• 0

[Sitecheck] UwTekstschrijver.nl

Misschien herinneren jullie nog wel dat een student freelance wilde gaan tekstschrijven, en wilde weten hoe hij dit moest aanpakken. Deze student heeft zich ontwikkelt, en is nu eigenaar van www.uwtekstschrijver.nl en heeft al een aardig portfolio opgebouwd met alleen meer tevreden opdrachtgevers. Ik wilde jullie even laten weten dat ik heel veel aan dit forum heb gehad, en jullie daarvoor hartelijk bedanken.

Mijn vraag: wat vinden jullie van deze website? Wat voor indruk wekt het bij jullie?

Komende maand ga ik me dan echt officieel inschrijven bij de Kvk, komende week een afspraak met een personal coach voor het ondernemen.

Ik kijk er echt naar uit, en hoop dat ik jullie in de toekomst van dienst kan zijn met mijn teksten!

 

Vriendelijke groeten,

Sven Jonker

Link naar reactie

Aanbevolen berichten

25 antwoorden op deze vraag

  • 0

Allereerst: je site doet erg z'n best om niet optimaal indexeerbaar voor zoekmachines te zijn... Zoals hij nu is gemaakt ben ik bang dat we je snelterug gaan zien in het topic over SEO, als je site niet blijkt te scoren in Google.

 

Daarnaast missen je teksten, zeker als tekstschrijver, zelfvertrouwen, doordachtheid en een unieke eigen stijl. Als ik met een tekstschrijver zou gaan werken zou ik iets extra's willen, iets wat aanspreekt en wat me prikkelt. Een tekst als onderstaand vind ik niet direct getuigen van zakelijk vertrouwen:

 

Daarnaast ligt het uurtarief bij mij niet erg hoog, dit komt omdat ik nog maar een beginnend tekstschrijver ben. Ik kost dus niet veel, maar de teksten zijn niet goedkoop en hebben een goede kwaliteit.

 

Een groot gemis bij referenties is je daadwerkelijk werk. Al deze opdrachtgevers zeggen me niets, dus bij uitstek is dit dè plek om wat van je kunsten te laten zien en mij als potentiële klant te enthousiasmeren contact met je op te nemen.

 

De link naar je webbouwer zou ik ook weghalen. Ik vind het nobel om hem er op te zetten (wellicht is het verplicht), maar het gratis aanbod van die webdesigner geeft jouw website in de ogen van de bezoekers een goedkopere uitstraling dan wenselijk is.

 

Een commercieel uurtarief eindigend op 95 cent is trouwens niet gebruikelijk. Je bent toch geen stuntende discounter, dat je tarieven ´commercieel aantrekkelijk´ gemaakt moeten worden? :)

 

Ik zou er nog wel even aan gaan schaven als ik jou was. Als tekstschrijver hoeft je site qua design niet super indrukwekkend te zijn, maar qua teksten zou ik hard op zoek gaan naar een persoonlijke twist aan het verhaal wat je nu vertelt.

Link naar reactie
  • 0

Dat heeft u correct, hoop dan ook dat dit wat beter in de smaak valt.

Ik ga eens kijken hoe ik de teksten zo prikkelend mogelijk kan gaan maken, maar eerst deze maand nog even het grote aantal opdrachten verwerken. Daarna kan ik er even goed voor gaan zitten om ook potentiële opdrachtgevers over de streep te trekken.

Bedankt voor het commentaar!

Link naar reactie
  • 0

Haal in ieder geval bij tarief weg "dat er over de prijs altijd te onderhandelen valt

 

Is namelijk het eerste wat ik zou doen als ik offerte bij je aan zou vragen.

Denk je echt dat dit me over de streep zou trekken? of het nu 30,-- of 25,-- per uur is

 

(tenminste: ik neem aan dat het een uurtarief is. staat er namelijk niet bij. Als het een bedrag per opdracht is heb je bij deze opdracht om alle documentatie voor mij te gaan schrijven ;D)

 

Frans

Link naar reactie
  • 0

Ik heb je site even doorgekeken SEO-technisch gezien is hij inderdaad niet optimaal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van text op je menuknoppen in plaats van deze images te maken, maar hierin ben ik eerlijk gezegd geen expert.

 

Wat betreft je teksten zelf zou ik je aanraden om deze van betere interpunctie te voorzien, vooral aangezien het je bedoeling is om teksten te verkopen aan bedrijven. Je zinnen zijn vaak kort, zonder komma's, waarbij naar mijn mening veel te veel gebruik wordt gemaakt van punten. Verder zou ik minder gebruik maken van uitroeptekens, daar dit nogal schreeuwerig overkomt.

 

Even iets over het design; het vele gebruik van wit geeft je site een rustige indruk, maar ik zou die rollende zijbalk en het 'Uw tekst, mijn kwaliteit' niet elke keer opnieuw laten afspelen wanneer iemand op een knop drukt.

 

Als laatste vind ik ook dat je teksten wel wat slimmer in elkaar gestoken kunnen worden, maar hiervoor zijn al voorbeelden geschreven. De zin waar je het hebt over het feit dat je uurtarief niet hoog is, is trouwens een perfect voorbeeld van een zin die je met een komma in tweeën splitst. Hiervoor zou ik voor het woord 'dit' de komma zetten.

 

Ikzelf ben geen professioneel tekstschrijver, dus het kan best zijn dat je het hier absoluut niet mee eens bent. Ik kan je wel vermelden dat ik voor een niet nader te noemen bank schriftelijke correspondentie met klanten onderhoud, en dat correct gebruik van de Nederlandse taal mij van jongs af aan met de paplepel is ingegoten. Just my 2 cents.

Link naar reactie
  • 0

Ben bang dat ik niet zoveel nuttige commentaar heb als de rest. 1ste indruk was mooi, gewoon netjes strak en niet teveel poespas. Is het alleen niet mogelijk te zorgen dat je bij de portolio naar de sites van de bedrijven kan gaan? Of zijn hun teksten niet online? Denk dat voorbeelden zien wel handig zou zijn.

 

Zou zelf de tekst over btw, dat het vanaf 1 feb betaald moet worden, wel weghalen...ze hoeven niet meteen al te weten dat je nog maar net begint.

Link naar reactie
  • 0

Je moet allereerst je eigen teksten nog eens goed doornemen. Bij tijd en wijle rammelen ze:

Een zeer gedreven tekstschrijver waar de wens van de klant altijd centraal staat en waar ik in goed overleg uw bedrijfsteksten zal schrijven. Ik ben een echte teamspeler, en kan pas tevreden zijn als u dat ook bent.
.

 

Verder focus je op oninteressante zaken zoals het op tijd leveren (dat moet iedere tekstschrijver) en op je tarief (klanten willen geen goedkope, maar een goede tekstschrijver). Tarief zegt bovendien helemaal niks, want als je 40 uur bezig bent met een tekst die ik in 8 uur maak, ben ik goedkoper.

 

Misschien dat je moet focussen op één of twee typen tekst. Je vertelt nu dat je alles doet en als het er niet bij staat dat je zelf nog meer kan. Mijn ervaring is dat klanten op zoek naar naar een specialist. Iemand die een brochure kan schrijven is niet automatisch een goed schrijver van webteksten. En een column? Dat is een apart genre. Kun jij dat? Dan wil ik graag voorbeelden zien.

 

www.businessbox.nl | www.zonneveldmarks.nl |

www.tekstschrijverdeventer.nl

Link naar reactie
  • 0

Waarom heeft elke pagina dezelfde

? Er staat toch ook steeds andere informatie op? Verder interessant om te zien dat iemand die aangeeft een professionele tekstschrijver te zijn een klassieke fout maakt op de homepage: schrijven alsof je in een folder schrijft. Ik wil binnen 3 seconden kunnen zien wat jouw bedrijf voor mij waard kan zijn. Denk hierbij aan dikgedrukte woorden, lijstjes, en een duidelijke Contact knop onder je teksten. Leidt mij naar jouw mailbox!

 

Verder zou ik het eerder genoemde 'relatief goedkope tekstschrijver' inderdaad heroverwegen. Wat kost een gemiddelde tekstschrijver? Wat maakt jou goedkoop? Nog beter, wat maakt jou 'relatief goedkoop'? En als beste: wat heb ik aan iemand die 'relatief goedkoop' is? Hij is namelijk niet duur (= goed, of zo laten onze mentale shortcuts ons geloven) en ook niet goedkoop (= fijn voor mensen met weinig geld) maar RELATIEF goedkoop.

 

Ten slotte wil ik graag een contactformulier waarmee ik eenvoudig contact met je kan opnemen.

 

Kortom, nog een boel werk aan de winkel dacht ik zo, succes daarmee!

Link naar reactie
  • 0

Hoe makker je 't de klanten maakt contact op te nemen hoe beter. Een vrije e-mail typen is voor veel mensen een barriere, via een (niet al te veeleisend) contact-formulier krijg je simpelweg meer respons. Is mijn ervaring, dan. Het kan natuurlijk zo zijn dat die 20 miljoen sites met een contact-formulier op het internet zich allemaal vergissen.

Link naar reactie
  • 2

Beste Sven,

 

Ik heb ook even naar je site en teksten gekeken en ik denk dat je even wat gas terug moet nemen.

Je bent m.i. qua niveau nog onvoldoende ontwikkeld om geld te kunnen vragen voor je schrijfwerk.

Je hebt maar één naam en als je die te grabbel gooit, dan is het lastig om de schade achteraf te repareren.

Dat je aan Windesheim studeert -- al een tijdje? -- moet echt geen kwalitatieve leidraad voor je persoonlijke perceptie zijn.

 

Om eerlijk naar je te zijn: als men vandaag der dag een HBO opleiding in Nederland gaat volgen, dan moet men waken om geen verkeerde gevolgtrekkingen te maken. PABO studenten die niet meer kunnen rekenen, is in deze het bedroevende en spreekwoordelijke schoolvoorbeeld. Een bekende Franse wijsgeer, Descartes, leerde ons: ik denk dus ik besta. Helaas zijn er nogal wat mensen die tegenwoordig HBO of WO onderwijs kunnen volgen -- inflatie slaat overal toe -- en op basis van zelfoverschatting een misleidende filosofie formuleren: ik doe een HBO opleiding, dus heb ik HBO niveau.

Wat ik je kan adviseren is om je eens te verdiepen in de onderliggende stijlenleer en linguistieke basis van teksten.

Ga boeken lezen van de betere schrijvers en tracht het onderliggende ritme uit de teksten te abstraheren. Iedere virtuose schrijver heeft een eigen tekst-ritme en een bijna ´dansachtige beweging´. Hun teksten krijgen daarmee een duidelijk herkenbare uniciteit. Vergelijk het eens met de schilderkunst: iedere grote schilder is ooit begonnen met het analyseren - en dikwijls naschilderen van andermans werken. Dat was op de academische opleidingen gewoon de standaard.

 

Dat merk ik dus direct aan jouw teksten. Jij mist een aantal elementaire onderdelen en wil nu veel te snel. Je loopt nu te hard voor de muziek uit en daardoor klinkt het concert niet bepaald optimaal. En dan druk ik me gematigd uit.

 

Ik schrijf ook wel eens wat voor websites e.d. Gewoon omdat ik er schik in heb. Om die teksten een beetje makkelijk leesbaar te houden of te maken -- bij redigeren -- heb ik voor mezelf een aantal basale criteria en of systematische uitgangspunten ontwikkeld. Ik zal er een paar voor je weergeven:

 

1. Vraag je altijd af wie de lezers van de tekst zullen worden en pas je tekst, qua vocabulaire en stijl, daar op aan.

Een verzoekschrift gericht aan een rechtbank of een artikel in een jongerenblad vragen om andere uitgangspunten.

 

2. Zorg voor een ´virtuele vloeibaarheid´ van je teksten.

Misschien heb je vroeger -- net als ik -- wel zo´n knikkerbaan gehad, waarbij je boven in het toestel een gat hebt waar de knikker in gaat en de knikker vervolgens etage voor etage naar beneden rolt. Dat gaat in een eenparige snelheid en het geluid van de rollende en vallende knikker geeft een specifieke ritmiek weer. Als ik voor iemand een tekst schrijf dan ben ik altijd kritisch inzake de vloeibaarheid en de ritmiek van de tekst. Dat betekent dat ik altijd tracht om iedere alinea volgens dit model te schrijven. En als ik dan een alinea geschreven heb, dan neem ik altijd die virtuele knikkerbaan in gedachten. Ik gooi dan als het ware een knikker boven in de alinea en laat ´m vervolgens door de tekst naar beneden rollen. Als er dan ook maar een soort van ´hobbeltje´ in de tekst zit, dan merk je die vrijwel meteen op.

 

3. Evocatieve flow. Daar heb ik gisteren al iets over uitgelegd. Als je een lezer wil motiveren tot een bepaalde handeling, dan moet je trachten om het brein van de lezer te kapen en daarbij een intentionele attitude te bewerkstelligen. Dwz. je modelleert het brein van de lezer richting een status van zijn, waarin een bepaalde actie zal worden ondernomen.

 

Etc. etc. ik kan nog wel even doorgaan.

 

Sven, met je motivatie en ambitie zit het wel goed! Vast houden!

Maar ga je eerst eens focussen op de basale waarden en uitgangspunten der schrijfkunst. Je zakt momenteel zo hier en daar behoorlijk door het ijs. Misschien ben ik wel niet de boodschapper van het blijmakende nieuws, maar ben wel oprecht naar je.

 

Succes!

 

 

 

 

 

Link naar reactie
  • 0

 

Wat ik je kan adviseren is om je eens te verdiepen in de onderliggende stijlenleer en linguistieke basis van teksten.

Ga boeken lezen van de betere schrijvers en tracht het onderliggende ritme uit de teksten te abstraheren. Iedere virtuose schrijver heeft een eigen tekst-ritme en een bijna ´dansachtige beweging´. Hun teksten krijgen daarmee een duidelijk herkenbare uniciteit. Vergelijk het eens met de schilderkunst: iedere grote schilder is ooit begonnen met het analyseren - en dikwijls naschilderen van andermans werken. Dat was op de academische opleidingen gewoon de standaard.

 

Kan dit stukje tekst al meedoen in het nationaal dictee ? ;D

 

Ik vind 'm goed ! Tekstschrijver worden ?

 

Link naar reactie
  • 0

Hoe makker je 't de klanten maakt contact op te nemen hoe beter. Een vrije e-mail typen is voor veel mensen een barriere, via een (niet al te veeleisend) contact-formulier krijg je simpelweg meer respons. Is mijn ervaring, dan. Het kan natuurlijk zo zijn dat die 20 miljoen sites met een contact-formulier op het internet zich allemaal vergissen.

 

Er bestaan ook 20 miljoen sites die niet werken op een Mac, of sites die meteen muziek laten horen wat weer niet uit te zetten is, of zich geforceerd schermvullend presenteren. Die zullen zich ook wel niet vergissen.

 

Het is er helaas ingeslopen dat een contactformulier een betere optie zou zijn dan een klikverwijzing naar het e-mailadres die meteen het mailprogramma van de gebruiker opent. Toch is dit niet altijd de beste weg naar de manier van in contact treden.

Het is doelgroepafhankelijk.

De testen (looptijd ongeveer 18 maanden, op de contactpagina zowel diverse e-mailadressen als een simpel formulier) die ik er mee heb gedaan wezen uit dat op websites waar bezoekers behoefte hadden tot veel informatie en een uitgebreide vraagstelling men eerder voor de optie koos om een mail te versturen.

Na benadering van deze bezoekers met de vraag hoe men tot de keuze van verzenden kwam vaak het antwoord dat bij een uitgebreid bericht dat kleine invulveld al snel onoverzichtelijk werd.

Een ander nadeel van een formulier is ook dat je vraag in het niets verdwijnt. Als diegene die antwoord op de vraag moet geven je vraag (bewust of onbewust) niet meeneemt in het antwoord loopt het eigenlijk al meteen fout bij de archivering van de correspondentie in het mailprogramma. Bij een groot aantal respondenten was dit een zeer belangrijk punt om de voorkeur naar een bericht vanuit het e-mail programma te laten gaan. De respondenten waren vrijwel allemaal hoger opgeleid.

 

Toevalligerwijs had ik toen via een collega de mogelijkheid om soortgelijk gedrag te testen bij een site waar ingeschreven kon worden op een nieuwsbrief via een formulier of via een klikoptie naar het mailprogramma. De doelgroep en bezoekers van deze website hadden een laag tot iets hoger niveau.

De inschrijvingen via het formulier bleken vaak niet te kloppen daar de ingevulde e-mailadressen foutief waren, d.w.z. de opgegeven adressen bevatten typo's zoals een komma in plaats van een punt, de provider werd verkeerd gespeld of vergeten, er werden spaties in het adres gezet etc.etc.

Eigenlijk onnodig om te vermelden dat de inschrijvingen via het mailprogramma (waar het onderwerp automatisch ingevuld was) zonder problemen doorkwamen.

 

Het is dus nog maar te bezien of een contactpagina zo nodig een formulier aan boord moet hebben. Misschien dat er beter nog eens overwogen kan worden of het, gezien de doelgroep van de desbetreffende website, een toegevoegde waarde heeft of het juist voor een beperking zorgt.

 

Om maar even ontopic te blijven, in het geval van deze website, waar al snel duidelijk wordt dat de code niet optimaal is, vraag ik het me af of het advies om een formulier te plaatsen wel zo goed is.

Met beperkte kennis een spamvrij formulier maken ligt vaak buiten de mogelijkheden en nu komen de drie aanwezige opties tot contact in ieder geval duidelijk en helder over.

 

 

 

 

 

 

 

Link naar reactie
  • 0

 

Wat ik je kan adviseren is om je eens te verdiepen in de onderliggende stijlenleer en linguistieke basis van teksten.

Ga boeken lezen van de betere schrijvers en tracht het onderliggende ritme uit de teksten te abstraheren. Iedere virtuose schrijver heeft een eigen tekst-ritme en een bijna ´dansachtige beweging´. Hun teksten krijgen daarmee een duidelijk herkenbare uniciteit. Vergelijk het eens met de schilderkunst: iedere grote schilder is ooit begonnen met het analyseren - en dikwijls naschilderen van andermans werken. Dat was op de academische opleidingen gewoon de standaard.

 

Dat merk ik dus direct aan jouw teksten. Jij mist een aantal elementaire onderdelen en wil nu veel te snel. Je loopt nu te hard voor de muziek uit en daardoor klinkt het concert niet bepaald optimaal. En dan druk ik me gematigd uit.

 

 

 

 

Heya niet serieus te nemen,

 

In naam van de liefde voor taal,

kan jij een voorbeeld geven van zo een "linguistiek

basiselement" dat voor jou essentieel is?

 

Zwem ik dan meteen in de taaldiepte van

afkortingen,

anagrammen,

lettergrepen &

fonetische omvormingen (love=laugh) ?

 

 

 

In mijn woorden raad je de dappere topicstarter het volgende aan:

 

beroemde briljante schrijvers (welke?..) gaan lezen,

hun woorden levend in je op nemen,

ze qua stijl en linguistieke basis analyseren,

en daarmee je eigen stijl eindelijk van echt treffende

(en dus communicerende..)

virtuositeit voorzien.

 

Wat ik dan inter-essant vind,

is wat voor woorden

je uit een boek als "Karakter" van Ferdinand Bordewijk,

uiteindelijk in een tekst in een bedrijfsfolder

laat vloeien haha.

 

(Misschien de genoemde directeur &werknemers

rare "Katadreuffe"-achtige bijnamen geven..)

 

Treffende vraag:

Welke roman moet de topicstarter gaan lezen

als leerzame superinspiratie ?

Link naar reactie
  • 0

 

Nog maar es een praktische tip - om te voorkomen dat we hier in een redetwist belanden. Schrijf goeie advertenties, brochures en andere teksten eens één op één over. Zodat je ze door je vingers voelt lopen. Klinkt idioot, maar het maakt een verschil. Schilders beginnen ook met namaken, om een idee te krijgen van opbouw en gelaagdheid en vloeibaarheid. En ga vervolgens heel veel oefenen door vanalles te schrijven. Verschillende stijlen voor verschillende doelgroepen in verschillende uitingsvormen.

 

Maak eens een lied.

 

Of een zwaarmoedig gedicht.

 

Probeer eens een grap.

 

Of zomaar een rap.

 

En wat gedacht van een lekker pinnige reactie op al die betweters hier?

Hiep hiep hoera: honderd jaar A4  :partying-face:  (DIN = Duits Instituut voor Normalisatie)

Link naar reactie
  • 0

Hoi Sven,

 

Dit draadje is al wat ouder, maar je website is actueel neem ik aan. Ik ben een hobby-schrijver en ik zie naast de opmerkingen die al gemaakt zijn een paar stijlfoutjes. Als je interesse hebt mail me dan je tekst, zodat ik deze kan aanpassen, waar ik denk dat 't nodig is. Doe ermee wat je wilt.

 

Je schrijft best goed, maar de tekst van een tekstschrijver wordt nu eenmaal heel kritisch bekeken.

't Is toch je visitekaartje. ;)

 

Ik lees 't wel,

 

groet,

 

John

Link naar reactie
  • 0

Ok hier nog een beterweter opmerking..

Op de site staat het volgende:

 

 

"Download méér referenties, of neem contact op voor voorbeeldteksten. "

 

Ik zou veel sneller kunnen weten of ik je een opdracht wil geven,

als ik direct op de site 1 of 2 voorbeeldteksten kan lezen.

 

Nu word ik op een afstand gehouden.

Link naar reactie
  • 0

Toch ook maar even de site bekeken. In 1 oogopslag zie ik het slechts het volgende…;

-Wie zijn wij?

-Word ik uw tekstschrijver?

-Bel ons. (06-huppeldepup)

 

Wanneer een tekstschrijver op zijn eigen site (en dan ook nog op de homepage) de regels der consistentie al niet in acht neemt dan vervalt mijn interesse als eventueel potentieel opdrachtgever, sterker het zou mij irriteren doordat het op mij overkomt als dat een amateur zich voordoet als professional.

Daarboven vind ik het niet treffend bij –bel ons- een 06 nummer te vermelden. Dit is doorgaans een persoonlijk nummer, dus niet van meerderen (ons).

 

Verder komt het op me over dat de tekstschrijver, ondanks weliswaar erg zijn best doende zijn geleerde in de praktijk te brengen, totaal gevoel en liefde voor taal ontbeert. Ik schat zijn netwerkkunsten dan ook hoger in dan het beoordelingsvermogen van zijn opdrachtgevers.

Toegegeven, ik heb niet de moeite genomen zijn werk bij zijn cliënten te bewonderen, ik baseer me enkel op zijn site. (en zijn inbreng alhier)

Maar het belangrijkste….; de inzet, ambitie, enthousiasme…, noem maar op, als die aanwezig blijven dan kun je honderd keer struikelen…maar ook weer opstaan en op termijn kan het resultaat ook navenant zijn.

 

Link naar reactie
  • 0

Beste allemaal,

 

Bedankt voor de reacties, positief of niet. Ik moet eerlijk zeggen dat het een tijd geleden is dat ik de website heb bijgewerkt, heb nu alle punten weer even veranderd. Het commentaar op mijn schrijfstijl neem ik ook voor lief, er kan namelijk veel veranderen in een jaar tijd. Heb gelukkig alleen maar tevreden klanten, een groeiend klantenbestand en het meeste werk gaat nu ook naar tekstschrijvers waar ik mee samenwerk. Toch bedankt allemaal!

Link naar reactie
  • 0

Nee, bedoel wel degelijk wervelende teksten, dat is een woord. Wat betreft het 'vergeten' lidwoord, die zin kon ook zonder. Toch maar even aangepast aangezien er nu met een vergrootglas gekeken gaat worden. Kunnen we deze topic niet sluiten? Heb er namelijk geen behoefte meer aan, wilde aan het begin van het topic alleen even weten wat er van het nieuwe design werd gevonden. Ik ontvang met deze website genoeg klanten, het bedrijf loopt goed, en er is nu een tekstschrijver aan het kijken naar de webteksten op onze eigen site. Bedankt allemaal!

Link naar reactie
  • 0

Vermeende incongruentie:

 

Worden wij ook úw tekstschrijver?

 

Voor perfectionisten rammelen de teksten behoorlijk. Kijk voor de grap (of tot schaamte) ook eens naar je openingsbericht in deze draad.

 

Groet,

 

Highio

"The secret is to take an existing product, service or concept and then take it up a level by applying your own vision and creativity."

Link naar reactie
  • 0

Waarom moet er een contactformulier opstaan? De contactpagina geeft twee opties om een e-mail te versturen, dat is ruim voldoende.

 

Waarom niet? Sommige mensen vinden het prettig om een contactformulier te gebruiken. Sommige mensen hebben toevallig op de machine waar ze jouw website bekijken even geen geconfigureerde email-client voorhanden..

Link naar reactie
  • 0

Een ander nadeel van een formulier is ook dat je vraag in het niets verdwijnt. Als diegene die antwoord op de vraag moet geven je vraag (bewust of onbewust) niet meeneemt in het antwoord loopt het eigenlijk al meteen fout bij de archivering van de correspondentie in het mailprogramma. Bij een groot aantal respondenten was dit een zeer belangrijk punt om de voorkeur naar een bericht vanuit het e-mail programma te laten gaan. De respondenten waren vrijwel allemaal hoger opgeleid.

 

Vinkje met "Stuur een kopie van deze mail naar mijn emailadres" is ook een mogelijke oplossing natuurlijk ;)

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    6 leden, 243 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.