Jump to content
TwaBla
Verberg

Abonnement op WEKA Financieel?

Businessblad Management Team besteedt aandacht aan grijpgrage gidsen, foute facturen en het Steunpunt Acquisitiefraude. Een van de reageerders meldt dat hij op een eigenaardige manier een abonnement op WEKA Financieel aangesmeerd dreigde te krijgen.

 

Wat ik niet hoor in de media is het feit dat je ook op een telefonische mannier aan een abonnement kan vast zitten zoals ik vanmorgen werd gebeld door http://www.weka-financieel.nl. Als ik niet zou uitloggen op hun verzonden mail of het zou weggooien als reclame in mijn postvak-in dat wij aan een abonnement zouden vast zitten. Vrij brutaal zou ik het op zijn zachts gezegd willen uitdrukken.

 

Eén zwaluw maakt nog geen zomer, en het kan een valse melding zjn. Vandaar dat ik benieuwd ben naar andere ervaringen. WEKA Financieel wordt uitgegeven door WEKA Uitgeverij en de content is afkomstig van <is minder relevant, tenzij de contentpartners ook de acquisitie doen>.


Zucht...

Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

 • 0

In het verleden ook regelmatig benaderd door Weka en ik kan niet zeggen dat het op een vriendelijke manier ging. Ze sturen je een blad toe wat in jouw vakgebied zit, zonder dat jij hier om hebt gevraagd. Na een aantal weken volgt vanzelf de factuur. Ga ze dan maar eens uitleggen dat jij helemaal niet om dat blad gevraagd hebt >:( En kom er dan maar weer eens vanaf.

 

Voor mij geen Weka meer!

Link to post
Share on other sites
 • 0

 

WEKA is inderdaad al jarenlang actief als uitgever van vooral losbladig vakuitgaven. Van eigenaardige acquisitiepraktijken en ongevraagde abonnementen heb ik nog niet eerder gehoord. Er zijn vast veel HL-bezoekers met goede ervaringen en wellicht tips over opzeggen...


Zucht...

Link to post
Share on other sites
Let op: het laatste bericht in het topic waar je op wilt reageren is meer dan zes maanden oud. Onnodig oude topics omhoog halen wordt niet altijd gewaardeerd, maar natuurlijk mag je nog wel op oude topics reageren.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 14 leden online en 507 gasten

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept