• 0

Afgewezen door Qredits

Helaas, vanmiddag kwam het bericht dat Qredits mij geen financiering verleent.

Het plan was goed, maar ik had geen branche-ervaring.....

 

Ik ben bijzonder teleugesteld, en had dit ookniet verwacht.

Ik had geen marketing ervaring (gewerkt als financieel manager), en geen HRM ervaring (ik ga een vacturebank lanceren).

 

Mijn plan was dus goedgekeurd, ik had een 9,6 voor de e-scan, en toch; NEE.

Ik heb tijdens het gesprek aangegeven dat ik mijn tekortkomingen ken en dat ik in gesprek was met en parttime marketeer met HRM ervaring ( Acad. marketing, ervaring als recruiter en bij een uitzenduro gewerkt).

 

Waarom wordt ik afgewezen, terwijl ik aangeef dat ik een externe wil inhuren om mijn tekortkomingen op te vangen/

waarom wordt ik afgewezen terwijl Qredits roept dat zij coaching/ondersteuning opdringen (je moet ervoor betalen), om zo de slagingskans te vergroten. Waarom wordt ik afgewezen terwijl de staat garant staat?? Ik snap er niks van Waarom krijg ik dan geen coach? Ik kan geen bezwaar aantekenen.

 

Alhoewel de tijd niet optimaal is, twijfel Qredits niet aan de haalbaarheid van het plan, maar aan mij.

Ik heb dit geld nodig voor mijn marketingcampgne, en voor de huur van een kantoor zodat ik iemand aan kan nemen om mij te assisteren.

 

 

Hoe kom ik nu aan geld/ Ik heb geen werk, geen inkomen meer.

 

Ik heb gelezen over investeerders, maar waar vind ik die?

kan iemand mij tips geven? Is er een p-to-p lending mogelijkheid in Nederland?

 

 

Link naar reactie

Aanbevolen berichten

  • 0

Hmmm, Jose,

 

Allereerst, welkom op het forum voor ondernemerschap.

 

Het zal een grote teleurstelling zijn, die afwijzing, maar het is ook je eerste stap op de ondernemersladder. Klaarblijkelijk heb je jezelf niet goed genoeg verkocht en krijg je een 0 op rekest. Dat overkomt ons allemaal, maar daar laten we ons (meestal)niet door van de kaart brengen.

 

Wellicht heb je hier al wat rond gekeken en gezien dat velen je voor zijn gegaan. Niet zozeer met de afwijzing door Qredits, maar wel met het zoeken en vinden van financiering. Ik kan je van harte aanbevelen om die verhalen eens na te lezen en daar je conclusies aan te verbinden.

 

Als ik jouw zaak nu even snel inschat, zonder de volledige achtergrond te kennen, denk ik dat men weinig vertrouwen heeft gehad in de onderneemster. Maw: Wel een goed plan, maar wie gaat dat waarmaken? Het plan maakt ongeveer 20% van de beoordeling uit en de ondernemer daarachter 80%. Dat is overigens hetzelfde bij zo goed als alle (ook private) investeerders.

 

Mijn advies is derhalve om niet met dezelfde pitch naar de volgende investeerder te gaan, maar om eens goed na te gaan waardoor het mis ging.

 

Veel Succes!!

Henk de Greef

Link naar reactie
  • 0

Beste Jose1964,

 

welkom op HL. Geen marketing en hrm-ervaring, dan is men allicht niet overtuigd van je contacten en netwerkvaardigheden in deze kringen. Die zou ik verbeteren en in het vervolg duidelijk naar voor laten komen in een presentatie of gesprek. HL-lid Marc Schepper is juist gestopt met een wervings- en selectiebureau, misschien dat hij nog tips voor je heeft.

 

Kun je geen korte opleiding of cursus volgen, of werkervaring opdoen in loondienst en dan 1 januari 2010 starten? Of nog een gedachte: een compagnon zoeken, of je beoogde marketeer laten participeren? Ik denk dat jouw financiële achtergrond voor veel hrm-ers of marketeers interessant kan zijn. Ik denk dat een financier of investeerder eerder huiverig is voor deze branche.

 

Groet,

 

Highio

"The secret is to take an existing product, service or concept and then take it up a level by applying your own vision and creativity."

Link naar reactie
  • 0

Beste Jose,

 

ik lees dat je enkel bij Qredits je verhaal hebt gedaan, heb je al aan de gewone route naar de banken gezocht? Ik weet dat Qredtis een overkoepling is van diverse banken, maar toch ...stap eens bij een lokale bank naar binnen en vraag een gesprek aan met een account manager. Mocht je in de regio Utrecht wonen, ik heb diverse contacten binnen die wereld en wil ze je graag geven.

 

Vraag 2: heb je je business plan laten reviewen? Heb je een soort "sparring partner" die je tips en tricks geeft? Dit kan je verder helpen dan dat je alles zelf alleen gaat oppakken. Vraag eens een (voormalig) collega of iemand uit je familie/zakelijk netwerk. Zij kennen je beter dan wie dan ook en kunnen je aangeven waar zwakke en goede punten te vinden zijn. Zowel personlijk alsook zakelijk gezien.

 

Succes!

 

 

www.mkbduurzaam.nl de informatie site om concreet met Duurzaam Ondernemen te beginnen.

Link naar reactie
  • 0

Beste Jose,

 

Vervelend om te horen dat je bent afgewezen. Ik ken je situatie niet precies maar misschien is het "Besluit bijstandverlening zelfstandigen" (Bbz) iets voor je?

 

Meer informatie kan je hier vinden: http://home.szw.nl/index.cfm?menu_item_id=13731&hoofdmenu_item_id=1375&rubriek_item=391906&rubriek_id=391817&set_id=2529&doctype_id=6&link_id=26047#link1875900

 

Veel succes,

 

 

Louise

Link naar reactie
  • 0

Qredits is volgens mij ontstaan uit het initiatief van Microkrediet. Wellicht kan je het in dat kader eens proberen bij het kenniscentrum Microfinanciering. Op deze site (www.microfinanciering.com) staat een en ander aan informatie op waar je wellicht wat aan hebt.

Ook coaching door vrijwilligers.

 

Maar zou toch het advies wat hier al eerder werd gegeven opvolgen en jouw plan nog echt een keer laten toetsen; het is zonde als je bij de volgende aanvraag dezelfde "valkuil" in stapt.

 

Wat betreft BBZ is de startende ondernemersregeling echt voor mensen die vanuit de bijstand starten; weet niet wat jouw positie is op dit moment. Ook hier geldt zeker wel dat je goed plan dient te hebben en wordt er wel met dezelfde criteria gekeken. Dus ook hiervoor geldt; eerst aanscherpen voordat je aanvraagt.

 

groet en succes (en vooral niet opgeven na een dergelijke afwijzing!)

Marguerite

Link naar reactie
  • 0

Even een korte reaktie:

ik zal morgen of overmorgen ingaan op de reakties; internet heeft er een paar dagen uitgelegen.

 

 

off topic:

 

Hoi Jose

 

We zijn niet allemaal elke dag online hoor. Als je een weekje later reageert, dan is dat echt wel prima. Reageerders hebben vaak toch wel een abo op jouw topic.

 

groet

Joost

hl admin

DenariusAdvies: Tax | M&A | Legal

Link naar reactie
  • 0

Ik krijg de indruk dat je jezlef te voorzichtig hebt gepresenteerd. Als ik op de stoel van "Credits" zou zitten, dan zou ik graag een plan zien waar het ego vanaf druipt en waarin wordt gesteld dat de indiener alles onder controle heeft. Als de indiener al zaken aantipt die hij/zij niet onder controle heeft en daar meteen al bij de start een personeelslid voor moet aantrekken, komt dat niet sterk over.

Het is natuurlijk wel een pré dat je over zoveel zelfkennis beschikt, dat je je eigen kwaliteiten kunt inschatten. Ik adviseer je om met iemand samen te gaan ondernemen. Bundel samen je krachten en maak ieder van je zwakke punten juist je sterke. Dan valt financiering van een personeelslid weg en kun je alles als een "solid-block" presenteren.

Link naar reactie
  • 0

Hoi Jose,

 

Ik ben ook bezig met een kleine financiering voor mijn nieuw op te starten webwinkel, ik vind het ook lastig! Waarom reageer je dan zou je zeggen maar ik heb misschien wel een tip voor je, je schrijft dat je geen werk/inkomen hebt op dit moment. Ik heb een regeling met het CWI, ze betalen mij een half jaar een uitkering, in de tussentijd kan ik mijn bedrijf opzetten, en heb ik wel een inkomen. Wat moet je hiervoor doen? Je moet wel recht hebben op een uitkering (dus niet zelf ontslag hebben genomen) , je mag je nog niet ingeschreven hebben bij de KvK, je moet een afspraak maken met het CWI en aangeven dat je een bedrijf wilt starten. Als het idee hen aanspreekt mag je je 3 maanden oriënteren en een bedrijfsplan schrijven (heb je al...) en dan moeten zij het goedkeuren. Ik vind het een goede regeling want zo heb je wel meer zekerheid en een beetje lucht om je je op je bedrijf te storten. Ik hoop dat je er iets aan hebt. Dit is de link naar de folder:

 

https://www.werk.nl/portal/page/portal/werk_nl_bestanden/bestanden/werknemer/inkomenenuitkering/Eigen%20Bedrijf_def1.pdf

 

Groetjes, Femke

Link naar reactie
  • 0

Beste Femke & Jose,

 

Even een aanvulling.

 

Ik heb ook met een CWI consulent gesproken.

Maar daar kwam het volgende uit.

 

Je mag wel bij de KvK ingeschreven staan, mits je geen inkomen hebt uit je werkzaamheden met je onderneming.

Je moet ontslagen zijn.

Je moet afgewezen zijn door bank(en).

Je moet een ondernemingsplan voorleggen, anderwijs kunnen zij jouw helpen bij het opzetten en begeleiden van een ondernemingsplan. Daar zijn speciale bedrijven voor die dat uit handen nemen van CWI/UWV.

Verder krijg je inderdaad een uitkering, wat eigenlijk een verkapte lening is. Want je betaald het wel terug.

Ook moet je binnen 6 maanden na ontvangst van je eerste 'uitkering' genoeg omzet maken dat jij je zelf kan onderhouden.

 

Ik heb dit namelijk nu aangevraagd, misschien heb je hier wat aan Jose.

 

http://www.uwv.nl/particulieren/formulieren/formulieren/IR14001789.aspx

 

Groet,

Melvin

 

 

ps: Geef niet op Jose, het is misschien de-motiverend als je steeds wordt afgewezen, maar blijf volhouden. Als jij 100% achter jouw plan staat, dan komen vanzelf de dingen op z'n plaats. Ik kan erover mee praten, maar ik blijf volhouden.

 

 

EDIT: Ik heb anders een handige link www.onafhankelijkarbeidsadviseur.nl zij hebben mij ook goed geholpen. Ze zijn onafhankelijk verbonden aan het CWI/UWV en ook gespecialiseerd in startende ondernemers in uitkeringsituatie.

Hopelijk heb je er wat aan.

Link naar reactie
  • 0

Hoi Melvin en Jose

 

Ik denk dat Jose het beste even langs het CWI kan gaan, mijn werk coach van het CWI heeft mij op het hart gedrukt mij nog niet in te schrijven anders kon ze het plan niet goedkeuren, ik was ook niet afgewezen door banken, kennelijk is het overal anders. Inmiddels zit ik in mijn startperiode. Jose, ik zou de folder even bekijken, daar staat alles in, als je dan nog vragen hebt kun je het beste naar het CWI. Dan weet je zeker dat je niet de mist in gaat....

 

Je moet inderdaad ook wat terug betalen maar alleen als je plan lukt, en dan is het nog hoogstens 70%.Wanneer binnen de proefperiode blijkt dat je het alleen aankunt is het dus raadzaam de uitkering te stoppen. Als je plan faalt hoef je niets terug te betalen. Ik zeg: goeie deal!

 

Succes!

Link naar reactie
  • 0
Ik denk dat Jose het beste even langs het CWI kan gaan, mijn werk coach van het CWI heeft mij op het hart gedrukt mij nog niet in te schrijven anders kon ze het plan niet goedkeuren, ik was ook niet afgewezen door banken, kennelijk is het overal anders

 

Ondersteun dit ten sterkste want merk dat inderdaad (zelfs als de situatie hetzelfde is) het advies en wat er wel en niet mag sterk kan verschillen. Je wil jezelf niet in de vingers snijden.

De regeling die Femke schetst is de regeling voor startende ondernemers vanuit een uitkering. Dat is een "verkapte lening" waarbij jouw uitkering zes maanden (startperiode) wordt doorbetaald terwijl je werkt en gewoon verdienen mag.

Later vind er een verrekening plaats op basis van de jaarcijfers en dan gelden die onderstaande regels voor.

 

Om die "proefperiode" in te kunnen gaan dien je trouwens wel een ondernemersplan in te leveren.

 

En succes, Femke tijdens jouw startperiode .

 

groet

 

Marguerite

 

Wat betreft de onafhankelijke arbeidsadviseur had ik begrepen dat ze mensen doorverwijzen? maar wellicht ben ik niet juist geinformeerd.

 

 

Link naar reactie
  • 0

Uit de nieuwsbrief Qredits microkrediet nieuws 13 juli 2009:

 

In 6 maanden tijd zijn er ruim 1.500 aanvragen binnengekomen. De doelstelling voor 2009 was het verstrekken van 500 kredieten. We lopen ruim op schema met 250 verstrekte kredieten in de 1e week van juli.

 

en als headline op de website:

 

300e krediet verstrekt 5 augustus 2009

 

Los van de aanvragen die nog in behandeling zijn, kun je zo ongeveer het percentage aanvragers zien dat aan een microfinanciering geraakt en schijnen ze hard door te werken in de vakantieperiode. ;)

 

Groet,

 

Highio

"The secret is to take an existing product, service or concept and then take it up a level by applying your own vision and creativity."

Link naar reactie
  • 0

Er van uitgaande dat elke "gek" die overal is afgewezen nu gewoon zijn/haar plan ongewijzigd naar Qredits stuurt valt het aantal aanvragen nogal mee.

 

Ik denk dat er veel aanvragen tussen zitten om een webshop op te zetten en daarbij is mijn ervaring dat men, in het algemeen, daarvoor tot max. 5.000,00 gaat.

 

Link naar reactie
  • 0

Ik vind het wel een mooie transparante handelswijze dat het aantal aanvragen en toekenningen steeds wordt bijgehouden. Communiceren (andere) banken dit ook op enige manier? Al was het maar als ondernemersbarometer. Ik bedoel zonder vertrouwelijke of bedrijfsgevoelige informatie te verstrekken. Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd in welke categorieën van bedragen Qredits faciliteert.

 

Groet,

 

Highio

"The secret is to take an existing product, service or concept and then take it up a level by applying your own vision and creativity."

Link naar reactie
  • 0

Ik vind het wel een mooie transparante handelswijze dat het aantal aanvragen en toekenningen steeds wordt bijgehouden. Communiceren (andere) banken dit ook op enige manier? Al was het maar als ondernemersbarometer. Ik bedoel zonder vertrouwelijke of bedrijfsgevoelige informatie te verstrekken. Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd in welke categorieën van bedragen Qredits faciliteert.

 

Groet,

 

Highio

Qredits tot een max van 35.000 max looptijd 10 jaar nu 7% rente. Rijk staat 80% garant.

Microkrediet Gelderland tot een max van 35.000 max looptijd 10 jaar nu 7% rente. provincie Gelderland staat 100% garant!

Link naar reactie
  • 0

Hallo,

 

Ik heb helaas geen antwoord voor je vraag. Het onderwerp boeit me echter omdat ik zelf een aanvraag voor een krediet bij Qredits heb lopen. Nu komt het in de vraag en de verdere reacties op mij over dat er een soort van sollicitatiegesprek gaat plaatsvinden.

 

Hoe moet ik mij het gesprek met die mensen voorstellen?

 

Zelf ben ik sinds 3 jaar bezig met een franchise. Alles is hier verder al in geregeld, echter door priveomstandigheden ben ik financiëel in de problemen geraakt zodat ik wat extra krediet nodig heb. Als ik alle reacties zo lees komt het op mij over dat je een volledige screening ondergaat.

Hoor graag van jullie.

 

Roger

Link naar reactie
  • 0

Hallo,

 

Ik heb helaas geen antwoord voor je vraag. Het onderwerp boeit me echter omdat ik zelf een aanvraag voor een krediet bij Qredits heb lopen. Nu komt het in de vraag en de verdere reacties op mij over dat er een soort van sollicitatiegesprek gaat plaatsvinden.

 

Hoe moet ik mij het gesprek met die mensen voorstellen?

 

Zelf ben ik sinds 3 jaar bezig met een franchise. Alles is hier verder al in geregeld, echter door priveomstandigheden ben ik financiëel in de problemen geraakt zodat ik wat extra krediet nodig heb. Als ik alle reacties zo lees komt het op mij over dat je een volledige screening ondergaat.

Hoor graag van jullie.

 

Roger

 

Interessante materie, zelf ben ik bezig met het oprichten van mijn bedrijf en zal ook aangewezen zijn op een organisatie als Qredits oid. Toevallig had ik vorige week, iemand van het Zelfstandige loket van Flevoland gesproken en voor de aanvraag van BBZ wordt je gescreend, dat geldt ook voor voor Qredits.

Je mag een BKR notering hebben, maar geen grote openstaande schulden. Binnen de BBZ is dat max 10 000 euro.

Voor Qredits denk ik dat het ongeveer hetzelfde zal zijn. Ik weet niet wie er verder ervaringen mee hebben. maar dat is wat mij voorgeschoteld is.

Link naar reactie
  • 0

Na een lange screening en onderhandelings periode met Qredits ben ik uiteindelijk na 2 maanden toch nog afgewezen, puur omdat ik geen borg geen bieden.

 

Nu sta ik wel het BKR geregistreerd op herstelde codes, maar het plan was door de risicomanager goed beoordeeld. Lijkt mij dat Qredits toch niet de juiste oplossing is voor BKR geregistreerde mensen, volgens mij was het de bedoeling dat Qredits hulp kon bieden aan mensen die niet bij de reguliere banken terecht konden.

 

Link naar reactie
  • 0

Geachte mw Jose,

 

Op de vraag "Is er een p-to-p lending mogelijkheid in Nederland?" wijs ik u op de fiscale regeling:

Leningen aan startende ondernemers: durfkapitaal

http://www.antwoordvoorbedrijven.nl/product/subsidies/fin/durfkapitaal

 

Met vriendelijke groet,

 

Winod Debipersad

Antwoord voor Bedrijven

 

RVO.nl/Antwoord voor bedrijven informeert ondernemers over wetten, regels en subsidies. Zij werkt samen met Ondernemersplein.nl en andere (overheids)partners.

Link naar reactie
  • 0

Op de vraag "Is er een p-to-p lending mogelijkheid in Nederland?" wijs ik u op de fiscale regeling:

Leningen aan startende ondernemers: durfkapitaal

http://www.antwoordvoorbedrijven.nl/product/subsidies/fin/durfkapitaal

 

 

Dag Winod,

 

Daarvoor is natuurlijk wel een tweede p nodig en die moet je wel in je netwerk hebben ;)

DenariusAdvies: Tax | M&A | Legal

Link naar reactie
  • 1

Ik ben inmiddels met een aantal financieringsmogelijkheden in gesprek geweest en wil de ervaringen hier graag delen, in de hoop dat je hier iets aan hebt én dat er reacties terugkomen die mij verder helpen.

 

Ik ben voor mijn financiering in contact met:

 

[*]Reguliere banken

[*]Qredits

[*]FFF-netwerk (Founder, Friends, Family)

[*]Risico kapitaal (investeerders/participaties)

 

Bij reguliere banken én Qredits kwam steeds het volgende naar voren: "wij financieren alleen bedrijfsmiddelen/-kosten, géén overbrugging levensonderhoud!"

Dat betekent dus dat je met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid geen krediet krijgt omdat je persoonlijk (privé) financiële problemen hebt.

Gelukkig is dat bij mij niet het geval, maar bij de beoordeling van mijn plan bleek dus dat ik oorspronkelijk onvoldoende specifiek gemaakt had waar het geld uit het aangevraagde krediet precies voor bestemd zou zijn. De inschatting was dat dit voor levensonderhoud gebruikt zou worden, omdat uit het bijgevoegde financieel plan te lezen was dat er privé-opname plaats zou vinden, ongeveer ter hoogte van het aangevraagde bedrag. Overigens was dit voorbehoud mij vooraf niet bekend, ik had er niets over gelezen in de folders of op de websites van de banken...

Goed, les geleerd dus... specifiek zijn t.a.v. doelen van het krediet: bedrijfsmiddelen/-kosten.

 

Verder kreeg ik bij de reguliere banken te horen dat ik weliswaar een prima plan heb, maar geen zekerheid dat ik mijn producten ook daadwerkelijk zou gaan verkopen. Ik moest maar terugkomen wanneer ik met zekerheid mijn verkopen gerealiseerd zou hebben... Dat is wel vreemd... dan heb ik namelijk geen financiering meer nodig :-\

 

Inmiddels een ge-update plan ingediend bij de banken en Qredits, waarin ik aangeef wat ik uit mijn FFF-netwerk heb losgekregen, welke samenwerkingsverbanden ik inmiddels heb opgezet en welk risico-kapitaal ik heb aangetrokken.

Mijn FFF-netwerk, het risico-kapitaal en mijn eigen middelen zijn voldoende voor overbrugging levensonderhoud. Voor de financiering van bedrijfskosten (o.a. franchise- en vervoerskosten) heb ik nu een specificatie opgenomen.

Zekerheid m.b.t. verkopen heb ik helaas nog niet, want ik kan pas echt beginnen als de financiering rond is, maar er zijn wel weer berichten vanuit de branchevereniging dat de markt stabiel blijft ondanks de crisis en zelfs weer lijkt aan te trekken.

Kijken of dit aanslaat...

 

Daarnaast ben ik in gesprek met dienstverleners in gerelateerde diensten, om te kijken of zijn naast afspraken m.b.t. samenwerking ook bereid zijn om een investering te doen o.b.v. geloof in het plan en de samenwerking.

Als dat werkt heb ik de reguliere banken niet eens nodig (anders dan voor betalingsverkeer... ;))

 

Ik hoop dat je hier iets aan hebt, en sta open voor alle reacties op mijn verhaal, alvast bedankt daarvoor.

 

Veel succes!

No nonsens, het moet gewoon werken!

Link naar reactie
  • 0

Wij zijn momenteel ook voor onze onderneming opzoek naar een financiering, we zijn een intermediair die bemiddelt in verzekeringen, pensioenen en vermogensopbouw. We zijn in mei gestart en merken dat er zonder financiering te weinig middelen zijn.

Bij Qcredits aangeklopt. Ondernemingsplan opgestuurd. Resultaat de sector, de financiele dienstverlening is uitgesloten, met deze sector doet Qcredits niet.

 

Bij banken is het al moeilijk een afspraak te krijgen. Eerst via internet alles ingevuld, meerdere dingen. Formulier ingevuld om terug gebeld te worden, en aanvraag online ingedient.

Resultaat, je wordt niet terug gebeld, je belt er achter aan en je kunt geen zakelijke accountmanager of iemand anders spreken om een afspraak te maken. Uiteindelijk de Rabo, ondernemingsplan en financieel plan opgestuurd. Mail terug van de Rabo, heel snel al, we doen er niks mee, onvoldoende zekerheden zijn er gesteld.

Ik had niks over zekerheden of eventuele borgstellingsmogelijkheden, of inbreng prive gelden vermeld. Dit met de reden dat ik dit wilde bespreken in een afspraak, welke zekerheden zijn wenselijk en waar moet ik voor zorgen. Ook geen telefoonje van de accountmanager gehad met de vraag wat voor een zekerheden kunt u zelf bieden.

Natuurlijk verhaal gehaald bij de accountmanager. De houding aan de andere kant van de lijn liet wel merken dat hij er niet veel voor voelde.

Bij ING en ABN zijn we nog aan het wachten op een reactie.

 

Dan heb je nog financieringsbemiddelaars. Ik heb er nu meerdere gesproken, ze zullen zeker toegevoegde waarde hebben. Hun hebben immers de contacten, en spreken de taal van de bank. Hun weten hoe je het perfect kunt presenteren.

Het punt wat ik bij deze partijen heb is de aanvang fee, of het uurtje factuurtje, uurtarief van 100 a 150 euro. Een succesfee vind ik prima, een aanvang fee onder de 1000 euro vind ik ook realistisch maar tegen de 2000 euro aan. Aan de ene kant logisch zij dienen ook hun brood te verdienen. Voor de ondernemer niet altijd betaalbaar.

Als je financiering niet lukt, is er wel geld verspilt dat je hard nodig had.

 

Ik twijfel nog om in zee te gaan met een financieringsbemiddelaar. Deze twijfel zit er in het feit of het ze gaat lukken. We zitten wel in de financiele sector, veel ontwikkelingen en veel faillisement in de sector. Daarnaast je levert diensten, dus geen tastbaar product met waarde.

 

Voor investeerders is het bedrag, 30.000 wat wij nodig hebben vaak te laag.

 

Hoe is jullie ervaring op het gebied van financieringbemiddelaars?

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    4 leden, 213 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.