Jump to content
Ber|Art
Verberg

Yunoo

Wat vinden jullie van de nieuwe "Service" site Yunoo?

 

Ik gebruik het nu een paar dagen (sinds Nextweb) en ik moet zeggen dat ik het erg makkelijk vind en dat ik nu een erg goed overzicht heb van alle inkonsten en uitgave. en als dat goedkoper kan bespaart het nog geld ook! Dus ik ben zeer positief tot nu toe.

Link to post
Share on other sites

10 answers to this question

Recommended Posts

 • 0

Ik vind het zeker een goed concept! Ik het ook mogen testen, toen het nog Qash heette.

Vooral de importfunctie (van je bankgegevens) is erg handig.

 

Gebruik het nu alleen niet meer, ik vind het te confronterend om mijn uitgaven bij elkaar te zien. ;)

Link to post
Share on other sites
 • 1

nog een mmmmm van mij

 

In het privacy reglement staat het volgende:

 

Gebruik door derden

Zonder jouw expliciete toestemming zal Yunoo jouw persoonsgegevens niet aan derde partijen verstrekken voor direct marketing doeleinden (bijvoorbeeld voor het toezenden van reclame). Yunoo kan jouw gegevens wel verstrekken aan derden voorzover dit noodzakelijk is voor het verlenen van de Dienst aan jou en/of voorzover deze gegevens niet tot jou persoonlijk kunnen worden herleid (zoals automatisch gegenereerde informatie, niet zijnde je IP-adres). Ten slotte kan Yunoo jouw gegevens aan derden verstrekken indien zij daartoe op basis van wettelijke bepalingen verplicht is, zij daartoe genoodzaakt is als gevolg van een rechtzaak en/of in het geval zij dat noodzakelijk acht ter bescherming van haar eigen rechten.

 

Hier staat dus dat in het kader van DE DIENST gegevens aan derden verstrekt mogen worden, en door die rare en/of in de zin is mij niet helemaal duidelijk hoe het zit met persoonsgegevens (even los van de wet bescherming persoonsgegevens)

 

De Dienst is in de gebruikersvoorwaarden gedefinieerd als:

 

Artikel 3 Beschrijving van de Dienst

3.1 De Dienst biedt je gratis en/of tegen betaling, onder meer, functionaliteiten aan om je persoonlijke financiën te beheren in combinatie met een community die gericht is op geld besparen en het vergroten van je persoonlijke financiële kennis. Tevens kan er advies worden ingewonnen welke producten of diensten het beste bij je passen door het met elkaar vergelijken van diverse producten en diensten. Daarnaast biedt Yunoo onder andere abonnementen en diensten aan met betrekking tot actieve begeleiding en biedt ze de mogelijkheden tot analyse en vergelijking van je situatie met die van anderen.

 

2 grote onoverzichtelijke lappen tekst samengevat in mijn eigen, persoonlijke interpretatie:

 

Jouw gegevens mogen aan derden verstrekt worden (al dan niet geanonimiseerd, da's me niet duidelijk) om jou niet nader genoemde functionaliteiten op het gebied van je financien te bieden.

 

Helaas worden ze nergens concreet en to the point.

 

Wellicht achterdochtig, maar ik zou wel twee keer nadenken.

 

Frans

 

Link to post
Share on other sites
 • 0
2 grote onoverzichtelijke lappen tekst samengevat in mijn eigen, persoonlijke interpretatie:

 

Jouw gegevens mogen aan derden verstrekt worden (al dan niet geanonimiseerd, da's me niet duidelijk) om jou niet nader genoemde functionaliteiten op het gebied van je financien te bieden.

 

Helaas worden ze nergens concreet en to the point.

 

Wellicht achterdochtig, maar ik zou wel twee keer nadenken

Goed punt! ik ga dit even navragen :)
Link to post
Share on other sites
 • 0

Wat is het voordeel als je je cijfers gewoon zelf in een spreadsheet kunt verwerken? Ik zie alleen maar nadelen en gevaren. Je cijfers hou je voor jezelf en voor je boekhouder. Marktaandelen zijn waardevolle gegevens voor de konkurentie en als daar indirekt achter te komen is, breng je je eigen toko in gevaar.

Link to post
Share on other sites
 • 0

Hoi Berry

 

Ik heb dit draadje even opengelaten om te kijken hoe je zou reageren.

 

Op basis van je reactie zijn er 2 mogelijkheden:

 

1) Je bent persoonlijk betrokken bij de site cq. initiatiefnemer. In dat geval heeft het nog iets met ondernemen te maken maar is je vraag te beperkt. Dan hoort dit draadje thuis in de topic Wat vinden jullie van mijn.... en moet je bericht voldoen aan de daarbij behorende regels

 

2) Je bent er niet bij betrokken. In dat geval is het geen ondernemerstopic en gaat dit draadje op slot.

 

Ik neig op dit moment gegeven je antwoord naar 1) echter als ik je openingspost nog een keer lees is het voor mij verkapte linkspam.

 

Wellicht kun je vandaag je positie nog nader toelichten anders gaat deze op slot.

 

Frans

 

edit: en houd bij je antwoord even in gedachten dat je ook op Hallo van de KVK (o.a.), waar ze meer toestaan, links, groepen en dergelijke hebt aangemaakt.

Link to post
Share on other sites
 • 0

Met iedereen eens dat flinke vraagtekens moet zetten bij Yunoo.

 

Het aardige vind ik nog dat @TS reclame maken voor Yunoo op jullie website, dan klik je door naar Yunoo en die geeft onder als 3e verkoopreden aan een veilige SSL verbinding. Maar ik lees ook op de @TS site deze link http://hosting.ber-art.nl/ssl-sitebeveiliging/ waarin staat dat SLL helemaal niet veilig is 8)

Link to post
Share on other sites
 • 0

@Frans, Ik heb niets met Yunoo te maken, ik wilde gewoon weten wat jullie er van vinden, dit is dus geen spam en geen reclame. Zoals je kunt zien heb ik meer groepen op LinkedIn en Hallo! KvK dit wil nog niet zeggen dat ik er iets mee te maken heb.

 

@Amazing, mss moet je het SSL stuk maar eens wat beter lezen...

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 8 leden online en 207 gasten

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept