De Grote Voorstel-Draad van HigherLevel : Welkom!

Aanbevolen berichten

Goeiemiddag allemaal.

Ook ik zal me even voorstellen. Ik ben Frank Ver (volledige achternaam wens ik zoveel mogelijk van het www af te houden). Kom uit de mooie Bommelerwaard (Ammerzoden). Is nog net randje Gelderland, de overzijde (het Brabantse land) is bijna zichtbaar voor me maar er ligt een Maas (en) -dijk tussen ;-).

Bouwjaar 1968, married with children.

Tot omstreeks 2010 ondernemer geweest maar veel werd "verzorgd" door accountant dus heb niet alles 100% begrijpend meegekregen. Daarna in loondienst gegaan tot vandaag. Medio 2018 heb ik de opleiding tot rij-instructeur met succes afgelegd. Dit met het oog op de toekomst: soort van risicospreiding. Een op handen zijnde dienstverband in die sector viel me echter nogal tegen (wat eurootjes betreft erg dun betaald) dus heb dat even op zijn beloop gelaten. Vorig jaar ging het balletje echter onverwacht rollen dat een kennis bij mij wilde gaan lessen. Kvk, verzekering, website en auto-aanpassing geregeld en gaan, naast mijn loondienstverband. Inmiddels enkele klanten binnen, meer klanten zijn welkom maar dat valt nog niet mee.

Verder heb ik enkele relaties uit het verleden benaderd om mezelf daar te verhuren met mijn CE-rijbewijs dus inmiddels werk genoeg. Urencriterium haalde ik door het parttime ondernemerschap afgelopen jaar nog niet maar dat gaat dit jaar dus wel lukken.

Boekhouden was altijd mijn favoriete vak op school, heb daar dan ook weinig moeite mee. Ik werk al een poos met snelstart om 3 redenen: mijn accountant gebruikt het, ik heb een realtime overzicht van de stand van zaken en ik kan er eenvoudig mee factureren.

Ik hoop hier nog het een en ander te leren op fiscaal en boekhoudkundig gebied en wat ik nog meer tegenkom. Probeer ook mijn steentje bij te dragen op basis van mijn ervaringen, zoals gezegd ben ik redelijk goed op de hoogte van de mogelijkheden van het genoemde Snelstart.

Link naar reactie

Ik ben Marc en  studeer business management. Ik ben 20 jaar en volop in de weer. Woonachtig in Apeldoorn met relatie en leuke huisdieren. Hengelsport, dus vissen en kunst vind ik ook erg leuk.

 

Daarbij ben ik altijd erg sportief geweest en heb aan badminton en voetbal gedaan. Ik wilde altijd al graag aan een vechtsport doen voor zelfverdediging en een betere concentratie. Uiteindelijk vond ik Ng Ying Kungfu in Apeldoorn waar ik van sifu Patrick van Steen het Five Animal Kung Fu leer.

 

Ben blij dat ik hier ben, kan veel leren op dit forum.

Link naar reactie
(aangepast)

Hallo iedereen,

 

Na enige jaren van afwezigheid alhier, wil ik me graag weer melden in de roerige omstandigheden van het ondernemerschap.

Ik ben Marcel, aka Up, aka Down, aka.....  maar eigenlijk gewoon Marcel. Iets te veel meegemaakt de afgelopen jaren, maar ik probeer mijn werkschoenen weer aan te trekken.

 

Ik moet de site weer herontdekken, maar ik hoop wederom hier met mijn vragen terecht te kunnen, maar zeker ook om collega's te ondersteunen waar nodig door mijn ervaringen.

 

Groet, Marcel

aangepast door Marcel (Up)
foutief geplaatst
Link naar reactie
8 uur geleden, Marcel (Up) zei:

Site weer herontdekken, ik zie gelukkig nog wat bekende namen, sommige namen/personen mis ik, maar zal vast goed komen.

 

Sommige personen zijn niet meer zo actief als voorheen en helaas zijn we 1 grote gangmaker kwijtgeraakt , :sad-but-relieved-face: maar we hebben er ook een hoop nieuwe actieve leden bij gekregen. 

Beluister mijn nieuwste podcast: de verplichte AOV, wat moet jij er mee?

 

Link naar reactie
(aangepast)

Hallo allemaal!

 

Het lijkt inderdaad wat rustig op het forum maar hopelijk kan ik helpen daar verandering in te brengen. Even voorstellen: mijn naam is Joris Hoendervangers en ik ben in 2018 mijn bedrijf PythonSherpa begonnen. Ik geef programmeer training voor de taal Python en werk als freelance consultant aan business intelligence / data analyse vraagstukken. 

 

Aangenaam!

aangepast door Hans van den Bergh
Link naar eigen website verwijderd, deze mag wel in de handtekening.
Link naar reactie

Goedendag,

 

dit forum bij toeval gevonden maar wel direct het gevoel dat het zin heeft om hier meer aandacht aan te besteden, daarom even voorstellen.

mijn roepnaam is Gerard en mijn bedrijfsnaam is Exis. Sinds 2004 woonachtig in Roemenie en daar ook een bedrijfje opgezet.

ik ben actief in de recreatiebranche d.w.z. reparatie van campers en caravans en online verkoop van kampeerartikelen en onderdelen.

Getrouwd met een Roemeense vrouw en een zoontje van 3 jaar. De geboorte van mijn zoontje was de reden dat ik de uitoefening van het bedrijfje compleet over de andere boeg heb gegooid. Tot 3 jaar geleden was ik alleen van april tot oktober open, rest met de camper overwinteren in warme landen. Dus had het zaken doen niet de prioriteit.

Nu wel, ik wil een fatsoenlijke onderneming t.z.t. over kunnen dragen aan mijn zoontje als hij dat wil.

Intussen dus 8 medewerkers aan de slag in de zaak, op dit moment druk bezig met het implementeren van een barcodescanner systeem om de orders te picken en nog veel meer zaken om de groei van de zaak onder controle te houden.

Kortom genoeg vragen om op dit forum te plaatsen maar ook genoeg ervaringen om hier te delen.

 

Met vriendelijk groet,

Gerard

www.exis.ro

Link naar reactie
2 minuten geleden, Gerard Exis zei:

Kortom genoeg vragen om op dit forum te plaatsen maar ook genoeg ervaringen om hier te delen.

 

Welkom op HL 

Aan jouw introductie ligt het in ieder geval niet!

Succes & Groet, 

Hans (J.H.) van den Bergh MSc BEc

HL-Deelnemer en -Moderator I Social Designer I Consultant Communicatie -, Innovatie - en Marketing-Strategie I Ontwerpend Onderzoeker Gediplomeerd Specialist Arbeidsrecht  Bedrijfsidee? Toets het gratis: HIERMEE!

Link naar reactie

Hallo iedereen,

 

Mijn naam is Oussama Fadlaoui en ik heb mij zojuist aangemeld om mijn skills en inzichten in de, voor mij, nieuwe wereld van ondernemen te ontwikkelen en ontdekken.

Op dit moment studeer ik Informatica na mijn tussenjaar, waarin ik goed heb gespaard om meerdere dingen uit te proberen.

 

Samen met 2 vennoten ben ik een cosmeticabedrijf begonnen, waar wij eerst zullen beginnen met het importeren, distribueren, en verkopen van organische arganolie uit Marokko.

De plannen voor hierna zijn om meerdere producten aan te bieden en de groeiende markt van cosmetica en verzorging te penetreren. 

 

Ik ben benieuwd naar wat deze forums mij allemaal zal kunnen leren en hoop in de toekomst deel van de meer-ervaren ondernemers te kunnen zijn.

Link naar reactie

Goede middag!

 

Nu het ondernemerschap voor mij steeds dichterbij komt meldt ik me hier dan ook graag voor kennis ophalen en mogelijk wat delen.(Domme)Vragen stellen gaat altijd net even wat makkelijker bij wat anonimiteit, maar ik deel graag wat meer context en achtergrond.

 

Ik ben Bert en woon in de regio Eindhoven, vader van 2 en al jaren want-preneur. Ik werk als  Online projectmanager en houdt me veel met online conceptontwikkeling, klant onderzoek en IT afstemming bezig. Maar tot nu toe altijd in loondienst, lekker veilig. En daar moet nu maar eens verandering in komen. Ik wil onder eigen vlag / bureau wat kleine concepten in de markt gaan zetten, waarvan hopelijk er 1 gaat uitgroeien naar een echt bedrijf/start-up. Ideeën te veel en tijd te weinig :). UltraLight is daarvan nu de werktitel, want het gaat om klein en licht blijven. 

Ik hoop hier veel van de standaard opstapvragen beantwoord te krijgen en wie weet heeft iemand nog iets aan wat feedback op online concepten of ideeën. 

Link naar reactie

Hoi allemaal,


Ik ben Tom. Ik onderneem sinds een jaar of 5 in Nederland en heb zeker bij mijn start meerdere keren gebruik gemaakt van HL als informatiebron.

Nu ben ik wat verder en ben ik door schade en schande wat wijzer geworden :winking-face:.

 

Ik hoop hier zo nu en dan te kunnen bijdragen aan vragen die mensen hebben en ter gelijke tijd zelf tips&tricks en ideeën op te doen.

We spreken elkaar!

 

"if it works, it aint stupid"

Oprichter van start24 en Devise
Lees hier mijn blog over ergonomisch werken
 

Link naar reactie
(aangepast)

Hi Allemaal!

 

Wat een handig forum dit :). Ik heb mij ook eindelijke geregistreerd. Ik ben Ronald en draai nu bijna een jaar een SEO service voor Bol.com 

 

Hierop help ik ondernemers met het ondernemen op Bol.com.

 

Ik hoop mensen wat te helpen met de jungle die marktplaatsen kunnen zijn!

 

Gr

aangepast door Hans van den Bergh
Link verwijderd, s.v.p. geen zelfpromotie, zie forumregels
Link naar reactie
1 uur geleden, Ronald. M zei:

Ik hoop mensen wat te helpen met de jungle die marktplaatsen kunnen zijn!

 

 

In de jungle die HL heet zie je rechtsboven op het forum je naam aanklikbaar en dan ontrolt zich een menu waarop accountinstellingen staat. klik daar op en ga naar je signatuur. Daar mag je een link naar je site plaatsen en een regeltje of drie aan aanbiedingen toevoegen.

Hiep hiep hoera: honderd jaar A4  :partying-face:  (DIN = Duits Instituut voor Normalisatie)

Link naar reactie

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    9 leden, 223 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.