• 0

Een website volgens een nieuw concept: Gloyou.com

Omschrijving van je concept:

sinds kort heb ik mijn nieuwe website gelanceerd. Gloyou.com

 

Het concept is simpel: meerdere websites in één zodat u tijd bespaart en slechts één account nodig heeft.

Met een gratis bedrijfsaccount kunt u: uw bedrijfs profiel, vacatures, bijbaantjes en vastgoed toevoegen. Daarnaast kunt u stagiaires, potentiële werknemers en andere bedrijven contacteren!

Als particulier kunt u gratis uw huis aanbieden, recepten zoeken, zoeken naar bedrijven, online radio luisteren en nog veel meer!

 

De vraag op het begin was: waarom op tientallen verschillende sites een account aanmaken terwijl alles ook op één website kan?

 

Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor:

eenmanszaak opzetten, de gehele website construeren en promoten

 

Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen:

de noodzaak om verschillende accounts nodig te hebben als ondernemer en particuliere bezoeker op het gehele internet

 

Hoe is dit anders dan bestaande concepten:

Gloyou.com biedt meer verschillende websites in één aan. Yahoo en MSN doen dit ook, echter missen bij deze sites bijvoorbeeld de recepten, online radio en stagiaires

 

Wat voor feedback hoop je te krijgen:

Een positieve feedback uiteraard. Natuurlijk respecteer ik iedereens mening en hoop ik goede tips te ontvangen!

 

 

 

www.gloyou.com , Ervaar het gemak van alles in één! Voeg o.a. gratis uw bedrijfsprofiel toe

Link naar reactie

Aanbevolen berichten

17 antwoorden op deze vraag

  • 0

Als ik op de site kom, snap ik niet wat er handig aan is. Misschien is het goed om dat heel duidelijk te maken aan het begin van de site?

 

Misschien kun je me het hier ook duidelijk maken want ik snap niet zo goed waarom er gekozen is voor de huidige onderwerpen. Waarom wel koken en dating maar niet sportverenigingen of muziek?

 

Voor mij zou deze bepaling uit de voorwaarden al meteen een reden zijn om nooit lid te worden:

De klant geeft Gloyou expliciet toestemming om de gegevens van de klant en/of aanbieder en/of van de geplaatste advertenties tevens kenbaar te maken aan vooraf zorgvuldig geselecteerde businesspartners van Gloyou. Deze businesspartners kunnen beperkt en volgens zorgvuldig vooraf gemaakte afspraken met deze businesspartners, gebruik maken van de gegevens door met klanten contact op te nemen en/of informatie toe te zenden via directmail en/of e-mail. Gloyou eist van haar businesspartners dat zij zich inspannen om de privacy te beschermen. Gloyou spant zich naar alle redelijkheid in deze informatie vertrouwelijk te behandelen.

 

 

 

Link naar reactie
  • 0

Bedankt voor jullie reacties, op deze manier kan ik beter kijken naar mijn website en verbeteringen doorvoeren.

 

Met één account kunt u van verschillende diensten gebruik maken op één web adres. In theorie heeft u dus niet meer een account nodig bij bijvoorbeeld: vacature bank, ilocal, funda etc.

 

Waarom niet sportverenigingen en muziek? Ik moet ergens beginnen, het was helaas onmogelijk om het gehele plan in één keer ten uitvoer te brengen.

 

Nogmaals bedankt voor jullie feedback!

www.gloyou.com , Ervaar het gemak van alles in één! Voeg o.a. gratis uw bedrijfsprofiel toe

Link naar reactie
  • 0

Met één account kunt u van verschillende diensten gebruik maken op één web adres. In theorie heeft u dus niet meer een account nodig bij bijvoorbeeld: vacature bank, ilocal, funda etc.

 

Maar hoe werkt dat dan? Als ik me aanmeldt bij Gloyou, kan ik dan wanneer ik een huis-te-koop-bericht plaats die ook meteen op Funda doorplaatsen (en op Gloyou beheren), en mijn vacatures via mijn Gloyou-account op Vacaturebank door laten plaatsen?

 

Met andere woorden: maak je, wanneer ik me aanmeldt op Gloyou, direct allerlei accounts aan op allerlei andere sites, die ik centraal kan beheren?

Link naar reactie
  • 0

OK, dat is niet helemaal duidelijk aan je introverhaal. Als je namelijk datgene had gemaakt wat ik beschrijf, dan had je mijns inziens iets potentieel geniaals in handen!

 

Nu is het, met alle respect, slechts een website die alles probeert te doen maar daardoor nergens in uitblinkt, waardoor je slechts met héél hoge bezoekersaantallen iets voor elkaar zult boksen. Maar doordat je die aantallen niet hebt en meteen flink de breedte in gaat past dit niet echt in deze tijd van Web 2.0, openheid, verbinden en niet-een-silo-willen-zijn.

Link naar reactie
  • 0

daar ben ik mij bewust van. Het remedie is dus bezoekers genereren en innoveren.

 

Door deze topic heb ik direct al wat geleerd, de voorpagina moet informatiever worden.

 

Hebben jullie nog wat tips?

 

Alvast bedankt!

www.gloyou.com , Ervaar het gemak van alles in één! Voeg o.a. gratis uw bedrijfsprofiel toe

Link naar reactie
  • 2

- Zorg voor iets unieks. Iets wat opvalt, en wat een doorvertelfactor heeft. Een opvallende interface of een superkoel imago, wees innovatief en alomvattend of ga tegen de gevestigde orde in, of zorg voor énorme social-community-aanwezigheid.

 

- Laat mensen personaliseren. Zelf selecties van feeds maken, andere feeds toevoegen, verplaatsen, dichtklappen, alles om er echt míjn pagina van te maken.

 

- Zorg voor wat "unieke" elementen. Maak bijvoorbeeld het kunnen plaatsen van twitterberichtjes vanaf je Gloyou-pagina mogelijk, zeker voor wat oudere internetters is dat een toegevoegde waarde.

 

- Ga met een redactie werken. Pomp niet alles door, maar maak zéér goede, informatieve selecties. Dát is wat veel huidige services missen (die tonen álles, maar dat wil je juist niet, je wilt datgene zien wat écht uniek, opwindend en very nice to know is).

 

(Overigens kun je aardig wat inspiratie halen uit een zoekopdracht als your personal startpage o.i.d. zie ik)

Link naar reactie
  • 0

Wat vond je er persoonlijk van? Reken a.u.b. mee: ik 19 jaar ben, programmeren mezelf heb aangeleerd en nog in de begin fase zit. Innoveren en promoten is de dagtaak.

 

Meerwaarde t.o.v. telegraaf : minder chaotisch, minder onzin nieuws en gloyou.com biedt meer diensten dan de telegraaf.

Natuurlijk heb ik nog weinig bezoekers en advertenties waardoor het nog niet aantrekkelijk is voor bezoekers om naar mijn site over te stappen.

 

Daarom: Innoveren en promoten is de dagtaak.

 

 

www.gloyou.com , Ervaar het gemak van alles in één! Voeg o.a. gratis uw bedrijfsprofiel toe

Link naar reactie
  • 0

Ik zie het zo... je moet onderaan de ladder beginnen(uitzonderingen daar gelaten)!

Goed dat je je idee tot een product hebt ontwikkeld... er zijn zo veel mensen die ideeen hebben en er niets mee doen en of niet weten waar ze moeten beginnen!

Zonder achtergrond voor programmeren vind ik dat je het goed hebt gedaan!Keep up the good work!

Wellicht zal het een succes worden, welliicht een flop!

Maar des al niet te min is het wel een goed begin en je leert er weer veel van wat je mee kan nemen naar je volgende projecten of ter verbetering van je huidige project!

 

Mijn mening :

Laat je klant meedenken:

Ik zou wel even een button maken op een opvallende locatie waar men feedback kan geven.

Laat je klant delen:

Is al genoemd maar doorplaatsmogelijkheden zijn inderdaad erg belangrijk.

Zorg dat je site uitblinkt:

Laat een opvallend, niet schreeuwende logo ontwerpen (of zelf doen) maak gebruik van sites zoals 99designs enzo, wellicht vind je zo iemand met goede ideeen.

Ik zou wel wat doen aan de layout, ik vind het iets te simpel.

 

 

 

Succes ermee...!!

 

 

Whenever I hear, 'It can't be done,' I know I'm close to success.

Link naar reactie
  • 0

Gloyou vind ik zelf echt een heerlijk pakkende naam, die blijft hangen. Hierbij vraag ik me ook af of het soms echt storend is dat er meerdere sites nodig zijn voor verschillende dingen. Wanneer je nieuws wil kan je naar nu.nl wanneer je huizen wil naar funda.nl wanneer je personeel wil naar michaelpage.nl. Je gaat er heen omdat je weet wat je er kan vinden.

 

Als ik kijk naar jou site doet het me denken aan een chinese menukaart:

 

Een tig-aantal gerechten worden aangeboden, waarvan uiteindelijk 80% van de klanten alleen Fu yong hai en/of Babi pangang bestelt. Gelukkig koop je zelf geen etenswaren in voor de andere gerechten zodat het je geen geld kost. Maar je besteed wel tijd aan onderwerpen die misschien op andere sites al veel beter zijn uitgewerkt. Of die allemaal al samenkomen via nu.nl, waarmee je de directe concurrentie wil aangaan.

 

Ter inspiratie vind ik zelf huizenzoeker.nl een mooie site. Deze zoekt beter dan Funda.nl maar gebruikt de database van Funda en andere makelaarskantoren.

 

Een kleine tip voor je lay out: onder de vouw van je website heb je het nieuws en voetbal staan. Hierdoor moet er altijd gescrolled worden voordat bezoekers bij het nieuws van voetbal zijn. Misschien is dit een drempel die je kan vervangen door je site anders in te delen.

 

Succes!

 

 

SKY training presents: 'Your presentation S*CKS' - Because you can be different..

Link naar reactie
  • 0

"Hierbij vraag ik me ook af of het soms echt storend is dat er meerdere sites nodig zijn voor verschillende dingen. Wanneer je nieuws wil kan je naar nu.nl wanneer je huizen wil naar funda.nl wanneer je personeel wil naar michaelpage.nl."

 

Dat was precies mijn gedachte! Daarnaast heel erg bedankt voor jullie tips. Ik ben er mij van bewust dat elke "site" nog redelijk basic is, nu moet ik ze stap voor stap specialiseren zoals de websites die jullie opnoemden.

 

Daarnaast kreeg ik nooit echt slechte reacties over de naam, maar als ik deze vertelde kreeg ik heel vaak te horen wat?? Het is denk ik geen goede naam voor radio reclame. Maar een bijkomend voordeel, iedereen noemt de naam op en speld hem even waardoor hij veel beter onthouden wordt!

 

Bedankt voor de tips!

 

Als jullie het leuk vinden zal ik in deze topic jullie op de hoogte houden van positieve ontwikkelingen

www.gloyou.com , Ervaar het gemak van alles in één! Voeg o.a. gratis uw bedrijfsprofiel toe

Link naar reactie
  • 0

Even los van de inhoud. Het is een hele prestatie wat je hebt neer gezet. Wat de inhoud betreft de volgende opmerkingen:

 

Nergens wordt duidelijk waarom ik mij zou moeten aanmelden? Wat is de meerwaarde hiervan Zit ik hier echt als gebruiker op te wachten. Ik in ieder geval niet. Naam van de site is ook onduidelijk.

 

Wat een verbetering zou zijn als je je zou richten op een bepaalde doelgroep. Nergens wordt duidelijk of de site iets voor mij is. Het ademt geen sfeer uit. Als je op jongeren richt zou ik wat meer video, films games e,d. verwachten. Gelet op de banen gedeelte met stages en dergelijke richt je je daar wel degelijk op. Maar kijk ik naar de recepten en restaurants dan weer niet. Mijn advies zou zijn maak een keuze en richt je site daar verder op in.

 

Succes!

 

 

www.simpel-webdesign.nl We houden webdesign simpel. Betaalbaar maatwerk voor starters, zzp-ers, freelancers en kleine zelfstandige ondernemers.

Link naar reactie
  • 0

Op zich zet je een leuk idee neer, maar ik moet me toch sterk aansluiten bij catharina01, wat je nu probeert te doen is een te breed publiek met heel veel verschillende doelen in één klap te vangen. Je verdient zeker heel veel respect voor het proberen om zoiets nieuws op te zetten, maar ik ben bang dat het niet mee zal vallen om te concurreren met de vele sites die zich wel op één specifiek doel richten en al een groot marktaandeel hebben.

 

Ik kan me persoonlijk geen manier bedenken waarop je als user gebruik zou willen maken om via een site op zoek te gaan naar zowel een baan/oppas en gebruik zou maken van de (sex)date-service die ook beschikbaar is - dat soort zaken wil de gemiddelde user niet combineren, lijkt mij.

 

Een tip die ik je iig al wel mee kunt geven is om in Joomla, te zorgen voor 'SEO-friendly urls', of de vertaalde term hiervoor, op die manier worden je links leesbaar voor zowel de user as een zoekmachine en maak ook meer kans om hoger in de Google zoekresultaten te komen. Verder zou ik 'n randje aan je dropdown menuutjes toevoegen, op dit moment is het wel heel erg wit allemaal en is het onderscheid tussen menu en inhoud lastig te maken.

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    0 leden, 129 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.