, 22 jaar oud en kom uit Raalte.

Aangezien ik veel aan de tips van andere forumleden heb gehad, heb ik besloten om mij ook aan te melden.

Momenteel ben ik bezig met het opstarten van mijn eigen snackbar.

Aankomende week krijg ik te horen of ik het pand mag huren.

Hopenlijk ben ik ook ondernemer vanaf aankomende week.

Link naar reactie

Hallo HL!

Ik ben Leon, sinds 2008 onafhankelijk tekstschrijver en conceptontwikkelaar. Mijn opdrachtgevers varieren van zelfstandigen tot multinationals. Door de veelheid aan vragen, opdrachten en communicatietrajecten heb ik in het verleden al veel aan Higherlevel gehad als kennisbron voor uiteenlopende onderwerpen. Wat ik bijzonder vind is dat hier mensen positief kritisch kunnen meedenken, en zaken kunnen duiden voor anderen die het aan ervaring ontbreekt. Ook de veelzijdigheid van veel ondernemers die ik hier aantref en tussen de regels door lees, spreekt me erg aan. Chapeau voor alle onvermoeibare leden die het platform tot een succes hebben gemaakt, want dat is het nu al.

Ik hoop daar ook een bijdrage aan te leveren, vooral voor ondernemers die met taalvragen, website content, of publiciteitskwesties worstelen, of die moeite hebben hun onderscheidend vermogen te verwoorden. Ik wil op een laagdrempelige manier mijn eigen kennis met anderen delen. Zelf hoop ik met de hulp van anderen meer te begrijpen van de Ondernemende kant van mijn werk, zelf ben ik te zeer bezig met de inhoud. Ik hoop ook in contact te komen met ondernemers die op hun unieke wijze iets kunnen bijdragen aan mijn concepten.

Groeten Leon

Link naar reactie

Ik hoop ook in contact te komen met ondernemers die op hun unieke wijze iets kunnen bijdragen aan mijn concepten.

 

Welkom op HL. De beste manier om die bijdragen te krijgen is om ook zelf bij te dragen en te antwoorden op vragen van anderen :-)

 

 

Wat niet wil zeggen dat het OK is om mensen lukraak PM's te sturen met een uitnodiging om samen te werken of te investeren.

Link naar reactie

Goedendag allemaal.

 

Bij deze wilde ik mijzelf ook even voorstellen. Op andere forums word dat ook altijd wel op prijs gesteld en na een tijdje zoeken vond ik dit topic.

 

Ik ben Peter, 34 jaar uit Gouda. Onlangs ben ik, door weinig werk, ontslagen. en ben ik druk bezig met rondgekeken voor ander werk. Probleem is een beetje dat ik iets heel anders wil gaan doen. Ook heb ik een boel wilde plannen en ideeen die ik dan, wanneer ik voor me eigen begin, kwijt kan.

 

Ik ben vorig jaar begonnen met een opleiding en hoop daarvoor binnenkort te slagen. Op school heb ik electrotechniek gedaan en heb hierin ook jaren gewerkt. Hierin wil ik niet meer door maar de kennis en ervaring komt wel van pas in mijn nieuwe 'functie'.

 

Ik heb al een tijdje 'rondgehangen' op dit forum, ook heel wat zitten googlen en geinformeerd hier en daar. Maar toch zijn er nog een paar dingen die ik nog niet kon vinden, dus vandaar dat ik me heb aangemeld op het forum zodat ik jullie wat lastig kan vallen met wat vragen en wie weet kan ik jullie ook ergens mee helpen.

 

mvgr Peter

Link naar reactie

Hallo,

 

Ik ben Mathias. (uit België). Na ongeveer 15j gewerkt te hebben als service-technieker in binnen- en buitenland ben ik sedert een zestal maanden op mezelf begonnen.

 

Momenteel werk ik als elektricien en in tweede instantie deeltijds samen met een collega als fietskoerier. Ook mijn job als elektricien doe ik per cargofiets ipv met een bestelwagen.

 

De zaken gaan goed; het werk komt zowat van overal en valt ook goed te combineren met het gezin aangezien ik zeer lokaal werk max. 10km van huis. (voornamelijk herstellingen en aanpassingen bij kleine ondernemingen en particulieren).

 

Aangezien ik met een idee in mijn hoofd zit voor een derde activiteit (een eigen product) heb ik mij hier geregistreerd om bij te leren en om te weten te komen hoe ik het best ga aanpakken.

 

www.evelo.be - Elektricien in regio Kortrijk - technical support for creative people.

Link naar reactie

Hallo allemaal!

Ik ben Wessel, 25 jaar jong en pas begonnen als zelfstandig ondernemer. Mijn werkzaamheden bestaan vooral uit het maken van websites en het schrijven van webteksten. Met een eigen bedrijf komt natuurlijk ook een eigen administratie, dat is vooral de reden waarom ik hier terecht gekomen bent. Er is erg veel nuttige informatie te vinden over allerhande administratie-perikelen. Daarnaast hoop ik mensen te kunnen helpen met mijn kennis.

 

Cheers all en een fijn weekend ;)

Link naar reactie

Hallo Higherlevel!

 

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Ben. Ik ben van China Import Helpdesk. Wij zijn nu al een aantal jaar bezig met importeren uit China. Wij merken dat er bar weinig kennis aanwezig is in Nederland over China op zakelijk gebied en dus over het importeren uit China. Wij zien dat er wel kennis is van regels met betrekking tot de douane en invoer hier in Nederland echter niet over hoe te bewegen in China zelf bij de inkoop. Met China Import Helpdesk proberen wij in ieder geval menig geïnteresseerd persoon wat meer te informeren over het inkopen in en importeren uit China.

 

Graag willen wij ook op Higherlevel ons steentje bijdragen door mensen te informeren over het inkopen in en importeren uit China.

 

Voor vragen ben ik altijd beschikbaar!

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Ben

Chinaimporthelpdesk.nl - Voor alle vragen of informatie met betrekking tot het inkopen in en importeren uit China.

Link naar reactie

Welkom op Higherlevel!

 

Importeren jullie zelf ook, of helpen jullie alleen mensen die importeren?

 

Hallo Jasper,

 

China Import Helpdesk importeert zelf niet. Wij zijn puur voor het informatieve gedeelte. Dit is natuurlijk wel voortgekomen uit een jarenlange ervaring van het importeren uit China van mijzelf in andere bedrijven van mijzelf. Deze andere bedrijven importeren nog steeds hun producten uit China.

 

Hiernaast hebben wij in de afgelopen jaren een goed team om ons heen gebouwd waardoor wij onderhand al een tijdje ook voor westerse bedrijven de inkoop in China verzorgen en hulp bieden bij de import van goederen uit China. Dit doen wij met China Import Leads. China Import leads levert leidingen in China. Daarbij kan de klant kiezen voor enkel een geverifieerde en betrouwbare fabriek uit ons netwerk die een gewenst product in de gewenste prijsklasse fabriceert. Daarnaast kan de klant bijvoorbeeld ook kiezen om ons als inkoopagent in te schakelen. Dan zorgen wij en ons Chinese team dat er succesvol ingekocht wordt in China.

 

Al met al doen wij eigenlijk alles op het gebied van het informeren over het importeren uit China, leveren van leidingen binnen China, het westers bedrijf helpen bij het importeren uit en inkopen in China en daarbij importeren wij natuurlijk ook nog in andere bedrijven zelf uit China.

 

Een hoop activiteiten alleen voor de echte ondernemer hartstikke leuk en motiverend!

 

Groet,

 

 

Ben

 

 

Chinaimporthelpdesk.nl - Voor alle vragen of informatie met betrekking tot het inkopen in en importeren uit China.

Link naar reactie

Hallo,

 

Ik ben Wouter Poel. Ik ben 19 jaar en woon in Hendrik-Ido-Ambacht. Ik heb me op 18 Maart jl ingeschreven bij de KvK. Al een tijdje loop ik met de gedachte rond om voor mezelf te beginnen en sinds kort toch maar de stoute schoenen aangetrokken.

 

Ik ben een IT bedrijfje begonnen met de naam Rhyvatex. De focus ligt vooral op het aanbieden van een infrastructuur voor particulieren en andere ondernemers om hun websites en/of apps online te krijgen.

 

Bij interesse is hier mijn website: rhyvatex.nl. De website staat nog in de stijgers dus nog niet alle links en pagina's zullen optimaal werken.Bij vragen, gewoon even contacten.

 

Groet,

 

Wouter Poel

Link naar reactie

Beste mensen,

 

Mijn naam is Deniz en ik kom uit 't Gooi.

 

Men kan mij benaderen als hij of zij een bedrijf in Turkije zoekt, die wat voor hem kan betekenen. Ook kan men mij benaderen als hij of zij zaken in Turkije wil doen en op zoek is naar lokale zakenpartners. Hiervoor zet ik mijn uitgebreide netwerk, van advocaten, artsen tot aan ondernemers in.

 

Met vriendelijke groet,

 

Deniz

Link naar reactie

Goedemiddag,

 

Ook ik ben hier nieuw.

Mijn naam is Annelore Hollander en samen met mijn vriend hebben we ons bedrijf ACentertainment opgezet.

Na jarenlang in de Evenementenwereld gewerkt te hebben de knoop doorgehakt om al het geleerde in praktijk te brengen en de aandachtspunten te gaan verbeteren.

 

Wij hebben beiden een eventgerelateerde opleiding afgerond en mijn vriend heeft onlangs zijn Horeca onderneming verkocht, om zich volledig te focussen op Acentertainment.

 

Wij vinden dat niemand zonder hulp kan groeien.

 

Dus horeca gerelateerde vragen evenals vragen over events willen wij graag beantwoorden.

Niemand is ervaren geboren, dus ook wij zullen af en toe jullie expertise vragen over onderwerpen waar wij tegenaan lopen.

 

Groetjes

 

Annelore Hollander

Link naar reactie

Beste allemaal,

 

Na het een aantal keren proberen aan te melden met mijn live (hotmail) account, is het dan toch gelukt om mij aan te melden (met een niet MS account). Hierbij stel ik mij aan jullie voor.

 

Ik ben Jans, 33 jaar en woonachtig in Dieren, Gelderland. Mijn roots ligt in de Sales en heb veel ervaring opgedaan in de energie- en automotivebranche. Het verkrijgen van "driving fun" is mijn hobby waarbij het merk BMW daar prominent kleur aan geeft. Ondernemen in letterlijke zin is mijn passie. Na 15 jaar medewerker te zijn, is het mijn doel om op een duurzame manier (financieel) onafhankelijk te worden met het bedrijfsidee wat ik heb.

 

Op dit moment ben ik aan het afstuderen aan de HAN Commerciele Economie middels een Ondernemingsplan. Het ondernemingsplan in een notedop: Het bedrijfsidee gaat over het opzetten van een DHZ garage met specialisatie op de Duitse, Japanse en Amerikaanse voertuigen. Hierbij wordt getracht om offline activititeiten te koppelen met online activiteiten (webshops) en vice versa om zodoende genoeg omzet te genereren om in het levensonderhoud te kunnen voorzien.

 

Op advies van een Driving-fun lid ben ik op dit forum terecht gekomen. Hopelijk kan en mag ik veel van jullie leren.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Jans Havinga

 

 

Link naar reactie

Hallo!

 

Na enkele berichten op Hallo! van de KvK over dit forum, ben ik me maar eens gaan inschrijven en voilà!

 

Ik ben in 2010 gestart met mijn bedrijf. Ik ben ervaren adviseur in procesmanagement die ontdekte dat structuur aanpassen alleen werkt als je iets doet met cultuur.

Ik ben tevens coach en trainer en ik bedien mijn klanten dus graag op het snijvlak van cultuur en structuur.

Ik help ze hun bedrijfsvoering blijvend te verbeteren met mijn zelf ontwikkelde methode die juist de verbinding tussen cultuur en structuur maakt.

Daarnaast coach ik graag individueel en aan teams. Daar krijg ik ook erg veel energie van.

 

Ik ben benieuwd wat ik hier kan toevoegen en leren!

Verbind structuur en cultuur als coach, trainer en adviseur procesbeheersing.

www.coaching-nh.nl

Link naar reactie

Hallo! Voor mij geldt een beetje wat voor PatrickOdendaal geldt: Na KvK Hallo! hier maar eens mijn tent opgeslagen.

 

Ik ben veertien jaar geleden voor mezelf begonnen na een periode van 16 jaar in loondienst in de fotografie, videoproductie en interactieve media productie.

Enigszins afwijkend van wat mijn site (nog) meldt, fotografeer ik sinds een jaar of drie vooral wat ik maar noem "staal en steen" in de vorm van architectuur, bedrijfsonroerendgoed, cultureel erfgoed, bouw, infrastructuur en industrie. Productfotografie en portretten doe ik alleen voor de opdrachtgevers in die sectoren. Ik maak daarnaast High Res VR panorama's en incidenteel VR object opnamen (beiden vooral voor de erfgoedsector).

Link naar reactie

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    11 leden, 169 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.