Jump to content
sheyse

Nieuwe onderneming gestart ...

Recommended Posts

Vandaag een nieuwe onderneming gestart, SH Informatics. De nieuwe onderneming is het resultaat van een kersverse joint-venture die is aangegaan met één van m'n kleinere concurenten.

 

Nu kunnen we beginnen aan het uitwerken van een informatiefolder die de klanten en leveranciers uitleg geeft over deze nieuwe situatie.

 

Wanneer de informatiefolder af is zal ik hem posten.

Link to post
Share on other sites

Beide ondernemingen waren gespecialiseerd in ICT Oplossingen voor zowel particulieren als kleine maar vooral middelgrote ondernemingen. (Zowel software, hardware als netwerken)

 

We willen deze ingeslagen weg verderzetten en ons profileren als all-around ICT bedrijf. In de toekomst willen we zowel software, hardware als diensten (netwerken, webdesign, programmatie, support, ...) aanbieden. Door dit ruime aanbod willen we ervoor zorgen dat onze klanten met al hun ICT problemen op 1 adres terecht kunnen.

Link to post
Share on other sites

Beste Sheyse,

 

Gefeliciteerd met de nieuwe onderneming.

 

Toch even een kritische noot. Paul Matthijs vroeg om welk product of dienst je op de markt brengt. Je antwoord is wat te algemeen.

 

Waar biedt jullie product de oplossing voor?

 

Michael Klijn.


www.droombureau.nl

Link to post
Share on other sites

Paul Matthijs vroeg om welk product of dienst je op de markt brengt. Je antwoord is wat te algemeen.

Waar biedt jullie product de oplossing voor?

 

Ons aanbod bestaat uit all-around ICT producten en diensten in de ruimste zin van het woord :

 

Producten : werkstations, serverstations, notebooks, randapparatuur, netwerkbenodigdheden, telecom, supplies, ...

 

Diensten : Netwerkbeheer, klanten helpdesk, webdesign, programmatie, enz ...

 

Zeg een item dat ook maar iets met ICT te maken heeft en wij hebben het in ons gamma ...

 

Bedankt voor de interesse ...

Link to post
Share on other sites

Opzich zeker behoefte aan full-service dienstverleners op dat gebied. Belangrijk is denk ik dan wel dat je echte specialisten zelf in huis hebt op ieder gebied dat je aanbied. Mijn ervaring is dat er aanbieders zijn maar die dan veel zaken weer bij een ander onderbrengen zodat er geen eerste-lijns contact of opvolging is.

 

Veel succes! ;D


Auto leasen? Eerst bij LeaseVergelijker kijken! | InfoTrade: erkend Adwords Qualified Company

 

Hope is not a strategy!

Link to post
Share on other sites

Sheyse ... GEFELICITEERD !

 

Mijn partner had een onderneming met ICT-totaaloplossingen in de ruimste zin van het woord ... hij had kleine, middelgrote tot hele grote klanten (Volker Stevin en Wilma Bouw).

Het coördineren van de gehele infrastructuur (van diverse kabeltje in de grond tot hardware én software).

Een zeer welkome oplossing voor vele bedrijven omdat ze inderdaad maar met 1 coördinator praten die ervoor zorgt dat het bedrijf operationeel ingericht is.

 

Op zich zeker behoefte aan full-service dienstverleners op dat gebied. Belangrijk is denk ik dan wel dat je echte specialisten zelf in huis hebt op ieder gebied dat je aanbied. Mijn ervaring is dat er aanbieders zijn maar die dan veel zaken weer bij een ander onderbrengen zodat er geen eerste-lijns contact of opvolging is.

 

Bij grote projecten is het niet altijd mogelijk dat je alle specialisten "zelf" in huis hebt. Immers, wat als 1 groot project is afgerond ... waar zit dan je eigen personeel ... thuis op de bank te wachten op zijn/haar salaris?

Maar ik het ben het wel met OkiDoki eens. Als je zelf de specialisme niet in huis hebt, hoe kun je die dan goed uitbesteden?

Dit heeft mijn partner ondervangen door zelf circa 15 specialisten (op nagenoeg alle gebieden) in vaste dienst te nemen die verstand van zaken hadden om de klus te coördineren (kabellegger, programmeur, webdesigner en so on). Deze zochten dan contact met aanbieders/freelancers en konden goed beoordelen of er wel/niet een contract met hen gesloten werd.

Eerste lijns contact houd je in de hand door dit goed af te stemmen met degene aan wie je uitbesteed, of die je hiervoor inhuurt. Immers, het ligt snel voor de hand dat de dienst die jij inhuurt zelf gaat babbelen met de projectontwikkelaar. Dat is dus niet de bedoeling. Zorg er altijd voor dat jij de schakel bent en blijft.

Daarnaast werd ook erg veel aandacht besteed aan aftersales. Er werd een strak relatiebestand bijgehouden met informatie over wanneer en welke producten bij een klant wel/niet aanwezig waren. Pro-actief de afgeronde projecten benaderen zodra er vernieuwde ICT-producten (in de breedste zin van het woord) op de markt kwamen. Een zeer goede acquisitie waar je profijt van hebt.

 

Het was booming business ....

Jij dus enorm veel succes !


Netwerken: Het gaat er niet om wie je bent, maar wie je kent !

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 3 leden online en 65 gasten

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept