Jump to content
Jack the Black
Verberg

Olijf olie naar nederland

vraag

Hallo Higherlevel leden,

 

Ik heb al eerder wat geplaatst over olijf bomen import naar Nederland van Turkse bodem. Alleen heb nog even door gezocht en voor mijn gevoel heb ik meer aan de olie dan aan zijn boom. Ik heb eerst aan gedacht om een olijfolie merk op te zetten en dan voor de supermarkten of horeca groothandelaren te gaan, maar daar voor heb ik oogverblindend kwaliteit nodig wil ik de grote concurtenten concureren zoals bertolli, dat vraagt dus heel veel ervaring en dat beheers ik momenteel niet. Ik heb over het volgende na gedacht, ik kan misschien puur olijf olie hier kunnen leveren aan fabrikanten van oa : medicijnen, balsem of schoonheids middellen.

 

Ziet iemand hier een handel of werk in? Of weet iemand waar ik ergens anders olijfolie kan leveren?

 

Mvg,

Yalcin

 

 

 

Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

 • 0
 • Rate this answer

Ik heb eerst aan gedacht om een olijfolie merk op te zetten en dan voor de supermarkten of horeca groothandelaren te gaan, maar daar voor heb ik oogverblindend kwaliteit nodig wil ik de grote concurtenten concureren zoals bertolli, dat vraagt dus heel veel ervaring en dat beheers ik momenteel niet.

 

Bij concurreren komt veel meer kijken dan productkwaliteit. Soms is productkwaliteit niets eens van belang. Waar zitten supermarkten, groothandels en consumenten op te wachten denk je? Waarschijnlijk niet op nog een middenmoter in het overvolle olijfolieschap. Heb je iets dat heel goedkoop is, of heel goed, of heel bijzonder? Er is een enorme concurrentie, wat ga jij beter doen dan die anderen?

 

Ik heb over het volgende na gedacht, ik kan misschien puur olijf olie hier kunnen leveren aan fabrikanten van oa : medicijnen, balsem of schoonheids middellen. Ziet iemand hier een handel of werk in? Of weet iemand waar ik ergens anders olijfolie kan leveren?

 

Zeker als beginner zal het lastig zijn om olijfolie als ingredient aan producenten te slijten. Kun je een constante kwaliteit en stabiele aanvoer leveren tegen een enorm lage prijs? Ze kunnen op elke straathoek een leverancier krijgen, waarom zouden ze voor jou kiezen?

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 6 leden online en 105 gasten

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept