• 0

Hoe bereik je handig startende ondernemers?

Aanbevolen berichten

  • 0

Check mijn profiel bijvoorbeeld. Niet geheel vergelijkbaar (geen RSS feeds valt me zo op het eerste gezicht op) maar qua pricing een stuk anders:

 

499 = site

99/jaar = hosting na eerste jaar

 

YouTube e.d. is erg leuk maar het begint toch echt in basis met je vrienden, kennissen en relaties. Alleen als dat klopt kom je echt verder.

Bezoekhetziekenhuis.nl: Eenvoudig bezoeken plannen aan de patiënt en communiceren met patiënt, familie en vrienden. ! Maak een account aan als een familielid in het ziekenhuis ligt en je kunt gezamenlijk de bezoektijden inplannen.

Link naar reactie
  • 0

even voor beide: waarom is hosting zo duur?

 

Mijn website draait voor 2 euro per maand en dat is bij mijn aanbieder niet eens het goedkoopste pakket.

(www.e-dentify.nl)

Ik heb er trouwens totaal geen verstand van en een keuze gemaakt op basis van prijs. Een site laten bouwen was wellicht makkelijker geweest, daar heb ik ook geen verstand van (en dat kun je zien ;D)

JM juristen & adviseurs

ondernemingsrecht:

samenwerkingsverbanden | overeenkomsten | (algemene) voorwaarden en reglementen | bedrijfsstructuren | bedrijfsoverdrachten.

Link naar reactie
  • 0

Wordt wel een hele andere discussie zo!!

Het hosting verhaal heeft allerlei facetten. Dan kom je in het verhaal van uptime, database backup en allerlei services. Onze jaarprijs is trouwens niet alleen de hosting, maar ook service, onderhoud, zoekmachine optimalisatie. Browsers veranderen en technieken veranderen. Als je bij ons een website hebt, zorgen wij ervoor dat deze ook up to date blijft!

 

 

http://www.pprzzlight.nl een all-in website cms pakket
Link naar reactie
  • 0

Ik ben dan zeer benieuwd naar de andere aanbieders die dit pakket kunnen bieden voor de zelfde prijs. Het systeem heeft ook inmiddels zijn sporen al verdiend, maar is nu voor deze lage prijs inzetbaar, vandaar ook de naam light!

 

Voordat de discussie over de prijs van ons product gaat wilde ik toch vragen of er meer mensen zijn die iets kunnen zeggen over ervaringen met het bereiken van startende ondernemers.

 

Gezien je eerdere post en je laatste zou ik je vast willen adviseren om hier niet meer te diep op in te gaan. Je stelt immers niet je product ter discussie maar vraagt om tips om de startende ondernemer te bereiken.

Dus nu hebben we al:

emailen

persoonlijke brieven

adwords

referenties

bellen

startersforum

etc.

Hoe had je het zelf eigenlijk bedacht toen je dit product op de markt ging zetten? Alvorens je dit ontwikkelt en wegzet bekijk je toch de haalbaarheid van de bereikbaarheid van je doelgroep, of zie ik dat verkeerd?

 

 

www.bofatelefoondienst.nl

Link naar reactie
  • 0

De ene starter is de andere starter niet, dus er zal best markt zijn voor verschillende producten en diensten, maar ik denk dat aanbieders daar toch zelf een beter beeld van moeten krijgen. Hoge uptime, database backups en RSS feeds heeft natuurlijk lang niet iedere starter baat bij. Als je je op kleine MKB-ers of kleine starters zou willen richten is er vast nog markt voor een ultralight version, maar of die concurrerend is!?

 

Tip: stop twee uur instructie door een junior (bij jullie op kantoor!) in het pakket, ik zie steeds meer mensen (ook ondernemers) op internet verschijnen die nog niet helemaal de feeling hebben zelfs niet met hun eigen systemen. EDIT: andersom biedt dit een ongekende mogelijkheid om hun adviesvaardigheden te ontwikkelen en om de laatste klantspecifieke wensen door te voeren.

 

Groet,

 

Highio

"The secret is to take an existing product, service or concept and then take it up a level by applying your own vision and creativity."

Link naar reactie
  • 0

bedankt Ironny voor het recht zetten van de discussie.

Het lijstje is idd niet verrassend, maar ik ben ook nieuwsgierig naar reacties van mensen op bijvoorbeeld het rendement van het gaan naar startersdagen, speciale beursen, bepaalde fora, het ontwikkelen van flyers, bel acties en leuke marketing acties. Dus als er mensen zijn die hier ervaringen mee hebben hoor ik het graag!

http://www.pprzzlight.nl een all-in website cms pakket
Link naar reactie
  • 0

Je kunt ook eens kijken naar contacten met ontwerpbureau's etc. Het is toch handig om een logo, etc. te hebben voordat je aan je website begint als starter. Het kan twee kanten op werken: een ontwerper kan al een klant hebben die misschien ook een website nodig heeft. Of je kunt je all-in-one pakket uitbreiden met huisstijl ontwerp waar de website dan onderdeel van wordt.

 

Edit: zie dat jullie zelf een ontwerpbureau zijn... dan wordt dat natuurlijk moeilijk :)

Link naar reactie
  • 0

Wat volgens mij ook een echt verschil is, is dat er bij ons een heel CMS systeem achter zit waardoor je als klant zelf alles kan aanpassen! Verder inderdaad RSS feed, sitemap en makkelijk uit te breiden met diverse modules!

Dan heb je een goed punt te pakken wat wij niet goed communiceren want dat is tevens inbegrepen. Thanks dus voor de, wellicht niet direct zo bedoelde, goed geplaatste tip!

Bezoekhetziekenhuis.nl: Eenvoudig bezoeken plannen aan de patiënt en communiceren met patiënt, familie en vrienden. ! Maak een account aan als een familielid in het ziekenhuis ligt en je kunt gezamenlijk de bezoektijden inplannen.

Link naar reactie
  • 0

Bellen vind ik eerlijk gezegd ook wel een goed idee, maar krijg je ook telefoonnummers van de KVK al je adressen inkoopt?

 

ligt eraan of de inschrijver een telefoonnummer heeft opgegeven bij de Kvk (is niet verplicht).

 

Trouwens ter aanvulling op mijn vorige reactie: de meeste spam eindigt bij mij ongelezen in de verwijderde berichten-map. En dan heb ik het niet eens specifiek over de viagra-mails etc, maar in principe alle ongewenste aanbiedingen.

Sommige bedrijven hebben zelfs een kvk@ - bedrijfsnaam - .nl emailadres. Puur voor dit soort aanbiedingen.

 

Je begeeft je in een hele moeilijke reclamehoek en ik kan me voorstellen dat je hiermee worstelt.

 

Succes!

 

 

Aanbieders die mij via mail ongewenst een aanbieding doen stuur ik altijd een flyer terug met diensten die ik voor hen zou kunnen doen. Levert meestal leuke reacties op!

20081006_Brochure_Nimda.pdf

 

http://www.analyzethat.nl -> Reporting, Data Integratie, Geavanceerde analytics, Data en Process mining

Link naar reactie
  • 2

Hallo Martijn,

 

Hier iemand die geen enkel probleem heeft om startende ondernemers te bereiken.

Dat doet ze door af en toe wat zinnigs te melden op Higherlevel.nl, als ze wat echt interessants te melden heeft de pers te benaderen, te zorgen dat ze met haar producten door tekstueel goede websites prima te vinden is op internet en door producten te maken die passen bij de belevingswereld en portemonnee van startende ondernemers. Maar ja, zij verkoopt dan ook boeken en scheurkalenders van minder dan 2 tientjes...

 

Voordat je verder gaat met kritiek op je product/prijs combinatie af te wimpelen en te vragen of mensen zich willen beperken tot je vraag over hoe starters te bereiken is het wellicht handig hier even te zoeken, want er zijn verschillende draadjes geweest met discussies over startende ondernemers als doelgroep. Lees die eerst maar eens.

 

Hoewel jij van mening bent dat je alleen maar wat acquisitietips nodig hebt, ben ik niet de enige HL-er die denkt dat meer dan 90% van de startende ondernemers door je prijsstelling niet tot je doelgroep behoort...

Jij hebt in je onderzoeksfase waarschijnlijk alleen landelijk werkende webbouwers met fikse prijzen gevonden. De meeste starterssites worden echter gebouwd door kleine bedrijven met veel lagere tarieven dan jullie en door die startende ondernemers zelf met gratis pakketten die ze van internet plukken.

 

Je hebt waarschijnlijk meer kans op succes als je je bijv. richt op groeiende bedrijven die een nieuw product oid willen lanceren en daar voor een schappelijke prijs een eigen speciale website voor willen opzetten. Voor hen is 1000 euro veel en veel minder dan voor startende ondernemers. En wellicht als je dan een aantal goede sites hebt gebouwd, dat er dan vanzelf starters met een aardig beginkapitaaltje naar jullie toekomen.

 

Tot zover mijn 2 centen.

Karen (die ook alle post van mensen die niet eens weten wat voor bedrijf ze heeft, ongeopend in het recyclearchief plaatst)

Ondernemer achter dé lesmethode ondernemerschap voor het MBO www.isondernemenietsvoorjou.nl

Daarnaast die van www.calimeromarketing.nl en www.ondernemersfacts.nl

Link naar reactie
  • 0

Natuurlijk google! Dat hebben we zeker al op de lijst staan. Het gaat mij om extra tips om specifiek de starters te benaderen!

 

Startersdagen die regelmatig georganiseerd worden, bezoeken? www.kvk.nl

 

Maak een video die zinvolle info geeft voor starters en knal die op Youtube.

 

Ik zit niet te wachten op mailings, zelfs niet als zogenaamd persoonlijke brief.

 

video lijkt me een goed plan :-)

 

Pitch Coach | Pitch Trainer | Public Speaker | Sparring Partner | Mentor | Pitcholoog (c)

"Your product, idea or business deserves a great pitch. I love to help you!"

Link naar reactie
  • 0

Startende ondernemers bereik je niet.

 

Met een beetje geluk bereiken ze jou ;D Kwestie van een aanbod dat past bij een starter en veel herrie maken, toch?

 

Sancho Panza

 

 

 

 

Sancho is de realistische tegenhanger van de dromende Don Quichot, die reuzen zag in windmolens :: In zekere zin is Sancho een pragmaticus die met beide benen op de grond staat en Boerenslim.

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    4 leden, 172 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.